Menu Close

Най-добрите органични матраци

Терминът „органичен матрак“ се хвърля много, но е точен само в някои случаи. За съжаление, измиването на зелено е твърде често в индустрията за матраци. Марките ще рекламират „екологични“ и „естествени“ материали за матраци, които са предимно на химическа основа, или ще рекламират „устойчиви производствени практики“, без да навлизат в подробности как всъщност са направени леглата. Тези подвеждащи тактики могат да затруднят намирането на истински органичен матрак.

Ето нашето основно правило: за да се класира като органичен матрак, леглото трябва да съдържа органични и / или естествени материали с реномирани сертификати. Глобалният стандарт за органичен текстил (GOTS) и Глобалният стандарт за органичен латекс (GOLS) се считат за водещите сертификати за органични компоненти. Допълнителните сертификати признават неорганични материали, които въпреки това са естествени, екологични и устойчиви. Други посочват, че материалът е проверен и не съдържа вредни вещества. Има десетки сертификати за спални продукти, някои по-законни от други.

Сега за добрите новини. Матраците, които всъщност съдържат органични и екологични материали, са широко достъпни и ви предлагат много предимства като спален. Естествените компоненти са много по-трайни от смесите и синтетиката, така че ще се радвате на по-дълъг живот на матрака без проблеми, свързани с износването. Някои материали се предлагат с допълнителни предимства. Вземете органичен и натурален латекс. Този материал е не само издръжлив, но и невероятно дишащ в сравнение с матрачната пяна. Друг пример е вълната, използвана в калъфите за матраци, която има естествени охлаждащи и влагоотделящи свойства.

Изводът: ако търсите органичен матрак, не забравяйте да проучите различни марки, за да научите за сертификатите – ако има такива – техните материали са получени. Това, че марката нарича матрак органичен или естествен, не означава, че съдържа зелени материали.

По-долу можете да разгледате най-добрите ни органични матраци 2021. Тези селекции се основават на оценки и отзиви от проверени собственици на матраци, както и на собствени тестове на продукти. По-нататък ще се потопим в различни екологични сертификати за матраци и как можете да сте сигурни, че купувате екологично легло.

Най-добрите био матраци

информация за продукта

Матрак от бреза

Най-доброто като цяло

Матрак от бреза

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат 230 килограма или по-малко
 • Траверси, които предпочитат много отзивчиви матраци
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Поддържащ, издръжлив хибриден дизайн
 • Спи спокойно
 • Притежава разнообразни сертификати за качество, устойчивост и безопасност на материалите

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак от бреза.

Брезата е латекс хибрид. В допълнение към сертификат Rainforest Alliance за устойчиви горски и селскостопански практики, латексът получи сертификат OEKO-TEX Standard 100, за да гарантира, че в матрака не се използват вредни химикали, както и сертификат eco-INSTITUT за здравословни нива на емисии по време на производството. Освен това матракът е със сертификат GreenGuard Gold, за да покаже, че брезата има ниски емисии на отработени газове.

Матракът е изграден с комфортни слоеве вълна Integrity NZ-сертифицирана вълна и проветрив естествен латекс върху поддържаща сърцевина от джобни намотки. Със средно твърдо усещане, брезата предлага баланс на контуриране на тялото от латекса и отзивчивост от бобините. Страничните траверси получават доста количество подплата от вълнения слой, което може да помогне за подравняването на гръбначния стълб и минимизиране на точките на натиск. Препоръчваме също матрака на спалните за гърба и стомаха, особено тези, които тежат 230 паунда или по-малко и няма да потънат прекалено много в вата.

Вълната е един от най-дишащите налични материали за матраци, така че не е изненадващо, че вълненият слой от бреза регулира температурата много добре. Вентилираните слоеве от латекс и намотки също насърчават въздушния поток за допълнителна хладна нощна почивка. Вълната, подобно на латекса, също е изключително издръжлива.

По отношение на латексните хибриди, брезата има ценова точка на средата на пътя. Безплатна доставка е достъпна за всички 50 държави и всички клиенти получават 100-дневен пробен период за сън. Матракът се предлага и с 25-годишна гаранция за покриване на матрака през целия му дългоочакван живот.

