Menu Close

Най-добрият матрак за менопаузата

Симптомите на менопаузата могат да затруднят качествения сън. В Националния институт по застаряването списъци множество симптоми жените могат да се сблъскат и техните нива на естроген се колебаят. Горещите вълни, нощното изпотяване и болките може да са най-въздействащи върху съня.

Ако страдате от симптоми на менопаузата, може да искате да се консултирате с Вашия лекар за съвет и насоки. Матракът не може напълно да елиминира симптомите на менопаузата, но правилният матрак може да помогне за насърчаване на по-добър нощен сън, като позволи охлаждане на въздушния поток и облекчаване на болки и болки.

В това ръководство ще споделим нашите предложения за най-добрия матрак за менопауза. Също така ще разкажем подробно най-добрия тип матрак за менопаузата и ще обясним какво трябва да вземат предвид купувачите при избора на подходящия матрак за тях.

Най-добрите матраци за менопаузата

информация за продукта

WinkBed

Най-доброто като цяло

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси с отчетливи предпочитания за твърдост
 • Тези, които са склонни да се нагорещят през нощта
 • Хора, които често седят или спят близо до ръба на леглото
Акценти:
 • Силен въздушен поток благодарение на дизайна намотка върху бобина
 • Вливащата се с гел мемори пяна подобрява охлаждането
 • Избор от четири нива на твърдост

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Дишащият, отвеждащ топлината вътрешен извор на WinkBed, съчетан с четирите си опции за твърдост, може да помогне на тези, които изпитват симптоми на менопауза, да спят хладно, докато се наслаждават на добър баланс на подкрепа и контуриране.

Опциите за твърдост включват Softer, Luxury Firm, Firmer и Plus. По-меката версия на матрака е около 4 по 10-степенната скала на твърдост, която се счита за средно мека. Оценена на 6, версията на Luxury Firm има средно твърдо усещане. По-твърдият рейтинг е около 7, докато версията Plus се счита за 8.

Покривало Tencel обгръща всеки матрак WinkBed. Този материал позволява обилен въздушен поток, докато отвежда топлината. Сгънатата сърцевина на бобината дава отскок и дишане. Зонирането в този слой добавя опора към средната част на леглото, за да се намали потъването около бедрата на спящия. Периметърът също е подсилен, за да създаде по-здрав ръб.

Версиите на матрака по-меки, луксозни и по-твърди имат вдлъбнати с гел пенопласт в своите върхове за възглавници от евро. Този материал очертава тялото на спящия, за да облекчи налягането, докато инфузията с гел преразпределя топлината. Слой от джобови микронамотки позволява допълнителна циркулация на въздуха през матрака.

Плюсът е конструиран с малко по-различни материали за по-здрава опора. Неговата система за комфорт се състои от пенопласт и 2,5 инча латекс. Латексният слой е зониран за допълнителна поддръжка.

Температурната неутралност, поддържането на ръба и издръжливостта са едни от най-големите силни страни на WinkBed. Траверсите, които тежат по-малко от 130 килограма, могат да предпочетат по-меката версия на матрака, докато по-тежките хора могат да намерят по-твърдите модели за по-удобни.

Клиентите получават пробен период от 120 нощи, за да спят на матрака в домовете си. WinkBed също се предлага с доживотна ограничена гаранция.

Awara

Най-ценно

Awara

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Партньори, които имат различни предпочитания или тежести на позицията
 • Траверси, които търсят както облекчаване на налягането, така и отскачане
 • Лица, склонни към прегряване
 • Тези, които предпочитат органични материали
Акценти:
 • Щедър 365-дневен пробен период, плюс доживотна гаранция
 • Латексният комфортен слой намалява задържането на топлина, подпомагайки охлаждането
 • Вълнена и памучна връх за възглавници осигурява дишаща, влагосъбираща повърхност за сън

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

Матракът Awara има хибридна конструкция от латекс, която използва материали, които балансират отскока и облекчаване на налягането, без да улавят много топлина, което го прави един от нашите най-добри избори за жени със симптоми на менопауза.

Докато матракът Awara идва само с една твърдост, той попада в диапазон, който повечето спящи от всички теглови групи и с предпочитания за позиция вероятно ще намерят удобно, което го прави добър вариант за двойки. Awara се оценява на 6 по 10-степенната скала на твърдост, така че матракът има средно твърдо усещане. Облекчаването на налягането, лекотата на движение, поддържането на ръбовете, сексът и регулирането на температурата са най-големите силни страни на матрака.

