Menu Close

Най-добрият матрак Innerspring

Никой друг тип матраци не може да се похвали със същия опит като innerspring. Тези матраци отдавна служат като крайъгълен продукт в индустрията и са създадени около изпитана система за поддръжка, базирана на намотки.

Исторически, вътрешните отпечатъци са били направени с ограничени или без допълнителни слоеве, поставени над изворите, оставяйки компресията на намотките като единственото средство за осигуряване на опора на тялото. Този дизайн на голи кости обаче избледнява по популярност и все повече се заменя с вътрешни изворни ядра с множество слоеве, поставени над тях. Тези модели предлагат голяма стъпка в сравнение с традиционните вътрешни отпечатъци и са във фокуса на нашите най-добри снимки.

Innersprings обикновено предлагат значително отскачане, което улеснява регулирането на позицията ви за сън или придвижването върху леглото. Те обикновено имат качествена опора на ръба и се държат хладни, тъй като бобините практически не задържат телесна топлина. В зависимост от системата за комфорт, innersprings могат да се предлагат на достъпна цена и да предлагат средна трайност от 6 години или повече.

Ако се опитвате да решите дали вътрешният матрак е подходящ за вас, помислете за следните насоки:

Изберете вътрешен извор, ако:

 • За вас е важно да можете лесно да се придвижвате върху матрака
 • Склонни сте да спите горещо
 • Искате да изберете от редица нива на твърдост
 • Харесва ви да можете да анализирате и оценявате опциите за системата за комфорт на матрака

Пропуснете innerspring, ако:

 • Искате дълбоко контуриране, така че да усещате, че спите „в“ матрак
 • Притеснявате се от прехвърляне на движение по повърхността на матрака
 • Дългосрочната издръжливост е сред най-важните ви приоритети
 • Искате да изпробвате стил матрак, който е по-нов и различен от нормата

Най-добрите матраци Innerspring

информация за продукта

Saatva Classic

Най-доброто като цяло

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които искат опции за твърдост и височина на матрака си
 • Траверси за гръб и стомах, които искат по-твърдо легло с допълнителна лумбална опора
 • Купувачи, които искат безплатен и лесен монтаж, включително премахване на стар матрак
Акценти:
 • Здрава поддръжка от уникален дизайн намотка върху намотка
 • Слоят с микронамотки предлага изключителна реакция
 • Лумбална подложка с мемори пяна за допълнителна амортизация около средната част

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Матракът Saatva удвоява предимствата на намотките, използвайки конструкция намотка върху намотка, която е допълнително подобрена от горната част на възглавницата, пълна с пяна за освобождаване от натиск.

Двата слоя намотки в Saatva имат различни стилове на изграждане. Долният слой, който е с дебелина 4 или 7 инча в зависимост от модела, който сте избрали, използва намотки Bonnell. С 13-габаритна стомана тези намотки са здрави и предлагат надеждна опорна сърцевина и смислена опора на ръба.

Над тези намотки има 4-инчов слой микронамотки. Те се увиват индивидуално, като позволяват на всяка бобина да се компресира по начин, който е по-съобразен с теглото, да се приложи върху леглото. Докато помагат за подравняването на гръбначния стълб, тези намотки също генерират отскок, за да се движат около стъпалото на върха на Саатва.

Най-горният слой на възглавницата има подредба от пенопласт, както и лумбална подложка с мемори пяна, която осигурява допълнителна привлекателност за траверсите и гърбовете, които обикновено се нуждаят от повече амортизация за долната част на гърба. Дишаща органична памучна покривка завършва цялостната конструкция.

Както за 11,5-инчовия, така и за 14,5-инчовия модел клиентите могат да избират между меко, средно и твърдо усещане, което разширява способността на Saatva да обслужва всички видове траверси, независимо от теглото и предпочитаната позиция за сън.

Като допълнителен бонус, Saatva се предлага с безплатна инсталация и премахване на стар матрак, както и 180-нощно изпитание за сън. Ако обаче решите да върнете леглото, Saatva таксува 99 долара, за да покрие разходите за връщане. Матракът има 15-годишна гаранция срещу дефекти.

DreamCloud

Най-ценно

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат легла с отзивчива повърхност, се чувстват
 • Горещи траверси
 • Хора, които обичат да спят на матраци с висок профил
Акценти:
 • Щедрия пробен период позволява на спящите да тестват DreamCloud безрисково в продължение на 365 дни
 • Луксозно капитонирано кашмирено покривало
 • Отлично регулиране на температурата

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Луксозните вътрешни отпечатъци често са скъпи, но някои успяват да бъдат едновременно достъпни и висококачествени. Хибридният вътрешен извор DreamCloud е отличен пример. Матракът е конструиран с капитонирано покривало, направено от смес от кашмир за изключителна мекота и страхотно регулиране на температурата. Докато DreamCloud има средно твърдо усещане (6), комфортният слой с мемори пяна осигурява прецизно контуриране на тялото и равномерно разпределение на теглото, осигурявайки добро подравняване и по-малко натиск за повечето спящи, независимо от тяхната позиция на сън.

