Menu Close

Най-добрият матрак за Airbnb и ваканционни имоти под наем

Пазаруването за себе си, макар и не винаги лесно, е относително лесно; вашите лични нужди и предпочитания предоставят ясен път за избор на най-добрия продукт. Пазаруването за други и предвиждането на техните нужди и предпочитания обаче може да бъде много по-трудно и това може да бъде предизвикателство за хората, които се нуждаят от матрак за имота си под наем за ваканция.

Платформи като Airbnb и VRBO улесниха от всякога отдаването под наем на място за допълнителни доходи, а това означава, че все повече собственици на домове, апартаменти, кабини и други имоти искат да обзаведат добре своите наеми. Наличието на страхотен матрак, който помага на гостите да се чувстват комфортно, да спят добре и да се събудят освежени, може да направи всичко различно в печеленето на тяхното удовлетворение и петзвездни отзиви.

Хотелите отдавна знаят, че изборът на качествен матрак може да зарадва клиентите си и собствениците на имоти под наем следват същата логика. Но за много домакини на Airbnbs и ваканционни наеми избирането на идеалния матрак може да бъде обезсърчително поради огромния брой налични опции.

Опростихме процеса, като изброихме най-добрите матраци за имоти под наем. Тези опции са достъпни, добре изградени, издръжливи и могат да отговарят на нуждите от подкрепа и комфорт на повечето гости. След представянето на нашите най-добри предложения, нашето ръководство обяснява подробностите за закупуване на матрак със специален акцент върху определянето на най-добрия залог за ваканционно наемане.

Най-добрите матраци за Airbnb и ваканционни наеми

информация за продукта

Монета от туфа и игла

Най-доброто като цяло

Монета от туфа и игла

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1245

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Повечето странични траверси
 • Наемете мениджъри на имоти в топъл климат
 • Купувачи, които искат матрак с балансирано усещане
Акценти:
 • Средно твърдото усещане се представя добре в повечето пози на сън и групи тегло
 • Патентованата адаптивна пяна съчетава дишане, отзивчивост и съответствие
 • Плетеното покритие се обработва, за да инхибира бактериите, причиняващи миризма

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Mint.

Откакто е основана през 2012 г., Tuft & Needle бързо се разраства и се превръща в една от най-популярните и добре признати онлайн марки матраци. Вторият матрак, който пуснаха на пазара, Tuft & Needle Mint, разширява ранния успех на компанията и предлага динамичен матрак, който се вписва добре в повечето имоти под наем.

Основна точка за продажба на монетния двор са дебелите му слоеве адаптивна пяна, патентован материал, създаден от Tuft & Needle. Характеристиките на Adaptive Foam са комбинация от тези, които се намират в мемори пяна и латекс, което му придава балансирано усещане, което работи за широка гама траверси. Това усещане включва леко контуриране и забележим отскок, който предпазва хората от чувството, че тялото им е увиснало твърде много в матрака.

И двата горни слоя на мента са съставени от адаптивна пяна и тези слоеве имат комбинирана височина от пет инча. Адаптивната пяна се влива с гел и графит, за да сведе до минимум натрупването на топлина, а дишащата обвивка, изработена от полиестер и микро-полиамид и вградена с антимикробно защитно средство, работи и за поддържане на матрака хладен дори при горещ климат. Седем инча пенопласт с висока плътност създават здрава опорна сърцевина под адаптивната пяна.

Средно твърдото (6) усещане на монетен двор е отлично за повечето странични траверси и средно до над средното за траверси в други позиции. Това, че усещането е приемливо за различните траверси, е малко вероятно да създава проблеми за комфорта на гостите.

Mint се предлага с безрисков пробен период от 100 нощи и е подкрепен от 10-годишна гаранция от Tuft & Needle.

Allswell Матрак

Най-ценно

Allswell Матрак

Ценови диапазон:  $ 265 – $ 465

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси за гръб и стомах
 • Хора, които тежат поне 130 килограма
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Силно поддържащ хибриден дизайн със зонирана намотка
 • Мемори пяна, напоена с мед и графит, спи доста готино
 • Много достъпна цена

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Матракът Allswell – известен също като просто The Allswell – е бюджетен хибриден модел, създаден за изключителна поддръжка. Твърдото (7) усещане гарантира, че матракът трябва да е удобен за повечето гости на AirBnB, които тежат поне 130 паунда, особено тези, които спят по гръб или стомах.

