Menu Close

Най-добър матрак за киселинен рефлукс

Правилният матрак може значително да подобри симптомите, свързани с киселинен рефлукс и гастроезофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ). И двете състояния карат стомашната киселина да тече в хранопровода, причинявайки дразнене и болка. Симптомите обикновено се влошават след легнало положение, което затруднява страдащите да заспиват.

За щастие много хора могат да намалят дискомфорта си, като спят на страни и променят стила си на спално бельо. Заедно с регулируемо легло, хората с киселинен рефлукс обикновено се възползват от използването на матрак, предназначен за странични траверси. Тези матраци осигуряват допълнителна амортизация в точки на натиск като ханша и раменете.

Чудите се кой тип матрак е най-подходящ за болка при киселинен рефлукс? Продължете да четете за списък с най-добрите ни предложения, какво да търсите в матрака и съвети за избора на най-добрия матрак за киселинен рефлукс.

Най-добрите матраци за страдащи от киселинен рефлукс

информация за продукта

Loom & Leaf

Най-доброто като цяло

Loom & Leaf

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 2,476

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години

Гаранция:  15 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат матрак, който се съчетава добре с регулируемо легло
 • Лица, търсещи адаптивна повърхност за сън
 • Тези, които искат помощ за премахване на стария си матрак
Акценти:
 • Предлага се в две опции за твърдост за различни типове тяло и предпочитания за позиция
 • Пластовете пяна се плеснява по тялото, за да облекчи натиска, докато абсорбира движението
 • Доставката на бяла ръкавица е включена в покупката

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Loom & Leaf е подразделение на нюйоркската компания за матраци Saatva. Марката използва екологични материали, произведени в САЩ, за да създаде ръчно изработени, персонализируеми матраци от мемори пяна и спално бельо, проектирани специално за използване с регулируеми легла.

Матраците Loom & Leaf се предлагат на две нива на твърдост: твърди и водещите на марката „спокойна фирма“. Идеални за комбинация и странични траверси, спокойните твърди модели осигуряват балансирана повърхност за сън, която съчетава подкрепа с комфорт. И двете разполагат с дишаща поддържаща сърцевина, изработена от множество слоеве пяна, които разпръскват телесната топлина и осигуряват дълбоко контуриране. В допълнение към премиум пяната с висока плътност, комфортният слой включва собствения охлаждащ гел Spinal Zone за допълнителна лумбална опора. Дишащото покритие на матрака е с органичен памук и с естествено забавяне на пламъка от трън.

Компанията предлага адаптивна пакетна сделка за клиенти, които искат да изградят повърхността на съня си от нулата. Заедно с размера на матрака и нивото на твърдост, хората могат да добавят регулируема основа Saatva Lineal, разделима основа или стационарна рамка, покривало за матрак, спално бельо и всяка комбинация от тях. Клиентите могат да изберат и безплатна доставка на бели ръкавици и премахване на стар матрак.

Saatva Classic

Най-ценно

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат хибридни матраци
 • Тези, които търсят матрак, който се съчетава добре с регулируеми основи
 • Лица, които дават приоритет на устойчивостта
Акценти:
 • Три опции за твърдост и две дебелини, за да отговорят на различни нужди и предпочитания
 • Два слоя бобина подобряват дишането и отзивчивостта
 • Безплатна доставка на Бяла ръкавица

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Saatva е известен с производството на висококачествени матраци и основи, използвайки устойчиви производствени практики и екологични материали. Водещият хибриден матрак на компанията се отличава с рециклирани стоманени намотки, органичен памучен текстил и забавители на горенето на растителна основа. Матраците също се третират с Guardin, ботаническо антимикробно вещество.

Saatva се предлага в три нива на твърдост: мека, средно твърда и твърда; и две височини: 11,5 инча и 14,5 инча. Всички варианти се отличават със сърцевина, изработена от 4-инчови, намотани с пяна намотки, лумбална подложка с мемори пяна за допълнителна гръбначна опора, комфортен слой от пенопласт и покритие от Euro-top

Матракът е разработен така, че да се сдвоява безпроблемно с регулируемата основа на Saatva Lineal с дистанционно управление, която позволява на потребителите да повдигат главата или краката си с едно натискане на бутон. Базата разполага и с осветление под леглото и целеви настройки за масаж и цяло тяло. Конструкцията на Saatva дава възможност за повдигане и спускане на матрака многократно, без да отслабва или уврежда структурата му.