Awara

Най-ценно

Awara

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които харесват усещането за много отзивчиви матраци
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Изключително облекчаване на налягането
 • Универсалното усещане подхожда на голямо разнообразие от траверси
 • Латексът е сертифициран биологичен и Rainforest Alliance сертифициран

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

Awara е хибриден модел с латексен слой, сертифициран от Rainforest Alliance, неправителствена организация, която популяризира устойчиви горски и селскостопански практики в уязвими райони на тропическите гори. Латексът също е сертифициран по GOLS като органичен, докато покритието е направено от смес от естествен памук и сертифицирана от GOTS новозеландска вълна. Освен това матракът има нехимично забавител на горенето, сертифициран от SGS.

В допълнение към покривния и латексния си комфортен слой, матракът съдържа поддържащо ядро ​​с 9-инчови намотки с джоб, които са доста дебели в сравнение с намотките, открити в други хибриди. Това дава на Awara много отзивчиво и подкрепящо усещане и ще забележите много малко мивка, когато седите или спите край краищата на леглото.

В комбинация със средно твърдата повърхност, матракът осигурява добра амортизация на раменете и бедрата за странични траверси, които тежат най-малко 130 килограма. Матракът също така осигурява достатъчна опора за гърбовете, страничните и стомашните траверси, които тежат до 230 килограма.

Температурната неутралност е друга сила на Awara. Латексът е много дишащ и няма да улавя толкова топлина, колкото мемори пяната. Намотките също така насърчават стабилен въздушен поток, за да поддържат матрака хладен, докато покривът вълна / памук ще отвежда влагата през нощта. И докато повърхността може да е твърде отзивчива, за да елиминира прехвърлянето на движение за спящи, много двойки се съгласяват, че матракът предлага идеалното количество отскачане за секс.

В сравнение с други латексни хибриди с органични компоненти, Awara е много евтин и компанията ще достави матрака безплатно навсякъде в долните 48. Можете също така да тествате Awara в продължение на 365 нощи, преди да решите дали да го върнете или запазите, и матракът е подплатен с доживотна гаранция за допълнително спокойствие.

EcoCloud

Най-удобно

EcoCloud

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Траверси, които предпочитат много отзивчиви матраци
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Контурното усещане на повърхността намалява налягането
 • Поддържащото ядро ​​насърчава подравняването на гръбначния стълб
 • Сертифициран от GOTS, Rainforest Alliance и OEKO-TEX

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци WinkBeds

EcoCloud е хибрид от латекс от WinkBeds. 4-инчовият вентилиран латекс Talalay комфортен слой е спечелил сертификат OEKO-TEX Class 1, който показва, че материалът не съдържа никакви вредни химикали или вещества, както и сертификат Rainforest Alliance от начина на отглеждане и събиране на латекса. Калъфът съдържа също смес от сертифициран по GOTS органичен памук и устойчива новозеландска вълна.

EcoCloud има средно усещане, което му придава по-мека и по-съобразена повърхност от много конкурентни латексни хибриди. Това води до удобно омекотяване и равномерно подравняване на гръбначния стълб за странични траверси с тегло 230 паунда или по-малко, както и равномерно подпомагане и разпределение на теглото за траверси за гърба и стомаха в същата група тежести. Хората, които тежат повече от 230 килограма, могат да намерят EcoCloud за прекалено мек и вместо това тези траверси предпочитат един от по-твърдите латексни хибриди в нашия списък.

Въпреки средното усещане, дебелият латексен слой придава на леглото забележима отзивчивост. Това прави EcoCloud чудесен за двойки, които предпочитат подскачащи повърхности за секс. Подобно на други латексни хибриди, EcoCloud спи много хладно благодарение на дишащия си комфорт и поддържащи слоеве. Калъфът от органичен памук и влагозащитна вълна помага да регулирате и вашата температура.

EcoCloud е малко разходен, но не е надценен, когато го сравнявате с други висококачествени латексни хибриди. WinkBeds предлага безплатна доставка в съседните САЩ, заедно с доставка на White Glove срещу допълнително заплащане, ако искате някой друг да настрои EcoCloud и да изтегли стария ви матрак. Матракът се предлага с пробен период на сън от 120 нощи и доживотна гаранция.