Комфортният слой се състои от мемори пяна, напоена с мед и графит – два материала, които са естествено дишащи. Медта има и антимикробни свойства, за да предотврати вредните бактерии и да поддържа матрака миришещ свеж. Полифоамът е капитониран в покритието, за да се предотврати прекомерната твърдост на повърхността, докато повече пенопласт под комфортния слой добавя преходна опора и намалява потъването по средата.

Allswell има поддържащо ядро ​​от джобни намотки, които осигуряват отлична цялостна стабилност. Благодарение на зонираното оформление за този слой, по-дебели намотки се нареждат по периметъра, за да ви помогнат да се чувствате по-сигурни, когато спите в близост до краищата или влизате и излизате от леглото. Намотките също така насърчават стабилна циркулация на въздуха, за да помогнат на сърцевината на матрака да поддържа комфортна температура.

Allswell се откроява от конкурентните хибриди поради изключително достъпната си цена. Клиентите в съседните САЩ също се класират за безплатна наземна доставка. Матракът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Нектар матрак

Най-добра пяна за памет

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Хора, които искат продължително изпитание за сън през цялата година
 • Купувачи, които искат матрак с мемори пяна за отдаване под наем
Акценти:
 • На конкурентни цени
 • Широка система за комфорт за облекчаване на точките на натиск
 • Смесеното покритие Tencel-poly помага да се поддържа повърхността хладна и суха

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

За хората, които търсят матрак за имота си под наем, който е добре изграден, но се предлага на достъпна цена, Nectar отговаря на сметката. Въпреки че съдържа множество слоеве високоефективна мемори пяна, Nectar има конкурентна цена, която е много подходяща за обзавеждане на Airbnb или ваканционен наем.

Nectar е изцяло дунапренено легло с четири вътрешни слоя, горните три от които са направени с мемори пяна. Първият от тези слоеве се влива с гел, измерва се с дебелина един инч и се капитонира в капака на матрака. Вторият слой мемори пяна също се влива с гел и е дебел един инч. Третият слой е три инча и е направен със специалната пяна с памет Adactive Hi Core на Nectar.

Комбинирана, системата за комфорт на Nectar използва пет инча мемори пяна, което й позволява ефективно да люлее точките на натиск на тялото и да изолира движението. В същото време тези слоеве не позволяват дълбоко потъване като традиционната мемори пяна, което помага да се преодолеят проблемите с усещането, че сте заседнали в матрака. Геловете, вливани в най-горните слоеве, работят заедно с дишащото покритие Tencel, за да се борят срещу натрупването на топлина.

Долният слой на Nectar е направен с поддържащ пенопласт, който е значително по-плътен от този в много други легла от пяна, осигурявайки надеждна основа за матрака като цяло.

Усещането на Nectar е средно твърдо (6), което го прави подходящ за Airbnb или наем, тъй като може да осигури комфорт и подкрепа за траверси в много различни позиции.

Матракът се предлага с 365-дневен пробен период на сън, а Nectar осигурява защита срещу дефекти с доживотна гаранция.

Матрак Layla

Най-удобно

Матрак Layla

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1149

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Собственици под наем, които искат да предложат твърдост
 • Купувачи, търсещи мемори пяна с мед
 • Хора, които дават приоритет на доживотна гаранция
Акценти:
 • Двустранният дизайн с две нива на твърдост дава на гостите възможности
 • Влива се с меден гел, проектиран да прехвърля топлината и да инхибира растежа на микробите
 • Зонирането в преходния слой насърчава правилното изравняване на гръбначния стълб

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Признавайки разнообразието на предпочитанията на гостите, много собственици на имоти под наем поставят приоритет върху гъвкавостта. За тези собственици матракът Layla, който има обратим дизайн на твърдост с различно усещане от всяка страна, е завладяваща опция.

Матракът Layla може да се използва от двете страни. Матракът е средно мек (4) от едната страна и твърд (7) от другата. Със средно меката страна нагоре, наслояването следва тази структура:

 • Три инча медна мемори пяна
 • Два инча пенопласт с технология за модифициране на повърхността (SMT), която осигурява зонирана, съобразена подкрепа за по-тежки части на тялото
 • Четири инча опорен пенопласт
 • Един инч медна мемори пяна

Докато страните предлагат отчетливо усещане за твърдост, и двете разполагат с мемори пяна, която може да облекчи натиска, да подобри подравняването на гръбначния стълб и да намали преноса на движение през повърхността на матрака. Материалът ThermoGEL в покритието работи за намаляване на натрупването на топлина, а медната инфузия се бори със задържането на топлина в пяната. Медта също е антибактериална, което може да бъде голям плюс за собствениците на наеми.

