Menu Close

Най-добър матрак под $ 200

Не всеки има в бюджета си да похарчи няколко хиляди долара за луксозно легло. Добрата новина е, че закупуването на нов матрак не трябва да струва ръка и крак.

Независимо дали става въпрос за стая за гости, общежитие, дете или тийнейджър, или просто за всеки, който не иска да похарчи над $ 1000 за нов матрак, възможно е да намерите матрак под $ 200, който може да ви осигури достоен сън през нощта. Тези матраци може да не са толкова издръжливи като по-скъпите модели, но често предлагат сравними нива на комфорт и подкрепа.

Събрахме някои от най-добрите матраци под $ 200. Тези модели предлагат отлична стойност за парите в различни стилове, от мемори пяна до хибрид. Продължете да четете за нашите най-добри снимки, както и подробно ръководство за това как да изберете най-добрия матрак за парите си.

Най-добрите матраци под $ 200

информация за продукта

Матрак на Ashley Chime

Най-доброто като цяло

Матрак на Ashley Chime

Цена (Queen):  150 $

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Комбинирани траверси
 • Тези, които предпочитат по-твърд матрак
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Ватиран горен амортисьор на повърхността на леглото
 • Твърдата, поддържаща конструкция ограничава потъването за странични траверси с тегло над 230 паунда
 • Системата на бобини Bonnell добавя отскачане, дишане и поддръжка на ръба

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Ашли

Матракът Ashley Chime е 8-инчов вътрешен матрак. Леглото е капитонирано с 2 инча полиестерно влакно, последвано от по-твърд слой пяна. Поддържащото ядро ​​е направено от намотки Bonnell с 13 калибра.

Матракът е доста твърд и ще се хареса на хора, които харесват усещането за традиционна вътрешна пружина. Намотките придават на леглото отзивчива повърхност, която улеснява смяната на позициите и добавя отскок по време на секс. Матракът Ashley Chime се предлага и в 10-инчови и 12-инчови версии, които включват гел-мемори пяна за плюшена повърхност и джобови намотки с подсилена подпора на ръба.

Матраците Innerspring са чудесен избор за хора, които спят горещо, тъй като има достатъчно място за разсейване на телесната топлина през слоя на бобината. Матракът Ashley Chime предлага и прилична опора за ръбове, което може да бъде полезно за влизане и излизане от леглото или за тези, които обичат да спят чак до ръба на леглото.

Матракът се доставя безплатно и се предлага в САЩ и Канада. Ашли предлага 5-годишна непропорционална гаранция за 8-инчовия матрак.

Зинус 6

Най-ценно

Zinus 6 “Mint Green Hybrid

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Full, Queen

За кого е най-добре:
 • Спящите, които предпочитат средно до средно твърдо усещане за своя матрак
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Множество опции за профил и твърдост
 • Изключителна реакция и регулиране на температурата
 • 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Zinus

Zinus предлага богат избор от матраци, повечето от които носят много ниски цени. Избрахме Mint Green Hybrid като един от нашите предложения за този списък поради многобройните му възможности за дизайн. Купувачите могат да избират между 6-инчови, 8-инчови или 10-инчови профили за матрака си, както и различни размери, вариращи от близнаци до крал.

Поддържащото ядро ​​на хибрида съдържа бобини (пясъчен часовник), които правят матрака много отзивчив и лесен за придвижване за хора с тегло до 230 паунда. Комфортните и преходните слоеве се състоят от адаптивни пяни, които осигуряват различни нива на контуриране. 6-инчовият модел, който струва по-малко от $ 200 за всеки размер, предлага най-твърдото усещане. Докато някои от по-дебелите модели струват повече от $ 200, всички те са на цена за купувачи с ограничен бюджет.

Всеки хибрид включва комфортен слой от пенопласт с висока плътност, който очертава тялото, без да се прегръща прекалено силно или да потъва прекомерно. Матраците също съдържат преходни слоеве от пенопласт за допълнителна армировка. Друга сила на този матрак е регулирането на температурата. Намотаващият слой насърчава стабилната циркулация на въздуха, за да охлади интериора и да ви помогне да се чувствате комфортно дори през горещите нощи.

За допълнителни спестявания Zinus предлага безплатна доставка на сушата до всяка точка на съседните САЩ. Всяка покупка включва пробен период за сън от 100 нощи и 10-годишна гаранция.