Awara е изграден от три основни слоя: покритие от Euro-top, комфортен слой от латекс Dunlop и сърцевина на бобината. Вълна и памук в покривало Euro-top омекотяват повърхността на матрака, като същевременно пренасят топлината и влагата от тялото на спалния човек. 4-инчов слой латекс Dunlop служи като комфортен слой на матрака. Този дебел слой латекс Dunlop се приспособява към формата на спящия, за да преразпредели налягането. Неговата ниска точкова еластичност означава, че се компресира в по-широка област, така че траверсите едва ли ще изпитат много потъване или прегръдка.

Поддържащото ядро ​​се състои от 9 инча джобни намотки. Тази система позволява обилна циркулация на въздуха и придава на леглото повече отскок. Тъй като бобините са индивидуално поставени в джоба, минимално движение се пренася през слоя.

Пробен период от 365 нощи дава на клиентите повече време от средното време да опитат матрака у дома. Awara се предлага с доживотна ограничена гаранция, която покрива определени дефекти.

Бруклински легла Aurora

Най-удобно

Бруклински легла Aurora

Ценови диапазон:  $ 999 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Хора със специфични предпочитания за твърдост
 • Траверси с остри точки на натиск
 • Тези, които са склонни да спят горещо на пяна комфортни слоеве
Акценти:
 • Спи спокойно
 • Три опции за ниво на твърдост
 • Хибридната конструкция балансира облекчаване на налягането, изолация на движението и здрава опора

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding Aurora Hybrid използва усъвършенствани материали за охлаждане на повърхността, което може да помогне на жените, страдащи от горещи вълни, да останат по-хладни и по-удобни.

Тъканото покритие се влива с молекула за фазова промяна, която е проектирана да поддържа температурата на кожата от 88 градуса. Системата за комфорт включва два слоя, които се приспособяват към формата на траверса, за да преразпределят теглото им. Най-горният слой използва 1,5 инча пенопласт. Този слой има вливания от мед и промяна на фазата, за да отвлече прекомерната топлина. За отзивчивост е изработен 2-инчов слой пенопласт.

Преходният слой използва 1-инчов мемори пяна, за да действа като бариера между системите за комфорт и поддръжка. 8-инчов слой или обвити намотки осигурява опора, отскачане и дишане, докато изолира движението. И накрая, 1-инчов слой пенопласт служи като основа на матрака.

Предлагат се три опции за твърдост: мека, средна и твърда. Те съответстват на средно мека (4), средно твърда (6) и съответно твърда (7). Траверсите с тегло под 130 килограма вероятно ще предпочетат по-доброто усещане на меката версия на матрака. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, може да харесат опората и съответствието на средната версия на матрака. Хората, които тежат над 230 паунда, вероятно ще получат най-добрата подкрепа от версията Firm.

Brooklyn Bedding Aurora Hybrid превъзхожда в няколко категории производителност, включително облекчаване на налягането, изолация на движението и секс. Различните опции за твърдост на Aurora Hybrid обаче се различават леко в своите характеристики.

Aurora Hybrid е защитен с 10-годишна гаранция. Собствениците получават пробен период от 120 нощи, за да изпитат матрака в дома си.

Saatva Classic

Най-добро охлаждане

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Хора, които спят горещо
 • Тези, които обичат плюшената амортизация
 • Купувачи, които искат по-голям избор между опции за твърдост и височина
Акценти:
 • Конструкцията с висок въздушен поток предотвратява прегряване
 • 180-нощен опит за сън
 • Плюшена амортизация, без прекомерна мивка на тялото

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Жените, преминаващи през менопаузата, могат да оценят комбинацията от охлаждане и облекчаване на налягането на матрака Saatva.

Този хибриден модел има Euro-възглавница, за да омекоти повърхността на леглото. В зависимост от нивото на твърдост, възглавницата Euro съдържа между 1,25 и 1,5 инча пенопласт. Той също така включва.75 инча пълнеж от влакна и 1 унция Dacron. Допълнителни 0,625 инча слой пенопласт е под горната част на възглавницата Euro, докато 0,375 инча мемори пяна поддържа лумбалната област, за да поддържа правилното изравняване на гръбначния стълб и да облекчава натиска. Преходният слой се състои от 4 инча увити бобини с диаметър 14,5. Този слой позволява охлаждане на въздушния поток през матрака.