Saatva предлага безплатна доставка, настройка и премахване на бели ръкавици. Клиентите могат да изпробват матрака за 180 нощувки и да върнат покупката си срещу транспортна такса от $ 99, ако не са доволни. Саатва дарява всички върнати матраци на служители и / или приюти за ветерани.

WinkBed

Най-удобно

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Двойки, търсещи матрак със здрава опора на ръба
 • Лица, страдащи от болки в гърба
 • Леки траверси, особено тези, които споделят легло с партньор
 • Клиенти, които желаят да използват матрака си с регулируема рамка
Акценти:
 • Предлага се в четири опции за твърдост
 • Подсиленият периметър осигурява изключителна опора на ръба
 • Дишащите пяни и намотаният слой насърчават температурната неутралност

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Базираният в Уисконсин Winkbeds съчетава най-добрите аспекти на матраците от изцяло пяна и innerspring в техния флагмански хибриден модел. Отличаващ се с целенасочена, индивидуално опакована система от бобини и собствени технологии за поддръжка, Winkbed е популярен сред клиентите, търсещи освобождаване от натиск, както и подкрепа.

Матракът използва пет индивидуални опорни зони за насочване на точките на натиск в гърба, раменете, бедрата и ставите. Другите функции за поддържане на гръбначния стълб включват фирмената подглаждаща долната част на гърба Lumbarlayer и двуслоен Euro-top, направен с охлаждаща пяна, напоена с гел. Работейки в тандем с опорната сърцевина на матрака, Euro-top добавя плюшено усещане, изолира движението, и отвежда телесната топлина, което го прави добър вариант за двойки с различни предпочитания и позиции на съня. Много двойки също оценяват функцията за усилване на ръба Extra-Edge на ръба, която разширява използваемата повърхност с 15%.

WinkBed се сдвоява добре с повечето рамки на леглото, включително регулируеми основи. Клиентите, които желаят да върнат или заменят матрака си, могат да го направят без допълнителни разходи. Winkbeds предлага пробен период от 120 нощувки, който започва в деня на покупката и компанията ще вземе нежелания артикул безплатно. След приключване на пробния период на сън, клиентите могат да сменят матрака си за друг модел с 50% отстъпка. WinkBed е покрит с доживотна гаранция.

Каспър вълна хибрид

Най-добро охлаждане

Каспър вълна хибрид

Ценови диапазон:  $ 1595 – $ 3095

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които спят горещо
 • Лица, които страдат от болки в гърба или врата
 • Траверси под 230 паунда, особено странични траверси
 • Двойки
Акценти:
 • Стратегически поставени гел шушулки насърчават правилното подравняване на гръбначния стълб
 • Конструкцията от смесена пяна осигурява плътно съответстващо освобождаване на налягането
 • Вдлъбнатото ядро ​​на бобината добавя отскок без значително прехвърляне на движение

Вземете 200 долара от хибриден матрак Casper Wave. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Идеален за хора, които са склонни да спят горещо, Casper Wave Hybrid използва модерна технология, за да осигури хладна повърхност за сън с целенасочена подкрепа. С участието на основа, направена от пружини, обвити в полиуретанова пяна, матракът използва само материали, които носят сертификат CertiPUR-US.

Комфортните слоеве на матрака се състоят от пенопласт, аериран латекс и зонирана мемори пяна за добър баланс на опора и съответствие. Преходният слой на матрака разполага със стратегически поставени гелови шушулки за допълнително облекчаване на натиска по ханша и долната част на гърба, което го прави особено добра опция за странични траверси. Горещите траверси ще оценят аерирания комфортен слой и дишащите намотки.

Двойките – особено тези с различни предпочитания за сън – ще се радват на матрака заради изключителната му изолация на движението, подсилените периметри и регулирането на температурата. Матракът също има потенциала да облекчи хроничната болка в гърба и тазобедрената става, благодарение на балансираната си опора и леко контуриране.