Ясна 6

Най-добро освобождаване на налягането

Lucid 6 “пяна с памет

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  30 нощи

Продължителност на пробния период:  30 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Хора, които обикновено спят горещо на пяна легла
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Вливащата се с гел мемори пяна се очертава равномерно, без да жертва подкрепа
 • Поддържаща сърцевина, напоена с охлаждащ бамбуков въглен
 • Добра изолация на движението и без шум

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Lucid

Lucid е марка, специализирана в бюджетни матраци от пяна. 6-инчовият матрак с пяна с памет е оптимален за траверси, които предпочитат по-тънки профили и по-твърди усещания от повърхностите на съня си. 1-инчовият комфортен слой се състои от напоена с гел мемори пяна, която се съобразява нежно и равномерно, докато опорната сърцевина е направена от пенопласт с висока плътност, напоен с бамбуков въглен за допълнително охлаждане.

Докато матракът е доста твърд, неговите пянасти слоеве изолират движението доста добре за хора, които се събуждат лесно поради движенията на партньора си по сън. Нощните шумове не би трябвало да са проблем, тъй като матракът също е практически безшумен благодарение на изцяло пянестата си композиция. Освен това е много лек и лесен за придвижване.

Lucid предлага двойни, двойни XL, пълни и кралични размери за този матрак, като всички те са широко достъпни за по-малко от 200 долара. Тарифите за доставка и възможностите за връщане или замяна се различават в зависимост от продавача трета страна.

Linenspa Hybrid с пяна с памет

Най-добро охлаждане

Linenspa Hybrid с пяна с памет

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средна (5), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  30 нощи

Продължителност на пробния период:  30 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Траверси за гръб и стомах
 • Комбинирани траверси
 • Тези, които спят горещо
Акценти:
 • Хибридна конструкция на част от средната цена
 • Три опции за дебелина
 • Дишащата сърцевина на бобината позволява топлината да се разсейва

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Linenspa

Този хибриден матрак се предлага на изключително атрактивна цена в сравнение с други матраци от това качество. Хибридният матрак Linenspa разполага с калъф, капитониран с мемори пяна, преходен слой от пяна и филцова бариера върху поддържаща сърцевина от закалена стомана.

Този 8-инчов хибрид има средно твърда повърхност с балансирано усещане, което би трябвало да се хареса на спалните на гърба и стомаха от всички видове тяло. Linenspa предлага и 10-инчов модел с по-дебел сектор на комфортния слой, както и 12-инчов вариант с напоена с гел мемори пяна и джобни намотки. Пяните са сертифицирани от CertiPUR-САЩ.

Хибридните матраци са популярни, тъй като съчетават опората и отскока на намотките с превъзходното облекчаване на налягането от дунапренени матраци. Отзивчивата повърхност на Linenspa улеснява движението, което е полезно при смяна на пози за сън или по време на секс. Хибридните матраци също позволяват по-добър въздушен поток от матраците с твърда пяна, така че Linenspa е добър избор за горещи траверси, които харесват усещането за мемори пяна.

Въпреки слоя бобина, матракът Linenspa върши изненадващо добра работа за предотвратяване на прехвърляне на движение. Матракът също има добра опора на ръба. И двата фактора са важни при споделяне на леглото с партньор, тъй като матракът със слаби ръбове може да намали количеството полезно пространство на леглото.

Linenspa предлага безплатна доставка и 10-годишна ограничена гаранция.

Матрак с пяна PrimaSleep Memory (6

Най-удобно

PrimaSleep матрак с пяна с памет (6 “)

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Фирма (7)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси, които тежат 130-230 килограма
 • Двойки
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Фирма се чувства с добра цялостна подкрепа
 • Изолира движението за двойки
 • Текстурирана жакардова корица

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци PrimaSleep

6-инчовият Primasleep е друг модел, който е широко достъпен за по-малко от $ 200 във всеки наличен размер. Този модел се отличава с тънък комфортен слой с мемори пяна и поддържащо ядро, направено от пенопласт с висока плътност. Въпреки че ще забележите малко контуриране, матракът е твърд (7) и не трябва да потъва прекалено много – особено ако тежите 230 килограма или по-малко.

Като изцяло дунапренен матрак, Primasleep много добре абсорбира движенията и намалява трансфера по повърхността, което може да намали нарушенията на нощния сън за двойки. Матракът също е напълно безшумен. Поради по-твърдото си усещане, той е най-подходящ за странични и задни траверси в диапазона от 130-230 паунда. Текстурирана, полиестерна жакардова обвивка обгръща целия матрак.

Клиентите могат да избират между двойни, двойни XL, пълни или кралични размери за 6-инчовия Primasleep. Тъй като този матрак се предлага изключително от търговци на дребно, разходите за доставка и опциите за пробен период на сън ще варират в зависимост от продавача.

Как да изберем матрак под $ 200