Menu Close

Най-добрият луксозен матрак

Някои продукти са създадени, за да се открояват. Независимо дали изглеждат или как работят, те се издигат над останалите и тези луксозни артикули често имат по-висока цена, която се съчетава с подобрените им функции.

Като се има предвид, че прекарваме една трета от всеки ден в сън, е трудно да се намери луксозен продукт с по-добра възвръщаемост на инвестицията от матрак. Изборът на опцията с правилното усещане и функции може да ви позволи да се възползвате максимално от всеки ден с повече енергия, по-рязко фокусиране и по-малко болка.

Луксозните марки матраци предлагат усъвършенстван дизайн и материали, които ги карат да се отделят от тълпата. В същото време по-високата цена сама по себе си не означава непременно по-добро легло. Вместо това истинският луксозен матрак е този, който отговаря на вашите нужди и осигурява последователен, възстановителен сън.

Нашите топ седем луксозни матрака обхващат редица нива на твърдост, компоненти и цени. Те представляват сметаната на реколтата за клиенти, които искат да се разчуят с новата си покупка на матрак.

Най-добрите луксозни матраци

информация за продукта

Матрак от бреза

Най-доброто като цяло

Матрак от бреза

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Екологични купувачи
 • Хора, които искат да скачат за лесно движение по леглото
 • Тези, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Изграден от устойчиви, органични материали
 • Надежден комфорт и подкрепа
 • Гъвкаво средно твърдо усещане

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак от бреза.

Матракът Birch е един от нашите най-добри избори за купувачи, които поставят приоритет на продукти с намален отпечатък върху околната среда, но също така се откроява като луксозен матрак, който предлага качествено изпълнение на цена, която няма да провали банката.

Системата за комфорт започва със слой от органична вълна, материал, известен с мекота, както и дишане, което му помага да поддържа стабилна температура през цялата година. Под вълната има латекс Talalay, който е сертифициран от Rainforest Alliance за екологичното си производство. Този латекс е достатъчно мек, за да побере точките на натиск, но достатъчно подскачащ, за да не се чувствате така, сякаш спите „вътре“, а не „на“ матрака.

Поддържащото ядро ​​на Birch е направено с джобови вътрешни пружинни намотки, които предлагат допълнителен слой съобразена опора заедно с добавено ниво на отскачане. Това, в комбинация с латекса, прави брезата чудесен избор за хора, които искат поддържащ матрак, който също е добър за сексуална активност.

Калъфът е направен от органичен памук, осигуряващ допълнителна мекота и отнемане на влага, а като цяло матракът има средно твърдо усещане, което работи за траверси в повечето позиции и с повечето телесни тежести.

Birch се предлага с 25-годишна гаранция, която покрива срещу сериозни дефекти на продукта, които могат да възникнат, а в краткосрочен план клиентите могат да изпробват леглото по време на 100-дневна проба за сън без риск.

WinkBed

Най-ценно

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси от всякакви размери
 • Тези, които споделят леглото
 • Хора, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Разнообразие от опции за твърдост
 • Доживотна гаранция
 • Ядрото Coil-on-Coil предлага здрава поддръжка

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed предлага луксозни функции на достъпна цена. Предлага се в четири версии, на които сме присвоили следните оценки на твърдост по скала 1-10: по-мека (4), луксозна фирма (6), по-твърда (7) и плюс (8). Тази широка гама от възможности позволява на WinkBed да отговаря на траверси с почти всякакъв размер и предпочитана позиция на сън.

Матракът е конструиран с покритие Tencel, получено от евкалипт, което е дишащо и отнемащо влагата. Версиите Softer, Luxury Firm и Firmer се отличават с Euro-top капитонирана с гел вливаща пенопласт, която осигурява контуриране и облекчаване на налягането. Това е последвано от слой с нагънати микронамотки, които позволяват допълнителен въздушен поток през матрака. Тогава версията по-мека разполага с преходен слой от пенопласт.

Вместо това моделът Plus използва система за комфорт, състояща се от слой от пенопласт с висока плътност върху подскачащ латексен слой за допълнителна опора и усещане за плаваемост. Всички версии на WinkBed имат поддържащо ядро ​​от зонирани, джобни намотки, които работят за увеличаване на въздушния поток през леглото и изолиране на движението.

