Menu Close

Най-добрият матрак на темпур-педик за странични траверси

Tempur-Pedic е компания за матраци, която е добре известна с популяризирането на използването на комфортни слоеве от мемори пяна в леглата.

Тъй като пяната с памет е известна със своята облекчаваща натиска прегръдка, моделите на Tempur-Pedic са популярни сред страничните траверси. Всеки модел обаче има различни предимства, които могат да се харесат на определени траверси. Изборът на най-добрия матрак Tempur-Pedic за вас може да гарантира, че се наслаждавате на правилния баланс на контуриране и опора, облекчавайки точките на натиск, като същевременно насърчавате правилното подравняване на гръбначния стълб.

Tempur-Pedic произвежда пет основни модела, които се продават чрез уебсайта му и на избрани места за продажба на дребно: TEMPUR-Cloud е модел в леглото, TEMPUR-Adapt има балансирано освобождаване от налягане, TEMPUR-ProAdapt и TEMPUR -LuxeAdapt са проектирани за подобрено облекчаване на налягането и съответствие, а TEMPUR-бриз ° комбинира охлаждане и освобождаване на налягането.

Ще предоставим изчерпателен преглед на всеки модел матрак и ще обясним ключовите фактори, които страничните траверси трябва да вземат предвид, когато правят своя избор.

Най-добрите матраци Tempur-Pedic за странични траверси

информация за продукта

Най-доброто като цяло

Tempur-Pedic TEMPUR-ProAdapt

Ценови диапазон:  $ 2499 – $ 4998

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3), средна (5), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Cal King, Split King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси, които се нуждаят от по-мек или по-твърд матрак, за да приспособят типа си тяло
 • Тези с остри точки на натиск
 • Лица, които се събуждат лесно, когато партньорът им се движи през нощта
Акценти:
 • Три опции за твърдост за побиране на различни теглови групи
 • Изцяло пяна и хибридни опции
 • Усъвършенстван материал за освобождаване от натиск, за да извие извивките на страничния травер

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Tempur-Pedic

Контурите от висок клас от комфортните и преходни слоеве на TEMPUR-ProAdapt могат да помогнат за облекчаване на острите точки на натиск, които често изпитват страничните траверси, което го прави силна опция.

TEMPUR-ProAdapt се предлага във всички пяна и хибридни опции. Предлагат се три опции за твърдост: мека, средна и твърда. Меката версия се оценява около 3 по 10-степенната скала на твърдост, средният вариант се предлага на 5, а твърдата опция е около 7, докато хибридната опция има средно (5) усещане.

Всички версии на матрака са склонни да превъзхождат по отношение на облекчаване на налягането и изолация на движението. Фирмените и хибридни опции също се представят добре за поддържане на ръба, лекота на движение и секс.

Всеки матрак има хладно на допир покривало, което може да се свали и изпере в машина. Комфортът от мемори пяна и преходните слоеве се приспособяват към формата на тялото на спящия, за да облекчат натиска. Опцията изцяло от пяна използва опорна сърцевина от пенопласт, докато хибридната версия има намотки за допълнителен отскок, дишане и поддръжка на ръбовете.

TEMPUR-ProAdapt се предлага с безплатна доставка на бели ръкавици в повечето съседни Съединени щати. Тази услуга включва настройка на новия матрак и премахване на стария матрак. Клиентите могат да се възползват от пробен период от 90 нощи и 10-годишна ограничена гаранция.

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Матрак с най-добра стойност

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Ценови диапазон:  $ 1699 – $ 2399

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin Long, Double, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Купувачи с ограничен бюджет
 • Странични траверси от всяка тегловна група, особено тези, които тежат под 230 килограма
 • Тези, които страдат от болки от точки на натиск
Акценти:
 • Достъпна цена
 • Бърза доставка до прага
 • Силно регулиране на температурата и контрол на влагата

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

TEMPUR-Cloud се прилепва плътно към извивките на страничния спящ, като отслабва бедрата и раменете им.

Този изцяло пянен модел се състои от три отделни слоя. Както комфортните, така и преходните слоеве използват мемори пяна, за да омекотят тялото и да се приспособят към неговата форма за изключително облекчаване на налягането, докато ядрото от пенопласт добавя трайна опора. Капакът е дишащ и влагозащитен за намаляване на задържането на топлина. Освен това е малко разтеглив, така че да не ограничава контурните възможности на матрака.

Средното усещане на TEMPUR-Cloud (5) го прави особено подходящ за странични траверси, които тежат под 230 паунда. Неговата комбинация от облекчаване на налягането и изолация на движение може да се хареса на страничните траверси с остри точки на натиск и тези, които спят с партньори.

TEMPUR-Cloud е модел легло в кутия с безплатна доставка до вратата в съседните САЩ. Пробен период от 90 нощи дава възможност на клиентите да опитат матрака у дома, докато 10-годишната ограничена гаранция предпазва от квалифицирани дефекти.

Темпур-Педик ТЕМПУР-бриз

Най-добро охлаждане

Темпур-Педик ТЕМПУР-бриз

Цена (Queen):  $ 3999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  90 нощи

Продължителност на пробния период:  90 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Тези, които търсят различна твърдост и възможности за конструкция
 • Странични траверси с неудобни точки на натиск
Акценти:
 • Проектиран да се чувства по-хладен до 8 градуса
 • Фазов променлив слой материал, проектиран да прехвърля топлината
 • Три опции за твърдост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Tempur-Pedic

Подобно на другите модели на Tempur-Pedic, TEMPUR-бриз ° има забележимо облекчаване на налягането за бедрата и раменете на страничния спящ. Благодарение на добавените си охлаждащи функции, TEMPUR-бриз ° може да има ръб със странични траверси, които са склонни да спят горещо.

Tempur-Pedic произвежда няколко версии на TEMPUR-бриз °. PRObreeze има средно (5) усещане и се предлага във изцяло пяна и хибридни версии. LUXEbreeze е изцяло пянен модел, който се предлага в мека (3) и твърда (7). И PRObreeze, и LUXEbreeze са създадени за охлаждане. PRObreeze е проектиран да поддържа до 3 градуса по-хладно, когато лежите за първи път, докато LUXEbreeze е конструиран да остане до 8 градуса по-хладен.

Хладно на допир покривало огражда леглото. Този капак е подвижен и може да се пере в машина. След това тънък слой материал за фазова промяна помага за регулиране на повърхностната температура. Неговият комфортен слой се състои от TEMPUR-CM +, усъвършенствана мемори пяна, проектирана да се адаптира към тялото на спалния човек, като същевременно позволява охлаждане на въздушния поток.

PRObreeze има преходен слой от оригинална TEMPUR мемори пяна, а LUXEbreeze използва Ventilated TEMPUR-APR мемори пяна за допълнително дишане. Версиите с изцяло пяна на PRObreeze и LUXEbreeze имат сърцевини от пенопласт за поддръжка, докато хибридът PRObreeze използва намотки.

Всички версии на матрака се отличават с изолация при движение, облекчаване на налягането и температурен неутралитет. Страничните траверси с тегло под 230 паунда вероятно ще почиват удобно на меката опция на LUXEbreeze и на всяка версия на PRObreeze. Тези, които тежат повече от 230 паунда, могат да изпитат по-добър баланс на контуриране и подкрепа от твърдата версия на LUXEbreeze.

Безплатната доставка на бели ръкавици е стандартна в съседните Съединени щати и включва нова настройка на матрака и изваждане на стар матрак. Леглото се предлага и с пробен период от 90 нощувки и 10-годишна ограничена гаранция.

Обяснено странично спане

Adblock
detector