Еко Тера

Най-доброто за странични траверси

Еко Тера

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 1349

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средна (5), Средна твърдост (6)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спален (отстрани, гръб, стомах, комбинация)
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Балансирано усещане за омекотяване и подкрепа
 • Латексният материал съответства на бедрата и раменете
 • Естествени и сертифицирани органични материали

Вземете 200 долара от всички латексни матраци EcoTerra. Код за употреба: SF200

Латексният хибрид Eco Terra е добър вариант за широка гама траверси с много тежести и предпочитани позиции за сън, тъй като се предлага в средни (5) и средно твърди (6) нива на твърдост, които осигуряват тясно съответствие и целево облекчаване на налягането, както и като подобрено подравняване на гръбначния стълб за страничните траверси.

Eco Terra е конструиран с 3-инчов комфортен слой от естествен латекс Talalay и покритие от органичен памук. Тези дишащи, екологични материали помагат да се запази леглото хладно и комфортно през цялата година. Матракът също има вдлъбнато поддържащо ядро ​​с многоколесна конфигурация, което предлага страхотна подкрепа. По-дебели бобини облицоват периметъра, за да минимизират потъването по краищата, докато по-тънките бобини поддържат тялото на спящия, без прекалено провисване.

Eco Terra има цена, която е много по-ниска от тази на средния латекс хибрид, което го прави избор с най-висока стойност. Компанията предлага безплатна стандартна доставка в съседните САЩ, както и доставка на White Glove – включително вътрешно сглобяване – срещу допълнително заплащане. Матракът е подкрепен от пробен период на сън от 90 нощи и 15-годишна гаранция.

Шпиндел естествен латекс матрак

Най-добрият латекс

Шпиндел естествен латекс матрак

Ценови диапазон:  $ 1600 – $ 3000

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  Средна (5), Твърда (7)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King

За кого е най-добре:
 • Хора, чиито предпочитания за твърдост са склонни да се колебаят от нощта до нощта
 • Горещи траверси
 • Тези, които искат да инвестират в дълготраен матрак
Акценти:
 • Изцяло латексният дизайн е едновременно траен и естествено отзивчив
 • Собствениците могат да регулират нивото на твърдост, като сменят реда на слоевете
 • 365-дневен пробен период на сън и заменени слоеве за собственици

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Spindle

Изцяло латексните легла обикновено са по-издръжливи от средното, но матракът Spindle Natural Latex повдига летвата за дълголетие благодарение на иновативния модулен дизайн.

Матракът е изграден от три слоя естествен латекс Dunlop, всеки с дебелина 3 инча. В зависимост от твърдостта, която сте избрали, матракът може да включва два латексови слоя със средно усещане (5) върху твърд (7) долен слой или един горен слой със средно усещане върху два твърди слоя. Можете да сменяте реда на тези слоеве по всяко време, като просто разархивирате корицата. Това не само настройва твърдостта към по-меко или твърдо усещане, но също така запазва слоевете срещу впечатления и вдлъбнатини с течение на времето.

Матракът от естествен латекс също е добър вариант за екологични купувачи. Всички латексни компоненти са получили сертификати от Алианса на дъждовните гори и Съвета за управление на горите, което показва, че каучуковите дървета, използвани за производството на материала, са устойчиво отглеждани и добивани. Покритието е съставено от органичен памук, докато етикетирана вата от еко-вълна образува противопожарната преграда точно под повърхността.

Освен че са екологични, тези материали също помагат на матрака да спи спокойно. Органичният памук е силно дишащ, еко вълната има влагозадържащи свойства, а латексовите слоеве се проветряват, за да циркулират въздух из вътрешността на матрака.

Като част от 25-годишната програма за комфортен живот, Spindle ви позволява да търгувате стари латексови слоеве за чисто нови слоеве на 30% отстъпка от редовната цена. Тази програма омекотява стръмната цена на стикера на този матрак, защото потенциално можете да удължите живота на леглото със значителен марж.

Spindle предлага и безплатна наземна доставка в рамките на съседните САЩ и всяка покупка включва пробен период за сън, който обхваща цяла година. Ще получите и стандартна гаранция, която покрива структурни дефекти на вашия матрак до 10 години.

