Menu Close

Най-добрият матрак за алергии

Страдащите от алергия трябва внимателно да разгледат обкръжението на спалнята си, особено ако забележат влошаване на симптомите у дома. Спалнята може да бъде място за отдих и релакс, но може да бъде и източник на алергени. Може да не очаквате матракът ви да бъде виновникът, но някои матраци могат да бъдат идеалното място за акари, пърхот, плесен и плесен. Тези алергени често причиняват запушване на носа, кихане, сълзене на очите, хрема и кашлица.

Симптомите на алергия затрудняват заспиването и съня. Задръстването и затрудненият въздушен поток могат да причинят хъркане. Общият дискомфорт от симптомите на алергия може да доведе до безсъние и страдащите от алергия обикновено са по-склонни да имат нарушен сън.

Най-добрият матрак за алергии ще намали присъствието на алергени в спалнята, като спомогне за облекчаване на симптомите на алергия и по-качествен сън. Ще разгледаме нашите най-добри матраци в този изчерпателен преглед, за да знаете какво да търсите, когато пазарувате за нов матрак. Включихме подробности за това какви видове матраци и спални са най-подходящи за страдащите от алергия, заедно с други съображения за купувачите.

Най-добрите хипоалергенни матраци за страдащи от алергия

информация за продукта

Awara

Най-доброто като цяло

Awara

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Екологично ориентирани купувачи, които искат естествен и траен матрак
 • Чувствителни към химикали и синтетични материали
 • Хора с алергии от прахови акари
 • Всички позиции за сън и типове тяло
Акценти:
 • Изграден от устойчиви материали
 • Дишаща конструкция за изключително регулиране на температурата
 • 365-дневен пробен период

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

В матрака Awara се прави с естествени и устойчиви материали, които са устойчиви на общи алергени и осигуряват облекчение за страдащите от алергии. Матракът се предлага с 365-дневен пробен период, така че можете да видите как се представя през сезона на пиковите алергии и след това.

Покритието от органичен памук и новозеландска вълна на матрака Awara е дишащо и влагозащитно. Този слой естествено се противопоставя на праховите акари. Под капака има 4 инча естествен латекс Dunlop, който е хипоалергенен и дишащ. Латексът се противопоставя на натрупването на мухъл, плесени и акари. Този слой е по-дебел от средния хибриден комфортен слой и осигурява достатъчно облекчаване и отскачане на налягането.

Основа от джобови намотки осигурява стабилност и подкрепа. Сърцевината е отзивчива и поддържа гръбнака подравнен, като същевременно облекчава точките на натиск. Намотките са индивидуално обвити, за да минимизират прехвърлянето на движение.

Матракът Awara се представя добре навсякъде, което го прави един от най-добрите матраци за страдащите от алергия. Това е издръжлив матрак с достатъчно подкрепа на ръба. Естествените материали и основата на бобината са дишащи и регулират температурата. Матракът е средно твърд (6) и предлага подкрепа и комфорт за почти всяка позиция на сън и тип тяло. Дебелият латекс комфортен слой намалява натиска и облекчава болките в гърба и сковаността.

365-дневният пробен период започва след 30-нощния пробив, така че имате достатъчно време да се приспособите към матрака и да видите как се представя. Awara покрива матрака с вечна гаранция. През първите десет години от гаранцията Awara ще замени дефектен матрак безплатно. След десет години компанията ще ремонтира или замени матрака, като таксата за доставка ще бъде 50 щ.д. Тази такса се отказва, ако бъде открит дефект.

EcoSleep Hybrid

Най-ценно

EcoSleep Hybrid

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 1,499

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5), Твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които са алергични към акари
 • Всеки, който иска да изпробва две опции за твърдост в един матрак
 • Екологични купувачи
 • Хора, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Устойчив на акари, мухъл и плесен
 • Подвижен дизайн със средна и твърда страна
 • На конкурентни цени

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо EcoSleep от Brooklyn

На матрака Brooklyn постелки Ecosleep съпротивлява акари, мухъл и плесен с органичен капак и комфорт система естествен латекс. Матракът е с подвижен дизайн, така че купувачите могат да изпробват две различни нива на твърдост в комфорта на дома си.

Калъфът на матрака Ecosleep е направен от органичен памук и вълна Joma. Тази хигиенна смес отвежда влагата и предотвратява натрупването на алергени в матрака. Подвижният дизайн има латексова система за комфорт от всяка страна.

Средната (5) страна има два 1,5-инчови слоя латекс, сертифициран от Rainforest Alliance. Тези отзивчиви слоеве облекчават точките на натиск. Латексът е естествено хипоалергенен и помага за предотвратяване на растежа на плесени, плесени и акари. Твърдата (7) страна на матрака има 1,5-инчов слой латекс, който облекчава налягането, но е по-малко съобразен. Поддържащото ядро ​​е шест инча джобови намотки, които добавят дълбока опора за компресия и стабилност на матрака.

