Menu Close

Най-добър матрак под $ 500

С толкова много различни опции на пазара може да е поразително да пазарувате за нов матрак. Подготвихме селекция от някои от най-добрите матраци под $ 500, които предлагат отлична стойност за парите, от мемори пяна до хибрид. Ще споделим подробности за конструкцията, оценки на производителността, препоръки за спални места и друга информация, която да разгледаме, за да ви помогнем да изберете правилния матрак за вас.

Най-добрите матраци под $ 500

информация за продукта

DreamFoam Arctic Dreams Hybrid

Най-доброто като цяло

DreamFoam Arctic Dreams Hybrid

Ценови диапазон:  $ 299 – $ 70 ”

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Full XL, Queen, Short Queen, King, California King, Split California King, RV Bunk, RV King

За кого е най-добре:
 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Тези, които спят горещо
 • Странични траверси
 • Купувачи, които търсят по-рядко срещани размери на матраци
Акценти:
 • Предлагат се няколко размера, включително специални опции
 • Охлаждащият панел и комфортният слой от пенопласт Energex увеличават регулирането на температурата
 • Комбинацията от намотки и пенопласт добавя отзивчивост и насърчава лекотата на движение

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци за спално бельо DreamFoam от Brooklyn

Хибридният матрак Arctic Dreams разполага с 2,5-инчов слой от пенопласт Energex, който се оформя по тялото на спящия, за да облекчи натиска, като същевременно остава хладен през цялата нощ. Хибридният матрак съчетава комфорта и освобождаването от налягане на съответстващата пяна с нежната опора на бобини и се предлага в няколко по-рядко срещани размера, включително опции за пътници с RV.

Въпреки че хибридният матрак Arctic Dreams функционира добре за всички видове тяло и позиции за сън, матракът е особено подходящ за странични траверси, благодарение на 2,5-инчовия комфортен слой, който помага да се разпредели телесното тегло и да се облекчи натискът от бедрата и раменете. Тъй като матракът получава оценка 5 от 10 по скалата за твърдост, тези, които спят по гръб или стомах, могат да открият, че този матрак позволява известно увисване около средната част, въпреки че 6-инчовата система за поддръжка на бобината осигурява по-здрава опора от типичен изцяло дунапренен матрак.

Комфортният слой се влива с пенопласт Energex и също така разполага със специално проектиран охлаждащ панел, който е предназначен да подобри регулирането на температурата през цялата нощ и да предпази пяната от улавяне на топлина, както би направила обикновената мемори пяна. Дишащата джобна система намотки и капитонирано покритие също увеличават въздушния поток и могат да предпазят матрака от прегряване, което го прави чудесен матрак за тези, които са склонни да спят горещо.

Матраците, закупени на уебсайта Dreamfoam, се предлагат със 120-нощно изпитание за сън, както и 10-годишна ограничена гаранция, която предпазва от изработка и производствени дефекти.

Зинус мента зелен хибрид

Най-ценно

Зинус мента зелен хибрид

Цена (Queen):  $ 286

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Short Queen, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат баланс на контуриране и подкрепа
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Слоевете от смесена пяна омекотяват тялото, без да потъват
 • Здрава и отзивчива бобина
 • 3 опции за профил / твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Zinus

Хибридите са доста скъп тип матраци в сравнение с изцяло пяна или традиционни модели innerspring, но Zinus Green Tea Hybrid подкрепя тази тенденция с достъпни ценови точки във всички размери. Този хибрид с възглавница се предлага в три профила – 6, 8 или 10 инча – но ние избрахме най-дебелия модел като най-добър избор, защото осигурява най-голяма подкрепа за хора, които тежат повече от 130 килограма.

Матракът е конструиран с тънък комфортен слой от контурна мемори пяна, последван от преходен слой от пяна ViscoLatex, който съчетава амортизацията на пяна с отзивчивостта на латекса. Поддържащото ядро ​​е изградено от здрави намотки с пясъчен часовник, които стабилизират доста добре целия матрак. Въпреки че матракът има средно (5) усещане, страничните и задните траверси с тегло до 230 паунда трябва да могат да лежат удобно, без да потъват прекалено.

Намотките генерират стабилна циркулация на въздуха, което помага на матрака да поддържа студена температура. В резултат на това Mint Green Hybrid е подходящ за горещи траверси и хора, които живеят в топъл климат. Достойната подкрепа на ръба също улеснява хората с проблеми с мобилността да влизат и излизат от леглото.

