Menu Close

Най-добрият матрак за секс

Сънят е основен, но не е единствената дейност, която се провежда в спалнята.

За хората с активен сексуален живот използването на матрака им е нещо повече от просто нощна почивка. Въпреки това, когато става въпрос за активиране на интимност, не всички матраци са създадени еднакви.

Въпреки че никой не би предложил да се пренебрегне важността на съня при избора на нов матрак, сексът също не бива да се пренебрегва. Повечето хора се нуждаят от легло, което е чудесно и за двамата, а в действителност най-добрият матрак за секс е и чудесен матрак за сън.

Опитът да балансира всички тези нужди на матрака може да изглежда сложен и не е необичайно купувачите на матраци да започнат да се чувстват претоварени. За да улесним процеса, нашият списък с най-добрите матраци за секс предлага бърза справка за забележителни опции.

За клиенти, които искат да се задълбочат в детайлите, останалата част от нашето ръководство обяснява какво да търсите при избора на матрак, така че спалнята ви да е идеална за всички негови приложения.

Най-добрите матраци за секс

информация за продукта

Loom & Leaf

Най-доброто като цяло

Loom & Leaf

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 2,476

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години

Гаранция:  15 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси и страдащи от болка, които се нуждаят от подобрено облекчаване на натиска
 • Купувачи, които дават приоритет на надеждни и трайни материали
 • Хора, които искат безплатен монтаж и изтегляне на стар матрак
Акценти:
 • Вливаща се с гел мемори пяна и влагозащитен органичен памучен калъф поддържат матрака хладен
 • Пяните с висока плътност предлагат дълготрайност над средната
 • Отлично облекчаване на налягането

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Докато матраците с пяна често не правят списъка с най-добрите възможности за избор за секс, Loom & Leaf предлага добре дошло изключение. Този матрак с мемори пяна от производителите на Saatva постига желано ниво на контуриране, без да възпрепятства живия сексуален живот.

Качествените материали блестят на всички нива на Loom & Leaf, като се започне с калъф от органичен памук, който е мек, гладък и влагозащитен. Това покритие е капитонирано с около половин инч пенопласт за лека мекота и контуриране.

Три други материали от пяна образуват останалата част от системата за комфорт. Горните два слоя са впръскана с гел мемори пяна с обща дебелина 3 инча. Това са висококачествени пяни с памет с плътност 5 и 4 PCF (паунда на кубичен фут). С тази по-висока плътност, пяната е по-малко вероятно да увисне или да потъне прекомерно по време на интимни дейности.

Под слоевете от мемори пяна има 2 инча пенопласт с висока плътност, който добавя стабилност и известна отзивчивост заедно с 6-инчовото ядро ​​за поддържане на пенопласт.

Както при повечето матраци с мемори пяна, Loom & Leaf превъзхожда в осигуряването на облекчаване на налягането, което е огромно благо за страничните траверси и хората с болки в гърба, раменете и бедрата. Той също така осигурява страхотна изолация на движението, която двойките оценяват в допълнение към способността му да улеснява секса.

Опциите за твърдост включват средно твърда (6) и твърда (8). Твърдият модел работи по-добре за повечето спящи на стомаха и гърба и тъй като има малко по-малко мивка, може да е предпочитаният избор за секс.

Доставката на White Glove е включена в закупуването на Loom & Leaf, което осигурява безпроблемна доставка, монтаж и премахване на стар матрак. Връщанията могат да бъдат инициирани по всяко време по време на 180-нощно изпитание за сън, но има такса за доставка от 99 щ.д. Дефектите в материалите и изработката се покриват от 15-годишна гаранция.

DreamCloud

Най-ценно

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат удължен пробен период
 • Траверси, които предпочитат контурирането от мемори пяна
 • Хората, които искат солидна средна фирма (6), се чувстват
Акценти:
 • Силна производителност на конкурентна цена
 • 365-нощно изпитание за сън
 • Поддържащото ядро ​​на бобината осигурява дълбока опора и отскачане

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

DreamCloud предлага доказателство, че матракът може да използва мемори пяна и все пак да бъде най-добрият избор за секс. С директен хибриден дизайн, този матрак има широка привлекателност, която е подсилена от конкурентната цена и удобното за клиента изпитание за сън.