Установихме, че средната страна е най-подходяща за странични траверси, докато траверсите за стомаха и гърба може да предпочитат твърдата страна. Това е обща препоръка, тъй като личните предпочитания и теглото също трябва да бъдат взети под внимание. Спящите могат да опитат от двете страни на матрака, за да видят коя е подходяща за тях.

Brooklyn Bedding предлага 120-нощно изпитване за сън за матрака Ecosleep, което включва период от 30 нощувки, преди да може да се започне връщане. Това ви дава време да се приспособите към матрака, преди да вземете решение. Матракът Brooklyn Bedding Ecosleep включва 10-годишна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството.

EcoCloud

Най-добро охлаждане

EcoCloud

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които са алергични към акари, плесени и плесени
 • Хора, които спят горещо
 • Траверси за странични и задни части и всеки, който се нуждае от допълнително облекчаване на налягането
Акценти:
 • Изработена от естествено хипоалергенни материали
 • Силна регулация на температурата и влагата
 • Зонирана подкрепа за насърчаване на здравословно подреждане на гръбначния стълб

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци WinkBeds

Няма синтетични пяни, използвани в Ecocloud от Winkbeds. Матракът е направен от естествени, хипоалергенни материали, които помагат да се противопоставят на плесени, плесени и акари. В резултат на това той е един от най-добрите матраци за алергии.

Органичното покритие от памук и вълна отвежда топлината и влагата. Това поддържа матрака чист и сух. Въздушният поток се увеличава от 4-инчовия слой аериран латекс Talalay. Този комфортен слой е отзивчив и съобразен, така че намалява напрежението в тялото. Той също така създава антибактериална повърхност за матрака. Латексът е зониран, така че е по-твърд под долната част на гърба и лумбалната област и по-мек под раменете и бедрата. Поддържащата се в джоба основа за бобина също е зонирана за ергономична опора и облекчаване на налягането. Основа от пенопласт подсилва намотките.

Хибридната конструкция на матрака EcoCloud предотвратява усещането за горещ сън. Памукът, вълната и латексът са дишащи материали и бобините добавят въздушен поток към матрака. Тази конструкция също така дава възможност за достатъчно отскок и лекота на движение.

Матракът EcoCloud има средна (5) твърдост, която е добра за повечето пози за сън и типове тяло. Идеален е за странични и задни траверси. Може да не е достатъчно твърдо за спящи на стомаха, които тежат повече от 230 килограма.

Winkbeds предлага 120-нощно изпитание за сън на матрака EcoCloud. Това включва период от 30 нощувки, преди да може да се започне връщане. Матракът е покрит с доживотна гаранция.

Zenhaven

Най-добър лукс

Zenhaven

Ценови диапазон:  $ 1399 – $ 3199

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които са алергични към плесени и акари
 • Траверси, които не са сигурни в предпочитанията си за твърдост и искат две възможности
 • Екологични купувачи, които искат траен матрак, изработен от естествени материали
Акценти:
 • Обръща се с различна твърдост от всяка страна
 • Изработен от устойчиви хипоалергенни материали
 • Петзонов дизайн за целенасочена подкрепа и облекчаване на налягането

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

На матрака Zenhaven е хипоалергенен, което означава, че помага противопоставят акари, плесен и микроби. Матракът е изработен от естествени материали и не включва агресивни химикали в конструкцията си. Това го прави чудесен избор за страдащите от алергии и тези с химическа чувствителност.

Подвижният дизайн на матрака Zenhaven означава, че траверсите могат да изпитат две различни опции за твърдост. Покритието от органичен памук на матрака Zenhaven включва 1-инчова противопожарна преграда от органична вълна от двете страни. Комбинацията от памук и вълна позволява на въздуха да тече през цялата система за комфорт. Тези материали отвеждат влагата и помагат да се предотврати наличието на мухъл и плесен.

Матракът Zenhaven е конструиран с четири слоя латекс Talalay. Всеки слой се различава по твърдост. Средно меката (4) страна на матрака Zenhaven има 1,5 инча зониран латекс Talalay над 3 инча латекс Talalay. Твърдата страна има 1,5 инча по-твърд зониран латекс и 3 инча латекс Talalay за опора. Дупките в двата комфортни слоя латекс създават зони, които са по-твърди под торса и раменете.

Латексовата конструкция на матрака Zenhaven го прави издръжлив матрак с изобилие от подпора на ръба. Матракът регулира температурата, облекчава точките на натиск и улеснява движението. Има минимално отделяне на газове, тъй като е направено от изцяло естествени материали.

