Menu Close

Най-добър матрак за бременност

Постигането на добър сън е от решаващо значение за вас и здравето на вашето бебе. Но между гадене, киселини, болки в гърба и нощно изпотяване, бременността поставя тялото ви през предизвикателна поредица от промени, които могат да затруднят постигането на съня.

Повече от всякога ще ви е необходим матрак, който може да облекчи натиска от чувствителни зони, като същевременно осигурява подкрепа за нарастващото бебе. Правилният матрак може да ви помогне да запазите дискомфорта и да окаже огромно влияние върху качеството на съня ви.

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-добрия матрак за бременност, като прегледате факторите, върху които трябва да се съсредоточите в един матрак, и споделяме нашите най-добри снимки за матраци на пазара днес. Искаме да ви помогнем да получите останалото, от което се нуждаете, за да можете да се изправите пред предизвикателството да бъдете нова майка!

Най-добрите матраци за бременност

информация за продукта

Saatva Classic

Най-доброто като цяло

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Бременни жени, които страдат от нощно изпотяване
 • Тези, които предпочитат да спят „на“, а не „в“ матрака
 • Хора, които страдат от болки в долната част на гърба
Акценти:
 • Налични са три опции за твърдост
 • Дизайнът намотка върху намотка добавя подскачаща, охлаждаща и опора на ръба
 • Безплатна доставка на Бяла ръкавица

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Матракът Saatva е луксозен вътрешен пружинен матрак с два слоя бобини и покритие от органичен памук Euro-top. Saatva предлага три различни опции за твърдост: мека (3), средно твърда (6) и твърда (8). Матракът се предлага и в два различни профила, 11,5-инчов и 14,5-инчов, за хора, които желаят да поставят матрака си надолу или по-нагоре от земята.

Конструкцията от намотка върху намотка на Saatva придава отскачане и въздушен поток на матрака, както и осигурява целенасочено облекчаване на налягането, докато бебето ви изпъква. Обшивката с пяна по периметъра увеличава опората на ръба, докато допълнителната пяна с памет и активният проводник в областта на лумбалната област помагат за поддържането на долната част на гърба.

Saatva предлага безплатна доставка на White Glove и премахване на стария матрак в съседните САЩ Матракът има 15-годишна гаранция и 180-нощно изпитание за сън, с такса от 99 долара за връщане.

Нектар матрак

Най-ценно

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Хора, които търсят дълъг пробен период
 • Бюджетни купувачи
Акценти:
 • Равномерен баланс на контури и поддръжка
 • Дизайн с мемори пяна със средно твърдо усещане
 • 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Матракът Nectar е изцяло пяна, която осигурява приятен баланс на контуриране и подкрепа за бременни жени. Цената на Nectar го прави по-достъпна опция за бременни жени, които не искат да похарчат хиляди долари за нов матрак.

Nectar има 3-инчов комфортен слой мемори пяна, последван от 2-инчов преходен слой мек пенопласт и 7-инчов слой пенопласт с висока плътност. Мемори пяната прегръща тялото, за да осигури облекчение на областите, където бременните жени могат да получат натрупване на натиск. И все пак той е и по-твърд от много други модели мемори пяна, което помага да се предотврати прекаленото потъване на жените и загубата на подкрепа при увеличаване на теглото им.

Тъй като лекарите препоръчват бременните жени да спят настрани, е важно да очаквате майките да спят на матрак, подходящ за странични траверси. Матракът Nectar е добър вариант за странични траверси в широк спектър от теглови категории. Той предлага облекчаване на натиска на раменете и ханша, които са често срещани точки за натиск при страничните траверси, и е достатъчно подкрепящ, за да побере групи с тегло до 230 паунда. Хората с тегло над 230 паунда може да открият, че нектарът не разполага с подходяща опора около средната част.

Nectar има отлична изолация на движението, което означава, че партньорите са по-малко склонни да усещат движенията на другия в леглото. Това може да подобри качеството на съня за бременна жена, както и за нейния партньор, особено ако тя се променя много по време на сън по-късно през бременността.

Nectar е значително по-нисък на цена от много от конкурентите си с мемори пяна. По-ниската цена е полезна за очакване на родители с ограничен бюджет, особено ако има възможност да спрете да използвате матрака, когато вече не сте бременна.

Nectar изпраща матраци безплатно в съседните Съединени щати. Компанията предлага щедра 365-нощна пробна версия и доживотна гаранция. Пълно възстановяване се връща на клиенти, които върнат матрака си в рамките на 365 нощувки.