В дизайна на комфортната система на DreamCloud са използвани множество пени. Горната част на леглото започва със слой от плюшен пенопласт, ватиран в кашмирено покритие от кашмир на леглото. Следващият слой е напоена с гел мемори пяна, която създава солидна степен на изолация и амортизация на движенията за най-острите точки на тялото. Третият слой е пенопласт със сравнително по-малко контуриране и повече отскачане. Този слой предпазва мивката на DreamCloud от прекомерност и улеснява движението по леглото, включително за сексуална активност.

Допълнителна лекота на движение на матрака е опорната сърцевина, направена с индивидуално увити бобини. Има множество зони на пружини, които съответстват на различни части на тялото, което позволява на матрака да приспособи по-добре разпределението на теглото на индивида. Под тези пружини има слой от пенопласт, който помага за намаляване на шума, произведен от компресията на намотките.

DreamCloud има приятно за тълпата ниво на твърдост средно твърдо (6), което може да работи за хора във всяка позиция за сън. Той има достатъчно мекота, за да облекчи въздействието върху тялото по време на секс и достатъчно отзивчивост за високоенергийна сексуална активност.

Голяма точка за продажба на DreamCloud са неговите клиентски изпитания за сън и гаранция. Клиентите могат да изпробват матрака за цяла година с възможност да го върнат, предлагайки общ пробен период, който е повече от три пъти по-дълъг от отрасловата норма. На всичкото отгоре DreamCloud предоставя доживотна гаранция, покриваща дефекти в материалите или изработката.

Saatva Classic

Най-добър лукс

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които харесват усещането за вътрешни извори
 • Хора, които имат склонност да спят горещо
 • Купувачи, които искат доставка на White Glove без допълнително заплащане
Акценти:
 • Конструкцията намотка върху намотка осигурява много отскок
 • Отлично регулиране на температурата
 • Избор от три нива на твърдост и две височини на матрака

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Намотките са известни с това, че осигуряват отскок, който улеснява секса, а Saatva се удвоява с уникалния си дизайн намотка върху намотка. Използвайки два слоя пружини, водещият матрак Saatva осигурява отзивчивост от най-висок клас и облекчаване на налягането над средното.

Комфортната система на Saatva започва със слоеве пенопласт и подложка с мемори пяна за подпомагане на лумбалния гръбнак. Тези пяни са поставени в лъскава, възглавница в евро стил и калъф от органичен памук.

Следващият компонент на системата за комфорт е 4-инчов слой микронамотки. Тези намотки са опаковани индивидуално, така че всяка една от тях е по-способна да реагира на теглото на тялото, подобрявайки контурирането и изолацията на движението.

Под микронамотките се намира опорното ядро, което е съставено от традиционни намотки Bonnell. Този слой е висок или 4,5 или 7,5 инча в зависимост от избрания модел, а намотките са доста дебели (13 габарита), за да генерират значителна стабилност. Обшивка от пенопласт с висока плътност обикаля периметъра на намотките, за да укрепи ръбовата опора на Саатва.

С всички тези слоеве, които работят заедно, Saatva има повърхност за сън със значително отскачане и способността да омекотява точките на натиск, за да насърчи здравословното позициониране на гръбначния стълб. По този начин е достатъчно отзивчив за секс и достатъчно подкрепящ за сън.

Опциите за твърдост включват мека (3), средно твърда (6) и твърда (8), а опциите за височина включват 11,5 инча и 14,5 инча.

Допълнително предимство е безплатната доставка на White Glove, при която техници от Saatva идват във вашия дом, за да монтират матрака и да премахнат стар. След монтажа имате 180 нощи, за да изпробвате леглото. Ако решите да направите връщане, от възстановяването ви се изважда такса за връщане в размер на 99 щ.д. 15-годишната гаранция предлага покритие за дефекти в материалите или производството.

Helix Midnight

Най-добрият матрак за странични траверси

Helix Midnight

Ценови диапазон:  $ 699 – $ 1,449

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи, търсещи нов обрат на мемори пяна
 • Странични траверси и други с остри точки на натиск
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Над средното съответствие и намаляване на налягането
 • Патентованата пяна Memory Plus предлага повече отскачане от традиционната мемори пяна
 • Подсилената опорна сърцевина осигурява добра опора на ръба за лесно придвижване

* Вземете 100 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 600 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND100

Helix е специализирана в хибридни матраци, които предлагат отзивчиво усещане, подходящо за секс. Helix Midnight е един от най-популярните модели благодарение на своя актуализиран стил на мемори пяна и средно твърдо (6) усещане.