Поддържащото ядро ​​съдържа индивидуално навити бобини, които стабилизират добре леглото и подсилват ръбовете срещу потъване, без да правят повърхността да се чувства твърде твърда за сън. Тези бобини също генерират стабилен въздушен поток през сърцевината на матрака за допълнително охлаждане. С дебелина 14 инча, DreamCloud се счита за матрак с висок профил и идеален избор за хора, които предпочитат да спят на по-дебели от средните легла.

Благодарение на балансираното си усещане и първокласния състав, DreamCloud проверява много кутии за траверси. Повърхността е достатъчно отзивчива за секс и трябва да е лесна за преместване за повечето хора, но пяната с памет също поема доста количество движение, за да сведе до минимум трансфера и да намали нарушенията на съня за двойките. Освен това намотките не произвеждат много шум и няма да досаждат, когато партньорът ви влиза и излиза от леглото.

Предвид първокласния дизайн на DreamCloud, ценовата му точка е много разумна. Компанията също така осигурява безплатна наземна доставка в съседните САЩ. Матракът се предлага с 365-нощно изпитание за сън, което ви дава цяла година, за да го изпробвате, преди да решите дали да го запазите или върнете, заедно с доживотна гаранция, която предпазва от дефекти стига да сте собственик на леглото.

WinkBed

Най-добър лукс

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които се нуждаят от сериозна поддръжка на ръба
 • Спящи странични, гръбни и стомашни, които могат да избират от множество нива на твърдост
 • Клиенти, фокусирани върху трайността, които искат матрак с доживотна гаранция
Акценти:
 • Здрава опора на ръба
 • Убедителен баланс на контуриране и отскачане
 • Слоят с микронамотки омекотява тялото

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed поставя редица материали, които да използва при създаването на динамичен матрак със здрава опора на ръба и способността да отговаря на широка гама от траверси, независимо от тяхното тегло или позиция на сън.

Дизайнът намотка върху намотка управлява производителността на WinkBed. Неговата опорна сърцевина използва индивидуално увити бобини, които са специално подредени, за да осигурят по-стабилно усещане в близост до краищата и да дадат допълнителна опора на по-тежките части на тялото. Точно над този слой има микронамотки, които също са индивидуално увити, позволявайки на всички пружини в този матрак да омекотят тялото по индивидуален начин.

В допълнение към микронамотките, WinkBed използва гел-инфузионен пенопласт, който е част от пълнежния материал за зашит връх на възглавницата. Това позволява на матрака да осигури по-голяма контурност и прегръдка, особено за хората, които избират по-меките опции за твърдост.

Със средно меки, средно твърди и стабилни опции, WinkBed може да осигури необходимата опора за гърба, стомаха и страничните траверси. Спящите на гърба и стомаха обикновено откриват, че най-добрият вариант им се отдава най-добре. Предлага се и специален модел, известен като WinkBed Plus с дизайн, предназначен специално за хора над 300 паунда.

След доставката, 120-нощен прозорец за връщане позволява на клиентите да тестват WinkBed и наистина да получат представа за неговото представяне. В дългосрочен план това е подкрепено от политиката на компанията за доживотна гаранция.

EcoCloud

Най-удобно

EcoCloud

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които ценят естествени и органични материали
 • Хора, които искат вътрешна пружина с подобрена трайност
 • Странични траверси и хора под 130 килограма
Акценти:
 • Bouncy Talalay латекс доставя отзивчиво усещане
 • Зонираната система на бобини осигурява приспособена гръбначна поддръжка
 • Естествени и органични материали

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци WinkBeds

EcoCloud е ново предложение от екипа на WinkBeds, което извлича максимума от бобини, естествен латекс и органичен текстил като памук и вълна. С дебел латексен комфортен слой над здрава опорна сърцевина, той предлага значително по-голяма издръжливост от много модели innerspring.

Ключова точка за продажба на EcoCloud са неговите естествени материали. Калъфът е изработен от смес от органичен памук и вълна. Освен че са екологични, тези материали са меки и дишащи.

Под капака има 4-инчов слой естествен латекс, направен по метода Talalay. Този материал осигурява забележителна мекота и контуриране, без да застрашава отскока. Избирайки дебел комфортен слой, направен от надежден материал, WinkBeds е изградил EcoCloud, за да продължи.