Тези, които тежат под 130 паунда, предпочитат да предпочитат по-меките и луксозни твърди модели, докато тези между 130 и 230 паунда обикновено намират по-добър комфорт при луксозните фирмени и по-твърди модели. Плюсът е специално проектиран да предлага опората, необходима на траверсите над 230 килограма, за да се постигне правилно подравняване на гръбначния стълб.

WinkBeds доставя матрака безплатно в съседните САЩ и подкрепя леглото с 120-нощно изпитание за сън. Пробата за сън включва задължителен период от 30 нощувки. Матракът се предлага и с доживотна гаранция.

Най-добро въздушно легло

Saatva Solaire

Ценови диапазон:  $ 2147 – $ 4395

Тип матрак:  Въздушно легло
Твърдост:  Регулируема – мека (3) до твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат легло с адаптивни нива на твърдост
 • Двойки с различни предпочитания за твърдост
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Напълно регулируеми настройки за твърдост от всяка страна на матрака
 • 50 опции за ниво на комфорт осигуряват пълна персонализация
 • Зонираните слоеве латекс Talalay и инфузирани с гел мемори пяна предлагат съответно освобождаване на налягането

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Въздушните легла предлагат уникално изживяване за траверси. Тези матраци са конструирани с надуваеми въздушни камери в тяхната опорна система и собствениците могат да добавят или освобождават въздух към всяка камера, за да регулират колко мека или твърда се чувства повърхността.

Solaire от Saatva е един от най-сложните въздушни легла на пазара днес. Използвайки дистанционно управление, собствениците могат да персонализират матрака си за усещане, вариращо между меко (3) и твърдо (8). Налични са петдесет различни нива на твърдост, гарантиращи, че повечето хора могат да намерят комфортно усещане, независимо от техния тип тяло, позиция на сън или лични предпочитания.

Solaire също се откроява благодарение на своите комфортни слоеви материали. Докато много конкурентни въздушни легла са проектирани с тънки комфортни слоеве от пенопласт, въздушното легло на Saatva разполага с най-горния комфортен слой от напоена с гел мемори пяна, последван от вторичен комфортен слой от зониран латекс Talalay. Мемори пяната осигурява прецизно контуриране и равномерно разпределение на теглото, а латексът осигурява подобрена поддръжка за различни зони на тялото. Тъй като мемори пяната и латексът са обвити в горната част на възглавницата, можете да смените реда на тези два слоя, за да промените цялостното усещане на леглото.

Solaire също е добър избор за горещи траверси. Капакът на матрака е съставен от дишащ органичен памук, а слоят на камерата насърчава стабилен въздушен поток, за да помогне на матрака да поддържа комфортна температура. Тъй като и двете страни на матрака могат да бъдат програмирани за различни нива на твърдост, Solaire също е подходящ за спящи с различни предпочитания.

Подобно на другите въздушни легла, Solaire е доста скъп в сравнение с други видове матраци. Saatva подслажда сделката за клиентите, като предлага безплатна доставка на White Glove в съседните САЩ. Тази услуга включва пълно сглобяване в дома и премахване на стар матрак. Solaire е подкрепен от 180-нощно изпитание за сън – едно от най-дългите в бранша – и 25-годишна гаранция.

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Най-добър екологичен

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ценови диапазон:  $ 1,199 – $ 2,699

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Купувачи, търсещи екологични легла
 • Хора, които предпочитат легла с подскачащи
Акценти:
 • 100% органични материали
 • Сменяеми латексови слоеве
 • Три опции за височина

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Ботаническият блажен матрак PlushBeds предлага редица атрактивни функции, които го правят солидна опция за много траверси. Това е особено привлекателен избор за купувачите на пазара за екологичен матрак, който е органичен и без вредни химикали.

Botanical Bliss Mattress е модел от латекс, съставен от памучно покритие и 1-инчов слой новозеландска вълна. Отдолу има един слой латекс Talalay и два слоя латекс Dunlop, който обикновено е по-твърд от латекса Talalay. Всеки слой има различна степен на твърдост. Леглото се предлага в три височини – 9 инча, 10 инча или 12 инча. 10-инчовата опция включва допълнителен инч латекс, който спомага за повишаване на комфорта и облекчаване на налягането. 12-инчовата опция включва допълнителен 3-инчов слой в поддържащото ядро ​​за повишаване на цялостната подкрепа и издръжливост.