Комфортната система в Helix Midnight е направена от два слоя пяна. Най-горният слой е Memory Plus Foam, нова формула от мемори пяна, разработена от Helix. Въпреки че все още люлее тялото, за да поддържа гръбначния стълб и намалява налягането, той има за цел да предложи повече отскачане и да запази по-малко топлина от традиционната вискоеластична пяна.

Тази допълнителна еластичност в пяната Memory Plus се допълва от подлежащ слой преходен пенопласт, който укрепва системата за комфорт срещу излишно количество потъване или провисване.

Носещата сърцевина е направена с индивидуално увити бобини, които са подсилени около ръба. Намотките усилват отзивчивостта, което улеснява смяната на позициите и движението на матрака по време на сексуална активност. Долен слой от пенопласт с висока плътност амортизира намотките, за да намали потенциалния шум.

Helix Midnight има средно твърдо (6) усещане. Със степента на контуриране от пяната Memory Plus, тази опция е отлична за повечето странични траверси.

На достъпна цена Helix Midnight е солиден избор за хора, които искат качествено легло за секс, но работят с ограничен бюджет. За тези, които имат малко повече разходи, вариантът Helix Midnight Luxe добавя още един слой мемори пяна плюс подобрена сърцевина на бобината със зонирана система за поддръжка.

След доставката клиентите имат 100 нощувки, за да изпробват Helix Midnight с опция да я върнат за пълно възстановяване. 10-годишна гаранция осигурява защита срещу дефекти на матрака.

WinkBed

Най-удобно

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Двойки, които се нуждаят от допълнителна поддръжка на ръба
 • Хора, които искат да избират от множество нива на твърдост
 • Фенове на леглата с вътрешно извор, които искат дизайн с двойна намотка
Акценти:
 • Предлага се в избор от четири нива на твърдост
 • Поддържаща сърцевина намотка върху намотка и капак на възглавницата балансират освобождаването и отскачането на налягането
 • Над средната подпора на ръба с подсилени периметърни намотки

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Матраците Innerspring са известни със своята поддръжка на секс, но може да им липсва облекчение на натиска. За да разреши това, WinkBed използва интелигентен дизайн с конструкция с двойна намотка и специална покривка за възглавници, за да предложи на спящите балансирано усещане, което е отлично за секс и сън.

Първият компонент на системата за комфорт на WinkBed е пенопласт, пълен в капитонирана възглавница в евро стил. Този пенопласт съчетава люлеенето и подскачането, за да генерира привлекателна повърхност за сън, която остава благоприятна за секс.

Под пенопласта има набор от индивидуално опаковани микронамотки. Независимото движение на всяка намотка помага на този слой да приспособи разпределението на теглото на тялото и да намали преноса на движение. Със своето подскачащо усещане обаче тези намотки са благодат за активен сексуален живот.

Поддържащото ядро ​​на WinkBed е направено с по-висок слой от индивидуално увити бобини. Допълнителната армировка на ръба прави този матрак най-добър изпълнител, когато става въпрос за опора на ръба.

Предлагат се три различни версии на WinkBed със нива на твърдост средно мека (4), средно твърда (6) и твърда (7). Средната фирма е най-популярна, но гамата от възможности за избор позволява на траверси с почти всяка позиция на сън и тегло да намерят добър вариант. В допълнение, WinkBed се предлага в уникален модел WinkBed Plus, който е специално проектиран с оглед на нуждите от по-тежки траверси, с поддържащ латекс на мястото на микронамотките и рейтинг на твърдост на фирмата (8).

WinkBed идва с пробен период за сън от 120 нощи, през който можете да изпробвате напълно леглото в собствената си спалня. Доживотна гаранция осигурява дългосрочно покритие срещу дефекти и отразява увереността, която компанията има в трайността на WinkBed.