В сърцевината на поддръжката, EcoCloud има джобови намотки, организирани в пет зони, за да позволи още по-съобразена гръбначна подкрепа. Ръбовете са подсилени, за да се предотврати излишното компресиране, когато седите или спите близо до периметъра на леглото.

Предлага се със средно усещане, този матрак е най-подходящ за странични траверси с всякакво тегло, както и за траверси за гръб и стомах под 130 килограма.

EcoCloud се предлага със 120-дневен пробен период на сън с безплатни връщания, а WinkBeds помага на клиентите да спят лесно в дългосрочен план благодарение на доживотна гаранция, покриваща дефектите на матрака.

Бруклински легла Aurora

Най-добър хибрид

Бруклински легла Aurora

Ценови диапазон:  $ 999 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Траверси, които обичат подскачащ матрак, но се нуждаят от допълнително облекчаване на налягането
 • Горещи спящи
 • Клиенти, търсещи избор на опции за твърдост
 • Двойки
Акценти:
 • Балансирана комбинация от подкрепа и освобождаване на налягането
 • Разнообразие от опции за твърдост
 • Съответстващо усещане, без твърде много мивка

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Матракът Brooklyn Bedding Aurora предлага едно от най-добрите луксозни спални изживявания на пазара за вътрешна пружина с дебела, надеждна система за комфорт. Със смесица от пяна, той облекчава налягането, без да позволява прекалено много прегръдка или потъване.

Комфортната система на Aurora включва три различни пени. Първият е патентованият пенопласт Energex на Бруклин, който е отзивчива пяна, напоена с мед, за да се предотврати поглъщането на топлина. Под него се намира слой от пяна TitanFlex, друг отзивчив патентован пенопласт. Това е последвано от слой гел с мемори пяна, който се приляга плътно към тялото на спящия, за да облекчи натиска. Капакът е направен от материал за фазова промяна, който абсорбира топлината от тялото на спящия и го разпръсква далеч от леглото.

Тези слоеве пяна позволяват на Aurora да поддържа гръбнака на спящия подравнен, като същевременно поддържа лекота на движение в горната част на леглото. Това усещане се допълва от поддържащото ядро, което е направено с 8 инча джобови намотки и основен слой от пенопласт с висока плътност. Намотките правят матрака по-здрав около ръба, а подлежащата пяна омекотява удара, за да предотврати шума.

Brooklyn Bedding предоставя на клиентите 120 нощувки, за да тестват Aurora с опцията да я върнат за пълно възстановяване. Brooklyn Bedding също подкрепя Aurora с 10-годишна гаранция срещу дефекти в материалите и производството.

Авия

Най-доброто за странични траверси

Авия

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 1699

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години

Гаранция:  10 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат множество опции за твърдост
 • Търсачи на ценности, които не искат да жертват качеството
 • Траверси, които се нуждаят от допълнителна лумбална опора
Акценти:
 • Отлично съотношение цена-качество
 • Подсилена лумбална опора
 • Отзивчиво усещане

Вземете 200 долара от матрак Aviya. Код за употреба: Foundation200

Матракът Aviya направи своя отпечатък като матрак на основата на спирала, който повишава своите характеристики с комфортна система на базата на пяна. Този матрак е солиден избор за хора, които търсят качествен вътрешен извор с цена, удобна за портфейла.

Основа на матрака Aviya е 8-инчов слой от индивидуално увити, намотки от 15 калибра. Допълнителните намотки са групирани близо до центъра на леглото, увеличавайки размера на опората за лумбалния гръбнак. Тази функция може да бъде особено полезна за спящи на стомаха и гърба, които са склонни да изпитват болки в гърба в тази област.

Над намотките има три слоя пенопласт, които носят допълнително съответствие и освобождаване от налягането. Най-горният слой е капитониран в памучно покритие, а два други слоя пяна с висока плътност едновременно омекотяват тялото и намаляват риска от провисване или натоварване на намотките.

Aviya предлага три версии на този матрак, базирани на твърдост. Клиентите могат да избират от опции Плюш, Луксозна фирма и Фирма, така че почти всички траверси, независимо от телесното тегло или позицията на съня, могат да намерят модел Aviya, който да отговаря на техните нужди.

Aviya може да се похвали с конкурентна цена, която го прави по-достъпен от много други матраци с подобни компоненти. Матракът се предлага със 100-дневен пробен период на сън без такси за връщане или възстановяване. Компанията предоставя 10-годишна непропорционална гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството.