Поддържащото ядро ​​на Saatva се състои от намотки с пясъчен часовник с 13 габарита. Силната циркулация на въздуха на този слой позволява на топлината да се разсейва по-далеч от повърхността на съня. Матракът Saatva се предлага в два варианта на височина: 11,5 инча и 14,5 инча. 11,5-инчовата версия използва 4-инчово ядро ​​на бобина, докато 14,5-инчовото има 7-инчово ядро ​​на бобина.

Три опции за твърдост могат да побират траверси от различни теглови групи с различни предпочитания за позиция. Плюшеният мек (3) може да е подходящ за траверси с тегло под 130 килограма. Средната фирма (6) на версията на луксозната фирма може да е подходяща за траверси, които тежат между 130 и 230 паунда и партньори от различни теглови групи. Спящите, които тежат над 130 килограма, може да харесат равномерната поддръжка на версията Firm (8).

Saatva също има тенденция да се представя особено добре при намаляване на налягането, температурен неутралитет и лекота на движение.

Предлага се безплатна доставка на бели ръкавици с матрака Saatva. Пробен период от 180 нощи дава на клиентите време да опитат матрака си у дома. Saatva се предлага и с 15-годишна гаранция.

Zenhaven

Най-доброто за странични траверси

Zenhaven

Ценови диапазон:  $ 1399 – $ 3199

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които не са сигурни в предпочитанията си за твърдост
 • Траверси, чиито предпочитания за твърдост могат да се променят с течение на времето
 • Тези, които са склонни да спят горещо
Акценти:
 • Подвижният дизайн осигурява две опции за твърдост в едно
 • Латексът Talalay предлага облекчаване на налягането, дишане и отскок
 • Устойчива, изцяло латексова конструкция

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Произведен от Saatva, матракът Zenhaven е изграден изцяло от латекс, който е ценен заради дишането, издръжливостта, облекчаването на налягането и отскока. Тези черти могат да направят матрака Zenhaven силна възможност за жени, страдащи от симптоми, свързани с менопаузата.

Две опции за твърдост са включени в подвижния дизайн на Zenhaven. Луксозната плюшена страна на матрака има средно меко (4) усещане, което му придава допълнителна изолация на движението и облекчаване на налягането. Тази страна може да се хареса на лица с тегло под 130 паунда и повечето странични траверси. Нежната твърда страна има твърдо усещане (7), което му придава допълнителна опора на ръба и може по-добре да побере траверси на гърба и стомаха, както и тези, които тежат над 130 килограма. И двете опции за твърдост се отличават с издръжливост, температурен неутралитет и лекота на движение.

Капак от органичен памук позволява циркулация на въздуха в матрака. 1-инчовата вълнена преграда от вълна дава известна амортизация, докато изтегля топлината и влагата от тялото на спящия. Всеки комфортен слой се състои от 1,5 инча латекс Talalay, който очертава, за да облекчи точките на натиск, без да се съобразява плътно, придавайки усещане за плаване върху леглото, вместо да потъва в него. Тези комфортни слоеве са зонирани, за да осигурят внимателен баланс на подкрепа и мекота, предназначени да насърчат по-доброто подравняване на гръбначния стълб.

Два 3-инчови слоя от по-твърд латекс Talalay действат като поддържаща сърцевина на Zenhaven, подсилвайки повърхностите на съня и ограничавайки потъването.

Клиентите могат да се насладят на безплатна доставка на White Glove с покупката на матрак. Zenhaven също така предлага 180-нощно изпитание за сън и 20-годишна ограничена гаранция.

Зелен матрак от авокадо

Най-добрата поддръжка

Зелен матрак от авокадо

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 1799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  365 нощувки (изискване за 15 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощувки (изискване за 15 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които са склонни да спят горещо
 • Спящи, които предпочитат по-отзивчиво усещане
 • Хора, които търсят органичен вариант
Акценти:
 • Изработен от органичен памук, органична вълна и органичен латекс Dunlop
 • 365-нощното изпитание за сън предлага цяла година за изпробване на матрака
 • Хибридният дизайн осигурява стабилна поддръжка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци от авокадо

Благодарение на своя хибриден латекс дизайн, зеленият матрак от авокадо е изключително дишащ. Жените, които изпитват нощно изпотяване и / или горещи вълни, могат да оценят силната температурна неутралност на зеления матрак от авокадо.