Поради дизайна на твърдост 2 за 1, хората под наем могат да попитат планираните си гости за техните предпочитания и да коригират леглото съответно, повишавайки комфорта на посетителите и предлагайки допълнителна нотка на обслужване на клиентите.

След доставката има пробен период за сън от 120 нощи и Layla предоставя на клиентите доживотна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството.

Awara

Най-добър органичен

Awara

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси с всички телесни тегла
 • Тези, които искат доживотна гаранция и дълъг пробен сън (365 нощи)
 • Купувачи, които искат екологично чист матрак
Акценти:
 • Изработена от екологични материали
 • Строителство от висок клас
 • Побира всички видове тяло и позиции за сън

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

За всички видове продукти все повече клиенти поставят акцент върху устойчивостта. Матракът Awara използва естествени материали, привлекателни за екосъзнателните домакини на Airbnb и едновременно осигурява отлично представяне за всички видове траверси.

Awara е латекс хибрид с ясен, но здрав дизайн. Неговата система за комфорт е един слой, направен с четири инча естествен латекс. Латексът, произведен по метода на Dunlop, има пружиниращо усещане, но все още може да смекчи точките на натиск. Dunlop латексът е известен и със своята издръжливост и с дебел четири инчов слой може да се очаква да издържи до години редовна употреба. В допълнение към своя комфорт и подкрепа, латексът в Awara е направен в съответствие със строги екологични стандарти, което е потвърдено от факта, че е сертифициран за Rainforest Alliance.

Поддържащото ядро ​​на Awara е девет инча индивидуално увити бобини. Намотките са дебели и осигуряват надеждност по цялата повърхност на матрака, включително около ръба. Отзивчивостта на бобините допълва тази на латекса, създавайки матрак, който е много лесен за придвижване отгоре.

Калъфът е съставен от органичен памук и вълна, и двата са изключително дишащи и помагат за естественото регулиране на температурата. Тъй като латексът и намотките също превъзхождат това да останат хладни, всички материали на Awara го правят чудесно подходящ за имоти под наем в горещ климат.

Awara е средно твърд (6), така че повечето траверси могат да се чувстват удобно на него, а здравият му дизайн означава, че работи добре за хора над 230 килограма.

За висококачествен хибрид Awara има достъпна цена и се предлага с 365-дневен пробен период на сън, както и доживотна гаранция.

Cocoon Chill

Най-добро охлаждане

Cocoon Chill

Ценови диапазон:  $ 730 – $ 1310

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси с притискащи точки по гръбначния стълб
 • Тези, които обикновено спят горещо на пяна легла
 • Двойки
Акценти:
 • Капакът за фазова промяна регулира температурата и предотвратява натрупването на топлина
 • Мемори пяна контурира равномерно, за да намали налягането в цялото тяло
 • Отлична изолация на движението и без шум

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Матраците с мемори пяна имат лоша репутация да спят горещо, но Cocoon Chill отговаря на името си благодарение на материала за промяна на фазата (PCM), вливан в покритието. PCM отвежда топлината от тялото ви и я освобождава, за да гарантира, че повърхността остава хладна, независимо колко топло се чувствате или околната температура.

Cocoon Chill има средно твърдо (6) усещане, което го прави идеален за траверси, които тежат 130-230 паунда. Страничните траверси получават достатъчно омекотяване, което може да подобри подравняването на гръбначния стълб и да облекчи натиска в раменете, бедрата и други чувствителни зони. Спящите на гърба и стомаха в този диапазон на тегло също трябва да могат да си почиват удобно, без да потъват прекалено.

Подобно на други матраци с мемори пяна, Cocoon Chill превъзхожда изолацията на движение и не създава никакъв шум. Това означава, че можете да спите спокойно без смущения, когато партньорът ви смени позицията си или влезе и излезе от леглото.

Матракът има цена, която е в съответствие със средния модел мемори пяна, а наземната доставка е безплатна за всички поръчки. Покупката ви ще включва пробен период на сън, който ви позволява да тествате матрака до 100 нощи.

