Menu Close

Най-добър матрак за възрастни

Всички разбираме важността на добрия сън. Но с напредването на възрастта естествените промени в цикъла на съня ни и нарастващото разпространение на хроничните здравословни състояния могат да затруднят спокойния сън.

Вашият матрак има значение. Правилното легло – такова, което отговаря на уникалните нужди на възрастните хора – може да означава разликата между пълните 8 до 9 часа сън или неспокойната нощ на неудобно мятане и обръщане.

Избрахме нашите топ 7 най-добри матрака за възрастни хора и посочихме какво прави тези легла най-добрият избор за възрастни на възраст над 65 години. Ние също така изтъкваме предизвикателствата, пред които са изправени възрастните хора, когато става въпрос за добър сън, и разгледайте най-важните съображения за закупуване на матраци за възрастни хора.

Най-добрите матраци за възрастни

информация за продукта

WinkBed

Най-доброто като цяло

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Страдащите от болки в гърба и тазобедрената става
 • Пенсионери с всякакво тегло и размери
 • Всеки тип спален (отстрани, гръб, стомах, комбинация)
Акценти:
 • Отлично облекчаване на болката и натиска
 • Разнообразие от опции за твърдост, които отговарят на всяко предпочитание за комфорт
 • Силната опора на ръба улеснява влизането и излизането от леглото

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е вътрешен пружинен матрак с впечатляващ набор от функции и опции. Този матрак е направен с дебела система за комфорт, която се състои от няколко слоя пяна, включително пенопласт, мемори пяна, джобови мини намотки и компресирана памучна лумбална подложка.

Базовата на пяна система за комфорт е тясно приспособена към тялото, насърчава подравняването на гръбначния стълб и предлага умерено облекчаване на точката на натиск и отлична лумбална подкрепа за възрастните хора. Поради тази причина ние също смятаме това за полезна опция за възрастни хора с болки в гърба.

Системата за поддръжка, базирана на спирала, осигурява лек отскок, като същевременно поддържа трапезите хладни поради превъзходния въздушен поток през матрака. В резултат на това WinkBed има отлично регулиране на температурата. Освен това висококачествената конструкция на WinkBed предлага превъзходна поддръжка на ръбовете, издръжливост и лекота на движение.

Пенсионерите имат своя избор от опции Softer (4), Luxury Firm (6), Firmer (7) и Plus (8), които могат да отговарят на широк спектър от предпочитания, независимо от теглото или позицията на съня на индивида. WinkBed също е добър вариант за двойки поради способността му да минимизира прехвърлянето на движение.

WinkBeds се доставят безплатно навсякъде в съседните САЩ. Матракът WinkBed също е защитен с пробен период на сън от 120 нощи и доживотна гаранция.

Awara

Най-ценно

Awara

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които спят горещо
 • Пенсионери, които търсят естествени материали с ограничен бюджет
 • Траверси, които искат баланс между устойчивост и контуриране
Акценти:
 • Спи спокойно
 • Щедър 365-нощен пробен период
 • Балансирано усещане за облекчаване на налягането, отзивчивост и стабилност

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

Awara е латекс хибриден матрак, който дава на възрастните хора баланс на стабилност, отскачане, издръжливост, облекчаване на налягането и регулиране на температурата. Този матрак комбинира 4-инчов слой естествен латекс Dunlop с 9-инчово поддържащо ядро, конструирано с джобови бобини.

Латексът Dunlop, използван в Awara, е сертифициран от Rainforest Alliance, както и от Global Organic Latex Standard (GOLS). Awara се предлага с плюшен Euro-top калъф, изработен от новозеландска вълна и органичен памук.

Матракът Awara се предлага само в една опция за твърдост, със средно твърдо усещане (6). Това умерено ниво на твърдост обаче отговаря на голямо разнообразие от различни траверси. Освен това Awara предлага разнообразие от добавки, включително подматрачна подложка и регулируема рамка, която ви позволява да персонализирате повърхността на съня си.

Латексовата хибридна конструкция на Awara придава на този матрак някои уникални качества, които ще се харесат на възрастните хора, включително отлична издръжливост, лекота на движение, поддържане на ръбове, температурен неутралитет и облекчаване на налягането. Awara обаче не изолира движението, както хибридите на базата на пяна, така че възрастните двойки, които са леки траверси, може да поискат да изберат друг модел.

Awara също представлява отлична стойност. Неговите висококачествени естествени материали идват с цена под средното ниво. Освен това Awara се предлага с множество предимства, включително безплатна доставка, 365-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция.