Zenhaven предлага 180-нощно изпитание за сън, но връщането подлежи на такса за връщане в размер на 99 щ.д. Матракът е покрит с 20-годишна непропорционална гаранция. За искове за гаранция има такса за транспорт от $ 99. Компанията предлага и опция за справедлива подмяна в годините от 3 до 20, което означава, че клиентът може да запази оригиналния матрак и да закупи нов на намалена цена.

Saatva Classic

Най-удобно

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които са чувствителни към химически миризми или миризми, тъй като има минимално отделяне на газове
 • Тези, които искат хибриден матрак с връх на възглавницата
 • Хора с болки в гърба
 • Всеки, който спи горещо
Акценти:
 • Три опции за твърдост и две височини
 • Два слоя намотки за подобрен въздушен поток
 • Евро върхът на възглавницата добавя плюшеност и омекотяване

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

На матрака Saatva има капак органичен памук с антимикробна защита. Естествените материали в горната част на възглавницата Euro омекотяват тялото, като същевременно устояват на алергени.

Има три опции за твърдост, които можете да избирате за матрака Saatva: мека (3), средно твърда (6) и твърда (8). Средната фирма е най-популярният вариант на марката. Матракът се предлага и в две височини: 11,5 инча и 14,5 инча. Това позволява на купувачите да персонализират външния вид на матрака. Всички опции имат еднакъв брой слоеве и основна конструкция.

Върхът на възглавницата включва органичен памучен калъф и естествен бодил. Пенопластът и фиброфилът осигуряват омекотяване, докато тънък слой мемори пяна поддържа лумбалната област. Това облекчава натиска в долната част на гърба. Матракът Saatva има конструкция с двойна намотка. Четири инча обвити в джоб намотки с пяна намаляват преноса на движение през леглото, като същевременно се очертават във формата на тялото. Поддържащото ядро ​​е 4 или 7 инча (в зависимост от това коя височина на матрака сте избрали) и включва намотки с пясъчен часовник и пенометър от пяна. Това добавя въздушен поток през матрака, разсейвайки топлината и влагата.

Матракът Saatva се предлага с 180-дневен пробен период за сън и безплатна доставка на White Glove. Ако решите, че матракът не е подходящ за вас, има такса за връщане в размер на 99 щ.д. Матракът е защитен с 15-годишна непропорционална гаранция. В годините от 3 до 15 клиентът е отговорен за такса за транспорт от $ 99 за всяко искане за гаранция. Клиентът може също да избере опцията за заместване на справедливостта, при която клиентът запазва оригиналния матрак, но купува нов на намалена цена.

Мечешки хибрид

Най-доброто за спортисти

Мечешки хибрид

Ценови диапазон:  $ 1 095 – $ 1 995

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези с атлетичен или активен начин на живот
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Траверси, които се нуждаят от достатъчно облекчаване на налягането
Акценти:
 • Celliant покритие, проектирано да подпомогне възстановяването
 • Конструкция за регулиране на температурата
 • Улесняваща налягането система за комфорт от пяна без прекомерно отделяне на газове

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка от Bear. Код за употреба: SF25

The Bear Hybrid матрака има Celliant попарен покритие, което подобрява нощното възстановяване и подобрява качеството на съня. Това е идеално за страдащи от алергия, които изпитват лошо качество на съня и умора през деня. Интелигентното покритие преобразува телесната топлина, регулира температурата и спомага за подобряване на нивата на кислород в тъканите.

Под капака Celliant на матрака Bear Hybrid се намира система за комфорт от пенопласт. Тези отзивчиви слоеве предлагат достатъчно облекчаване на налягането. Първият слой от пенопласт се влива с гел, което предотвратява усещането за сън горещо. Преходният слой от пенопласт добавя въздушен поток към системата за комфорт, като помага да се запази влагата.

Поддържащото ядро ​​на джобовите намотки позволява на въздуха да циркулира и през матрака. Намотките са индивидуално обвити, за да намалят преноса на движение и да предотвратят нарушения на съня. Матракът разполага с достатъчна опора на ръба. Слой от пенопласт подсилва намотките и добавя трайност на матрака.

Матракът Bear Hybrid е средно твърд (6), така че облекчава налягането, като същевременно предлага подкрепа за цялото тяло. Това е полезно за повечето пози за сън и типове тяло, въпреки че трапезите на стомаха, които тежат повече от 230 килограма, могат да предпочетат по-твърда повърхност за сън.

Матракът Bear Hybrid включва 100-нощно изпитание за сън. Има задължителен период от 30 нощувки, преди да може да се започне връщане. Матракът е покрит с 20-годишна гаранция. През първите десет години от гаранцията Bear ще поправи или замени дефектен матрак, но клиентът е отговорен за транспортирането. За втората половина на гаранцията клиентът е отговорен за разходите за обработка или пропорционалната сума на MSRP. Калъфът Celliant е защитен отделно с 1-годишна гаранция.

Как да изберем матрак за алергии

Adblock
detector