Menu Close

Най-добрият матрак за стая за гости

Случвало ли ви се е да прекарате нощта в къща на приятел или роднина, само за да се окажете да се мятате върху твърд, скърцащ или неудобен матрак? Ако е така, вие знаете колко неприятно може да бъде еднонощното посещение и колко важно е да накарате посетителите да се чувстват комфортно и добре дошли, когато останат в стаята ви за гости. Подходящият матрак може да направи или прекъсне преживяването на вашия гост.

Ако търсите нов матрак за гости, ние сме тук, за да ви помогнем. Проучихме разнообразие от удобни опции за легло за гости, от регулируеми въздушни легла до икономични опции от пяна и innerspring. Прочетете за съвети за избора на най-добрия матрак за гости, както и задълбочен поглед към любимите ни модели на пазара в момента.

Най-добрите матраци за стаи за гости

информация за продукта

Brooklyn Bedding Bowery Hybrid

Най-доброто като цяло

Brooklyn Bedding Bowery Hybrid

Ценови диапазон:  $ 549 – $ 1049

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Тези, които спят горещо през нощта
 • Търсещи стойност
 • Комбинирани траверси от всякакви размери
Акценти:
 • 1 ″ слой ватиран гел мемори пяна
 • Технологията с отворени клетки осигурява усъвършенствано охлаждане
 • Индивидуално обвити намотки насочват точките на налягане
 • Средно твърдата повърхност се харесва на повечето траверси

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Bowery Hybrid предлага охлаждаща повърхност за сън с универсална привлекателност на изключителна цена. Отличаващ се със средно твърдо ниво на твърдост, Bowery комбинира намотки и мемори пяна за целенасочена амортизация и подкрепа.

Състоящ се от стотици индивидуално поставени намотки, изолиращото движение ядро ​​е вкоренено в 1-инчова основа от пяна за допълнителна издръжливост. 2-инчовият преходен слой от пяна осигурява люлка за успокояване на точките на натиск. Тази комбинация от намотки и пяна предлага меко, но отзивчиво изживяване, което е подходящо за много различни пози на сън и типове тяло.

Bowery Hybrid е покрит с 1-инчов слой ватирана гелна пяна с памет, която преразпределя телесната топлина, увеличава въздушния поток и насърчава по-хладната повърхност. В комбинация с технологията на модела с отворени клетки и дишаща сърцевина на бобината, леглото е идеален избор за хора, които са склонни да спят горещо.

Този матрак се откроява с необичайно ниската си цена; особено в сравнение с други хибридни модели на пазара. Brooklyn Bedding предлага пробен период от 120 нощувки за всички матраци, който започва 30 дни от покупката. Bowery Hybrid е подкрепен с 10-годишна гаранция.

Tuft & Needle Original

Най-ценно

Tuft & Needle Original

Ценови диапазон:  $ 450 – $ 850

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които търсят универсален матрак за гости
 • Горещи траверси
 • Лица, търсещи бърза доставка и лесен монтаж
Акценти:
 • Дишаща структура с отворени клетки
 • Адаптивната пяна поддържа множество различни траверси
 • С графит и охлаждащ гел
 • Съвместим с повечето основи

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

Основана през 2012 г., Tuft & Needle произвежда своите матраци в южна Калифорния и доставя своите висококачествени материали от различни местни източници, включително фамилна фабрика за текстил в Каролинас. Компанията се сля със Serta Simmons Bedding през 2018 г. и продължава да произвежда своя водещ модел пяна от същите висококачествени материали.

Разработен с акцент върху дишането, матракът се отличава с два слоя пяна с отворени клетки, направени с графит и охлаждащи керамични мъниста, в допълнение към собствената пяна на T&N Adaptive. Резултатът е изключително охлаждаща повърхност за сън, която отвежда топлината далеч от спящия.

Матракът Tuft & Needle е висок 10 инча и пада на 6 от 10 по скалата на твърдост, което го прави удобна опция за хора с най-големи размери и стилове на сън. Адаптивният слой от пяна предлага комбинация от опора и облекчаване на налягането, без да се отпускат много матраци изцяло от пяна.

