Menu Close

Най-добрият матрак с две легла

Twin е най-малкият сред шестте стандартни размера матраци. Специфичните размери варират в зависимост от модела, но повечето матраци с двойни размери са с размери около 39 инча ширина и 75 инча дължина. Близнаците могат да бъдат идеални за възрастни и деца, които спят сами, но този размер обикновено е твърде тесен, за да могат двама или повече души да спят спокойно. Освен това хората, които стоят повече от 6 фута 2 инча, вероятно ще бъдат твърде високи за матрак с двойни размери.

Има някои предимства при избора на близнак пред други размери матраци. От една страна, двойните размери са най-евтините опции за всеки даден модел матрак. Близнаците също заемат най-малкото пространство, което ги прави подходящи за хора с по-малки спални.

По-долу ще намерите нашите предложения за най-добрите модели матраци с две отделни легла, които в момента се продават в този размер. Тези селекции се основават на комбинация от проверен опит на собственика и проучване и анализ на продукти. Също така ще обсъдим различни видове матраци, плюсове и минуси на двойни размери и важни фактори, които да търсите при закупуване на нов матрак.

Най-добрите матраци с две легла

информация за продукта

Нектар матрак

Най-доброто като цяло

Нектар матрак

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които предпочитат усещането за прегръдка на тялото на мемори пяна
 • Купувачи, които търсят изцяло пяно легло с прилична опора на ръба
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Облекчаване на налягането от три слоя мемори пяна
 • Поддържаща сърцевина от пенопласт с висока плътност за минимално увисване
 • Едногодишно изпитание за сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Най-добрите ни двойни подложки за матраци започват с Nectar, който е изграден с два слоя комфортна мемори пяна и допълнителен преходен слой мемори пяна. Матракът има средно твърдо усещане, което ви позволява да почувствате леко контуриране, без да потъвате твърде дълбоко под повърхността. Поддържаща сърцевина от пенопласт с висока плътност подсилва леглото доста добре, а ръбовата опора е над средната за Nectar в сравнение с други модели от изцяло пяна. Това означава по-малко провисване, когато се качвате и слизате от леглото и повече стабилност, когато спите близо до периметъра.

Умереното съответствие на Nectar прави матрака оптимални странични траверси с всякакво тегло. Пяната омекотява раменете и ханша, за да подреди гръбначния стълб и да намали натиска в цялото тяло. Здравата опорна система също осигурява удобно контуриране и минимално потъване за гърбове и стомашни траверси под 230 паунда. Леглото също е почти безшумно, така че не е нужно да се притеснявате от разрушителни скърцания и скърцане, ако превключите в различна позиция за сън.

Nectar е сравнително евтин в сравнение със средния модел пяна с памет. Клиентите в съседните САЩ се класират за безплатна наземна доставка. Матракът е подкрепен от 365-нощно изпитание за сън – едно от най-дългите в бранша – и непропорционална доживотна гаранция за допълнително спокойствие.

Матрак Layla

Най-ценно

Матрак Layla

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които предпочитат близкия контур на мемори пяна
 • Хора, които обичат да превключват между нивата на твърдост
 • Тези, които спят горещо на изцяло пяна легла
Акценти:
 • Подвижният дизайн позволява на собствениците да избират между средно меки и твърди
 • Медната инфузия има за цел да поддържа повърхността по-хладна и по-чиста
 • Комфортните слоеве от мемори пяна подобряват облекчаването на налягането и изолирането на движението

Вземете 200 долара от хибриден матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Друг подвижен матрак, Layla е изцяло пянен модел със средно меко (4) усещане от едната страна и твърдо усещане (7) от другата. И двете повърхности за сън са изградени с мемори пяна. Ще почувствате по-голяма мивка от средно меката страна и по-силна опора за фирмата, но и двете повърхности се привеждат равномерно, за да поддържат гръбнака ви и да намалят точките на натиск. Очакваме страничните траверси и хората, които тежат по-малко от 130 килограма, да предпочитат средно меката повърхност, докато траверсите за гърба / стомаха и тези с тегло над 230 килограма вероятно ще предпочетат твърдата повърхност. Може обаче да откриете, че и двете страни на Layla са еднакво удобни.

Слоевете от мемори пяна се вливат с мед, която има охлаждащи свойства и може да помогне за предотвратяване на прекомерното натрупване на топлина на повърхността. Средно мекият слой има допълнителен слой извит пенопласт за допълнителна подплата и циркулация на въздуха. Поддържането на ръба и лекотата на движение са малко по-добри от твърдата страна, докато средно меката страна се представя по-добре, когато става въпрос за облекчаване на налягането.

