Menu Close

Най-добрите дюшеци за камиони

Колкото и полезни да са камионите, закупуването на висококачествен матрак за камион разширява още повече полезността им. Матраците за камиони също са задължителни за шофьорите на дълги разстояния. Независимо дали искате да спите малко по време на пътуване, да се чувствате удобно, когато работите, или да превърнете камиона си в изключително удобна „палатка“ за къмпинг, подходящият матрак може да превърне камиона ви в легло на колела.

Както обикновените матраци са претърпели огромни иновации през последното десетилетие, така и матраците за камиони – някои вече могат да се конкурират със стандартни легла за удобство и подкрепа!

Разбира се, закупуването на всякакъв вид матраци може да предизвика главоболие, а матраците за камиони добавят допълнителни въпроси към процеса. За да помогнем на нашите читатели да намерят матрак за камиони в техния ценови диапазон, който предлага всичко необходимо за спокоен сън, ние съставихме списък с най-добрите матраци за камиони на пазара. Под нашия списък с предпочитани сме предоставили и ръководство за процеса на закупуване, включително подробности за материалите, размерите, ценообразуването и други важни фактори, които трябва да вземете предвид, преди да вземете решение.

Най-добрите дюшеци за камиони

информация за продукта

Матрак с двойно натоварване

Най-доброто като цяло

Матрак с двойно натоварване

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно мека (4), Средно твърда (6)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които се нуждаят от голямо разнообразие от опции за оразмеряване
 • Траверси, които предпочитат леко контурно усещане
 • Всеки, който търси лек матрак за камион
Акценти:
 • Двустранен дизайн с две вградени опции за твърдост
 • Съответстващите слоеве пяна облекчават налягането
 • Подвижен полиестерен капак, който се пере в машината

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци TruckMattress

Проектиран за камиони на дълги разстояния, Dual Duty Trucking Mattress е издръжлив, внимателно проектиран матрак за камиони, който се предлага в 17 размера за точно прилягане. Матракът има 6-инчов профил с три слоя пяна, както и подвижно покритие от еластична материя с дръжки, за да не се измества по време на шофиране. Всяка страна има различно ниво на твърдост – средно мека на първата и средна твърда на втората – и матракът може да се преобръща при необходимост в зависимост от вашите предпочитания.

Повечето хора под 230 килограма вероятно ще намерят този матрак едновременно поддържащ и удобен за кратки периоди. Двете страни предлагат лек контур за облекчаване на налягането, който трябва да успокои болезнеността и сковаността при продължително шофиране, както и да предотврати точките на натиск независимо от позицията на съня. Стомашните траверси може да намерят меката страна на Dual Duty за неподдържаща, но средната фирма вероятно ще се хареса на по-широк кръг от хора.

Тъй като много хора слагат матрака си за камиони само когато е необходимо, теглото е по-важно в тази категория, отколкото при стандартните легла. Благодарение на своите материали и профил, Dual Duty е лек и лесен за придвижване и излизане от вашия камион, ако е необходимо. Това е в съответствие с другите замислени характеристики на матрака – като дръжките от плат и висококачествени материали – които показват грижата, която е вложена в дизайна и конструкцията на този матрак.

Матрак Made to Ride Rest Stop

Най-ценно

Матрак Made to Ride Rest Stop

Цена (Queen):  $ 320

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  Средно твърда (6)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Клиенти, които търсят почти подходящ бюджет
 • Траверси, които предпочитат усещането и подкрепата на вътрешния матрак
 • Всеки, който е склонен да спи на топло
Акценти:
 • Дизайнът на Innerspring подобрява дишането и отскока
 • Неплъзгащото се дъно закотвя леглото на място
 • Ватиран топер амортизира повърхността

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Estee

Този модел на първо ниво от производителя, фокусиран върху матраци за камиони, Estee предлага издръжливост и поддръжка на вътрешен пружинен матрак на изключително бюджетна цена. Той предлага средно ниво на твърдост от 6 от 10 и множество опции за оразмеряване, които му помагат да пасва идеално на повечето камиони.

Матракът Made to Ride Rest Stop е висок 6,5 инча, с малко над 5 инча опора за вътрешна пружина и малко повече от 1 инч капитонирано покривало като комфортен слой. Този дизайн гарантира по-твърдо усещане от дунапренените матраци, с много минимално контуриране, но нежното облекчаване на налягането на гъвкавите вътрешни пружинни намотки. Очакваме траверси с всякакви тежести да смятат този матрак за удобен, макар че страничните траверси може да открият, че точките на натиск се развиват в ханша и рамото им с течение на времето. Шпалите за стомаха вероятно ще намерят този матрак по-удобен от опциите за пяна, тъй като вътрешният пружинка осигурява отлична опора на таза.

