Menu Close

Най-добрият матрак за парите

Разбиращите купувачи искат да се възползват максимално от всеки долар, който инвестират във всеки продукт, и тъй като матракът е значителна инвестиция, не е изненадващо, че много хора искат да намерят най-добрия матрак за парите си. С нарастващата конкуренция в индустрията, особено с онлайн опциите за матраци, има огромни стойности на различни ценови точки.

В крайна сметка най-добрият матрак за парите все още зависи от това колко искате да похарчите. Поради тази причина ние определихме нашите най-добри предложения в три категории: достъпни, стойностни и луксозни.

Сред нашите селекции ще намерите разнообразие от марки, видове матраци и опции за твърдост. Докато мислите за нуждите и предпочитанията на матрака си, тези опции ви помагат да получите страхотна възвръщаемост на инвестицията, независимо от размера на вашия бюджет.

След като прочетете нашите най-добри снимки, можете да намерите нашето ръководство за покупка, което разглежда най-важната основна информация, от която се нуждаете, за да намерите най-добрия матрак за парите.

Най-добрите матраци за парите

информация за продукта

Нектар матрак

Най-доброто като цяло

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Повечето странични траверси, особено тези над 130 килограма
 • Хора, които искат дългосрочно изпитание за сън
 • Тези, които искат контурирането на мемори пяна, без много да потънат
Акценти:
 • Изцяло пяна конструкция осигурява изключителна изолация на движението
 • Ватиран калъф и мемори пяна комфортен слой люлка тялото за облекчаване на натиска
 • Предлага се с 365-дневна пробна и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Матраците с мемори пяна често имат цена, която пада стабилно над това, което повечето хора биха сметнали за достъпно, но Nectar е добре дошло изключение. С конкурентна цена и множество слоеве мемори пяна, това е убедителен избор за хора, които търсят освобождаване от натиск.

Първият слой мемори пяна в системата за комфорт на Nectar е капитониран в капака на леглото. Мемори пяната се влива в гел, за да се опита да се бори срещу задържането на топлина, а покритието Tencel работи заедно, за да подобри дишането.

Вторият слой мемори пяна има дебелина 3 инча и е разположен отгоре на 1 инч слой гел вливаща се мемори пяна. С общо 5 инча от този материал, матракът Nectar осигурява значителна амортизация, за да съвпадне там, където тялото се нуждае най-много, и в резултат играе важна роля в правилното подравняване на гръбначния стълб.

Nectar има средно твърдо усещане, което е по-здраво от много други матраци с мемори пяна, което означава, че не кара тялото да потъва дълбоко в леглото. Поради тази причина това е добър вариант за повечето странични траверси, особено тези над 130 паунда, както и много траверси за стомаха и гърба, които тежат под 230 паунда.

Дори на достъпна цена, матракът все още е голяма инвестиция и Nectar признава това, като позволява на клиентите да го изпробват за 365 нощувки с опцията да го върнат за пълно възстановяване. Те също така предоставят доживотна гаранция, която включва покритие на потенциални дефекти на матрака.

WinkBed

Най-доброто за Тежки спящи

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:

Спящи, които са склонни да прегряват през нощта

Лица, които споделят леглото с партньор

Хора от всякакви размери и предпочитани позиции за сън

Акценти:
 • Предлага се в четири опции за твърдост, за да съответства по-точно на индивидуалните предпочитания
 • Зонирана система от бобини за подобрена гръбначна опора
 • Подсиленият ръб позволява пълноценното използване на повърхността

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

Предлага се на достъпна цена, WinkBed е хибриден модел. Клиентите могат да избират между четири опции за твърдост: средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7) и Plus, която ние считаме за твърда (8). Поради многото различни версии, предлагани за този модел, WinkBed може да побере траверси с почти всяка предпочитана позиция и размер на съня.

Капакът на матрака е направен с покритие Tencel, което е евкалиптова тъкан, която отделя влага и е много дишаща. Под това се крие европроцес, ватиран с гел-инфузионен пенопласт, който е проектиран да отвежда топлината далеч от траверса. Този слой осигурява близко контуриране и облекчава налягането. След това идва слой от навити микронамотки, които помагат на въздуха да циркулира през матрака и също така допринасят за отзивчивото усещане на леглото. Средно меката версия също има преходен слой от пенопласт, за да предотврати прекаляването на траверса през комфортните слоеве и контакта с опорната сърцевина.