Layla е на разумни цени за матрак с мемори пяна – особено модел с обратим дизайн. Доставката е безплатна, ако пребивавате в съседните САЩ. Матракът също е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън и непропорционална доживотна гаранция.

DreamCloud

Най-удобно

DreamCloud

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  365 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които харесват контурирането и пружинирането на хибрид с мемори пяна
 • Горещи траверси
 • Хора, които изпитват точки на натиск
Акценти:
 • Плюшеното, капитонирано кашмирено покритие добавя мекота
 • Комфортен слой от мемори пяна, напоен с гел, за контур за облекчаване на натиска
 • Доживотна гаранция и 365-нощно изпитание за сън

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

DreamCloud предлага усещането и представянето на луксозен хибрид на бюджетна цена. DreamCloud е конструиран с комфортни слоеве от пенопласт и гел вливаща се мемори пяна, които осигуряват тясно и равномерно контуриране на тялото. Матракът има средно твърдо усещане, така че потъването е минимално. Преходен слой от пенопласт и поддържащо ядро ​​от индивидуално опаковани бобини осигуряват доста голяма степен на отзивчивост и силна армировка по периметъра.

Матракът е отличен избор за горещи траверси. Намотките циркулират силни въздушни течения, за да помогнат на интериора да остане хладен, а цялото легло е обвито в дишаща кашмирена смес. Облекчаването на натиска е друга основна сила на DreamCloud. Мемори пяната омекотява раменете и ханша, за да насърчи равномерното изравняване на гръбначния стълб за страничните траверси, докато бобините поддържат гърба и траверсите на равна равнина. С профил от 14 инча DreamCloud е много по-дебел от средния матрак.

Въпреки че DreamCloud е малко скъп в сравнение с другите ни най-добри предложения, това е модел с висока стойност, като се има предвид неговия дизайн от висок клас и силно представяне в различни категории. Доставката е безплатна в рамките на съседните САЩ Матракът е подкрепен от 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция, като и двете са много по-дълги от средното.

Подпис за спално бельо в Бруклин

Най-добро охлаждане

Подпис за спално бельо в Бруклин

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят матрак с множество нива на твърдост
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Патентованите пяни предлагат комбинация от амортизация и отзивчивост
 • Джобните бобини насърчават въздушния поток и помагат на матрака да остане хладен
 • 3 опции за твърдост побират широка гама траверси

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Brooklyn Bedding Signature е отличителен матрак с две единични легла, който е еднакво подходящ за възрастни единични траверси и деца. Този хибриден модел започва със слой мека мемори пяна, капитонирана в покритието, което придава на повърхността привлекателно плюшено усещане, когато влизате и излизате от леглото. Комфортът и преходните слоеве са направени от отзивчиви пяни, които също създават известна подскачаща сила, така че матракът не трябва да се чувства прекалено твърд, нито да потъва прекомерно.

Поддържаща сърцевина от джобови намотки, подсилена с основна пяна, предлага отлична стабилност, особено по периметъра. Това помага на траверсите да се чувстват по-сигурни, когато лежат близо до краищата и улеснява слизането и слизането от матрака. Намотките също така насърчават стабилна циркулация на въздуха, за да поддържат Signature хладен и удобен.

Клиентите могат да избират измежду три нива на твърдост. Средно меките (4) усещат контури плътно до тялото, което го прави най-добрият вариант за странични траверси, хора с тегло под 130 килограма и други, които предпочитат дълбоко люлеещо усещане от матрака си. Средно твърдото (6) усещане е най-балансирано и идеално за повечето хора в диапазона от 130-230 паунда, независимо от основната им позиция на сън. И накрая, фирмата (8) чувства отлична подкрепа за тези, които тежат повече от 230 килограма – особено ако спят по гръб и / или стомах.

Подписът също трябва да се хареса на купувачите с ограничен бюджет, благодарение на достъпната си ценова точка, а наземната доставка е безплатна в съседните САЩ. Матракът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън. Ако не сте доволни от първоначалния си избор на твърдост, можете да замените първия си матрак с модел с различно усещане по време на пробния период. Тези, които в крайна сметка държат матрака, получават и 10-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Tuft & Needle Original

Най-доброто за странични траверси

Tuft & Needle Original

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които предпочитат отзивчивото и контурно усещане на пенопласта
 • Тези, които спят горещо на изцяло пяна легла
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Инфузиите с графит и гел, предназначени да отвеждат топлината
 • Конструкция от пенопласт за отзивчивост, изолация на движението и облекчаване на налягането
 • На разумна цена

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Original.