Една от най-уникалните характеристики на Ботаническото блаженство са взаимозаменяемите латексови слоеве. Ако клиентите желаят по-твърда повърхност, те могат да заменят горния слой латекс с един от по-твърдите слоеве. Ако клиентът намери повърхността твърде твърда, той може да постави по-мек латекс слой отгоре.

Леглото се продава в два варианта на твърдост, средно и твърдо. Те оценяват 6 и 7 по нашата скала на твърдост съответно от 1 до 10. Средното легло е отличен вариант за странични траверси под 230 паунда и задни траверси под 130 паунда. Страничните и задните траверси с тегло над 230 паунда може да намерят недостатъчна опора в този модел.

Като един от най-популярните модели на PlushBeds, Botanical Bliss е направен от 100% органични материали. Памучното покритие и вълнения слой са сертифицирани по GOTS, за да се гарантира, че са органични. Латексът е сертифициран от GOLS и OEKO-TEX, което гарантира, че латексът е органичен и без вредни химикали.

PlushBeds предлага пробен период от 100 нощи. Клиентите могат да върнат легла безплатно след първите 30 дни от този пробен период. Компанията предлага безплатна доставка и връщане в съседните САЩ. Леглото се предлага с 25-годишна гаранция.

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Най-добро освобождаване на налягането

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Ценови диапазон:  $ 1699 – $ 2399

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin Long, Double, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят легла Tempur-Pedic на по-ниска цена
 • Странични траверси
 • Хората, които се радват на усещането за гушкане на мемори пяна
Акценти:
 • Отлично облекчаване на налягането
 • Мек, отзивчив комфортен слой
 • Добра изолация на движението

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

Tempur-Pedic отдавна е известен като реномирана марка за легла с мемори пяна, но TEMPUR-Cloud е първият му модел легло в кутия. Докато TEMPUR-Cloud е най-достъпната опция за матраци на компанията, производителността му е толкова надеждна, колкото и по-скъпите модели на Tempur-Pedic.

TEMPUR-Cloud е изцяло пянен модел със средна твърдост, оценка 5 по скала на твърдост от 1 до 10. Той е висок 10 инча и съдържа три слоя патентована TEMPUR пяна. Най-горният слой е с висока плътност с бавно реагиращо усещане, предлагайки възглавница към точките на натиск върху тялото. Вторият слой осигурява допълнително облекчаване на налягането, но е малко по-твърд. Поддържащото ядро ​​е дебел слой плътен пенопласт, който поддържа по-меките слоеве на комфортната система и насърчава издръжливостта.

Страничните траверси изпитват повече точки на натиск, отколкото хората, които спят в други позиции, и ще намерят отлично облекчаване на налягането с TEMPUR-Cloud. Спящите на гърба и стомаха може да се нуждаят от по-здраво легло, за да поддържат здраво състояние на съня, въпреки че спалните на гърба и стомаха под 130 килограма могат да намерят достатъчна подкрепа в този модел.

В сравнение с други матраци с пълна пяна, които се продават онлайн, TEMPUR-Cloud има по-висока цена. Това е очаквано, предвид качеството на материалите и конструкцията на Tempur-Pedic.

Tempur-Pedic предлага безплатна доставка в съседните САЩ. Клиентите получават 90-дневен пробен период и могат да върнат матрака след първоначалните 30 дни, но компанията таксува 175 щ.д. такса за връщане. При покупка е включена 10-годишна гаранция.

Loom & Leaf

Най-удобно

Loom & Leaf

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 2,476

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години

Гаранция:  15 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Всеки, който търси облекчение на натиска
 • Хора, които тежат над 230 килограма
 • Траверси, които се радват на съответстваща пяна
Акценти:
 • Две опции за твърдост
 • Пяна с охлаждащи свойства
 • 180-нощно изпитание

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

The Loom & Leaf е изцяло дунапренен матрак, произведен от Saatva. Леглото предлага отлично съобразяване с приятен баланс на поддържащи и охлаждащи свойства, което го прави удобна опция за голямо разнообразие от траверси.