Leesa Hybrid

Най-добро освобождаване на налягането

Leesa Hybrid

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 1,999

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Траверси, които предпочитат много отзивчиви повърхности
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Комфортните слоеве от смесена пяна осигуряват равномерно контуриране за облекчаване на натиска
 • Здрави джобни намотки
 • Изключително дишащ и температурно неутрален

Вземете 15% отстъпка от матрак Leesa. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Пенсионерите, които изпитват остри точки на натиск по гръбначния стълб, обикновено се нуждаят от матраци, които ще контурират към тялото им, без да потъват твърде много. Leesa Hybrid осигурява балансирано, средно твърдо (6) усещане, което е подходящо за повечето пози за сън и типове тяло.

Матракът разполага с мемори пяна и адаптивни слоеве от комфорт от пенопласт, които омекотяват раменете и ханша, което може да подобри подравняването и да намали натиска за страничните траверси. Спящите на гърба и стомаха, които тежат по-малко от 230 килограма, няма да потънат твърде много около средната част, предотвратявайки общ източник на дискомфорт за тези позиции.

Силната опорна сърцевина на Leesa Hybrid съдържа намотки със среден габарит и основен слой от плътен пенопласт. Тези материали подсилват периметъра, което трябва да ви помогне да се чувствате сигурни, че лежите близо до краищата или когато влизате и излизате от леглото. Намотките също циркулират въздух из вътрешността, за да поддържат комфортна температура.

Подобно на много конкурентни хибриди, този модел е доста подскачащ благодарение на намотките си и отзивчивия горен слой от пенопласт. Това прави матрака лесен за придвижване за повечето хора. Също така е идеален за двойки, които предпочитат пружиниращи повърхности по време на секс.

Leesa Hybrid е на конкурентни цени в сравнение със средния хибриден модел. Наземната доставка е безплатна за клиенти във всички 50 щата, а покупката ви включва 100-дневен пробен период на сън с безплатна доставка при всички връщания. Матракът е подкрепен и с 10-годишна гаранция.

Saatva Classic

Най-добро охлаждане

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Тези, които търсят избор на твърдост, както и височина на матрака
 • Траверси, които искат устойчивостта на вътрешната пружина, но се нуждаят от подкрепата и комфорта на мемори пяната
Акценти:
 • Устойчива система за поддръжка
 • Плюшен възглавница в евро стил
 • Дишащите, охлаждащи материали предлагат силно регулиране на температурата

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Saatva е хибриден матрак, който предлага отлично облекчаване на налягането в сравнение с подобни хибриди с мемори пяна и спирала. Поддържащото ядро ​​съдържа бобини от бонел, направени от рециклирана стомана. Системата за комфорт е направена с дебели слоеве мемори пяна, пенопласт и мини намотки в джоба, които осигуряват близък комфорт.

Докато конструкцията на Saatva предлага баланс на устойчивост, подкрепа и комфорт, този матрак има много други функции, които отговарят на уникалните нужди на възрастните хора. Въпреки своята луксозно ориентирана конструкция, Saatva има по-ниска от средната цена, което прави това легло добър вариант за възрастни хора, които търсят матрак с висока стойност.

Леглото се предлага и в множество опции за твърдост (средно меко, средно твърдо и твърдо), както и две различни опции за височина (11,5 инча и 14,5 инча). Това прави Saatva гъвкав избор за почти всякакъв тип спални места.

Друга силна страна на този матрак е способността му да регулира температурата. Бобините на бобините в опорната сърцевина на Saatva помагат да се поддържа циркулацията на въздуха, което позволява на траверсите да останат хладни през цялата нощ.

И накрая, Saatva е защитен с 180-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция. Saatva предлага и безплатна доставка на White Glove, която включва настройка в дома и премахване на стар матрак за клиенти в съседните САЩ.

Zenhaven

Най-удобно

Zenhaven

Ценови диапазон:  $ 1399 – $ 3199

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Тези, които търсят различни опции за твърдост в един матрак
 • Пенсионери, които искат безплатна настройка в дома
 • Траверси, които ценят висококачествени естествени материали
Акценти:
 • Натуралният латекс Talalay предлага отзивчиво усещане
 • Над средното облекчение на налягането
 • Естествено устойчив на плесени, акари и микроби

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Zenhaven се произвежда от американски естествен латекс Talalay, който е хипоалергенен и устойчив на плесени, микроби и акари. Уникалният, обратим дизайн на Zenhaven включва две различни нива на твърдост в един матрак.

