Menu Close

Най-добрият матрак в кутия

Моделите матраци „Легло в кутия“ станаха изключително популярни сред потребителите през последните години. В исторически план купувачите на матраци са посещавали магазини за тухли, за да изберат ново легло и да координират доставката до дома. Днешното легло в кутия марки позволяват на клиентите да купуват и поръчват матрак изцяло онлайн.

Тези марки са изправени пред по-ниски режийни разходи, отколкото техните конкуренти, което им позволява да продават матраци на много по-ниски цени. Най-добрите онлайн марки матраци също осигуряват безплатна доставка на матраци в съседните САЩ и предлагат изпитания за сън, по време на които купувачите могат да изпробват новото легло, за да определят дали ще бъде подходяща дългосрочна инвестиция.

Някои купувачи остават скептични относно поръчката на матрак, без да го тестват предварително предварително. Други имат притеснения относно процеса на доставка, който изисква леглото да бъде компресирано в компактна кутия или чанта. Това ръководство ще обсъди тези и други често срещани притеснения относно моделите матраци. Ние също така ще предоставим най-добрите ни матраци в кутия и ще обсъдим различни видове матраци и съображения за купувачи за първи път.

Най-добрите матраци в кутия

информация за продукта

Нектар матрак

Най-доброто като цяло

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спален (гръб, отстрани, стомах, комбинация)
 • Хора, които предпочитат тясното съответствие на мемори пяната
 • Двойки
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Три слоя освобождаваща натиска мемори пяна
 • Доживотна гаранция и щедро 365-нощно изпитание за сън
 • Средно твърдото усещане представлява гъвкав избор за повечето предпочитания за сън

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Nectar е едно от най-добрите ни легла в кутия за траверси, които се наслаждават на усещането за матраци с мемори пяна. Този модел разполага с три слоя мемори пяна върху пяна с висока плътност. Повърхността има средно твърдо усещане (6), което води до комфортен баланс на привеждане в съответствие и подкрепа за траверси в различни групи на тялото и позицията. Страничните траверси получават достатъчно омекотяване за раменете и ханша, осигурявайки добро подравняване на гръбначния стълб и по-малко натиск, докато траверсите за гърба и стомаха се чувстват дори в съответствие с тялото, без да потъват твърде много.

Матракът много добре изолира движението, за да елиминира прехвърлянето при движение в леглото и да намали нарушенията на съня за двойки. Поддържането на ръба също е по-добро от средното благодарение на доста дебела опорна сърцевина, която стабилизира леглото и подсилва периметъра срещу прекомерно потъване. Подобно на други изцяло пяна легла, Nectar абсорбира доста количество телесна топлина от траверси и може да спи малко топло за някои. Друг недостатък е липсата на отзивчивост, което може да повлияе на това как се чувства матракът за двойки по време на секс.

Nectar е много по-евтин от средния матрак с мемори пяна, което го прави с висока стойност. Компанията подкрепя и матрака с 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция, като и двете са много по-дълги от средното. Nectar предлага безплатна доставка на клиенти навсякъде в съседните САЩ

Монета от туфа и игла

Най-ценно

Монета от туфа и игла

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1245

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Тези, които предпочитат адаптивното, но отзивчиво усещане на пенопласта
 • Двойки
Акценти:
 • Достъпни и гъвкави
 • Комфортната пяна с отворени клетки намалява натрупването на топлина
 • Над средното изолация и охлаждане на движението предлагат добра възможност за двойки

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Mint.

Матракът от мента от Tuft & Needle е изграден с два слоя адаптивен, вливащ се в графит пенопласт върху основа от пенопласт с висока плътност. Тази конструкция се основава на двуслойния дизайн на водещото легло на Tuft & Needle, което води до по-добро усещане за матрака Mint. Най-горният слой предлага забележими контури, но цялостното усещане на леглото е средно твърдо (6) и пенопластът няма да люлее тялото или да потъне като мемори пяна. Това създава балансирано усещане за спане „на” и спане „в” матрака, осигурявайки удобна комбинация от облекчаване на налягането и дори подкрепа.

