Menu Close

Най-добрият матрак за регулируеми легла

Регулируемите легла се харесват на много траверси, от тези, които четат или гледат телевизия в леглото, до тези с медицински проблеми като ГЕРБ или сънна апнея. Изборът на матрак, който е съвместим с вашето регулируемо легло, гарантира, че можете да изпитате всички негови предимства, включително персонализирано позициониране и облекчаване на налягането.

Регулируема рамка на леглото може да бъде издигната в главата, а често и в крака, на леглото. Това позволява на траверсите да персонализират позицията си за сън или почивка. Много регулируеми легла имат подобрени функции, включително безжични дистанционни управления, функции за масаж, настройки на нулева гравитация и осветление. Въпреки че регулируемите рамки за легло са по-популярни и все по-достъпни, важно е да се отбележи, че не всеки матрак работи с регулируема основа.

Ако сте инвестирали в регулируемо легло, ще ви е необходим специализиран матрак, който е достатъчно гъвкав, за да се движи с основата. Матракът също трябва да е издръжлив и еластичен, като се гарантира, че поддържа формата и нивото на опора, дори когато е репозициониран редовно. Когато избирате матрак за регулируемо легло, съобразете своите уникални нужди, предпочитания и основна позиция на сън.

Ще разгледаме най-добрите матраци за регулируеми легла и какво да търсите при пазаруване на този тип матраци. Също така ще разгледаме как работят тези легла, какъв тип матрак работи най-добре с регулируема основа и други важни съображения за купувачите.

Най-добрите матраци за регулируеми легла

информация за продукта

Saatva Solaire

Най-доброто като цяло

Saatva Solaire

Ценови диапазон:  $ 2147 – $ 4395

Тип матрак:  Въздушно легло
Твърдост:  Регулируема – мека (3) до твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Хора, чиито предпочитания за твърдост варират от нощ до вечер
 • Двойки
 • Тези, които предпочитат да не поставят нов матрак сами
Акценти:
 • Дизайн на въздушното легло с регулируеми нива на твърдост
 • Премиум латекс и гел памет пяна комфорт слоеве
 • Безплатна доставка на бели ръкавици за всички поръчки в САЩ

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Saatva Solaire се основава на класическия дизайн на въздушното легло с луксозни комфортни слоеве и широка гама от опции за твърдост. Можете да настроите усещането за този матрак на 50 различни нива, вариращи от меко (3) до твърдо (8), така че практически всеки трябва да може да намери удобна обстановка, независимо от типа на тялото, позицията на съня или предпочитанията си за твърдост. Към покупката ви е включено безжично дистанционно.

Първият комфортен слой на Solaire се състои от отзивчив латекс Talalay, а това е последвано от вторичен комфортен слой от напоена с гел мемори пяна. Тези материали създават комфортен баланс на контуриране и поддържане на тялото, независимо от нивото на твърдост, което сте избрали. Поддържащата сърцевина съдържа една или две въздушни камери от вулканизиран каучук, в зависимост от размера на матрака. Моделите с две камери предлагат индивидуални настройки на твърдостта от всяка страна на леглото, което ги прави подходящи за двойки с различни предпочитания.

В допълнение към стандартния Solaire, клиентите могат да изберат модел “Upper-Flex”, който е разделен в главата на леглото. Това позволява на траверсите от двете страни самостоятелно да повдигат или спускат страната на леглото, когато използват регулируема основа.

Докато Solaire има доста стръмна цена на стикера – което е типично за въздушни легла с това качество – Saatva подслажда сделката за клиентите, като предлага безплатна доставка на White Glove навсякъде в съседните САЩ. Тази услуга включва вътрешно сглобяване, пълен урок за това как управлявайте дистанционното и променяйте настройките и премахвайте стария си матрак. Също така ще получите пробен период за 180-часов сън с покупката си и 25-годишна гаранция.

Cocoon Chill

Най-ценно

Cocoon Chill

Ценови диапазон:  $ 730 – $ 1310

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Ценни купувачи
 • Двойки, които дават приоритет на изолацията на движението
 • Тези, които се нуждаят от първокласно облекчаване на налягането
Акценти:
 • Гъвкавият дизайн от изцяло пяна е подходящ за регулируеми рамки на леглото
 • На конкурентни цени
 • Отлична изолация на движението и облекчаване на налягането

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Cocoon Chill е матрак с мемори пяна на достъпна цена, проектиран да бъде съвместим с регулируема основа. Също така е идеален за купувачи с ограничен бюджет, тъй като е на конкурентни цени с налични чести отстъпки.