Монета от туфа и игла

Най-добър матрак от пяна

Монета от туфа и игла

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1245

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Двойки, които предпочитат повече сцепление и по-малко подскачане по време на секс
 • Странични и задни траверси
 • Хора, които обикновено спят горещо на пяна легла
Акценти:
 • Адаптивната пяна с отворени клетки отговаря и намалява налягането, без да спи прекалено горещо
 • Страхотна изолация на движението и без шум
 • Незадължително микробно лечение

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Mint.

Повечето двойки се радват на отзивчиви, пружиниращи повърхности за секс, защото те насърчават по-лесно движение и водят до по-малко потъване. Някои хора обаче предпочитат повече контуриране и сцепление, което може да бъде по-удобно за двойки, които задържат една позиция за продължителни периоди от време.

Tuft & Needle Mint е изцяло дунапренен матрак със средно твърдо усещане (6) и адаптивен комфортен слой от пенопласт. Вие и вашият партньор вероятно ще потънете малко под повърхността, но не достатъчно, за да изпитате чувства на „борба с матрака“, които често се появяват на по-меки повърхности по време на любовни дейности.

Монетният двор също спи доста хладно. Комфортната пяна има отворен клетъчен състав, който прави материала по-дишащ и по-малко вероятно да улавя топлината. Графитът се влива в горния слой, докато охлаждащият гел се използва за преходния пенопласт. Тези компоненти помагат за регулиране на температурите и предпазват вас и вашия партньор от прегряване.

Монетният двор има и други качества, които го правят чудесен за двойки. Пластовете от пяна поглъщат доста добре движенията и значително намаляват трансфера, който може да пътува по повърхността, когато станете от леглото и да наруши съня на партньора ви. Матракът също е напълно безшумен. Срещу допълнително заплащане можете да поръчате антимикробно лечение HeiQ, за да предпазите вредните бактерии от пространството за сън, а също така да подпомогнете контрола на миризмите.

Цената на стикера на монетния двор е съобразена с други модели от изцяло пяна, а доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ. Вашата поръчка включва 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция срещу прекомерно потъване и други дефекти.

Amerisleep AS3

Най-добро охлаждане

Amerisleep AS3

Ценови диапазон:  $ 1149 – $ 2398

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Двойки, които се радват на контуринг за секс
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Хора с болки в гърба или натиск по гръбначния стълб
Акценти:
 • Устойчивата пяна с памет Bio-Pur издържа на увисване и впечатления с течение на времето
 • Зонираният преходен слой предлага целенасочена поддръжка и контуриране
 • 20-годишна гаранция

Вземете 30% отстъпка + 2 безплатни възглавници с код: SF

Amerisleep AS3 е дунапренен матрак, който предлага по-голям комфорт по време на секс, отколкото много от подобно конструираните си конкуренти. Най-горният слой е съставен от Bio-Pur, патентована мемори пяна, която омекотява и контурира тялото, без да задържа излишната топлина. Bio-Pur е доста плътен, така че двойките могат да се насладят на приспособяване и сцепление по време на секс, без да потъват твърде много под повърхността на леглото.

Преходният слой от пенопласт е разделен на различни зони въз основа на твърдостта. Това осигурява допълнителна армировка около средата на матрака, за да поддържа гърдите, стомаха и бедрата, докато останалата част от пяната люлее главата, раменете и краката ви.

Страничните траверси с тегло до 230 паунда трябва да намират AS3 за удобен, тъй като пяната с памет се прилепва към бедрата и раменете, като омекотява тези зони, като същевременно ги държи изправени. Това може да подобри подравняването на гръбначния стълб – източник на дискомфорт за хората, които използват тази позиция – и да облекчи натиска в цялото тяло. Траверсите в този диапазон на тегло също могат да лежат, без да потъват прекалено, благодарение най-вече на зонирания слой.

Bio-Pur е проектиран да абсорбира минимално количество телесна топлина, така че AS3 не трябва да става прекалено топло по време на секс, а също така е добър вариант за хора, които се чувстват неудобно на други легла от пяна. Изолацията на движение също е първокласна, така че двойките могат да спят спокойно през цялата нощ.