Монетният двор се отличава с уникален антимикробен протектор, вграден в тъканта на покритието. Системата за комфорт се състои от пяни с отворени клетки, които не трябва да абсорбират и улавят прекалено много телесна топлина, което прави матрака Mint добър вариант за хора, които обикновено спят горещо на изцяло пяна. Други основни качества на матрака включват отлична изолация на движението, по-добра от средната издръжливост и липса на шум при носене на тегло. Поради средно твърдото си усещане, матракът осигурява адекватна опора за повечето странични и задни траверси с тегло до 230 паунда.

Матракът от мента е легло на достъпна цена, което също предлага значителна стойност благодарение на качеството на материалите и силно представяне в различните категории сън. Tuft & Needle предлага и безплатна доставка навсякъде в съседните САЩ Матракът се предлага със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция.

Helix Midnight Luxe

Най-доброто за болки в гърба

Helix Midnight Luxe

Ценови диапазон:  $ 1,099 – $ 2349

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Тези, които обикновено спят горещо
Акценти:
 • Повърхността на възглавницата със здрава опорна система създава балансирано средно твърдо усещане
 • Много добър контрол на температурата благодарение на дишащо покритие и стабилен вътрешен въздушен поток
 • Зонираните намотки предпазват ръбовете и подсилват по-тежките области на тялото

* Вземете 200 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 1750 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND200

Helix Sleep е специализирана в хибридни матраци, предназначени за определени хора въз основа на телесно тегло, позиция на съня, предпочитания за твърдост и бюджет. Midnight Luxe се оказа един от най-популярните модели на марката, отчасти благодарение на балансираната си конструкция. Усещането е средно твърдо (6) и е най-подходящо за странични и задни траверси с тегло 230 паунда или по-малко, но тези, които искат по-меко или по-твърдо легло, могат да избират от другите модели на Helix Sleep.

Midnight Luxe започва с връх на възглавница, покриващ комфортен слой от мека, адаптивна мемори пяна. Това придава на матрака привлекателно плюшено усещане, когато влизате и излизате от леглото, без да намалявате цялостната му подкрепа и стабилност. Втори комфортен слой с мемори пяна и преходен слой от пенопласт предлагат допълнително омекотяване и привеждане в съответствие, като същевременно поддържат тялото ви на плоска, равномерна равнина.

Поддържащото ядро ​​съдържа джобови намотки, разделени на различни габаритни зони. По-дебелите намотки по периметъра осигуряват изтласкване и предотвратяват прекомерното потъване, когато спите близо до краищата или се качвате и слизате от матрака. Намотките под торса и бедрата също са по-здрави, за да осигурят допълнителна опора, тъй като хората са склонни да носят по-голяма тежест в тези области. Междувременно по-тънки намотки люлка главата, раменете и краката. Основният слой от плътен пенопласт допълва опорната система на леглото.

Намотките циркулират въздух из вътрешността, за да помогнат на матрака да поддържа комфортна температура. Друг компонент, който насърчава охлаждането, е покритието, изработено от дишаща материя Tencel, получена от ботанически източници. Всеки, който спи горещо или пребивава в топъл климат, трябва да намери Midnight Luxe удобен.

Някои купувачи може да искат средно твърдото усещане на Midnight Luxe и баланса на контуриране и подкрепа, но цената на стикера на леглото ще бъде твърде стръмна. Тези хора са страхотни кандидати за стандартната Helix Midnight. Този матрак се отказва от горната част на възглавницата и зонираните интериорни бобини, но все още се е доказал, че е популярен сред страничните и задни траверси с тегло до 230 паунда.

Тези, които изберат Midnight Luxe, ще получат 100-дневен пробен период за сън и 15-годишна гаранция с покупката си. Наземната доставка е безплатна за клиенти във всички 50 държави.

DreamCloud

Най-добър хибрид

DreamCloud

Ценови диапазон:  $ 1,198 – $ 1,798

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спален (гръб, отстрани, стомах, комбинация)
 • Хора, които спят горещо през нощта
 • По-тежки траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Луксозен 14-инчов профил
 • Плюшен ватиран връх е мек и дишащ
 • Дебел слой от индивидуално увити бобини осигурява дълбока поддръжка на компресия

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

DreamCloud Mattress е луксозен хибриден матрак, известен със своя впечатляващ баланс на подкрепа, облекчаване на налягането и температурен неутралитет. Матракът има средно твърдо усещане (6 от 10) и се отличава със своята капитонирана повърхност и висок, 14-инчов профил.

