Menu Close

Най-добър матрак на темпур-педик за съхраняване на стомаха

Първоначално пяната с памет е разработена от НАСА за използване в космически кораби, но Tempur-Pedic пионерски използва материала в матраците. Откакто компанията стартира, матраците с мемори пяна се увеличиха популярността си и Tempur-Pedic се превърна в една от най-големите и най-известни компании за матраци в света.

Вашето легло оказва значително влияние върху цялостното ви преживяване при сън, така че изборът на подходящото може да бъде от решаващо значение. Обикновено опората е един от най-важните фактори за спящите на стомаха, тъй като бедрата и коремите им могат да издърпат бодлите им без приспособяване.

Понастоящем Tempur-Pedic има пет модела в своята линия: Cloud, Adapt, ProAdapt, LuxeAdapt и бриз °. Всеки от тези модели може да е подходящ за някои траверси, но производителността ще варира при различните модели. Уникалният стил на сън и тип тяло на индивида също ще повлияят кой матрак е най-подходящ за него.

Ще споделим нашите любими матраци Tempur-Pedic за траверси. Ще разгледаме подробно някои от факторите, които отличават тези модели, както и ще обясним някои от най-важните критерии, които трябва да се вземат предвид при избора на матрак Tempur-Pedic за спане на стомаха.

Най-добрите матраци Tempur-Pedic за спящи в стомаха

информация за продукта

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Най-доброто като цяло

Tempur-Pedic TEMPUR-Cloud

Ценови диапазон:  $ 1699 – $ 2399

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin Long, Double, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Стомашни траверси, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Бюджетни купувачи
 • Хора, които се радват на тясно прегръщаща се прегръдка
Акценти:
 • По-ниска цена
 • Дизайн на легло в кутия
 • Средно усещане балансира контуриране и подкрепа

Четците на SleepFoundation спестяват 30% от матрака Tempur-Cloud с този код: SF30

Балансът на TEMPUR-Cloud за съответствие и поддръжка работи добре за различни стомашни траверси. Като първият модел на леглото в кутия на Tempur-Pedic, той може да бъде особено привлекателен за тези, които търсят усещането за TEMPUR мемори пяна с ограничен бюджет.

TEMPUR-Cloud е изцяло пянен модел, който използва трислоен дизайн. Както комфортните, така и преходните слоеве използват TEMPUR мемори пяна, за да извият извивките на спалния човек, като същевременно осигуряват опора. Сърцевината от пенопласт подсилва повърхността на матрака. Еластично покритие обвива леглото, без да ограничава контурите му. Покривният материал също е влагоизолиращ, за да поддържа спящия през нощта сух.

TEMPUR-Cloud има средно усещане, оценявайки се на 5 по стандартната 10-степенна скала на твърдост. Това е в по-мекия край на диапазона, който предпочитат повечето спящи на стомаха, така че може да не е достатъчно подкрепящо, за да насърчи правилното подравняване на гръбначния стълб за някои индивиди, които тежат над 130 килограма. Въпреки това, стомашните спящи, които тежат по-малко от 130 килограма, трябва да изпитват тясно съобразена подкрепа, която им помага да запазят естественото си подреждане.

Облекчаването на налягането и изолацията на движение са едни от най-големите силни страни на TEMPUR-Cloud, което може да го направи добра опция за траверси с остри точки на натиск, както и траверси, които споделят легло.

Като модел легло в кутия, TEMPUR-Cloud се доставя до вратата на клиента, компресиран или в кутия, или в платнена торба. Той се доставя безплатно в съседните Съединени щати. Клиентите могат да опитат леглото у дома по време на пробния му период от 90 нощи, докато 10-годишната ограничена гаранция защитава покупката.

Най-удобно

Tempur-Pedic TEMPUR-ProAdapt

Ценови диапазон:  $ 2499 – $ 4998

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3), средна (5), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  90 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Cal King, Split King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Спящите в стомаха търсят повече опции за твърдост, за да отговарят на техните типове тяло
 • Купувачи, които търсят подвижно, миещо се покривало
 • Тези с остри точки на натиск
Акценти:
 • Три опции за твърдост, подходящи за траверси с различен тип тяло
 • Забележително облекчаване на налягането и подкрепа
 • Калъф с цип с миещ се слой

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Tempur-Pedic

Трите му опции за твърдост и контуриране от висок клас помагат на TEMPUR-ProAdapt да приспособи траверси от различни групи тегло.