В допълнение към достъпни цени за този матрак, Zinus предлага безплатна наземна доставка на всички клиенти в съседните САЩ. Ще получите и 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция с покупката си.

Allswell Матрак

Най-удобно

Allswell Матрак

Ценови диапазон:  $ 265 – $ 465

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи с ограничен бюджет, които предпочитат хибриден модел
 • Тези, които спят горещо през нощта
 • Траверси отзад
 • Траверси, които предпочитат твърд матрак
Акценти:
 • Достъпна цена за хибриден дизайн
 • Настойки от въглен и мед, предназначени да отвеждат топлината
 • Подсилване на ръбове от две страни

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

10-инчовият матрак Allswell съчетава мемори пяна и индивидуално увити бобини за балансирано, поддържащо усещане. Много задни траверси ще се радват, че този хибриден матрак има твърда повърхност, която оценява около 7 от 10 по скалата на твърдост, ефективно ограничавайки увисването около бедрата, което може да изведе гръбначния стълб от привеждане в съответствие.

Благодарение на по-дебелите намотки от двете страни на леглото, Allswell може да се похвали с надеждна опора на ръба. Това е важно, когато влизате и излизате от леглото, както и когато седите близо или на ръба на леглото. Той също така може да позволи на двойките да използват пълната повърхност на съня, без да избягват периметъра.

Матракът Allswell се класира добре във всички позиции на сън и теглови групи. Той се отличава с мемори пяна, напоена с охлаждащ въглен и меден гел, предназначени да абсорбират и пренасят топлината далеч от траверса, за да се избегне традиционната тенденция на мемори пяна да спите горещо. Вдлъбнатото ядро ​​на серпентината допълнително подобрява регулирането на температурата, като позволява циркулация на въздуха, като същевременно прави повърхността по-отзивчива.

Матраците, закупени на уебсайта Allswell, отговарят на условията за 100-нощно изпитание за сън. Allswell се предлага с 10-годишна ограничена гаранция, предпазваща от изработка и производствени дефекти.

Sweet Night Sunkiss 10

Най-доброто за болки в гърба

Sweet Night Sunkiss 10 “

Цена (Queen):  $ 438

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно мека (4)
Дължина на пробата:  100 нощи

Дължина на пробата:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Пълен, кралица, крал

За кого е най-добре:
 • Спящи, които са склонни да прегряват
 • Хора, които не са сигурни от какво ниво на твърдост ще имат нужда
 • Траверси, които оценяват съответстващите свойства на пяната
Акценти:
 • Подвижен матрак за различни нива на подкрепа
 • Вливаща се с гел мемори пяна, предназначена да намали натрупването на топлина и налягане
 • Хипоалергенно памучно покритие за разсейване на топлината и отвеждане на влагата

Използвайте код SLEEP при плащане за най-висока отстъпка от матраци Sweet Night.

Матракът Sweet Night Sunkiss е подвижен модел от пяна, който се отличава с нанесени с гел комфортни слоеве за повишаване на контрола на температурата и комфорта, особено за тези, които спят на топло. Матракът е на достъпни цени, а двустранният дизайн прави този матрак чудесен избор за траверси, които не са сигурни какво ниво на твърдост ще предпочетат.

Матракът Sweet Night Sunkiss се предлага в две опции за дебелина, включително 10-инчов модел на цена под 500 долара в пълен размер и размер на кралицата. Тази версия на Sunkiss има средно меко (4) усещане, което е най-подходящо за странични траверси и други, които се нуждаят от допълнително облекчаване на натиска. Sunkiss се предлага и в 12-инчов профил, който има по-твърдо усещане, въпреки че този модел струва повече и ще бъде недостижим за купувачите на матраци с бюджет от $ 500.

Матракът Sweet Night Sunkiss очертава тялото, за да създаде усещане за „прегръдка“, като в същото време облекчава натиска от горещи точки като раменете или бедрата. Добавеният слой основна пяна с висока плътност позволява леглото да остане отзивчиво и поддържащо, което ще спомогне за правилното подравняване на гръбначния стълб. Тези, които спят по гръб или стомах, вероятно ще предпочетат по-твърдата 12-инчова опция, тъй като допълнителната опора може да помогне да се избегне потъването около средната част.