Предлагат се четири версии на матрака. Оригиналната версия е твърд (7) модел. Веган версия на матрака има същия рейтинг на твърдост, но заменя вълната, използвана в оригиналната версия, с памук. Предлагат се и версии с възглавници за двата матрака. Те имат средно твърдо усещане (6) и добавят допълнителни 2 инча латекс Dunlop към повърхността на матрака.

И четирите версии на матрака се представят особено добре при температурен неутралитет, пол, лекота на движение и издръжливост. Зеленото авокадо и веганът от авокадо може да превъзхождат повече температурния неутралитет, подкрепата на ръба и секса. Версиите с възглавници могат да предложат по-голямо облекчаване на налягането и изолиране на движението поради тяхната допълнителна амортизация.

Спящите, които тежат над 130 килограма, могат да предпочетат зеленото авокадо или веганското авокадо, докато тези, които тежат под 130 килограма, могат да предпочитат версиите с възглавници.

Оригиналната версия на матрака сдвоява памучно покривало с противопожарна преграда от органична вълна. Тези материали помагат да се изтегли топлината и влагата от траверса. 2-инчов комфортен слой от латекс Dunlop компресира върху по-широка площ от повечето синтетична пяна, което допринася за облекчаване на налягането без много прегръдки.

8-инчова сърцевина на бобината добавя към отскока, отзивчивостта и дишането на матрака. Зонирането в този слой добавя опора към средната част и периметъра на леглото. Укрепването в средата на леглото може да намали увисването и да подпомогне правилното подравняване на гръбначния стълб, докато здравият ръб може да помогне на траверсите да се чувстват по-сигурни, използвайки цялата повърхност на матрака. Всяка намотка в носещия слой също е индивидуално обвита, ограничавайки пренасянето на движение между пружините. Тези намотки почиват на 1-инчов слой латекс Dunlop.

Зеленият матрак Avocado се предлага с 25-годишна ограничена, частично пропорционална гаранция и едногодишен пробен период за сън.

Сертифициран от Nest Bedding органичен хибриден латекс

Най-добър органичен

Сертифициран от Nest Bedding органичен хибриден латекс

Ценови диапазон:  $ 2149 – $ 3999

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат избор на твърдост
 • Хора, които ценят органичните материали
 • Спящи, които не обичат да се чувстват затворени в леглото
Акценти:
 • Изработени от висококачествени органични материали
 • Органичният памук и вълна предлагат охлаждащи и влагоотделящи свойства
 • Премиум латексът осигурява отзивчиво, поддържащо усещане

Вземете 8% отстъпка за матрак за спално бельо Nest. Използвайте код: SF8

Матракът Nest Organic Hybrid Latex използва висококачествени органични материали, които съчетават поддръжка, отскок и температурен неутралитет. Тези балансирани функции могат да поддържат по-удобен нощен сън за страдащите от менопауза.

Меката на допир органична памучна обвивка обгръща матрака, докато вълнената противопожарна преграда помага за регулиране на температурата на повърхността. Комфортният слой използва органичен Dunlop латекс с плътно, отзивчиво усещане. Той люлее тялото на спящия с минимално потъване, като осигурява облекчаване на налягането, без да ограничава значително движението. Сърцевината от 16-ма габаритни бобини поддържа повърхността на леглото и добавя отскок, докато джобовете на бобините ограничават преноса на движение.

Матракът Nest Organic Hybrid Latex се предлага в три опции за твърдост: Плюшен (4), Среден (6) и Фирмен (8). Страничните траверси и тези с тегло под 130 килограма вероятно ще предпочетат плюшените или средните версии на матрака. Спящите на гърба и стомаха, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да предпочитат версиите Medium или Firm. Хората с тегло над 230 паунда вероятно ще предпочетат опцията Firm.

Всички опции за твърдост се представят доста добре за температурен неутралитет, пол и лекота на движение. Поради по-твърдите си усещания, средните и твърдите версии на матрака може да се представят малко по-добре в категориите за лекота на движение, секс и подкрепа на ръба.

Матракът Nest Organic Hybrid Latex идва със 100-дневен пробен период на сън и ограничена доживотна гаранция.

Как да изберем матрак за менопаузата

Adblock
detector