Casper предлага безплатна доставка и връщане в съседните САЩ и по-голямата част от Канада. Casper Wave Hybrid се покрива от 10-годишна ограничена гаранция, която се прилага за производствени дефекти и влошаване, поддържани при нормална употреба. Компанията предлага изпитание за сън от 100 нощи.

Дъска

Най-добрата фирма

Дъска

Ценови диапазон:  $ 699 – $ 1249

Тип матрак:  Пяна
Устойчивост:  твърдо (7), допълнително твърдо (9)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Спящи над 230 килограма
 • Хора с проблеми с кръвообращението
 • Трапези за стомаха и гърба
 • Тези, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Двустранен дизайн с две усещания: твърдо и изключително твърдо
 • Създаден да насърчава притока на кръв
 • Предлагат се допълнителни охладителни панели

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо в Бруклин

Произведено от Brooklyn Bedding, Plank е една от най-твърдите и плоски повърхности за сън на пазара. Този подвижен матрак има твърда (7) страна и допълнително твърда страна, която е 9 по скалата на ниво на твърдост.

Създаден да насърчава притока на кръв и гръбначния стълб, изцяло пяната Plank се отличава с трайна 7-инчова основа с висока плътност и 2-инчов преходен слой, изработен от ултра-твърда пяна TitanFlex. 75-инчовият капитониран горен слой на допълнителната твърда страна добавя нулево таванско помещение, докато твърдата повърхност разполага с 1,5-инчов горен слой, предлагайки малко по-мека повърхност за сън.

Горещите траверси могат да изберат да добавят допълнителен охлаждащ панел от едната или от двете страни на матрака. Тези панели използват плат за промяна на фазата (PCM), за да отвеждат телесната топлина и да осигуряват дишане. Докато някои клиенти откриха, че тъканта е твърде хлъзгава, за да им хареса, най-оценените намират матрака като удобен като цяло, а мнозина виждат как болките в гърба и врата им се подобряват с използването им.

Планкът се предлага с 10-годишна гаранция и 120-нощно изпитание за сън, което започва след първоначален 30-нощен период на пробив. Докато клиентите могат да използват Plank с всякакъв вид кутия пружина или основа, Brooklyn Bedding не насърчава сдвояването на матрака с регулируеми основи.

Лееса Легенда

Най-доброто за странични траверси

Лееса Легенда

Ценови диапазон:  $ 1,799 – $ 2,599

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Клиенти с екологично и социално съзнание
 • Комбинирани траверси
 • Тези, които търсят целенасочено облекчаване на натиска
Акценти:
 • Слоят от микронамотка и пяна добавя целенасочено облекчаване на налягането за бедрата и раменете на страничния спящ
 • Перфорираният комфортен слой и сърцевината на бобината позволяват циркулация на охлаждащия въздух
 • Два слоя бобина подобряват отзивчивостта за лесно движение

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Проектиран да предложи правилната комбинация от контури, отскачане и поддръжка, Leesa Legend е средно твърд хибриден матрак с уникални материали. Всяко покривало за матрак Legend, което отделя влагата, е направено от органичен памук, мериносова вълна и до 73 рециклирани пластмасови бутилки за вода. Легендата също е сертифицирана от CertiPUR-САЩ и е направена с помощта на процеси с ниски емисии.

Предназначена да отговаря на всеки тип тяло и позиция на сън, опорната сърцевина на матрака се състои от над 1000 джобови намотки. Преходният слой е направен от два слоя мемори пяна, които осигуряват дишане и отскачане, като същевременно елиминират изолацията на движението. Комфортният слой от дунапрен с дупка предлага допълнителна реакция. Резултатът е балансиран матрак, който поддържа и успокоява възпалените бодли, без значение каква позиция предпочита спалнята.

Клиентите, които купуват матрак Leesa, също помагат на хора в нужда. За всеки продаден матрак компанията дарява легло на подслон, благотворителна организация или нуждаещо се лице. Leesa е дарила повече от 36 000 артикула от самото си създаване и продължава да насърчава корпоративната прозрачност и отчетност чрез своята инициатива „Едно добро едно легло“.

Leesa Legend се прави по поръчка и се доставя безплатно в рамките на 3-6 дни след покупката. Матракът се предлага със 100-дневен пробен период на сън и е покрит с 10-годишна гаранция.

Как да изберем матрак за киселинен рефлукс

Adblock
detector