Следващ е матракът T&N Original от Tuft & Needle, друг бюджетен модел изцяло пяна. T&N е проектиран с комфортен слой от вдъхновен от графит, отворен клетъчен пенопласт върху основа от пенопласт с висока плътност. Polyfoam има някои контурни свойства, но няма да притисне тялото отблизо като мемори пяна и ще забележите малко повече отзивчивост на повърхността. Това прави матрака идеален за възрастни и деца, които искат да се съобразят без много мивка.

T&N е особено добър вариант за хора, които спят настрани и / или на гърба. Този матрак има средно твърдо усещане, което води до добър баланс на омекотяване и подкрепа. Матракът също спи много готино за изцяло пяна модел. Отвореният клетъчен пенопласт, намиращ се в комфортния слой, е дишащ и не е много плътен, така че не трябва да абсорбира и улавя твърде много телесна топлина. Графитната инфузия може също да помогне да се сведе до минимум топлината на повърхността.

Поради ниската си цена в двойни размери, оригиналният матрак T&N е добър вариант за отглеждане на деца или бюджетни студенти. Компанията ще доставя безплатно и навсякъде в съседните САЩ. Матракът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Саатва младеж

Най-доброто за малки деца

Саатва младеж

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  Средна (5), Твърда (7)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  12 години, ограничена

Гаранция:  12 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full

За кого е най-добре:
 • Деца на възраст 3 и повече години
 • Траверси, които се наслаждават на усещането за отзивчива вътрешна пружина
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Двустранен с две вградени опции за твърдост
 • Водоустойчива бариера и водоустойчиво покритие
 • Безплатна доставка на Бяла ръкавица

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за матраци Saatva.

Saatva Youth е най-добрият ни матрак с две легла за избор на деца. Тази обратима вътрешна пружина е предназначена за настаняване на деца, докато растат и се нуждае от повече подкрепа от матрака им. Едната страна на леглото е конструирана с комфортен слой зониран пенопласт, който подсилва гърба и бедрата, докато люлее главата, врата, раменете и краката. Това осигурява адекватна подкрепа независимо от типа на тялото на детето. Под комфортния слой поддържаща сърцевина от дебели намотки Bonnell осигурява отлична стабилност и поддръжка на ръба.

Когато детето ви реши, че се нуждае от по-твърд матрак, можете да обърнете Saatva Youth за напълно различна повърхност за сън. Тази страна разполага с комфортен слой от плътна извита пенопласт, което води до по-малко люлеене и по-добра опора. Саатва препоръчва тази страна за деца на възраст над 8 години. Благодарение на силния въздушен поток през намотките и дишащото покритие от органичен памук, Saatva Youth спи много готино за деца от всички възрасти. Матракът също е много добре направен и трябва да работи поне седем години, преди да е необходима подмяна.

Saatva Youth е малко по-скъп от средното детско легло. Въпреки това, Saatva осигурява безплатна доставка на White Glove навсякъде в САЩ. Най-конкурентните марки взимат поне $ 100 за тази услуга, която включва сглобяване в дома и премахване на стар матрак. Матракът също така се предлага с пробен период за сън от 180 нощи и 15-годишна гаранция.

Joybed LX

Най-добър природен

Joybed LX

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощи, такса за обработка от $ 139)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощи, такса за обработка от $ 139)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Възрастни и деца, които търсят матрак, който не използва пяна или латекс
 • Горещи траверси
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Изграден от естествени, възобновяеми материали
 • Без латекс и синтетични пяни
 • Дишащата конструкция помага да се поддържа повърхността на съня хладна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Joybed

Joybed LX е малко по-различен от другите ни най-добри двойни матраци. Този модел не е конструиран с никаква пяна или латекс. Комфортните слоеве се състоят от вата от органичен памук и естествена вълна. Тези материали не отговарят особено много, но се усеща плюшена повърхност върху твърдите комфортни слоеве. Матракът има твърдо усещане и ще забележите значително отскачане на повърхността. Комфортните слоеве също са силно дишащи, а вълната има влагозадържащи свойства, за да помогне на траверсите да останат хладни и сухи през нощта.

Поддържащото ядро ​​на Joybed LX разполага с джобови намотки с допълнителна армировка по периметъра. Няма да почувствате много потъване, когато влизате и излизате от леглото, а отзивчивостта от бобините трябва да ви помогне да се движите лесно и да се чувствате сигурни да спите навсякъде по повърхността на леглото. Намотките също насърчават силен въздушен поток за допълнителен контрол на температурата. Препоръчваме Joybed LX на всеки, който обикновено спи горещо, особено ако е имал затруднения с модели от пяна или латекс.

Joybed LX с двойни размери има доста разумна цена. Матракът е особено достъпен в сравнение с други модели, съдържащи сертифицирани органични и устойчиви материали. Joybed предлага безплатна доставка в съседните САЩ, а матракът е подкрепен от 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Как да изберем матрак с две легла

Adblock
detector