С размери 12 инча височина, Loom & Leaf се състои от три слоя пяна. 3-инчовата система за комфорт има два слоя мемори пяна. Най-горният слой се влива с охлаждащ гел, за да се сведе до минимум задържането на топлина. Вторият слой е по-плътен, създавайки допълнителна поддръжка. Заедно слоевете люлят тялото и предлагат облекчение на точките на натиск, като същевременно предлагат опора там, където е необходимо.

Следва 2-инчов преходен слой от пенопласт, последван от 6-инчово поддържащо ядро, направено от пенопласт с висока плътност. Калъфът на матрака е 100% органичен памук и е капитониран с 5/8 инча пяна за допълнителен комфорт.

Loom & Leaf се предлага в два варианта за твърдост на спокойна фирма и твърдост, които се превеждат на 6 и 8 по скала на твърдост от 1 до 10. Отпуснатият фирмен модел отговаря на тези, които търсят по-голямо облекчение на натиска и които се радват на усещането за памет пяна. Подходящ е и за странични траверси под 230 паунда, тъй като страничните траверси често изпитват натиск върху раменете и бедрата. Твърдият модел е отличен за траверси за страни, стомах и гръб, които тежат над 230 паунда. Може да е добър вариант и за сънливи, които изискват по-твърди повърхности, за да поддържат добра стойка на съня.

Saatva предлага пробен период от 180 нощи и безплатни връщания, минус такса за доставка от 99 щ.д. Доставката на бяла ръкавица и 15-годишна гаранция са включени във всички покупки.

Brentwood Home Oceano

Най-доброто за странични траверси

Brentwood Home Oceano

Ценови диапазон:  $ 995 – $ 2390

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно мека (4)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат хибрид, който предлага усещането за мемори пяна
 • Клиенти, които искат екологично чист вариант
 • Хора, които търсят удължен период на сън
Акценти:
 • Гъвкав, балансиран дизайн
 • Дишаща покривка Tencel
 • Изключително облекчаване на налягането

Вземете 15% отстъпка от домашен матрак Brentwood. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Матракът Brentwood Home Oceano се възползва от комбинация от материали, които играят роля в създаването на привлекателен луксозен матрак, който се харесва на повечето траверси.

Конструкцията започва с покритие Tencel, което е лъскаво, дишащо и произведено от естествени влакна. Точно под покритието има слой вълна, сертифициран от Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS), който изисква устойчиви производствени практики. Под вълната има плюшен пълнеж от влакна, създаден чрез смес от полиестер и коприна, работещ с вълната и Tencel, за да стимулира отнемането на влага.

Следващият елемент на системата за комфорт е два инча гел вливаща се мемори пяна, която има плътност от 4 паунда на кубичен фут (PCF). Този слой осигурява облекчаване на точката на натиск и неговата над средната плътност допринася за неговата издръжливост.

Мемори пяната е подсилена от 2,5-инчов слой микронамотки, които предотвратяват прекомерното потъване в матрака. Един инчов слой от пенопласт отделя тези микронамотки от 8-инчовия подгъващ сердечник на намотката, който дава повишено ниво на стабилност и отскачане на целия матрак. Един инч пенопласт и основа от органично памучно платно седят на дъното за намаляване на шума и здравина.

Това обширно наслояване на материали от висок клас, включително много, които са екологични, обработва матрак, който може да поддържа гръбнака с чувство за лукс. Има средно меко усещане, което работи за повечето траверси, особено за тези между 130 и 230 паунда.

Brentwood Home Oceano идва с пълен едногодишен опит за сън, като предоставя на клиентите достатъчно време, за да се уверят, че е подходящ за тях. След този момент матракът е покрит с 25-годишна гаранция.

Лилав хибриден премиер

Най-добро охлаждане

Лилав хибриден премиер

Ценови диапазон:  $ N / A – $ 3,798 или $ 4

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5), Средна твърдост (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 21 нощи)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 21 нощи)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които са склонни да прегряват през нощта
 • Купувачи, търсещи уникален и иновативен дизайн
 • Траверси, които се нуждаят от комбинация от мекота и отскачане
Акценти:
 • Първокласно облекчаване на налягането
 • Минимално задържане на топлина за хладен сън
 • Устойчива конструкция за дълготраен комфорт

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Лилави матраци.