Системата за комфорт за модела Plus е малко по-различна, като се използва слой от пенопласт с висока плътност на върха на подскачащ латексен слой за плаващо усещане и подобрена поддръжка. Всяка опция за твърдост на WinkBed използва поддържащо ядро ​​от зонирани, индивидуално опаковани намотки, които предотвратяват прехвърлянето на движение и насърчават въздушния поток през леглото.

Средно меките и средно твърди версии на леглото са най-удобни сред хората с тегло под 130 килограма, които обикновено предпочитат по-меки и меки легла. Тази тенденция продължава сред опциите на WinkBeds, като средните и твърди модели са предпочитани от тези в диапазона от 130 до 230 паунда, а моделът Plus е предпочитан от тези, които тежат над 230 паунда.

Клиентите получават безплатна доставка в съседните САЩ с всяка поръчка. Матракът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън, което включва задължителен период от 30 нощувки. WinkBeds предлага доживотна гаранция за матрака.

DreamCloud

Най-удобно

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат едновременно контуриране и отскачане
 • Странични траверси, особено тези над 130 килограма
 • Хора, които искат допълнително време, за да изпробват матрака у дома
Акценти:
 • Ватирана пяна и кашмирен калъф добавя усещане, подобно на облак
 • Петслойният хибриден дизайн балансира контурирането и поддръжката
 • Подкрепено с доживотна гаранция и 365-нощно изпитание за сън

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Със здравия дизайн на innerspring, Dreamcloud осигурява усещане за „най-доброто от всички светове“ на цена, удобна за портфейла, което го прави най-добрият избор в категорията на стойността.

Dreamcloud има дебел, многослоен дизайн, който започва със слой от пенопласт, капитониран в кашмирен бленд, който е мек и стилен. Следващият слой е направен с напоена с гел мемори пяна, която печели високите оценки на матрака за облекчаване на налягането и привеждане в съответствие. По-твърд пенопласт седи под мемори пяната, предлагайки стабилен слой за предотвратяване на значително потъване.

Поддържащото ядро ​​е направено с индивидуално опаковани вътрешно-пружинни намотки, които култивират значително отскачане, без да причиняват много в начина на прехвърляне на движение. Намотките са разположени в зони, за да предлагат по-голяма опора на частите от леглото, които задържат по-тежките части на тялото. Намотките опират върху основен слой от пенопласт с висока плътност за поглъщане на удари и шум.

Dreamcloud има средно твърдо усещане, което осигурява едновременно комфорт и омекотяване на страничните траверси, особено тези над 130 паунда. Той също така е подходящ за много спящи на гърба и стомаха, които искат степен на контуриране от матрака си.

Клиентите, които искат много време да изпробват матрак, оценяват, че Dreamcloud се предлага с 365-нощно изпитание за сън. Той има доживотна гаранция, която осигурява покритие за дефекти в материалите и изработката, стига да сте собственик на леглото.

Cocoon Chill

Най-добро охлаждане

Cocoon Chill

Ценови диапазон:  $ 730 – $ 1310

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси, които предпочитат контурирането на мемори пяна
 • Траверси, които искат матрак за освобождаване от натиск
 • Двойки с различни графици за сън
Акценти:
 • Покривният материал с промяна на фазата помага за борба със задържането на топлина
 • Изцяло пяна конструкция изолира добре движението
 • Комфортният слой с мемори пяна се приспособява за облекчаване на натиска

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Матракът Cocoon Chill от Sealy е изцяло дунапренен матрак, който е проектиран да задържа по-малко топлина от другите модели пяна. Покритието се влива с материал за фазова промяна (PCM), който е проектиран да регулира температурата, като абсорбира топлината на тялото ви и я освобождава.

Матракът има средно твърдо (6) усещане с комфортен слой мемори пяна за облекчаване на точката на натиск. Преходен слой от пенопласт е разположен под комфортния слой с мемори пяна. Поддържащото ядро ​​на матрака е направено от пенопласт с висока плътност, който създава стабилна и поддържаща основа.

Като цяло дизайнът на Cocoon Chill предлага траверси с широка поддръжка и облекчаване на налягането, без усещането за потъване, което често се свързва с матраци от изцяло пяна. Матракът побира траверси от почти всички видове тяло и пози за сън. Въпреки това, страничните траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, може да го намерят за твърде твърд, за да облекчи натиска върху бедрата и раменете.

Изцяло пянестата конструкция на Cocoon Chill се поддава добре на изолация на движението, което може да помогне за свеждане до минимум на нарушенията на съня за тези, които споделят леглото. Sealy предлага безплатна доставка и връщане в рамките на САЩ Матракът се предлага с 10-годишна гаранция и 100-нощно изпитание за сън.