Купувачите постоянно хвалят Tuft & Needle за тяхната бърза доставка и полезна служба за поддръжка на клиенти. Всички матраци се предлагат със 100-дневен пробен период на сън и ограничена гаранция. Компанията предлага безплатна доставка и връщане, въпреки че клиентите в Аляска и Хавай могат да бъдат обект на допълнителни такси.

Нектар матрак

Най-удобно

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Клиенти, търсещи матрак, който ще работи с всяка основа
 • Повечето странични, гръбни и стомашни траверси
 • Двойки, които искат да намалят трансфера на движение
Акценти:
 • Проектиран да работи с всяка основа
 • Насочена адаптивна пяна с памет
 • Подхожда на повечето типове тяло

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Nectar е посветен на производството на матраци и спално бельо на конкурентни цени, които дават приоритет на комфорта. Ангажиран да използва висококачествени материали и производствени процеси, Nectar произвежда изцяло пяна легла, които използват мемори пяни и до голяма степен растителни пенопласти.

Този петслоен, изцяло пяна модел се отличава с виско еластична мемори пяна, преходна пяна и 6-инчова опорна сърцевина, изработена от пенопласт. Всички пени отговарят на американските стандарти Certi-PUR за издръжливост, емисии и съдържание. Всеки слой е стратегически разположен, за да подобри подравняването на гръбначния стълб и да насочи точките на натиск като бедрата, раменете и коленете, като същевременно осигурява голяма изолация на движението.

За разлика от много изцяло дунапренени матраци, конструкцията на Nectar увеличава въздушния поток и отнема телесната топлина. Той също така разполага с дишащ, подвижен капак, изработен от дълги щапелни влакна Tencel, който е известен със своите охлаждащи свойства.

Nectar се откроява сред другите марки и модели със своята гъвкавост. Някои модели са проектирани така, че да се поберат изключително със собствени фундаменти или кутия пружини, докато други се доставят с гаранции, които зависят от използването с определени типове фундаменти. Nectar е проектиран за използване с почти всяка рамка на леглото, от регулируеми основи до традиционни пружини за кутии до платформи.

Матракът Nectar се предлага с 365-нощно изпитание за сън, което започва след 30-дневен период на пробив, заедно с доживотна гаранция.

Allswell Luxe

Най-доброто за странични траверси

Allswell Luxe

Ценови диапазон:  $ 395 – $ 845

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които търсят траен хибриден матрак на стойностна цена
 • По-тежки индивиди, особено спящи на гърба и корема
 • Двойки и тези, които търсят допълнителна поддръжка на ръба
Акценти:
 • Индивидуално увити бобини
 • Медна пяна с меден гел
 • Ватиран горен панел разполага с охлаждащ SwirlFoam

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

С поддържащо ядро, направено от индивидуално увити джобни бобини, 1-инчов преходен слой от пяна с висока плътност и 2-инчов слой пяна с памет, Allswell Luxe Hybrid осигурява много отскок и подкрепа, без да жертва комфорта. Една уникална характеристика е комфортният слой на матрака, напоен с мед, който се гордее с антимикробни свойства и помага да се разпръсне излишната топлина.

Матракът пада на 6 по скалата на твърдост, а някои траверси, особено тези, които тежат по-малко от 130 килограма, го намират за твърде твърд. Ултраподдържащият Allswell обаче се оказа идеален за по-тежки клиенти, особено за тези, които спят по корем и гръб. Подсиленият му периметър осигурява допълнителна опора на ръба, което позволява на траверсите да използват цялата повърхност на матрака.

Allswell Luxe Hybrid може да се използва със или без кутия пружина. Матракът обаче се предлага с 10-годишна ограничена гаранция, която може да бъде анулирана, ако се използва с неподходяща основа. Allswell предлага безплатна наземна доставка при всички покупки над $ 35, заедно с доставка на White Glove или ускорена доставка срещу допълнителна такса.

Как да изберем матрак за стая за гости