Layla Hybrid

Най-удобно

Layla Hybrid

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1899

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  10 години, Ограничена

Гаранция:  10 години, Ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Бременни жени с променящи се нужди на твърдост
 • Тези, които често спят близо до ръба на леглото
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Подвижна твърдост
 • Дишаща конструкция
 • Добра изолация на движението

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla Hybrid е подвижен хибриден матрак с подвижно покритие и различно ниво на твърдост от всяка страна. Предимството на подвижния матрак е, че не е нужно да се установявате на едно ниво на твърдост завинаги, така че лесно можете да превключвате настрани с напредването на бременността и промяната на вашите нужди.

Средно меката (4) страна има 2,5-инчов слой мемори пяна върху 2-инчов слой пенопласт. Този слой използва технология за модифициране на зонирана повърхност (SMT), за да даде повече подкрепа в областите, където е необходима. Изрязаните канали също спомагат за увеличаване на въздушния поток. Твърдата (7) страна има 1 инч мемори пяна над 1,5 инча пенопласт със зониран SMT.

Поради по-плътните пени от средно меката страна, тази страна предлага облекчаване на налягането и изолация на движение, подобно на изцяло дунапренен матрак. За разлика от това, твърдата страна има малко повече отскок, което позволява по-лесно движение и по-добра повърхност за секс. Тъй като потъвате по-малко в тази страна, тя също така ще улавя по-малко телесна топлина и ще остане по-хладна за една нощ.

И двете страни споделят вдлъбнато ядро ​​за поддръжка на намотки с по-високи намотки по периметъра за по-добра опора на ръба.

Layla предлага 120-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Монета от туфа и игла

Най-добро охлаждане

Монета от туфа и игла

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1245

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 килограма
 • Жени с болки в гърба или точки на натиск по гръбначния стълб
 • Хората, които обикновено намират изцяло дунапренените матраци твърде горещи
Акценти:
 • Множество функции за охлаждане
 • Страхотно за странични траверси
 • Много добра изолация на движението

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Mint.

Много бременни жени предпочитат матраци с адаптивни слоеве пяна, които се очертават по фигурата им и облекчават натиска, но често срещаният недостатък на пяната е, че тя може да задържа телесната топлина и да спи неприятно топло. Матракът Tuft & Needle Mint отстранява този проблем с два най-горни слоя отворен клетъчен пенопласт, който омекотява и се съобразява с тялото, без да спи прекалено горещо. Вливанията на гел и графит в тези слоеве са проектирани да помагат за разсейването на топлината. Резултатът е матрак, който намалява дискомфорта и регулира добре температурата ви.

Матракът от мента има средно твърдо (6) усещане и е най-подходящ за жени, които тежат до 230 килограма. Пяната осигурява омекотяване на раменете и ханша, което може да подобри подравняването на гръбначния стълб и да намали натиска за страничните траверси. Бременните жени, които спят по гръб, също трябва да могат да си почиват удобно, без да потъват твърде много.

Както често се случва с изцяло дунапренените легла, ментовият матрак се отличава с изолация при движение. Пяните абсорбират движението и намаляват прехвърлянето, позволявайки на вас и партньора ви да спите спокойно, когато другият човек смени позицията си или стане посред нощ. Матракът също е напълно безшумен.

Цената на стикера за този матрак е наравно с тази на средния модел пяна и Tuft & Needle ще го изпрати безплатно до всяка дестинация в съседния САЩ Матракът Mint е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишно Гаранция.

WinkBeds GravityLux

Най-доброто за странични траверси

WinkBeds GravityLux

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 1,799

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  средно мека (4), средна (5), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Бременни жени с болки в кръста
 • Хора, които спят с партньор
Акценти:
 • Три опции за твърдост
 • Подобрена лумбална
 • Попива най-много прехвърляне на движение

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

GravityLux е изцяло дунапренен матрак от WinkBeds, който се предлага в три нива на твърдост: средно мек (4), среден (5) и твърд (7). Матракът е висок 11 инча и има дишаща покривка Tencel, капитонирана с 2 инча гел вливаща пяна.

Основният комфортен слой е патентована мемори пяна с въздушни капсули, които са предназначени да се борят с натрупването на топлина и да облекчават налягането чрез абсорбиране на удари. Зонираният слой от пенопласт осигурява по-здрава опора в долната част на гърба и бедрата и улеснява прехода върху опорната сърцевина от пенопласт с висока плътност.

Благодарение на многобройните си слоеве пяна, WinkBeds GravityLux люлее тялото ви, за да облекчи точките на натиск и да поеме движението, преди да се прехвърли през леглото. Траверсите за странични и задни части, които тежат по-малко от 130 килограма, вероятно ще предпочетат средно меките или средни модели, докато спалните за стомаха и тези с тегло над 230 килограма могат да се възползват повече от твърдия модел.

WinkBeds предлага пробен период от 120 нощувки и доживотна гаранция за GravityLux.