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Най-добро освобождаване на налягането

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Ценови диапазон:  $ 1699 – $ 2399

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin Long, Double, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Двойки
 • Купувачи, които търсят матрак с мемори пяна с по-дълъг от средния живот живот
Акценти:
 • Конструиран с ултра-издръжливи TEMPUR пяни
 • Контури отблизо за подравняване на гръбначния стълб и намаляване на налягането
 • Отлична изолация на движението

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

Истински двигател на индустрията за матраци, Tempur-Pedic беше една от първите марки, които популяризираха пяната с памет като материал, благоприятен за съня. Днес компанията предлага матраци и продукти за сън, съставени от TEMPUR мемори пяна, материал, рекламиран заради плътния си състав и над средното ниво на издръжливост. Тази пяна съставлява горните два слоя на модела матраци „легло в кутия“ на Tempur-Pedic, който може да бъде изпратен директно до прага ви.

TEMPUR-Cloud има средно (5) усещане, което тегли границата между дълбоко контуриране и твърда опора. Най-горният слой лепи плътно по тялото, докато вторият слой TEMPUR е по-плътен и добавя армировка. Страничните траверси с тегло до 230 паунда трябва да получат достатъчно амортизация около раменете и ханша, за да подобрят подравняването на гръбначния стълб и да намалят точките на натиск в чувствителните зони. Траверсите в същия диапазон на тегло могат да почиват удобно, без дълбоко потъване около средната част.

Двойките също трябва да бъдат доволни от TEMPUR-Cloud. Двата слоя пяна TEMPUR, заедно с основата от пенопласт с висока плътност, абсорбират движенията от всяка страна на леглото и на практика елиминират пренасянето на движение по повърхността – често срещан източник на нарушения на съня за хората, които споделят леглото си с някой друг. Матракът също е напълно безшумен, така че вие ​​и вашият партньор не трябва да се притеснявате от скърцане или скърцане, когато другият човек смени позицията си или влезе и излезе от леглото.

На пръв поглед TEMPUR-Cloud е малко скъп, но неговият издръжлив дизайн и първокласни материали ще представляват добра инвестиция за определени траверси – особено за тези с хронична болка и точки на натиск. Tempur-Pedic също така осигурява безплатна доставка на земята в съседните САЩ. Ще получите 90-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция с покупката си.

Подпис за спално бельо в Бруклин

Най-доброто за странични траверси

Подпис за спално бельо в Бруклин

Ценови диапазон:  $ 599 – $ 1249

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат комбинация от отзивчивост и контуриране
 • Хора, които искат да избират от множество опции за твърдост
 • Клиенти, които ценят компания с утвърден опит
Акценти:
 • Три опции за твърдост приспособяват странични траверси от различни теглови групи
 • Здравият хибриден дизайн подхранва балансираните резултати
 • Двуслойна система за комфорт лепи върху страничното тяло на спалното легло, за да облекчи натиска

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Силно в категорията стойности е подписът на Бруклин за спално бельо. Този хибриден матрак на конкурентни цени използва комбинация от пяна върху джобовите бобини, за да осигури отлично представяне в множество категории.

Две пени се използват заедно за създаване на комфортна система на Signature. Най-горният слой е 2 инча от пяна TitanFlex. Тази патентована латекс-подобна пяна се влива в гел и има междинно ниво на съответствие и отскачане. Вторият слой е 2 инча от пенопласт Energex, който има малко по-голяма отзивчивост и ограничава прекомерното потъване в леглото. Благодарение на тези два слоя, Signature може да облекчи натиска, да насърчи подравняването на гръбначния стълб и да предотврати пренасянето на повечето движения през матрака.

Поддържащото ядро ​​е с дебелина 7 инча и се състои от 6 инча отделно нагънати бобини плюс 1 инч пенопласт с висока плътност в долната част на матрака. Тези намотки увеличават поддръжката на ръба и отзивчивостта на подписа.

Клиентите могат да избират измежду модели Soft, Medium и Firm, което означава, че почти всеки спящ, независимо от теглото или основната си позиция на сън, може да намери матрак Signature, който приляга на тялото им.

Brooklyn Bedding има утвърдена репутация отпреди десетилетия и те инвестираха в превръщането на Signature в най-добрата стойност сред продуктовата си линия. Той се предлага с 120-нощно изпитание за сън, както и 10-годишна ограничена гаранция.

