Menu Close

Най-добрите матраци с големи размери

Ако матраците със стандартни размери ви оставят тесни, може да се насладите на възможностите, предлагани от големи матраци. С достатъчно място за деца, домашни любимци или просто излежаване в комфорт, не е изненадващо, че матраците с големи размери се превърнаха в задължителни за толкова много хора.

И все пак изборът и закупуването на матрак с голям размер може да бъде поразителен, тъй като клиентите трябва да вземат предвид както обичайните въпроси при закупуване на матрак, така и допълнителни съображения, уникални за изключително големи легла. Изборът на размер – и разбирането на разликата между крал от Тексас и цар от Уайоминг – е само първата стъпка. Нестандартните размери на леглото са сравнително лесни за намиране за продажба онлайн, но изборът на производител на матраци също може да се превърне в главоболие.

За да помогнем на нашите читатели да изберат подходящия матрак с големи размери за техните нужди, тествахме редица марки и избрахме нашите две любими. Също така подробно разгледахме важни съображения за процеса на покупка, които ще ви преведат през всичко, което трябва да знаете. Закупуването на матрак с големи размери трябва да бъде вълнуващо, а не поразително и наличието на правилната информация ще направи процеса възможно най-без напрежение.

Най-добрите матраци с големи размери

информация за продукта

Матрак Insider Аляскински матрак King

Най-доброто като цяло

Матрак Insider Аляскински матрак King

Ценови диапазон:  $ 6,000 – $ 6,000

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно мека (4), Средно твърда (6)
Продължителност на пробата:  Няма

Продължителност на пробата:  Няма
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Аляскински крал

За кого е най-добре:
 • Хора, чиито спални са с дължина най-малко 16 фута и ширина 16 фута
 • Тези, които искат матрак с регулируеми нива на твърдост
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Матракът се състои от множество отделни слоеве, които могат да бъдат пренаредени, за да се регулира твърдостта
 • Слоевете от латекс и мемори пяна създават комфортен баланс на контуриране и отзивчивост
 • Колосален дизайн, идеален за просторни спални

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Mattress Insider

Матракът от Аляска King от Mattress Insider е едно от най-големите легла, налични днес. Измервайки впечатляващите 11,664 квадратни инча, матракът предлага достатъчно площ, за да може цялото семейство да си почине удобно – и дори има допълнително място за домашен любимец или двама.

Alaskan King се гордее с иновативен дизайн от няколко части, който ви позволява да коригирате цялостното усещане. Носещият слой се състои от две отделни секции, като и двете съдържат джобови намотки, поставени между слоеве от пенопласт. Един от тези пенопластови слоеве е по-тънък, за да създаде средно твърдо (6) усещане за матрака, докато по-дебелият слой от пенопласт прави матрака да се чувства средно мек (4). Двете секции се закопчават за допълнителна стабилност, така че няма да е необходимо да се притеснявате от смяната на матрака през нощта. Двойки с различни предпочитания също могат да настроят матрака за средно меко усещане от едната страна и средно твърдо усещане от другата.

Комфортният слой също е регулируем. Едната страна разполага с 2 инча адаптивна гелна мемори пяна, която се очертава към тялото и поставя гръбнака за целенасочено облекчаване на налягането. От другата страна има 2-инчов слой вентилиран латекс Talalay, който се съобразява нежно и освен това спи доста хладно. Комфортният слой може да се закопчава с цип към двете опорни ядра.

Намотките са обвити в пяна с висока плътност, за да стегнат периметъра и да предотвратят прекомерното потъване, когато спите близо до краищата или влизате и излизате от леглото. Намотките също така насърчават стабилна циркулация на въздуха, за да поддържат комфортна температура за вътрешността на матрака. Тези, които искат допълнително охлаждане, трябва да изберат латексния комфортен слой, който се вентилира с малки отвори за допълнително охлаждане.

Стръмната цена на стикера на този матрак отразява гигантските му размери и персонализиран дизайн. Като допълнителен стимул доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ. Матракът е подкрепен и с 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Извънгабаритни матраци с естествена форма

Най-доброто за облекчаване на болката

Извънгабаритни матраци с естествена форма

Цена (Queen):  3 500 $

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Варира
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Хора с болки в тазобедрената става и гръбначен дискомфорт
 • Тези с отчетливи предпочитания за твърдост
 • Хора, които ценят както облекчаване на налягането, така и гръбначна подкрепа
Акценти:
 • Избор от четири големи матрака
 • Балансирана подкрепа и отзивчивост
 • Отлично облекчаване на налягането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Natural Form

Natural Form е компания, базирана във Върмонт, с 25 години опит в производството на матраци. Техните матраци с голям размер са направени с внимание и внимание към детайла, от балансирания дизайн за облекчаване на налягането до уникалната им модулна конструкция, която позволява на леглата им да се поберат дори през тесни врати и коридори.