Amerisleep AS4

Най-добро освобождаване на налягането

Amerisleep AS4

Ценови диапазон:  $ 1,449 – $ 2,998

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно мека (4)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Всеки, който търси добро облекчаване на налягането
 • Хора, които предпочитат по-меките легла
Акценти:
 • Отлична изолация на движението
 • Bio-Pur мемори пяна с вентилиран дизайн
 • Средно меко ниво на твърдост

Вземете 30% отстъпка + 2 безплатни възглавници с код: SF

Amerisleep предлага линия матраци с мемори пяна, които се различават по конструкция и твърдост. Моделът AS4 е един от най-меките варианти и предлага отлични контурни характеристики за бременни жени.

AS4 е направен с 4-инчов комфортен слой мемори пяна, последван от 1-инчов слой зониран пенопласт и 7-инчово поддържащо ядро ​​от твърд пенопласт. Матракът е средно мек, което превежда на 4 по нашата 10-степенна скала на твърдост. Поради дебелия си слой пяна с памет, AS4 предлага добро облекчение за болезнени точки на натиск, които могат да възникнат по време на бременност.

Контурните характеристики на AS4 го правят подходящ за странични траверси, които се нуждаят от добро облекчаване на натиска в раменете и бедрата, за да поддържат здрава стойка на съня. Лекарите съветват бременните жени да спят настрани, така че AS4 може да помогне за облекчаване на болката, която възниква от тази позиция на сън. Облекчаването на налягането може да стане особено важно, тъй като теглото на жената се увеличава по време на бременността.

Дебелият слой мемори пяна има отлични характеристики на изолация на движението. Това означава, че партньорите са по-малко склонни да забелязват движенията на другия, което може да бъде полезно за бременни жени, които се разменят много през нощта. AS4 работи горещо, както обикновено правят матраците с мемори пяна, но патентованата пяна Bio-Pur в AS4 работи малко по-хладно от традиционната пяна с памет. Това може да се хареса на бременни жени, които лесно се прегряват.

Amerisleep предлага безплатна доставка в съседните САЩ. Матраците се предлагат с 20-годишна гаранция и 100-нощно изпитание за сън. След първоначален 30-дневен период на изчакване, клиентите могат да върнат матраци за пълно възстановяване.

Латекс за по-малко

Най-добър екологичен

Латекс за по-малко

Ценови диапазон:  $ 1249 – $ 2049

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  обратима – средна (5), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Хора, чиито предпочитания за твърдост могат да се колебаят
 • Спящи, които тичат горещо
 • Траверси за стомаха и гърба и странични траверси с тегло над 130 lbs.
Акценти:
 • Обратим дизайн
 • Две опции за височина
 • Сертифициран от GOTS и OEKO-TEX

Вземете 200 долара от всички латекси за по-малко латексови матраци. Код за употреба: SF200

Латексът за по-малко матрак е латексно легло с уникален обратим дизайн. Матракът може да се хареса на бременни жени, които търсят адаптивни опции за твърдост и охлаждащи свойства.

Леглото за латекс за по-малко е направено от 100% естествен латекс, покритие от органичен памук и вълнена вата за възглавница. Матракът има две опции за твърдост, в зависимост от коя страна спите. По-меката страна има средна твърдост, което означава 5 по нашата 10-степенна скала на твърдост. Фирмената страна има ниво на твърдост 7. Обратимата характеристика може да се хареса на очакващите майки, чиито предпочитания за твърдост вероятно ще се променят, когато вече не са бременни.

Леглото се предлага в два варианта на дебелина, 7 инча и 9 инча. 9-инчовият модел има два слоя латекс, в сравнение с един латекс в 7-инчовия модел. Поради своята латексна конструкция, матракът има подскачащо усещане, което насърчава лекотата на движение по повърхността. Хората, които не харесват усещането за „потъване“ в матрак, може да предпочетат латексово легло като това.

За разлика от дунапренените матраци, които улавят топлината на тялото, латексът за по-малко матрак е добре вентилиран и помага да се поддържа тялото хладно. Вълненият слой също помага да отвежда влагата далеч от тялото. Тъй като бременните жени са склонни да тичат горещо, тези характеристики може да са фактор при избора на идеален матрак.

На бременните жени се препоръчва да спят настрани, така че е важно да се отбележи, че латексът за по-малко матрак е по-подходящ за спални на гърба и стомаха. Страничните траверси могат да намерят този матрак твърде твърд, за да осигури адекватно облекчаване на налягането в зони като раменете и ханша. Въпреки това, страничните траверси с тегло над 130 килограма могат да потънат по-дълбоко и да получат достатъчно облекчение на налягането.

Латексът за по-малко матраци има сертификат от GOTS, OEKO-TEX Standard 100 и Eco-Institut. Тези сертификати помагат да се гарантира, че матракът е направен от органични материали, които не съдържат вредни химикали. Това може да се хареса на бременни жени, които са загрижени за безопасността на своите постелки.

Как да изберем матрак за бременност

Adblock
detector