Joybed LX

Най-доброто за спи и стомашни траверси

Joybed LX

Ценови диапазон:  $ 495 – $ 1490

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощи, такса за обработка от $ 139)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощи, такса за обработка от $ 139)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси за гръб и стомах с всякакви размери
 • Хора, които търсят естествен, екологично съзнателен матрак
 • Тези, които спят горещо
Акценти:
 • Естествена памучна и вълнена система за комфорт
 • Естествено дишащ и влагозащитен
 • Джобните бобини предлагат стабилна, поддържаща повърхност за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Joybed

Joybed LX е екологичен матрак, който съчетава естествени и органични материали със здравата опора на здрави, индивидуално джобови спирални пружини.

Тъй като опорната сърцевина на Joybed LX е направена от джобови намотки, леглото осигурява подскачащо усещане и стабилна повърхност. Пружините могат да реагират на промени в налягането независимо една от друга, вместо да компресират като единица.

Вместо да използва пяна, комфортната система на Joybed LX е направена от комбинация от слоеве както от органичен памук, така и от органична вълна. Памукът и вълната са силно дишащи, влагозадържащи материали, които спомагат за спането на леглото през нощта, дори за тези, които спят горещо. Липсата на комфортни слоеве от пяна означава, че Joybed LX избягва често срещаните клопки на задържане на топлина и отпускане на газове от пяна.

Памучното покритие на матрака е сертифицирано по Глобален органичен текстилен стандарт (GOTS). Естествените материали, използвани в леглото, както и техните доставчици, преминават през множество програми за тестване и сертифициране, за да гарантират, че животните се отглеждат отговорно, а памукът и вълната са без вредни химикали и други вещества. И накрая, матракът използва растителна противопожарна бариера, вместо да използва химически забавител на горенето.

Системата на намотките и естествената подплата придават на Joybed LX твърдо (7) усещане, което отговаря на нуждите на траверси с голямо разнообразие от размери и позиции за сън. Спящите на гърба и стомаха особено трябва да намерят комбинацията от силна опора и комфорт, от които се нуждаят с този матрак.

Joybed LX се доставя безплатно до съседните САЩ, докато платена доставка може да бъде на разположение за Аляска и Хавай. Доставката на White Glove заедно със старото матраче се предлагат срещу допълнително заплащане. Матракът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън заедно с 10-годишна гаранция.

Истинско легло

Най-добро охлаждане

Истинско легло

Ценови диапазон:  $ 749 – $ 1350

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  25-годишна, ограничена

Гаранция:  25-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси във всяка тегловна група
 • Траверси за гръб и стомах
 • Купувачи, които търсят матрак, изработен от естествени и органични материали
Акценти:
 • Естествени и органични материали
 • Отлично регулиране на температурата и дишане
 • Достъпна ценова точка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на матраци Real Bed (от Чарлз П. Роджърс)

Матракът Real Bed съчетава здрава основа от вътрешни пружинни намотки Powercore с множество слоеве латекс, вълна и други естествени и органични материали. Резултатът е хибриден модел innerspring, който осигурява комбинация от опора и облекчаване на налягането, подходяща за голямо разнообразие от различни траверси.

Матракът е увит в калъф от органичен памук с дишаща вискозна подплата на основата на евкалипт. Под повърхността на матрака има слой влагоизолираща вълна, последван от 3 инча подскачащ естествен латекс.

Сърцевината на матрака е пружинната единица Powercore, която е изработена от здрави, с индивидуален джоб намотки. Тези намотки осигуряват здравословна степен на отблъскване и отскачане, като същевременно изолират движението в по-голяма степен от традиционната система на намотките. Тази опорна сърцевина лежи върху основа от повече слоеве естествен латекс, вълна и вискоза, базирана на евкалипт.

Конструкцията на Real Bed го прави солиден избор за траверси от всякакви размери и предпочитани пози за сън, особено траверси за гръб и стомах. Силната опора на серпентината на бобината и средното твърдо усещане на леглото имат широка привлекателност и отговарят на нуждите на голямо разнообразие от траверси. Многобройните слоеве латекс и естествени материали осигуряват отзивчиво, умерено количество контуриране. Като се има предвид това, страничните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, вероятно ще намерят леглото за твърде твърдо и може да искат модел с по-дълбока люлка.

The Real Bed се доставя безплатно до съседните САЩ, с платена доставка до Аляска, Хавай и някои международни региони. Доставката на White Glove се предлага в много от съседните щати срещу допълнително заплащане. Матракът се предлага с пробен период за сън от 100 нощи и 10-годишна пропорционална гаранция. Сърцевината на серпентината се покрива с отделна 25-годишна гаранция.

Колко струва матрак Innerspring?

Adblock
detector