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Най-добро охлаждане

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ценови диапазон:  $ 1,199 – $ 2,699

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  Средна фирма (6), Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Спящите, които предпочитат средни пред твърди чувства
 • Хора, които изпитват точки на натиск
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Разнообразие от опции за твърдост и таванско помещение
 • 25-годишна гаранция
 • Много сертификати за качество на материала, устойчивост и безопасност

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

PlushBeds си спечели репутацията на луксозни и екологични матраци, а матракът от органичен латекс Botanical Bliss не прави изключение. В допълнение към GOLS-сертифицираните органични латексови слоеве и GOTS-сертифицираните органични памук и вълна в покритието, матракът е спечелил сертификат GreenGuard Gold за продукти с ниски емисии. Идентификационните данни на OEKO-TEX Standard 100 и eco-INSTITUT показват, че матракът не е направен с никакви вредни химикали, докато сертификатът на Съвета за управление на горите гарантира, че всички продукти от дървесина и растителна основа са устойчиво произведени.

Леглото е конструирано с горен слой вата от органична вълна, последван от комфортни, преходни и поддържащи слоеве от органичен латекс Dunlop. Можете да избирате от две нива на твърдост за вашето ботаническо блаженство, средно твърдо (6) и твърдо (7). Средните усещат контури отблизо, за да поддържат гръбначния стълб и намаляват дискомфорта в чувствителните на натиск зони, докато фирменото усещане не отговаря толкова плътно, но се чувства много подкрепящо. Леглото се предлага и в 9-инчови, 10-инчови и 12-инчови профили, така че можете също да изберете модел според вашите предпочитания за дебелина.

Независимо от твърдостта или дебелината, всички матраци Botanical Bless превъзхождат температурната неутралност благодарение на ултра дишащите си слоеве вълна и латекс. И тъй като латексът е естествено отзивчив, повечето двойки ще го намерят перфектно подсказващ за секс. Очаквайте дълъг живот и с този матрак. Естественият траен латекс означава, че ще спите на леглото поне осем години.

PlushBeds предлага безплатна доставка в рамките на съседните САЩ Матракът също е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 25-годишна гаранция.

Amerisleep Organica

Най-добро освобождаване на налягането

Amerisleep Organica

Ценови диапазон:  $ 1399 – $ 3198

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат поне 130 килограма
 • Горещи траверси
 • Потребители, които предпочитат да купуват устойчиво направени продукти
Акценти:
 • Екологично покритие и материали за комфорт
 • Ултра отзивчивото усещане прави преместването през матрака лесно за повечето хора
 • Изключително дишане и контрол на температурата

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Amerisleep

Organica е един от най-новите матраци на Amerisleep и единственият модел в гамата на тази марка, изработен от естествени и органични компоненти. Матракът е изработен с горен слой вълна Joma, който действа като противопожарна преграда, последван от комфортен слой от естествен латекс Talalay. Този тип латекс се характеризира с отзивчивост и нежно контуриране, така че Organica е най-подходящ за хора, които се радват на някакво съобразяване от матрака си, но не и на прегръдка от тясно тяло. Хората, които тежат поне 130 килограма, трябва да получат адекватна подкрепа и да чувстват по-малко натиск, независимо от основната си позиция на сън.

Вълната Joma е с етичен произход, което ще улесни любителите на животните. Латексът в този матрак също е спечелил сертификати от Rainforest Alliance и Eco-Institut, така че купувачите могат да бъдат спокойни, че каучуковите дървета, използвани за производството на латекс, се отглеждат устойчиво и се отглеждат без вредни пестициди.

Поддържащото ядро ​​се състои от навити намотки върху основен слой от естествен латекс Dunlop, който е по-плътен и по-поддържащ от Talalay. Тези компоненти добавят към пружиниращото усещане на матрака, така че можете да очаквате доста подскачащо, когато влизате и излизате от леглото. Това също прави придвижването през Organica доста лесно и без потъване и много двойки предпочитат това ниво на отзивчивост за секс.

Горещите траверси също трябва да намират матрака за удобен. Покритието е направено от дишащ, сертифициран по GOTS органичен памук, а вълната Joma има влагозадържащи свойства, за да ви държи хладни и сухи – дори през по-топлите или по-влажни периоди от годината. Освен това намотките насърчават стабилна циркулация на въздуха, за да помогнат на Organica да поддържа комфортна температура в сърцевината.