Корицата на DreamCloud е направена от кашмирен поли-бленд и съдържа слой от пенопласт, капитониран отгоре. Това прави дишаща и плюшена повърхност за сън. Под него е разположен слой гел вливаща се мемори пяна за допълнително облекчаване на налягането, последван от преходен слой от пенопласт. Поддържащото ядро ​​се състои от 8 инча индивидуално увити бобини.

Използвайки такъв високопрофилен дизайн, матракът DreamCloud е способен да осигури баланс както на облекчаване на налягането, така и на подкрепа. Матракът се приспособява умерено към тялото на спящия, но не осигурява усещането за „потъване“, свързано с по-меките матраци с повече дунапренени слоеве. От гледна точка на ефективността, DreamCloud е чудесен матрак за всички видове, като се представя особено добре при облекчаване на налягането, контрол на температурата и лекота на движение. Препоръчваме този матрак за всички видове спални, с изключение на страничните траверси под 130 паунда.

За луксозен матрак DreamCloud е доста достъпен, като се предлага на средна цена за стандартно хибридно легло. DreamCloud е известен с отличните си гаранции, които включват 1-годишен пробен период на сън и доживотна ограничена гаранция.

Cocoon Chill

Най-добро охлаждане

Cocoon Chill

Ценови диапазон:  $ 730 – $ 1310

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Траверси, които предпочитат матрак, който приляга точно
 • Двойки
Акценти:
 • Уникален материал за смяна на фазата поддържа матрака хладен
 • Комфортният слой с мемори пяна намалява натиска върху ханша и раменете
 • Устойчивост от среден клас, подходяща за различни траверси

Спестете 35% от матрак Cocoon Chill и вземете безплатни възглавници и чаршафи с този код: SLEEPFOUND35

Произведено от Sealy, матракът Cocoon chill е качествено изцяло пяно легло, предлагано в средно твърдо усещане (6). Sealy работи в бизнеса от 1881 г., а Chill е един от най-новите им модели.

Chill е покрит с покритие от памук и полиестер, напоено с материал за промяна на фазата (PCM). Доказано е, че технологията PCM абсорбира топлината от тялото ви и я освобождава далеч от матрака. Тъй като изцяло пянаните легла са склонни да улавят много телесна топлина и да спят горещо през цялата нощ, тази функция прави Chill значително по-хладен.

Комфортният слой се състои от мемори пяна, която се приляга плътно към тялото на спящия, за да облекчи натиска върху гърба, бедрата и раменете. Под това се намира преходен слой от пенопласт, който предпазва тялото на траверсите да потъне твърде дълбоко в матрака. Носещото ядро ​​се състои от пенопласт с висока плътност.

Пашкулът, тестван много добре в нашите категории за облекчаване на налягането и изолация на движение, се оказа, че има по-добър контрол на температурата от повечето матраци с мемори пяна. Като се има предвид средното твърдо усещане на леглото, препоръчваме Chill за странични траверси с всякакви тежести, както и за траверси за гръб и стомах, които тежат по-малко от 130 килограма. Като се има предвид това, може да се почувства малко меко за някои странични траверси над 230 паунда.

Chill се отличава с доста стандартна цена за изцяло дунапренен матрак. Sealy подкрепя Cocoon Chill със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция. Освен това те доставят безплатно до съседните САЩ.

WinkBed

Най-удобно

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Двойки
 • Спални отзад, отстрани и стомаха
 • Купувачи, търсещи комбинация от комфорт и подкрепа
Акценти:
 • Четири опции за твърдост, от които можете да избирате
 • Хибридната конструкция спи готина
 • Предлага баланс на амортизация и отзивчивост

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е хибриден матрак, който широк спектър от траверси вероятно ще намери за удобен. Тъй като се предлага в четири нива на твърдост, траверсите за гърба, отстрани и стомаха от множество групи с тегло вероятно ще намерят WinkBed, който отговаря на техните нужди. Докато всяка версия варира леко, всички модели WinkBed предлагат траверси привлекателен баланс на подкрепа, амортизация и отскок.

Купувачите могат да изберат средно меко (4), средно твърдо (6), твърдо (7) или „Плюс“ (8) ниво на твърдост. Всеки матрак има зонирана, с джобове опорна сърцевина, която помага на траверсите да поддържат гръбначния стълб. Намотките също осигуряват траверси със здрав ръб и отзивчиво усещане. Много двойки ще се насладят на комбинацията от изолиране на движението и лекота на матрака.