10-инчовият матрак е средно твърд (6) и има изцяло пяна, включително двойни комфортни слоеве за облекчаване на налягането. Плъзгащото се покритие включва материал за промяна на фазата, за да се намали задържането на топлина. Най-горният слой от мемори пяна очертава формата на тялото ви, амортизира точките на натиск и намалява напрежението.

За тези, които използват регулируемо легло за облекчаване на натиска върху гръбначния стълб, Cocoon Chill трябва да предложи допълнително облекчение. Преходният слой от пенопласт предотвратява прекомерното потъване в матрака от пяна и помага за поддържане на гръбначния стълб подравнен.

Основата от пенопласт на Cocoon Chill предлага трайна опора, а неговата еластична природа помага на матрака да поддържа формата си дори с регулируема основа. Тази пяна конструкция изолира движението и предотвратява нарушения на съня за тези, които споделят леглото.

Cocoon by Sealy предлага 100-дневен пробен период за сън и 10-годишна ограничена гаранция за матрака Chill.

DreamCloud

Най-доброто за болки в гърба

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които страдат от болки в гърба
 • Купувачи, които търсят матрак, който както контурира, така и реагира
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Цената под средната стойност
 • Хибридната конструкция предлага дори гръбначна подкрепа
 • Комфортната система помага да се изолира движението

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Тези, които страдат от болки в гърба, могат да открият, че матракът DreamCloud осигурява правилния баланс на комфорт и подкрепа. Средна твърдост (6) по скалата на твърдост, този хибриден матрак едновременно е в тясно съответствие, за да облекчи натиска, и насърчава подравняването на гръбначния стълб. В сравнение с други луксозни хибридни матраци, DreamCloud има цена под средното ниво, която може да бъде привлекателна за търсещите стойност.

Комфортната система на матрака има слой от гел вливаща се мемори пяна, която тясно се съобразява с области като раменете и бедрата ви, като помага за облекчаване на значително натрупване на натиск. Под системата за комфорт се намира преходен слой от пенопласт. Този слой осигурява допълнително контуриране и ви помага да се чувствате така, сякаш спите „на“ DreamCloud, а не „вътре“ в него.

Поддържащата сърцевина на матрака е изработена от пенопласт и джобни намотки. Заедно тези два материала осигуряват стабилна основа, която помага да поддържате гръбнака си в равномерна равнина. Матракът DreamCloud също така изолира добре движението, което може да помогне на спящите, които се мятат и обръщат, и тези, които имат различен график на сън от партньора си.

Като цяло матракът има 14-инчов профил и трябва да осигурява на траверсите удобна комбинация от подравняване на гръбначния стълб и облекчаване на налягането. Покритието е ватирана смес от кашмир, в която е зашит пенопласт за допълнителен комфорт. Купувачите в съседните САЩ се радват на безплатна доставка. Матракът DreamCloud носи доживотна гаранция и 365-нощно изпитание за сън.

Zoma Hybrid

Най-удобно

Zoma Hybrid

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 1748

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години

Гаранция:  10 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Траверси с тегло под 230 килограма
 • Двойки
 • Тези с хронична болка и остри точки на натиск
Акценти:
 • Здрава, издръжлива хибридна конструкция
 • Отзивчиви контури на пенопластов слой, като същевременно предотвратяват потъването
 • Вентилираните слоеве пяна подобряват охлаждането

Вземете 100 долара от матрак Zoma. Код за използване: SF

Zoma Hybrid има здрава хибридна конструкция с дебела пяна комфортна система и се сдвоява добре с регулируема основа. Матракът облекчава налягането и осигурява допълнителен комфорт за траверси.

12-инчовият Zoma Hybrid има полиестерно и еластично покритие, което се разтяга лесно, така че можете да усетите предимствата на контуриращите слоеве пяна под него. Вентилира се за много въздушен поток и отвежда влагата, за да запази удобните трапези.

Първият слой е 2 инча зонирана гелна пяна с памет, която отвежда топлината далеч от тялото ви, като същевременно предлага целенасочена опора за главата и раменете, бедрата и кръста и краката. 2-инчов слой от пенопласт Reactiv очертава формата на тялото ви, но бързо се връща, когато натискът се премахва за по-лесно движение. Тези слоеве работят заедно, за да облекчат точките на натиск и да намалят напрежението.