Sweet Night предлага 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна ограничена гаранция, която предпазва от дефекти в материалите или изработката, включително провисване, дълбоки отпечатъци или физически недостатъци, които причиняват разцепването на пяната.

Lucid 12-инчов матрак с гел памет с пяна

Най-добра пяна за памет

Lucid 12-инчов матрак с гел памет с пяна

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3), средна (5)
Продължителност на пробния период:  30 нощи

Продължителност на пробния период:  30 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Траверси с отчетливи предпочитания за твърдост
 • Тези, които предпочитат близко съответстващо освобождаване на налягането
Акценти:
 • Три опции за твърдост, подходящи за различни типове тяло
 • Гелна инфузия, предназначена за регулиране на температурата
 • Настойка от бамбуков въглен, предназначена за контрол на миризмите

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Lucid

С комфортен слой от мемори пяна и изцяло пяна, матракът Lucid 10 ”Gel Memory Foam осигурява изолация на движението, гръбначна поддръжка и облекчаване на налягането, без усещането за„ в капан в леглото ”, понякога свързано с мемори пяна.

Lucid 10 ”матрак с мемори пяна е изграден от три слоя пяна. Основата използва бамбуков въглен пенопласт, предназначен да осигури равномерна опора, като същевременно се противопоставя на миризми. Преходният слой с мемори пяна разделя системите за комфорт и поддръжка и осигурява по-дълбоко контуриране. Комфортният слой с гел с мемори пяна е проектиран да регулира температурата, да люлее тялото и да облекчава точките на натиск.

Луцидният 10-инчов матрак с мемори пяна се предлага в три нива на твърдост: Плюшено, Средно и Твърдо. Спящите могат да изберат усещането, което е най-подходящо за техния тип тяло, позиция на сън и лични предпочитания. Дебелината на всеки слой варира между опциите за твърдост, като по-меките селекции използват по-дебели комфортни и преходни слоеве и по-тънки ядра.

Този матрак се доставя безплатно, независимо дали е закупен от Lucid или Amazon. Предлага се с 10-годишна ограничена гаранция, която покрива специфични дефекти в материалите и изработката.

Как да изберем матрак под $ 500

Няма да е необходимо да жертвате комфорт и подкрепа за матрак под 500 долара, но има някои неща, които трябва да знаете, докато пазарувате онлайн за легло, удобно за бюджета. Ще разгледаме какво да търсим, за да постигнем най-добрата стойност за парите си.

Какво да търсите в матрака

Закупуването на нов матрак може да бъде поразително поради жаргона на матрака и техническите характеристики. Спящите трябва да проучат марки и модели, след което да прегледат конкретна информация за продукта, за да видят кой модел предлага правилната твърдост, комфорт и подкрепа за уникалните нужди на всеки спящ.

Цена
Цената на матрака обикновено варира в зависимост от размера, дебелината, материалите и вида. Цените на матраците онлайн обикновено са много по-ниски, отколкото в магазините за матраци, тъй като те нямат режийни разходи, свързани с местата за тухли и хоросани. Освен това следете за купони и отстъпки на уебсайта на марката за допълнителни спестявания.

Позиция за
сън Вашата предпочитана позиция за сън е важно да се вземе предвид при пазаруване на нов матрак. За повечето странични траверси, малко по-плътен матрак ще омекоти раменете и бедрата, ще подреди гръбначния стълб и ще намали натиска в цялото тяло. Спящите на гърба и стомаха често се нуждаят от повече опора за средните си секции и обикновено търсят по-твърд модел.

Качествени материали
Устойчивата конструкция с висококачествени материали може да удължи продължителността на живота на матрака, като потенциално ви спести пари, като намали нуждата от редовна подмяна. Добре направените сердечни намотки трябва да бъдат доста издръжливи и да осигуряват поддръжка и отскок през следващите години. Латексът обикновено е с изключително качество и може да продължи дълго време, но по-високата му цена може да изключи тази опция за купувачи с ограничен бюджет.

Повечето матраци под $ 500 използват поне един слой пяна. Пяната с висока плътност има тенденция да осигурява по-добра конформа, опора и изолация на движение, отколкото пяните с по-ниска плътност, като същевременно се съпротивлява на дълготрайни впечатления.