Комфортните системи се различават леко между моделите. Средно меките, средно твърди и твърди матраци разполагат с капитониран впръскван от гел пенопласт, който омекотява точките на натиск, и слой от джобови микронамотки, предназначени да поддържат и реагират. Към средно мекия матрак също се добавя преходен слой от пенопласт, за да се осигури буфер между комфортната система и поддържащата сърцевина.

PLUS е изработен, за да бъде еластичен и поддържащ за траверси над 230 паунда. Тази версия на WinkBed има 2,5-инчов латекс, който увеличава отзивчивостта на матрака. Най-горният слой е траен пенопласт с висока плътност. Благодарение на тези компоненти PLUS трябва да осигури траверси с дълготраен комфорт и подкрепа.

Независимо коя опция избират, траверсите трябва да установят, че WinkBed се представя добре, когато става въпрос за регулиране на температурата. Въздухът циркулира лесно в сърцевината на матрака, което позволява на траверсите да останат хладни през цялата нощ. Покривало Tencel обвива матрака и предлага допълнително регулиране на температурата.

WinkBed се доставя безплатно до щатите в съседните САЩ и включва 120-нощно изпитание за сън. Матракът носи доживотна гаранция.

Най-добър органичен

Матрак от бреза

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спящ (гръб, отстрани, комбинация от стомах)
 • Тези, които предпочитат много отзивчиви матраци
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Отзивчива, средно твърда повърхност
 • Латексът, вълната и стабилният въздушен поток помагат на матрака да поддържа комфортна температура
 • Изработен с редица естествени материали

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак от бреза.

Birch Mattress е уникален хибрид от латекс, който се представя добре навсякъде. Отличаваща се със средно твърдо усещане, балансираната и отзивчива повърхност на брезата отговаря на нуждите на повечето траверси.

На върха, брезата разполага с дишаща, органична покривка. Под това са два комфортни слоя: един от вълна и един от естествен латекс Talalay. Вълната е известна със своята дишаща способност и способността да отвежда влагата далеч от тялото, докато латексът осигурява умерено съответстваща повърхност с малко отскок към нея.

Под комфортните слоеве е разположена значителна подгряваща сърцевина на намотката. Тези индивидуално джобни бобини осигуряват опора, позволяват въздушен поток през матрака и са склонни да изолират движението доста добре.

Матракът Birch се откроява по отношение на издръжливост, лекота на движение, контрол на температурата и в по-малка степен облекчаване на налягането. Балансираното средно твърдо усещане и поддържащата конструкция го правят подходящ за повечето траверси, въпреки че страничните траверси с по-леко тегло може да искат да изберат нещо по-меко.

Бреза кораби безплатно до съседните САЩ Те също така гарантират своя матрак с 100-нощно изпитание за сън и 20-годишна гаранция, което е доста високо в сравнение с други компании за матраци.

Нолах Оригинал

Най-добро освобождаване на налягането

Нолах Оригинал

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1249

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Траверси, които обичат изцяло пяна легла с малко отзивчивост
 • Двойки
 • Хора с проблеми с точката на натиск
Акценти:
 • Тясно съответствие и равномерна поддръжка за над средното освобождаване на налягането
 • Доживотна гаранция
 • Отлична изолация на движението

Вземете 135 долара от матрака Nolah Signature. Код за употреба: SF135

Nolah Original 10 е матрак със средно (5) усещане. 2-инчовият комфортен слой от пенопласт е в тясно съответствие с тялото, но също така се чувства доста отзивчив. Траверсите не изпитват дълбокото, люлеещо се усещане за мемори пяна, но матракът все още предлага отлично облекчаване на натиска за странични, гръбни, стомашни и комбинирани траверси с тегло под 130 килограма. От друга страна, по-тежките индивиди могат да намерят матрака за прекалено мек.

Благодарение на своята изцяло пяна, Nolah Original 10 абсорбира и изолира движението, за да предотврати пренасянето на повърхността, когато хората се движат в леглото. Матракът също е безшумен, когато носи тежест. Тези характеристики правят леглото добър избор за двойки, които изпитват нарушения на съня, свързани с движението. Преходните и поддържащите пяни също са доста плътни. Това води до над средното поддържане на ръба и по-малко потъване, когато хората влизат и излизат от леглото, както и относително дълга очаквана продължителност на живота. Един забележителен недостатък е потенциалът за миризма, тъй като Nolah Original 10 излъчва доста количество отработени газове.