Опциите за твърдост включват мека (3), средна (5) и твърда (7). Версията с изцяло пяна се предлага и в трите опции за твърдост, докато хибридна опция се предлага в средно усещане. Тъй като спящите на стомаха обикновено се нуждаят от допълнителна подкрепа, за да поддържат изравнените си бодли, средните и твърдите версии вероятно ще са най-подходящи за повечето хора. Спящите на стомаха, които тежат под 130 килограма, може да харесат и двата варианта, докато тези, които тежат повече от 130 килограма, обикновено получават по-добра подкрепа от фирменото усещане.

И двете изцяло пяна и хибридни опции са изградени от три основни слоя. Комфортните и преходни слоеве се състоят от запазена TEMPUR мемори пяна, въпреки че точният тип материал TEMPUR варира между опциите за твърдост, за да се коригира усещането. Polyfoam съставлява сърцевината на изцяло пянестите версии на леглото, докато хибридната версия използва намотки.

Всяка опция за твърдост печели високи оценки за облекчаване на налягането и изолация на движението. Хибридната версия и твърдият изцяло дунапренен матрак са склонни да се представят по-добре за лекота на движение, поддържане на ръба и секс. Освен това, дишащата сърцевина на бобината на хибридната опция подобрява регулирането на температурата.

Клиентите в съседните САЩ обикновено получават безплатна доставка на White Glove, която включва нова настройка на матрака и премахване на стар матрак. TEMPUR-ProAdapt също се предлага с пробен период от 90 нощувки и 10-годишна ограничена гаранция.

Темпур-Педик ТЕМПУР-бриз

Най-добро охлаждане

Темпур-Педик ТЕМПУР-бриз

Цена (Queen):  $ 3999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  90 нощи

Продължителност на пробния период:  90 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King, Split California King

За кого е най-добре:
 • Спящи в стомаха, които са склонни да спят горещо
 • Хора, които искат да избират между три опции за твърдост
 • Тези, които предпочитат пералня в пералня
Акценти:
 • Проектиран да остане до 8 градуса по-хладен
 • Меки, средни и твърди опции
 • Изцяло пяна и хибридни селекции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Tempur-Pedic

Тъй като предната страна на спящия стомах обикновено осъществява директен контакт с матрака, те може да са по-склонни към прегряване от спалните, които предпочитат други позиции за сън. Спящите в стомаха, които искат да се борят с жегата и да останат хладни и удобни, могат да оценят модерната технология за охлаждане на TEMPUR-breeze °.

Клиентите могат да избират между множество версии на леглото. PRObreeze се предлага във изцяло пяна и хибридни версии, всяка от които има средно (5) усещане. Той е проектиран да се чувства до 3 градуса по-хладен. LUXEbreeze е изцяло пянен модел с две опции за твърдост: мека (3) и твърда (7). Тази версия е създадена, за да се чувства до 8 градуса по-хладна.

Стомашните траверси от всяка група тежести могат да получат подкрепата и контурите, които търсят, от твърдата версия на LUXEbreeze. Хората, които тежат под 130 паунда и предпочитат по-добро усещане, също могат да харесат средното усещане на която и да е версия на PRObreeze.

Във всички опции TEMPUR-бриз ° превъзхожда по отношение на изолация на движението, температурна неутралност и облекчаване на налягането. Хибридната версия на PRObreeze има тенденция да се представя малко по-добре от останалите опции, когато става въпрос за лекота на движение и поддръжка на ръба.

TEMPUR-бриз ° има хладно на допир покритие, изградено от два слоя. Външният му слой може да се разархивира, да се извади от леглото и да се измие в машина. Под капака слой от материал за фазова промяна работи за подобряване на охлаждащата способност на леглото.

Комфортен слой от TEMPUR-CM + е специално разработен за охлаждане и дишане. Неговото вливане на материал за фазова промяна допълнително добавя към този ефект. Преходният слой на LUXEbreeze се състои от вентилиран TEMPUR-APR, който позволява допълнителен въздушен поток, докато PRObreeze използва оригинален TEMPUR материал. Версиите с изцяло пяна на леглото имат сърцевини от пенопласт, а хибридният PRObreeze е направен с основа от намотки.

В рамките на съседните Съединени щати за този модел е обичайна безплатната доставка на White Glove. Всички версии на TEMPUR-breeze ° също се предлагат с пробен период на сън от 90 нощи и 10-годишна ограничена гаранция.

Обяснено спане на стомаха