Твърдостта на
матрака на ниво твърдост се отнася до първоначалното усещане, което изпитвате, когато лежите. Това е субективно, което означава, че това, което се чувства комфортно за един човек, може да се чувства прекалено меко или твърде твърдо за някой друг. Въпреки това, индустрията за матраци е разработила 10-степенна скала за твърдост, като 1 е най-меката и 10 е най-твърдата, за да улесни видимостта на матраците.

Оптималното ниво на твърдост на спящия ще зависи от типа на тялото, предпочитаната позиция за сън и личните предпочитания. Повечето траверси предпочитат средно до средно твърд матрак, въпреки че хората с тегло под 130 и страничните траверси може да предпочетат малко по-меко усещане, а тези с тегло над 230 и спалните и / или стомашните траверси може да се нуждаят от подкрепящо, по-твърдо усещане.

Облекчаване на налягането
Матракът със значително облекчаване на налягането може да намали напрежението на ключови зони, за да облекчи дискомфорта и да помогне на гръбначния стълб. Различните дизайни, материали и напластяване на матраци и строителни методи имат различни способности да облекчават натиска в зависимост от типа тяло на всеки човек и стила му на сън. Налягането обикновено е най-високо в определени части на тялото, които носят по-голямо тегло или които имат по-голям ефект върху подравняването на гръбначния стълб, като бедрата и раменете.

Изолация
на движение Матрак с добра изолация на движение намалява предаването на движение чрез поглъщане на вибрациите. Високото ниво на прехвърляне на движение означава, че е много по-лесно да забележите, когато някой друг се движи върху матрака, но силната изолация на движението може да ви попречи да чувствате много, ако някакво движение, произтичащо от другата страна на повърхността на съня. Тази черта е важна преди всичко за хората, които споделят леглото си с друг човек или голям домашен любимец.

Регулиране на температурата
Някои матраци спят по-горещо от други поради своите материали и конструкция. По-меките матраци, които имат много мивка и матраци със значителен контур, могат да прекъснат въздушния поток около тялото на спящия. Някои материали, като мемори пяна, често задържат топлината от тялото през нощта, макар че специални функции за охлаждане могат да помогнат за противодействие на тази тенденция. Матрак с добра регулация на температурата може да ограничи неудобното прегряване през нощта.

Edge поддръжка
Матраци с подсилена периметър трябва да предоставят солидна подкрепа ръб вместо увисване. Хората, които седят или спят на ръба на матрака, често предпочитат модели, които се отличават в тази област. Подпора на ръба също може да удължи полезната повърхност на матрака и да подобри продължителността на живота на леглото, така че може да е приоритет за двойки и тези, които не искат да подменят матрака си веднага. Силните ръбове са най-често срещани при модели с бобина.

Контуриране
Контурирането е колко матракът люлее тялото на спящия. Матраци, които са по-тясно очертани, могат да облекчат натиска и да спомогнат за правилното подравняване на гръбначния стълб, като разпределят силата на теглото на спящия по-равномерно по повърхността. Мемори пяната е най-известна със своите възможности за контуриране, но пенопластът и латексът също обикновено се представят добре в тази област.

Типове
матраци Повечето матраци използват хибриден, изцяло пяна, вътрешен извор или латекс. Въпреки че има голямо разнообразие между моделите в тези категории поради разликите в качеството и конструкцията, всеки тип матрак има общи потенциални предимства и недостатъци.

Видове матраци

Всеки матрак има различни характеристики поради разликите в качеството, материалите и конструкцията. Като цяло производителите на матраци използват вътрешната конструкция, за да определят вида на матрака. Сортовете матраци, които най-вероятно ще срещнете, се наричат ​​хибридни, innerspring, пяна и латекс.

Хибрид

Хибридният матрак съчетава предимствата на спиралите и пяната. Матраците с хибридна конструкция обикновено разполагат с носещо ядро, направено с джобови намотки и многослойна система за комфорт. Комфортната система може да съдържа произволен брой материали, включително латекс, микронамотки и вълна, но пяната е най-често срещана.

Innerspring

Просто казано, вътрешният пружинен матрак е направен от здрави намотки. Представени през 1800-те, матраците Innerspring имат характерно подскачаща повърхност и по своята същност са по-дишащи. Те също така често са бюджетни и имат по-традиционно усещане.