Цената на леглото е наравно с останалите модели с изцяло пяна, но Нолах подкрепя матрака със 120-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция – и двете по-дълги от средните. При всички поръчки се предлага и безплатна наземна доставка.

Матрак Layla

Най-доброто за странични траверси

Матрак Layla

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1149

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спален (гръб, отстрани, стомах, комбинация)
 • Тези, които предпочитат легла с повече от една опция за твърдост
 • Двойки
 • Хора, които спят горещо на изцяло пяна легла
Акценти:
 • Подвижен дизайн с двойна твърдост
 • Медните комфортни пяни помагат за охлаждане
 • Поддържащата сърцевина от пенопласт с висока плътност предотвратява прекомерното потъване

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla е подвижен матрак с мемори пяна. Едната страна има средно меко (4) усещане за тясно съответствие на тялото, докато другата страна е твърда (7) и предлага подобрена опора за раменете, гърба и бедрата на спящия. За да регулирате твърдостта, просто обърнете матрака. И двете страни разполагат с комфортни слоеве от медна мемори пяна. Споделеното поддържащо ядро ​​се състои от пенопласт с висока плътност.

Всяка страна на Layla предлага различни предимства и недостатъци. Средно меката повърхност е оптимална за по-леки хора, странични траверси и такива с проблеми с точката на натиск. Мемори пяната образува дълбока люлка за спящия, за да намали натиска и напрежението в тялото. По-твърдата страна е по-подходяща за по-тежки хора, които се нуждаят от повече подкрепа от леглото си. Тази страна също се чувства по-отзивчива за секс. И двете повърхности за сън на Layla изолират много добре движението, а матракът е почти безшумен, без значение коя страна се използва. Вливането на мед в комфортните слоеве също прави матрака по-дишащ и неутрален от температурата от средния модел мемори пяна.

Ценовата точка на Layla е наравно със средния изцяло дунапренен матрак. Доставката е безплатна в съседните САЩ. Матракът е подплатен със 120-нощно изпитание за сън, което е по-дълго от средното, както и с доживотна гаранция.

Amerisleep AS3

Най-доброто за спортисти

Amerisleep AS3

Ценови диапазон:  $ 1149 – $ 2398

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се наслаждават на усещането за тяло на мемори пяна
 • Двойки
 • Хора, които обикновено се чувстват прекалено горещи на легла с пяна
Акценти:
 • Висококачествените пени осигуряват равномерно разпределение на теглото
 • Дишащите компоненти намаляват прегряването
 • Предлага се във всички пяна и хибридни версии

Вземете 30% отстъпка + 2 безплатни възглавници с код: SF

AS3 е най-продаваният модел на пяна на Amerisleep. Този матрак е конструиран с 3 инча контурна пяна с памет, последвана от по-плътен пенопласт в преходния и основния слой. В допълнение към този изцяло пянен дизайн, Amerisleep наскоро представи AS3 Hybrid. Този модел споделя същия комфорт и преходни слоеве като неговия изцяло пяна, но неговата опорна система е съставена от джобови намотки вместо пяна. Хибридът предлага по-голяма цялостна поддръжка и може да е по-подходящ за хора с тегло над 130 килограма.

И двете версии на AS3 предлагат средно (5) усещане, което ги прави най-подходящи за хора с тегло до 230 паунда. Ще почувствате близък контур на тялото от мемори пяната на всяко легло, но хибридната система на бобини добавя повече отзивчивост и отскок на повърхността. Матраците AS3 също спят доста хладно в сравнение с други модели с мемори пяна. Най-горният слой е изграден от пяна с памет с отворени клетки, която улавя минимално количество телесна топлина, а матракът е обвит в дишаща памучно-полиестерна обвивка, която помага на матрака да спи спокойно.

AS3 Hybrid струва малко повече от изцяло дунапренената версия, но и двата матрака са на разумни цени, като се има предвид тяхното качество на изработка и силни характеристики. Amerisleep предлага безплатна наземна доставка навсякъде в съседните САЩ. Моделите AS3 също са подкрепени от 100-нощни изпитания за сън и 20-годишни гаранции.

Какво е матрак в кутия?