Семейна собственост и базирана извън Чикаго, Estee е най-големият производител на матраци за камиони в Северна Америка и е изградил репутация на отлично проектирани и конструирани матраци. Докато техните по-скъпи модели имат своите фенове, матракът Rest Stop е изключително достъпно въведение в тяхната линия Made to Ride. Ако се интересувате от лек и поддържащ матрак за камион без допълнителни излишни украшения, изборът на спирка за почивка трябва да отговаря на сметката.

Пътна премиера Cool Gel Memory Foam матрак

Най-добър лукс

Пътна премиера Cool Gel Memory Foam матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Купувачи с по-висок бюджет
 • Клиенти, които се интересуват от температурно неутрално облекчаване на налягането
 • Всеки, който иска у дома уют на пътя
Акценти:
 • Четирислойната конструкция съчетава люлка и опора
 • Вливаща се с гел мемори пяна, предназначена за близко контуриране с ограничено задържане на топлина
 • Създаден, за да се противопостави на увисване за трайна поддръжка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Road Premier

Стоейки 8 инча високи и внимателно проектирани за облекчаване на налягането без обичайната топлина от мемори пяна, Road Premier е матрак за камион, който предлага успокояващ комфорт на стандартно легло у дома. Предлага се в 21 размера, за да гарантира, че клиентите получават най-доброто подходящо за техния камион, този матрак се предлага с по-висока цена, което е оправдано от високото качество на материалите, използвани в конструкцията му.

Много легла с мемори пяна спят доста топло, тъй като материалът се очертава плътно с минимален въздушен поток. За да се противодейства на това, Road Premier има плюшен, 2-инчов капак за възглавница, който насърчава въздушния поток, както и комфортен слой с гел памет пяна. Нашите тестери установиха, че този модел е много ефективен за поддържане на комфортна температура на съня.

Road Premier има средно усещане и неговият 2-инчов слой мемори пяна му позволява да се приспособи плътно към тялото за превъзходно облекчаване на налягането. След това преходният слой създава люлка за спане за по-меките комфортни слоеве, докато основата от пенопласт с висока плътност осигурява стабилност и цялостна подкрепа. Очакваме страничните и задните траверси под 230 паунда да го считат за един от най-удобните матраци за камиони на пазара, но спящите за стомаха или тези с тегло над 230 паунда може да го намерят за твърде мек или неподходящ.

Матрак BigDawg

Най-удобно

Матрак BigDawg

Цена (Queen):  $ 599

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  средно мека (4), твърда (7)
Дължина на пробата:

Дължина на пробата:
Гаранция:

Гаранция:
Размери:

За кого е най-добре:
 • Всички траверси, независимо от теглото или предпочитанията за позиция
 • Клиенти, които не се нуждаят от голямо разнообразие от опции за размер
 • Всеки, който е намерил други матраци за камиони неудобни
Акценти:
 • Подвижен дизайн със средно мека и твърда страна
 • Пяната с памет с гел с близък контур облекчава налягането
 • Пробен период от 120 нощи

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци SleepDog

Матраците за камиони обикновено имат тънък профил за лесна употреба, но 9 инча от първокласна пяна на BigDawg правят този подвижен матрак изключително удобен, независимо от вашето тегло или предпочитание за позиция на съня. Едната от страните на BigDawg има средно меко усещане, а другата има твърдо усещане. Въпреки че е привлекателно за всички видове траверси, това е особено добра новина за траверси и хора с тегло над 230 килограма, две групи хора, които често намират други матраци за камиони неудобни.

BigDawg е изграден от 5-инчово ядро ​​от пенопласт и всяка от страните му предлага слой от напоена с гел мемори пяна за успокояващо облекчаване на налягането след дълъг ден на шофиране. Меката страна добавя допълнителен комфорт под формата на 2-инчов ватиран слой пяна, предлагащ плюшена повърхност за сън с леко контурирано, люлеещо се усещане. Общата дебелина на матрака също играе своя собствена роля за това как се чувства, тъй като предотвратява трапезите да потънат неприятно далеч в матрака и да усети как се компресира върху твърдата кабина или леглото на камиона.

Въпреки че е идеален за повечето траверси, BigDawg може да не е подходящ за вашия камион. В сравнение с другите матраци в този списък, той се предлага само в седем размера: четири нестандартни размера, дама, RV дама и RV цар. Въпреки това, всеки, който е доволен от цената и размера му, едва ли ще намери по-удобен матрак за камиони на пазара.

Какво е матрак за камиони?

Adblock
detector