8-инчовата джобна основа на бобина добавя отскачане и издръжливост на матрака. Това поддържащо ядро ​​помага за поддържане на гръбначния стълб подравнено и циркулира въздух, за да помогне за разсейването на топлината.

Средно твърдата (6) твърдост на Zoma Hybrid може да побере повечето пози за сън и типове тяло, но траверсите за гърба и стомаха, които тежат повече от 230 килограма, може да се нуждаят от по-твърд матрак. Zoma Hybrid е по-подходящ за странични, гръбни и стомашни траверси, които тежат по-малко от 130 килограма.

В допълнение към Zoma Hybrid, Zoma предлага регулируемо легло. Zoma Hybrid се предлага със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция.

Монета от туфа и игла

Най-добро освобождаване на налягането

Монета от туфа и игла

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1245

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Двойки
 • Хората, които обикновено спят горещо на изцяло пяна легла
Акценти:
 • Адаптивни контури от пенопласт към тялото, без да улавят топлината
 • Абсорбира движението и намалява прехвърлянето на движение за двойки
 • Вградена антимикробна защита

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Mint.

Монетен двор Tuft & Needle е подходящ за регулируеми легла, отчасти благодарение на гъвкавата си конструкция. Матракът разполага с комфортен слой от адаптивен пенопласт, който контурира тялото, омекотява гръбначния стълб и облекчава натиска за страничните и задните траверси. Монетният двор има средно твърдо усещане (6), така че тези, които тежат до 230 паунда, не трябва да изпитват неудобно потъване. Преходните и поддържащи слоеве от плътен пенопласт подсилват тялото ви и осигуряват добра цялостна стабилност.

Монетният двор също се сдвоява добре с регулируема основа поради лекия си дизайн. Матракът се предлага с тегло 80 паунда, което го прави съвместим с по-голямата част от регулируемите легла по отношение на ограничението на теглото.

Монетният двор много добре изолира движението и почти елиминира пренасянето през повърхността. Това означава по-малко прекъсвания за леки спящи, когато партньорът им смени позицията си или стане посред нощ. Друго предимство е контролът над температурата над средното ниво. Повърхностната пяна има отворен клетъчен състав, който се противопоставя на натрупването на топлина, а материалът се влива с гел и графит за допълнително охлаждане. За тези, които са се чувствали неудобно на други легла с пяна, ментата вероятно ще бъде освежаваща промяна в темпото.

Tuft & Needle осигурява безплатна наземна доставка за всички клиенти в съседния САЩ The Mint се предлага с пробен период за сън, който ви позволява да тествате матрака до 100 нощи, както и 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Layla Hybrid

Най-доброто за странични траверси

Layla Hybrid

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1899

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  10 години, Ограничена

Гаранция:  10 години, Ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, чиято твърдост трябва да се промени
 • Всички позиции за сън
 • Двойки
Акценти:
 • Подвижен дизайн с двойна твърдост
 • Гъвкавата конструкция е съвместима с повечето регулируеми основи
 • Вливаната от мед пяна поддържа усещане за прохлада през топлите нощи

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla Hybrid има обратим дизайн с две опции за твърдост, така че можете да опитате средно мек (4) и твърд (7) матрак в едно. Матракът е с гъвкава конструкция, която е идеална за регулируемо легло.

Двустранната конструкция на Layla Hybrid включва покритие от полиестер, вискоза и ликра. От средната мека страна, 2,5-инчов слой медно-гел мемори пяна предлага плюшено усещане, което контурира формата на тялото ви и равномерно разпределя теглото ви. Медта има антимикробни и регулиращи температурата свойства. Под слоя медна мемори пяна има 2 инча пенопласт с технология за модификация на повърхността (SMT) за целенасочена поддръжка. Дълбоките канали в този слой увеличават въздушния поток през матрака, за да ви охладят. Тази по-мека страна е идеална за странични траверси и тези, които тежат по-малко от 130 килограма.

Твърдата страна на матрака има 1-инчов слой от твърда медно-гел мемори пяна за допълнителна опора. 1,5-инчов слой пенопласт предлага същите предимства и целенасочена поддръжка, които ще намерите от по-меката страна. Твърдата страна често се предпочита от траверси, които тежат повече от 130 килограма.

Поддържащото ядро ​​на Layla Hybrid се състои от 6 инча джобови намотки в центъра на матрака, които помагат за намаляване на преноса на движение. Двоен ред бобини обгражда периметъра за здрава опора на ръба.