Пяна

Изцяло дунапренените матраци обикновено се изработват със слоеве мемори пяна, пенопласт и / или латекс върху основа от пенопласт с висока плътност. Тези модели са лесни за доставка, тъй като при разопаковане могат да бъдат компресирани и разширени до първоначалната си форма. Пяната, особено мемори пяната, има тенденция да превъзхожда контурирането и изолирането на движението.

Латекс

Латексът може да има различни свойства в зависимост от начина, по който се обработва. В повечето случаи латексът, използван в онлайн матраците директно към потребителя, е естествен. Този материал се прави чрез отстраняване на сок от каучукови дървета, преработването му в течен латекс, след което изливането му във форми. Производителите използват два процеса за създаване на естествени латексни матраци: Dunlop и Talalay. Dunlop латексът има малко по-твърдо усещане, докато латексът Talalay обикновено е по-лек и въздушен.

Какво може да повлияе на цената на матрака?

Повечето матраци имат един и същ основен дизайн, с поддържаща основа и съответстващи комфортни слоеве. Цените на матраците обаче се различават значително, започвайки от около 150 долара и достигайки няколко хиляди. Няколко специфични черти влияят върху цената на матрака.

Качество и вид на материалите: Материалът е от значение за производителността, комфорта и издръжливостта. Компонентите, които струват на производителя повече да купува или произвежда, увеличават цената на матрака. Например матраците, изработени от естествени материали като органичен латекс, често имат по-висока цена, тъй като те могат да увеличат производствените разходи.

Матрачни слоеве: от двуслойни матраци до сложни дизайни с множество слоеве патентовани пяни и пружини, матраците се предлагат в широк спектър от конфигурации. Обикновено ще плащате повече за легло с повече слоеве, особено ако това увеличава общата дебелина на матрака. Някои легла също имат зониране, което осигурява целенасочена подкрепа и облекчаване на налягането чрез промяна на твърдостта под различни части на тялото.

Устойчивост: Устойчивостта се отнася до това колко дълго даден материал ще запази желаните си свойства. Висококачествените модели обикновено са по-трайни и по-скъпи. Намирането на най-добрата обща стойност изисква постигане на баланс между трайност и достъпност.

Плътност: Плътността се отнася до теглото на пяната. Измерва се в лири на кубичен фут, обикновено наричани PCF. Пяните с по-висока плътност обикновено са по-трайни, по-близки и по-добри при изолиране на движението, но често са и по-скъпи и по-малко дишащи.

Тарифи за доставка, връщане и гаранции

Преди да закупите матрака си, препоръчваме да прочетете финия шрифт върху политиките за доставка, връщане и гаранция на марката. Важно е да се отбележи, че всеки търговец има различни правила и те могат да повлияят на удобството и общата стойност на вашата покупка.

Повечето матраци, продавани онлайн, се изпращат компресирани, свиват се и се доставят в картонена кутия. За да настроите матрак тип легло в кутия, внимателно извадете кутията и пластмасата и оставете леглото да се разшири. Повечето разширения се случват в рамките на няколко часа, но може да отнеме няколко дни, докато достигнат пълния си размер.


Компаниите за доставка на матраци често предлагат безплатна наземна доставка в рамките на 48 съседни държави. Клиентите в Аляска и Хавай може да се наложи да платят допълнителни такси за доставка. Времената за доставка варират в зависимост откъде се доставя матракът и какъв метод използва компанията.

Доставка на бели ръкавици
Срещу допълнително заплащане много компании предлагат доставка на бели ръкавици. Обикновено услуга на трета страна ще се свърже с вас, за да организира прозорец за доставка. След това екип ще настрои новия матрак вместо вас и ще премахне опаковката. Някои услуги за доставка на White Glove предлагат и премахване на стар матрак, макар че това може да струва допълнително.

Sleep Trials
Онлайн компаниите за матраци обикновено предлагат пробни периоди, през които можете да спите на леглото у дома и да го върнете, ако не ви харесва. За да компенсирате невъзможността да изпробвате матрака в магазин, опитите за сън обикновено са около 100 дни, но варират в зависимост от марката. Някои компании изискват да изпробвате леглото за минимален брой нощи, за да дадете време на тялото си да се приспособи, преди да започнете връщане.

Връщане
Ако вашият опит за сън не върви добре, повечето компании позволяват връщането или даряването на матраци по време на допустим прозорец, ако сте закупили леглото директно от тях. Матраците, закупени от Amazon или други търговци на дребно, често следват различни политики и процедури за връщане.