Цената на стикера на Organica е в съответствие с тази на средния хибрид от латекс, въпреки че всички клиенти в долните 48 щата се класират за безплатна доставка на земята. Ще получите пробен период за сън от 100 нощи и 20-годишна гаранция с покупката си.

Матрак Лума

Най-подкрепящи

Матрак Лума

Ценови диапазон:  $ 699 – $ 1,499

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Траверси, които предпочитат много отзивчиви матраци
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Достъпен хибрид от латекс
 • Покритието на Tencel е дишащо и влагозащитно
 • Произведено в САЩ

Вземете 5% намаление на матрак Luma. Използвайте код: SleepFound5.

Luma Sleep Mattress е достъпен хибрид от латекс, направен от естествен латекс Dunlop. Предлага се в три опции за твърдост, Luma осигурява удобна и поддържаща повърхност за сън за странични траверси.

Luma Sleep е покрит с покритие Tencel, което е патентована материя, известна със своята издръжливост, дишане и влагоотделящи свойства. Под това се намира комфортен слой от латекс Dunlop, който води до отзивчиво и поддържащо усещане, като същевременно се приспособява умерено към тялото на спящия за облекчаване на налягането. По-меката опция ще осигури малко повече облекчаване на налягането и се препоръчва за по-леки траверси. Поддържащото ядро ​​се състои от значителен слой от джобови намотки.

Тази конструкция води до универсален висококачествен матрак без значителни слабости. Luma особено се откроява по отношение на контрол на температурата, издръжливост, лекота на движение / секс и подкрепа. Това го прави добър за тези, които са склонни да спят горещо през нощта и двойки.

Сънят Luma се предлага на много достъпна цена за латекс хибрид и е чудесна възможност да опитате латекс с ограничен бюджет. Luma предлага 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция и доставя безплатно до съседните САЩ.

Моят зелен матрак Естествен бягство

Най-доброто за задните траверси

Моят зелен матрак Естествен бягство

Ценови диапазон:  $ 899 – $ 1699

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  20 години, ограничена

Гаранция:  20 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Странични и задни траверси с всякакво тегло
 • Двойки
Акценти:
 • Сертифициран органичен памук, вълна и латекс
 • Дишащата конструкция спи готина
 • Балансирано, гъвкаво изпълнение

Вземете 125 долара от матраци близнаци и по-големи, 30 долара от детското креватче Emily и 15% от аксесоарите. Използвайте код: SLEEP

С дишащ латекс Dunlop, вълна, отделяща влага, и система с намотки в джобове, My Green Mattress Natural Escape е качествен латекс хибрид, който спи изключително хладно.

Започвайки отдолу, латексният хибрид Natural Escape се отличава със зонирани джобни намотки, с бобини с по-голям габарит в главата и подножието на леглото, намотки със среден габарит в центъра и намотки с по-нисък габарит по периметъра. Тази конфигурация осигурява над средната поддръжка за повечето типове спални, особено странични и задни траверси. Матракът също е „Средно твърд“ (6), който обикновено отговаря на траверси от повечето позиции и тежести.

Горният край на матрака се състои от органичен памучен калъф и комфортни слоеве от естествена вълна и органичен латекс Dunlop. Тези материали предлагат умерено близко съответствие и облекчаване на налягането. Матракът също така изолира и минимизира добро количество прехвърляне на движение и произвежда много малко шум, което може да бъде от полза за двойките.

Клиентите на моите зелени матраци в съседните САЩ се класират за безплатна доставка. Natural Escape се предлага със 100-дневен пробен период на сън и непропорционална 10-годишна гаранция.