Layla предлага 120-нощно изпитание за сън за Layla Hybrid и компанията иска да опитате матрака за 2 седмици, преди да започнете връщане. Layla Hybrid е покрита с 10-годишна гаранция.

Подпис за спално бельо в Бруклин

Най-добро охлаждане

Подпис за спално бельо в Бруклин

Ценови диапазон:  $ 599 – $ 1249

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Двойки
 • Хора, които изпитват точки на натиск по гръбначния стълб
Акценти:
 • Патентованите пяни предлагат баланс на амортизация и отзивчивост
 • Зонираните намотки предпазват ръбовете, без да компрометират комфорта
 • 3 опции за твърдост

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding Signature е висококачествен хибрид с много достъпна цена, което го прави инвестиция с висока стойност за хората, които притежават регулируеми легла. Матракът разполага с комфортен слой от пенопласт TitanFlex, последван от преходен слой от пенопласт Energex. Тези материали предлагат комбинация от контур и отзивчивост, което води до намаляване на налягането и дори подкрепа за повечето траверси.

Поддържащото ядро ​​съдържа джобови намотки, подсилени с основна пяна с висока плътност. Дебели бобини облицоват периметъра, за да предотвратят дълбоко потъване, когато собствениците влизат и излизат от леглото или спят близо до краищата, докато по-тънките бобини съставят интериора за по-удобно люлеене. Намотките насърчават циркулацията на въздуха в сърцевината на матрака, докато горният слой пяна се влива с охлаждащ гел, така че Signature трябва да спи хладно за повечето хора.

Brooklyn Bedding предлага три нива на твърдост на матрака, всяко от които е най-подходящо за различни траверси в зависимост от предпочитаната им позиция и тип тяло. Опцията средно мек (4) предлага най-дълбокото съответствие, което го прави най-удобен за странични траверси и тези, които тежат под 130 паунда. Чувството на фирмата (8) е доста подкрепящо и би трябвало да бъде по-добър избор за хора с тегло над 230 килограма, особено за тези, които предпочитат позициите на гърба и стомаха. Средно твърдото (6) усещане е компромис между двете и би трябвало да е подходящо за повечето хора в диапазона от 130-230 паунда.

Наземната доставка е безплатна за всички клиенти в съседните САЩ. Покупката ви ще включва пробен период за сън, който обхваща 120 нощи, като ви дава три месеца, за да тествате матрака и да решите дали е подходящ за вас, както и 10- годишна гаранция за тези, които пазят Подписа след края на пробния период.

GhostBed Flex

Най-доброто за двойки

GhostBed Flex

Ценови диапазон:  $ 1145 – $ 2700

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Двойки
 • Всички позиции за сън
Акценти:
 • Усилените стоманени бобини предлагат здрава опора
 • Спи спокойно
 • 25-годишна гаранция

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Гъвкавата хибридна конструкция на GhostBed Flex е идеална за използване с регулируема основа. Намотките придават стабилност на матрака, като същевременно осигуряват достатъчно подкрепа.

Капакът от вискозен полиестер на GhostBed Flex е капитониран с 1 инч охлаждащо влакно, което добавя въздушен поток и 1 инчов слой гел мемори пяна, който се бори с натрупването на топлина. Втори слой гел памет пяна облекчава точките на натиск и помага да поддържате гръбнака си подравнен. Подобен на латекс слой от пенопласт се връща обратно, за да се оформи бързо, което улеснява придвижването по матрака. Тази пяна „Ghost Bounce“ действа като преходен слой, който ви предпазва от потъване в опорната сърцевина на бобината.

Индивидуално увити бобини увеличават издръжливостта на матрака, като същевременно добавят отскок. Периметърът на матрака е подсилен и двойките ще се възползват от здравата опора на ръба и лекотата на движение, които GhostBed Flex осигурява. 1-инчов слой от пенопласт с висока плътност подсилва намотките и помага за намаляване на преноса на движение.

GhostBed Flex се счита за средно твърд или 6 от 10-степенната скала на твърдост. Това ниво на твърдост е от полза за всички пози за сън, а матракът предлага умерено контуриране за голямо облекчаване на натиска.

GhostBed Flex се произвежда в разделен крал размер в допълнение към всичките шест стандартни размера. Компанията продава и съвместима регулируема основа. GhostBed Flex се предлага с 101-нощно изпитание за сън, което включва 30-нощно пробивно време, преди да може да се започне връщане. GhostBed Flex е покрит с 25-годишна гаранция.

Как да изберем матрак за регулируемо легло