Purple Hybrid Premier е луксозен матрак, който се отделя от конкуренцията със собствена система за комфорт, която осигурява поддържащ, удобен и спокоен сън. Той подкрепя тази система за комфорт с дебел слой джобови вътрешни пружини, които правят тази хибридна опция за електростанция.

Лилавата решетка е специален материал, известен като хипер-еластичен полимер, който се състои от мрежа от малки квадрати, които могат бързо да се компресират и да се върнат обратно към първоначалната си форма, когато се наложи и премахне тежестта. Този материал е довел до популярността на марката Purple, а в 13-инчовия модел Hybrid Premier разполага с четири инча от този високоефективен материал.

Purple Grid предлага забележително количество гръбначна опора, като същевременно осигурява отскачане и лекота на движение върху матрака. Позволява обилен въздушен поток, което прави Purple Hybrid Premier най-добрият избор за горещи траверси.

Дву инчов слой преходен пенопласт и 7,5-инчово поддържащо ядро ​​от джобови намотки осигуряват допълнителна стабилност и поддръжка на ръба на този матрак. Има средно усещане, което го прави особено привлекателен за странични траверси и хора под 130 килограма. Предлага се 12-инчов модел с малко по-твърдо усещане, който включва три инчов слой от Purple Grid.

Този матрак се предлага с безплатна доставка на бели ръкавици, която включва пълна настройка на новия ви матрак и премахване на старо легло. 100-нощно изпитание за сън ви дава възможност да изпитате лукса на Purple Grid в собствения си дом, а 10-годишната гаранция покрива матрака в дългосрочен план.

Диамантен трансформационен хибрид

Най-доброто за задните траверси

Диамантен трансформационен хибрид

Цена (Queen):  $ 1,999

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  мека (3), средна (5), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Траверси, които ценят иновативни материали за регулиране на температурата
 • Купувачи, които искат луксозният им матрак да бъде обезпечен с доживотна гаранция
 • Комбинирани траверси и двойки, които ценят значителен отскок
Акценти:
 • Дизайн намотка върху намотка със зонирана система за поддръжка
 • Капакът за промяна на фазата подобрява охлаждането
 • Разнообразие от опции за твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Diamond Mattress

Клиентите, които търсят луксозно изживяване, за да „преобразят“ съня си, трябва да обмислят сериозно Diamond Transformation Hybrid. Този многослоен хибрид включва усъвършенствани функции и доживотна гаранция от семеен бизнес с поколения опит в индустрията.

Основен фокус на Diamond Transformation Hybrid е ефективното регулиране на температурата, за да се предотвратят дискомфортни смущения в съня, които могат да дойдат от горещия сън. Първата линия на защита идва от корицата, която включва материал за промяна на фазата (PCM). PCM е направен така, че да разсейва или абсорбира топлината, ако е необходимо, за да поддържа стабилна температура.

Системата за комфорт е изработена от специален пенопласт, както и слой от джобни микронамотки. Пяната се влива с графен, за да се противопостави на излишното задържане на топлина, а микронамотките улесняват охлаждащата вентилация. В същото време тези два слоя предлагат умерено съответствие, реагирайки на теглото на тялото, за да допринесат за подравняването на гръбначния стълб.

Поддържащото ядро ​​на този матрак е направено с джобови вътрешни пружини, които са зонирани, за да подсилят зоната около лумбалния гръбнак. Пяната по периметъра на бобините подпира краищата, за да направи седенето или спането близо до екстериора по-удобно.

Diamond Transformation Hybrid се предлага в плюшени, средни и твърди нива на комфорт, така че практически всеки спящ може да избере модела, който най-точно се съобразява с техните предпочитания и нужди от подкрепа.

Изпит за сън от 120 нощи дава достатъчно време, за да видите колко добре работи този матрак за вас, а като допълнителен бонус, Diamond подкрепя този продукт с доживотна гаранция, която предпазва от дефекти в материалите и изработката.

Как да пазарувате за луксозен матрак