Матракът е висок 10 инча и е изработен от две 3-инчови латексни поддържащи ядра, обвити от всяка страна от 1,5-инчов латекс комфортен слой с допълнителен.5-инчов слой естествена вълнена подплата. Латексната конструкция на Zenhaven дава на този матрак няколко предимства, на които ще се радват възрастните, включително изключителна издръжливост, регулиране на температурата и облекчаване на налягането.

Всяка страна на матрака има различно ниво на твърдост. Траверсите могат да избират между средно меки (4) и твърди (7). Пазаруващите също имат възможност да добавят регулируема рамка на леглото при покупка на матрака онлайн.

Zenhaven има цена над средното ниво. Въпреки това, компанията предлага безплатна доставка, с опция за безплатна доставка на White Glove (включително настройка в дома и премахване на стар матрак). Този матрак също е защитен от 180-нощно изпитание за сън и изчерпателна 20-годишна гаранция.

Бруклински легла Aurora

Най-доброто за странични траверси

Бруклински легла Aurora

Ценови диапазон:  $ 999 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Тези, които спят горещо
 • Двойки, които търсят хибриден матрак
 • Пенсионери, които искат добре заоблен матрак, що се отнася до характеристиките
Акценти:
 • Отзивчива и еластична повърхност за сън
 • Омекотяване, контурно усещане без прекомерно потъване
 • Силна опора на ръба

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding Aurora е хибриден матрак, който е подходящ за нуждите на възрастните хора. Комбинацията от пяна и навита конструкция на Aurora Hybrid предлага отзивчива и еластична повърхност за спане, която омекотява точките на натиск, регулира изключително добре температурата и осигурява превъзходна изолация на движението за хибриден матрак.

Aurora Hybrid е направен с отделни слоеве от медна пенопласт, мемори пяна и пенопласт с гел. В комбинация с дебела опорна сърцевина от джобни намотки, този матрак се представя много добре, когато става въпрос за поддържане на траверси на хладно през нощта.

Aurora Hybrid е истински универсал, с над средните оценки за издръжливост, изолиране на движението, облекчаване на налягането и лекота на движение. С функции, които насърчават цялостния комфорт, здравето на ставите и лесното движение, ние считаме, че това е чудесен избор за възрастни хора с артрит.

Aurora Hybrid се предлага в три опции за твърдост: средно мека (4), средно твърда (6) и твърда (7). Пенсионерите с всички тегла и предпочитания за позиция на сън трябва да могат да намерят вариант на Aurora Hybrid, който им подхожда добре.

Brooklyn Bedding предлага безплатна доставка с Aurora Hybrid, а матракът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Зелен матрак от авокадо

Най-добър твърд матрак

Зелен матрак от авокадо

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 1799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  365 нощувки (изискване за 15 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощувки (изискване за 15 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Спящи, които търсят удължен период на сън
 • Тези, които искат висококачествени естествени материали с ограничен бюджет
 • Пенсионери, търсещи траен матрак
Акценти:
 • Висококачествени органични материали
 • Твърдото чувство предлага стабилна подкрепа
 • Устойчива конструкция за дълготраен комфорт

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци от авокадо

Avocado Green е латекс хибрид, който предлага висококачествени органични материали на разумна цена. Този матрак се откроява и със своята комбинация от устойчивост и подкрепа, с допълнителна възглавница за допълнителен комфорт.

Матракът Avocado Green е изграден със сертифициран от органичен латекс Global Organic Latex Standard (GOLS) органичен латекс, произведен от фермерски колективи, и поддържаща основа от джобови намотки. Това води до твърда (7) повърхност за сън. Въпреки това, тези, които предпочитат по-малко твърд матрак, могат да изберат да добавят покривка за възглавница, която е постоянно прикрепена. Върхът на възглавницата осигурява 2 инча допълнителен органичен латекс за допълнително облекчаване на налягането и средно твърдо (6) усещане.

Зеленото авокадо е подходящо за възрастни хора, които търсят висококачествени естествени материали с ограничен бюджет. Матракът е ръчно изработен в Америка и разполага с органичен латекс, памук и вълна. Пазаруващите имат и опцията за вегански матрак Avocado, който замества вълнения комфортен слой с органичен памук.

Със своята хибридна конструкция от латекс, Avocado Green се представя много добре, когато става въпрос за трайност и регулиране на температурата. Здравият латекс комфортен слой също осигурява отлична степен на поддържане на ръба, но средно облекчаване на налягането и изолация на движението.

Avocado Green се доставя безплатно и се предлага с пълен едногодишен пробен период за сън и 25-годишна гаранция.

Как да изберем матрак за възрастни

Adblock
detector