Матрак от авокадо от латекс

Най-добър твърд матрак

Матрак от авокадо от латекс

Ценови диапазон:  $ 1,199 – $ 2,399

Тип матрак:  Латекс
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  365 нощувки (изискване за 15 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощувки (изискване за 15 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат баланса на амортизация и отзивчивост
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които предпочитат да купуват устойчиво изработени продукти
Акценти:
 • Твърдата конструкция предлага стабилно, поддържащо усещане
 • 25-годишна гаранция
 • Сертифициран органичен латекс, вълна и памук

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци от авокадо

Най-новият матрак на авокадо е изцяло латекс с твърдо (7) усещане, което го прави оптимален за повечето хора, които тежат най-малко 130 килограма – в частност спящи на гърба и стомаха. Матракът съдържа три отделни слоя латекс Dunlop, който е сертифициран по GOTS. Най-горният слой е разделен на зони за твърдост за допълнителна опора под средната част на бедрата и по-голяма амортизация за главата, раменете и краката. Вторият и третият слой са по-плътни, за да подсилят матрака и да поддържат тялото ви в равномерна равнина.

Латексният матрак от авокадо е чудесна възможност за горещи траверси. Латексовите слоеве се вентилират с малки отвори, позволявайки на въздуха да циркулира през сърцевината на матрака, а покритието е направено от смес от органичен памук и органична вълна, два изключително дишащи материала.

Тъй като матракът не съдържа пружини, той може да бъде опцията „най-доброто от двата свята“ за хора, които не обичат прегръдката на тялото с мемори пяна и намират вътрешните пръстени или хибридите твърде подскачащи. Латексът поема доста добре движението и матракът не създава никакъв шум, така че този модел също е добър избор за двойки.

Латексният матрак от авокадо е с конкурентни цени, но авокадото ще го достави безплатно до всички 50 щата. Ще получите 365-нощно изпитание за сън с вашата поръчка, което е много дълго в сравнение с конкурентните периоди на връщане, както и доживотна гаранция, която предпазва от дефекти, докато притежавате матрака.

Под матрака с хибриден органичен латекс The Canopy

Най-добър хибрид

Под матрака с хибриден органичен латекс The Canopy

Цена (Queen):  $ 1629

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  60 нощи

Продължителност на пробния период:  60 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Двойки
 • Горещи траверси
 • Траверси за гръб и стомах
Акценти:
 • Поддържаща система от рециклирана стомана
 • Екологични материали
 • Подкрепящо, универсално усещане за различни предпочитания за комфорт

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Under The Canopy

Матракът Under the Canopy Hybrid Organic Latex е с екологична, латекс хибридна конструкция, която осигурява прохладен и комфортен нощен сън. Матракът има поддържащо, но същевременно омекотяващо средно твърдо (6) усещане, което отговаря на нуждите на траверси с широк диапазон от размери и предпочитания за сън. Леглото е направено от комбинация от естествени, органични и рециклирани материали и избягва използването на химикали в конструкцията му.

Матракът от хибриден органичен латекс започва със слой новозеландска вълна Joma без жестокост, който добавя малко мекота, както и способност за отнемане на влага за горещи нощи. Отдолу има подложка от органични кокосови люспи за дишане и допълнително омекотяване. Вместо да използва химическа противопожарна бариера, матракът Under The Canopy използва силициев чорап от външната страна като естествено забавител на горенето.

По-голямата част от системата за комфорт на леглото е направена от 2 инча органичен латекс Dunlop, който осигурява поддържащо отскачане и умерено контуриране, за да помогне за облекчаване на точките на натиск в тялото. Латексът е добре известен със своята дишаща способност, издръжливост и плаващо усещане, което често се сравнява с „плаването“ върху леглото. Матракът Hybrid Organic Latex има 8-инчово поддържащо ядро ​​от намотки, направени предимно от рециклирана стомана. Всяка намотка е обвита индивидуално, което помага за намаляване на прехвърлянето на движение и предотвратяване на нощни смущения от вашия спящ спящ.

Латексните хибриди като матрака Under The Canopy осигуряват комбинация от силна опора и умерено облекчаване на налягането, което работи добре, за да отговори на нуждите на спалните на гърба и стомаха. Страничните траверси също ще спят удобно на това легло, въпреки че страничните траверси, тежащи под 130 килограма, може да го намерят за малко по-твърд по свой вкус.

Матракът от хибриден органичен латекс се доставя безплатно до съседните САЩ, с платена доставка до Аляска и Хавай. Under The Canopy позволява връщане и възстановяване на суми с доказателство за дарението на вашия матрак от хибриден органичен латекс. Матракът е подплатен с 10-годишна ограничена гаранция.

Какво прави матрака органичен?