Стандартните големи размери улесняват пазаруването на аксесоари като рамки за легло и спално бельо. Матраците на Natural Form се предлагат в крал Уайоминг (84 инча х 84 инча), крал Тексас (98 инча х 80 инча), крал Върмонт (96 инча х 96 инча) и аляскински крал (108 инча х 108 инча).

Всеки матрак е направен по поръчка, като позволява на клиентите опции в предпочитанията им за твърдост, но всички големи матраци на Natural Form имат хибриден дизайн, включващ стоманени намотки в джоб, освобождаващ налягането комфортен слой и дишаща памучна покривка. Нашите тестери бяха особено впечатлени от балансираната опора през таза, позволяваща на матрака да предлага отлична опора и комфорт за изненадващо широка гама траверси.

Матраците с големи размери може да бъде трудно да се поберат в стаите и Natural Form е отговорил на тази загриженост, като е дал на техните легла патентована подсилена кройка, която им позволява да се сгъват. Това значително улеснява преместването на матраците, тъй като те са в състояние да се поберат през врати и други тесни пространства, които традиционният матрак с големи размери може да не успее да прокара.

Поради тяхната персонализирана конструкция, матраците Natural Form нямат определена цена и заинтересованите клиенти трябва да представят своите данни за ценова оферта. Въпреки че предлагат пробен период за стандартните си матраци, това не се отнася за техните модели по поръчка. Въпреки това, компанията има 10-годишна ограничена гаранция и предлага безплатна доставка за много клиенти.

Матраци Ace Size

Най-добрите потребителски опции

Матраци Ace Size

Цена (Queen):  3 500 $

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Варира
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които искат обслужване на едно гише както за матраци, така и за аксесоари
 • Хора, които се интересуват от изключително широки или много дълги матраци
 • Всеки, който търси изцяло естествен матрак с големи размери
Акценти:
 • Силно приспособима
 • Изберете от три размера и множество опции за твърдост
 • Устойчива, поддържаща хибридна конструкция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Ace Size

Ace Size е висококачествен производител на здрави, добре конструирани извънгабаритни матраци и аксесоари. С изобилието от опции за матраци и възможността да свържете матрака си с постелки, основа и табла, Ace Size улеснява закупуването на изключително голямо легло.

Колекцията Ace Size включва три размера: Ace size (80 инча x 108 инча), Ace Player size (108 инча x 80 инча) и Ace Family size (80 инча x 144 инча). Всеки се предлага в два варианта на твърдост – средно мек и средно твърд – които трябва да задоволят по-голямата част от траверсите. Стандартните матраци имат хибриден дизайн както с джобови намотки, така и с 2-инчов комфортен слой от пенопласт, който контурира нежно за балансирано освобождаване на налягането.

Всеки от матраците Ace Size обаче се предлага и в три варианта. Първата опция се отличава с възглавница от гел от пяна, която увеличава качествата на матрака за освобождаване от натиск, без да влияе на регулирането му на температурата. След това изцяло естественият матрак заменя покритието от бамбук, получено от стандартната опция, с органичен памук и неговия комфортен слой от пенопласт със 100% естествен латекс Talalay и топер от органичен памук и новозеландска вълна. И накрая, опцията за памук предлага система за комфорт от латекс и памук, в допълнение към допълнителна стоманена армировка и подложка от пенопласт с висока плътност.

Когато купувате матрак Ace Size, можете да създадете пакет, който включва основа, табла и спален комплект. Като се има предвид, че компанията използва персонализирани размери, това е най-добрият вариант, ако решите да закупите от тях. Бъдещите клиенти обаче трябва да имат предвид, че Ace Size не предлага пробен период на сън, често срещан недостатък при закупуването на матрак с големи размери. Връщане се приема в рамките на 5 дни от доставката, минус такса за обработка. Компанията предлага 10-годишна ограничена гаранция за техните матраци и основи.

Какво е оверсайз матрак?

Adblock
detector