Латекс за по-малко

Най-добро охлаждане

Латекс за по-малко

Ценови диапазон:  $ 1249 – $ 2049

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  обратима – средна (5), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Траверси с променящи се предпочитания за твърдост
 • Купувачи, които търсят достъпно легло от латекс
Акценти:
 • Обратим дизайн с две опции за твърдост
 • Предлага се в два варианта на дебелина
 • Твърдата страна ограничава потъването около средната част на спящия стомах, за да поддържа здраво изравняване на гръбначния стълб

Вземете 200 долара от всички латекси за по-малко латексови матраци. Код за употреба: SF200

Поради конструкциите си, латексовите матраци са малко по-скъпи от другите видове матраци. Латексът за по-малко матрак е забележително изключение от това правило, тъй като той постоянно се предлага за около половината от средната цена на латексното легло. Въпреки това, латексът за по-малко матраци предлага същите нива на температурен неутралитет, облекчаване на налягането и поддържа колкото се може по-скъпи модели изцяло латекс.

Латексът за по-малко е подвижен матрак, наличен както в 7-, така и в 9-инчови профили. Всяко легло е изградено от 6-инчова основа от здрав латекс Dunlop, покрит от двете страни с комфортни слоеве вълна. Латексът е естествено дишащ материал, който позволява на охлаждащия въздух да тече през него през нощта, докато вълната добавя известно естествено регулиране на температурата, като отвежда влагата.

По-дебелият модел добавя 2-инчов слой от подскачащ латекс Talalay, който е по-лек, подскачащ и по-отзивчив. В резултат на това по-дебелата версия на матрака „Латекс за по-малко“ позволява на траверсите да потънат по-нататък в леглото, предлагайки по-силна степен на облекчаване на налягането и изолиране на движението.

Двете страни на латекса за по-малко се оценяват средно (5) и твърдо (7), което прави леглото чудесен избор за спящи на гърба и стомаха, които се нуждаят от легло в по-твърдия край на спектъра. 9-инчовият модел има повече материал, така че осигурява по-добра опора и място за потъване за всички видове траверси. Подвижната твърдост прави латекса за по-малко добър вариант за двойки, тъй като траверсите от всякакъв размер вероятно ще могат да намерят страна, която работи за тях. Страничните траверси и тези, които тежат под 130 килограма, вероятно ще се радват на средната страна, докато стомашните траверси и тези над 230 килограма вероятно ще предпочетат твърдата страна.

Матракът „Латекс за по-малко“ се доставя безплатно до съседните САЩ. Той е подкрепен от пробен период за сън от 120 нощи, както и от 20-годишна ограничена гаранция.

Allswell Матрак

Най-добър хибрид

Allswell Матрак

Ценови диапазон:  $ 265 – $ 465

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Хора, които искат отзивчив матрак
 • Клиенти, които ценят забележителна поддръжка на ръба
Акценти:
 • Много ниска цена за хибриден модел
 • Комфортният слой от мемори пяна се влива с графит и мед, предназначени за разсейване на топлината
 • Твърдото усещане прави леглото лесно за придвижване

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Предизвикателство е да се намери друг качествен матрак, който да е толкова достъпен като Allswell Hybrid. Дори и с бюджетната си цена, той съдържа солидни компоненти и дори някои допълнителни функции, които по-често се срещат в много по-скъпи модели.

Поддържащото ядро ​​на Allswell се състои от индивидуално нагънати намотки с периметърни подсилвания за допълнителна опора на ръба. Този тип бобина система насърчава значително скачане, като същевременно намалява преноса на движение благодарение на способността на всяка пружина да компресира по-независимо от останалите бобини около нея.

Комфортната система е съставена от графитна и медна мемори пяна. Този слой подпомага точките за натиск на възглавницата, но няма дълбока прегръдка като традиционната пяна с памет. Заедно с джобовите намотки, мемори пяната допринася за малко над средната изолация на движението.

Цялостното усещане е твърдо, което прави Allswell чудесно за повечето спални на гърба и стомаха. Отскачането от бобините улеснява придвижването върху леглото, което го прави силна опция за комбинирани траверси, които често коригират позицията си през нощта.

Дори и с ниската си цена, Allswell се предлага с изпита за сън без риск, който продължава 100 нощи. 10-годишната гаранция предоставя на клиентите средство за защита в случай на дефект в материалите или изработката.

Как да пазарувате матрак с висока стойност

Adblock
detector