GhostBed

Най-доброто за странични траверси

GhostBed

Ценови диапазон:  $ 545 – $ 1490

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат изцяло пяна легло със значително скачане
 • Купувачи, които търсят комбинация от мемори пяна и латекс
 • Собственици под наем, които искат матрак с намалено задържане на топлина
Акценти:
 • Уникална комбинация от латекс и мемори пяна балансира изолацията на движението и отзивчивостта
 • Двуслойна система за комфорт оформя тялото на страничния траверс за облекчаване на натиска
 • Предназначен за всички позиции за сън

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

Проектиран и разработен от Nature’s Sleep, GhostBed е изградил лоялни последователи онлайн в резултат на комбинацията си от подскачащ латекс и конформна мемори пяна, предлагана на достъпна цена.

Оригиналният GhostBed е висок 11 инча и разполага с три вътрешни слоя. Най-горният слой е 1,5 инча синтетичен латекс. Този материал осигурява леко приспособяване и значително отскачане, за да улесни придвижването в горната част на леглото. Латексът, който вече е устойчив на задържане на топлина, е аериран с малки отвори, за да улесни по-добрата вентилация и контрол на температурата.

Вторият слой е два инча гел вливаща се мемори пяна. Като по-мек и по-контурен материал, този компонент работи за увеличаване на облекчаването на налягането на GhostBed, като същевременно намалява преноса на движение. Гелът, разпръснат в пяната, е предназначен да предпазва от горещо сън.

Долният слой е опорната сърцевина и е направен от 7,5 инча плътен пенопласт. Калъфът на матрака е мека и дишаща смес от полиестер и вискоза.

Твърдостта на GhostBed е средно твърда (6) и като се има предвид това усещане за комфорт с комбинацията от латекс и мемори пяна, GhostBed удря в средата, която вероятно ще обслужва нуждите на повечето гости на Airbnb или ваканционен дом.

Пробният сън за GhostBed продължава 101 нощи, а матракът се предлага с 20-годишна гаранция, която покрива потенциални дефекти в материалите или изработката.

Подпис за спално бельо в Бруклин

Най-доброто за спи и стомашни траверси

Подпис за спално бельо в Бруклин

Ценови диапазон:  $ 599 – $ 1249

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят хибрид със забележителна поддръжка и отскачане на ръба
 • Хора, които искат избор на нива на твърдост
 • Клиенти, които ценят покупката от компания с десетилетен опит
Акценти:
 • Три опции за твърдост, включително популярен средно твърд модел, който може да побере повечето траверси
 • Балансирано представяне без забележими слаби места
 • Високо качество на достъпна цена

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

За много хора, които пазаруват матрак за имот под наем, има спокойствие, идващо от покупка от компания с опит. Brooklyn Bedding обслужва клиентите повече от две десетилетия и тяхната събрана мъдрост в дизайна на матраци е използвана в матрака Brooklyn Bedding Signature.

Signature е хибрид с общо четири слоя: два в системата за комфорт и два в поддържащото ядро. Най-горният слой на системата за комфорт е два инча от вливаната от гел пяна TitanFlex на компанията. Този материал има усещане, подобно на латекс, леко амортизира тялото, докато бързо се връща обратно, когато теглото се премахне. Следващият слой е два инча Energex пенопласт, който допринася за допълнителен отскок със скромно съответствие.

Следващият слой, първият в опорната сърцевина, е шест инча вдлъбнати вътрешни пружинни намотки. С този тип намотки матракът може да подобри приспособяването си към тялото, като същевременно генерира отзивчивост и подкрепа на ръба. Един инчов слой пенопласт отдолу допълва намотките и здравината на матрака.

Signature има регулиране на температурата над средното, поради това колко лесно въздухът може да се движи през намотките и въпреки солидните си многостранни характеристики, той се предлага на конкурентна цена. Собствениците на имоти под наем могат да избират от меки, средни или твърди опции, като средните са опцията с най-широка привлекателност към разнообразен набор от траверси. Тези твърдости съответстват на средно меки (4), средно твърди (6) и твърди (8) чувства, съответно.

Brooklyn Bedding предлага 120-нощно изпитание за сън и подкрепя Signature с 10-годишна гаранция.

Как да изберем матрак за Airbnb или имот за ваканционен наем

Adblock
detector