Пробният период на Amerisleep обхваща 100 нощи, а AS3 идва с гаранция, която предпазва от материални и структурни дефекти до 20 години. Наземната доставка е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ

Оригинален хибрид Casper

Най-добър хибрид

Оригинален хибрид Casper

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1495

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Стомашни траверси под 230 паунда
 • Двойки, които искат както изолация на движението, така и подкрепа на ръба
Акценти:
 • Изолация над движението над средното
 • Системата от перфориран пенопласт и намотка подобрява въздушния поток
 • Зонираната система за поддръжка подчертава поддръжката там, където е най-необходима

Вземете 100 долара от оригинален хибриден матрак Casper. Използвайте код: SLEEPFOUNDATION

Докато Casper е най-известен с оригиналния си матрак от цяла пяна, клиентите не трябва да пренебрегват Casper Original Hybrid, особено ако търсят удобен матрак, подходящ за секс.

Комфортната система на Casper Original Hybrid се състои от два различни материала. Най-горният слой е перфориран пенопласт, който предлага лек отскок и мека прегръдка. Вторият слой е мемори пяна, която намалява трансфера на движения и облекчава налягането, поддържайки гръбначния стълб. Мемори пяната се произвежда с множество зони, за да подчертае опората около ханша, кръста и долната част на гърба, като същевременно осигурява по-меко усещане за раменете.

Поддържащото ядро ​​има 7 инча джобови намотки за много скачане. Намотките са заобиколени от плътна обвивка от пяна, укрепваща опората на ръба и позволяваща на двойките да използват цялата повърхност на матрака по време на интимни занимания.

Оригиналният хибрид Casper има средно (5) усещане, което отговаря на повечето пози на сън и типове тяло. Страничните траверси се възползват от контурната пяна, която побира раменете и бедрата им. Задните траверси оценяват комбинацията от твърдост, отскачане и люлеене, докато спящите на стомаха, които тежат под 230 килограма, трябва да се чувстват адекватно подкрепени.

Casper предоставя на клиентите пробен период на сън от 100 нощувки, който позволява връщане без задължителен период на пробив. За по-дългосрочен план, Casper Original Hybrid се предлага с 10-годишна ограничена гаранция.

Авия

Най-добрият матрак Innerspring

Авия

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 1699

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години

Гаранция:  10 години
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Двойки с различни предпочитания за сън
 • Тези, които спят горещо
 • Траверси от всякакъв размер и позиция за сън
Акценти:
 • Поддръжка от ръба до ръба
 • Джобната система на бобини осигурява подсказваща, отзивчива повърхност
 • 8-инчовият слой бобина подобрява въздушния поток и охлаждането

Вземете 200 долара от матрак Aviya. Код за употреба: Foundation200

Матракът Aviya е изграден от множество слоеве пенопласт с висока плътност върху еластично легло от джобни намотки. Резултатът е легло, което осигурява поддържаща, дишаща амортизация със значителна степен на отскачане.

Целият матрак е увит в дишаща памучна обвивка, като в горната му част е капитониран слой от пенопласт. Този първоначален слой е последван от още два слоя пенопласт, които в комбинация осигуряват контуриране, което изглежда малко по-скоро като спане „върху“, отколкото „в“ матрака. Цялото легло се опира на здрава 8-инчова основа от индивидуално джобови вътрешни пружини, които се притискат в последния слой пенопласт.

Всички пени на Aviya са сертифицирани от CertiPUR-САЩ, което означава, че са произведени без използването на озоноразрушители и редица други вредни вещества. Вместо традиционна химическа противопожарна бариера, матракът е направен с помощта на комбинация от множество огнезащитни естествени влакна.

Матракът осигурява достатъчно омекотяване, за да се чувствате комфортно по време на интимни занимания, със значителна опора за придвижване по леглото, без да потъвате. Слоевете от пенопласт с висока плътност не осигуряват толкова дълбока контура на тялото, като прегръдка, колкото типична мемори пяна легло, което означава, че те задържат много по-малко топлина в сравнение. Системата на бобината дава възможност за много охлаждащ въздушен поток през леглото, помагайки за по-нататъшното разсейване на излишната топлина.

Aviya се предлага в плюшени, луксозни и твърди, които се оценяват съответно като мека (3), средно твърда (6) и твърда (7). Тази широка гама гарантира, че има опция матрак Aviya, подходяща за почти всеки спалня. Двойките с различни предпочитания за сън вероятно ще могат да намерят вариант, който да работи като средна позиция.

Aviya е подкрепен от пробен период на сън от 100 нощи, както и 10-годишна ограничена гаранция.

Как може вашият матрак да повлияе на секса?

Adblock
detector