Гаранции
Повечето матраци се доставят с ограничена гаранционна политика. Ако вашият матрак развие допустим дефект, много марки ще осигурят ремонт или подмяна.

Гаранциите обикновено покриват отпечатъци от тялото на определена дълбочина и напукване или разцепване на пяната. Физическите щети, възникнали в резултат на неправилна употреба или неправилна поддръжка, не се покриват и могат да анулират гаранцията. Гаранциите също обикновено не покриват нормалното износване, промените в мекотата или устойчивостта и продуктите, използвани в търговската мрежа. Може да се наложат такси за доставка и обработка, а някои производители начисляват пропорционална такса за ремонт и подмяна.

Дефектните матраци могат да бъдат ремонтирани, заменени или възстановени по преценка на компанията. Клиентите трябва да регистрират своите матраци за гаранционно покритие, за да се уверят, че са защитени.

Допълнителни разходи за матраци

Няколко допълнителни разходи могат да възникнат, когато завършите настройката на спалнята си. Те могат да включват доставка на матраци, премахване на стари матраци и нови мебели и аксесоари. Оставянето на място в бюджета за тези разходи може да помогне да се гарантира, че не преразходвате.

Експертно сглобяване: Доставката на White Glove изпраща експертен сглобяващ екип, който да достави вашия матрак, да го настрои, след това да премахне кутията и опаковъчните материали. Въпреки че някои компании включват тази услуга безплатно, тя обикновено струва $ 100 или повече.

Премахване на матраци: След като пристигне новият ви матрак, може да не се нуждаете от старото си легло. Някои компании предлагат премахване на стар матрак като допълнителна услуга с доставка на White Glove, което може да струва допълнителна такса. Други компании изобщо не предлагат премахване на стари матраци, така че клиентът трябва да изхвърли нежеланото си легло.

Повечето общности имат строги закони около изхвърлянето на старите матраци и изхвърлянето на тежък, обемист матрак може да бъде караница. Ако фирмата за матраци не предлага тази услуга за извозване, може да намерите подобен вариант с местна компания за извозване или чрез вашата градска програма за изхвърляне на отпадъци. Можете също така да се свържете с организация с нестопанска цел във вашия район за програми за даряване на матраци.

Рамки за легло: Рамката за легло е важен компонент на вашата спалня, който изглежда добре, помага да поддържате матрака си правилно поддържан и обикновено е необходим, за да избегнете анулирането на гаранцията. Това може да е рамка, кутия пружина, регулируема основа или платформа. Тъй като някои матраци имат специфични изисквания за поддръжка, може да искате да прегледате препоръките на производителя, преди да закупите рамка, за да осигурите съвместимост.

Подматрачна подложка : Протекторите, подложките и покривките за матраци почиват на повърхността на матрака. Протекторите обикновено са проектирани да предпазват от алергени, акари и често течности. Подложките са относително тънки слоеве, които добавят малко омекотяване към повърхността на леглото. Топерите често са с дебелина от 1 до 4 инча и са проектирани да променят повърхността на съня по-забележително.

Спално бельо : Когато купувате ново легло, може да се нуждаете и от ново спално бельо, за да го настаните. Независимо дали променяте размерите на матраците или получавате особено матрак с висок или нисък профил, новите чаршафи може да са в ред. Допълнителните легла, като възглавници, одеяла и одеяла, могат допълнително да трансформират пространството ви за сън.

Как да получите най-добрата оферта за матрак

Пазарувайте по време на продажба на матраци

Много марки матраци онлайн предлагат разпродажби за големи празници, като Ден на президента, Ден на паметта, Ден на независимостта, Ден на труда и Ден на ветерана. Някои търговци предлагат и големи отстъпки и разпродажби за потребителски празници, като Amazon Prime Day, Черен петък и Кибер понеделник.

Купонни кодове, препоръки и отстъпки

Много марки предлагат кодове на купони, когато клиентите се регистрират за получаване на маркетингови имейли. Някои също така стимулират бивши клиенти, които успешно влияят на приятел да купи матрак от същата компания.

Магазин за сравнение

Едно от основните предимства на търсенето на матрак онлайн е, че можете да сравните магазина, за да намерите най-добрата сделка. Много търговци на дребно на трети страни предлагат съпоставяне на цените, което може да ви позволи да закупите от предпочитания от вас доставчик на по-достъпна цена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *