Menu Close

Най-добрите матраци Walmart

Walmart е известен с богатия си избор и отличните цени на всички видове продукти, а матраците не правят изключение. Макар електростанцията на дребно да не е най-известна с матраци, те предлагат завладяваща селекция онлайн, която е достъпна за доставка или вземане в магазина.

Предложенията за матраци на Walmart са многобройни и включват собствената им марка Allswell, както и опции от много други производители. С редица марки, видове и ценови точки, от които можете да избирате, някои купувачи може да потънат в избора на нов матрак.

Нашият списък с най-добрите матраци на Walmart предлага лесно решение, насочвайки ви директно към шепа от най-добрите възможности за избор. Ние също така обхващаме най-важната информация, която трябва да знаем, когато купуваме нов матрак от Walmart, включително основните характеристики, които трябва да търсим, наличните видове матраци и логистиката на изпращането и връщането.

Матраците в Walmart

информация за продукта

Allswell Luxe

Най-доброто като цяло

Allswell Luxe

Ценови диапазон:  $ 395 – $ 845

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Хора, които искат комбинация от скачане и контуриране
 • Купувачи, които искат поддръжка на ръбове от висок клас
Акценти:
 • Солидният хибриден дизайн съчетава контуриране и отскачане
 • Дишащият слой намотка насърчава циркулацията на охлаждащия въздух
 • Здрави ръбове за пълна използваемост на повърхността

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

През 2018 г. Walmart пусна своя собствена марка матраци, известна като Allswell, а инвестицията им в дизайна и материалите за матраци Allswell се отплати впечатляващо. Allswell Luxe, моделът от по-висок клас, осигурява динамични характеристики на отлична цена.

Allwell Luxe е висок 12 инча и използва хибридна конструкция. Три различни пени се комбинират, за да съставят системата за комфорт на леглото. Най-горният слой е гел-вихрова пяна, която се капитонира в покритието. Вторият слой се състои от 2 инча медна мемори пяна, а третият слой е 1 инч преходен пенопласт.

Тази система за комфорт осигурява умерено контуриране за постигане на облекчаване на налягането, необходимо за подпомагане на тялото да остане добре подравнено. Той осигурява твърда изолация на движението, а медната инфузия работи, за да сведе до минимум бактериалния растеж и задържането на топлина.

Поддържащото ядро ​​е 8-инчов слой от джобови намотки, които са подсилени, за да бъдат особено здрави по периметъра на матрака. Поради тази причина Allswell Luxe има над средния ръб. Намотките допринасят за значително отскачане и въздушен поток, което прави матрака добър избор за горещи траверси и хора, които искат легло, по което лесно да се движите.

Усещането е средно твърдо (6) и има тенденция да бъде най-подходящо за гръбни и странични траверси, които получават по-добро подравняване на гръбначния стълб и подкрепа от малко по-твърд матрак.

Walmart предлага безплатна доставка и 90-дневен пробен период за Allswell Luxe, а матракът се предлага с 10-годишна ограничена гаранция.

Allswell Матрак

Най-ценно

Allswell Матрак

Ценови диапазон:  $ 265 – $ 465

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Фирма (7)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Трапези за стомаха и гърба
 • Хора, които ценят скачането в матрак
 • Купувачи, фокусирани върху стойността
Акценти:
 • Изключително ниска цена
 • Графитни и медни вливания, предназначени за охлаждане на повърхността
 • Поддържаща конструкция с минимално потъване

Вземете 15% отстъпка от матрак Allswell. Код за употреба: SLEEPFOUNDATION 15

Оригиналната опция от собствената марка на Walmart, матракът Allswell позволява на траверсите да се възползват от два слоя контурна пяна с памет, която е допълнена с много отскок. Като се има предвид достъпната му ценова точка, Allswell е типът с голяма стойност, с който Walmart е известен.

10-инчовият Allswell има три интериорни слоя. Най-горният слой е 2 инча мемори пяна, която се влива както с графит, така и с меден гел. Тези вливания се борят със събирането на топлина и бактерии в системата за комфорт. Вторият слой е тънък, половин инчов слой традиционна мемори пяна. Заедно тези 2,5 инча мемори пяна създават привлекателна повърхност за сън с достатъчно контури, за да облекчат натиска, но не толкова, че да причинят дълбоко потъване в леглото.

Третият слой на Allswell е опорната сърцевина, която е изградена със 7 инча джобни вътрешни пружини. Намотките са отзивчиви и са подсилени около краищата. Със своята значителна стабилност и отскок, тези намотки предпазват траверсите от усещане, че са залепнали в матрака. Тази лекота на движение е благоприятна и за интимни дейности на Allswell.

Спящите на стомаха и гърба са склонни да гравитират към усещането за твърдост (7) на този матрак. Allswell също е силна опция за комбинирани траверси, които трябва да могат без усилия да сменят позицията си за сън през нощта.

Allswell се предлага на бюджетна цена чрез Walmart, което удължава клиентите с 90-дневен пробен период за сън. Доставката е безплатна, а матракът е с 10-годишна ограничена гаранция.

Lucid 12-инчов матрак с гел памет с пяна

Най-удобно

Lucid 12-инчов матрак с гел памет с пяна

Ценови диапазон:  $ 269 – $ 529

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  мека (3), средна (5)
Продължителност на пробния период:  30 нощи

Продължителност на пробния период:  30 нощи
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Повечето странични траверси
 • Двойки, които искат стабилна изолация на движението
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Достъпни цени
 • Предлага се в множество опции за твърдост
 • Облекчаващ налягането слой гел от мемори пяна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за матраци Lucid

Някои матраци с мемори пяна се предлагат с висока цена, но матракът Lucid 10 ”Gel Memory Foam, продаван от Walmart, доказва, че леглото с мемори пяна не трябва да пробива банката. Въпреки че този матрак няма много звънци и свирки, той осигурява комфортен и поддържащ нощен сън на достъпна цена.

Този 10-инчов матрак от Lucid е направен само с два вътрешни слоя. Най-горният слой е системата за комфорт, която се състои от 2,5 инча гел вливаща се мемори пяна. Вторият слой е 7,5-плътно поддържащо ядро ​​от пенопласт. Покритието е направено със смес от Tencel и полиестер.

Слоят с мемори пяна има способността да адаптира компресията си според теглото на тялото. В резултат на това пяната амортизира точките на натиск на тялото и насърчава подравняването на гръбначния стълб, намалявайки вероятността от събуждане с болка. Контурът на материала също намалява преноса на движение, намалявайки нарушенията на съня от движещия се партньор в леглото. Дишащият материал Tencel в капака помага за отвеждането на влагата, а гелът, вливан в мемори пяната, намалява задържането на топлина.

Матракът Lucid има усещане за средна твърдост (6), което е подходящо за повечето странични траверси, особено тези под 230 паунда. Спящите на стомаха и гърба под 130 паунда също могат да намерят тази комбинация от твърдост и съобразяване с комфорта.

Подобно на други матраци, продавани от Walmart, Lucid 10 ”се предлага с безплатна доставка или вземане в магазина, както и 90-дневен пробен период за сън. Lucid предоставя 10-годишна гаранция.

Sealy Performance (Response Line)

Най-доброто за Hot Sleepers

Sealy Performance (Response Line)

Цена (Queen):  $ 499

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно мека (4), Средно твърда (6)
Продължителност на  пробата : варира от продавача

Продължителност на  пробата : варира от продавача
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:

За кого е най-добре:
 • Хора под 130 килограма
 • Спящи, които обичат по-меко легло
 • Хора, които търсят хибриден дизайн
 • Купувачи, които предпочитат дългогодишна марка матраци
Акценти:
 • Дизайн на възглавница за допълнително омекотяване и плюшеност
 • Топлината може да излезе от дишащата конструкция от пенопласт и серпентина
 • Подсилените опорни зони насърчават подравняването

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от матраци Sealy

Sealy е едно от най-популярните и добре познати имена в индустрията за матраци. Тази марка има широко разпространение и може да се похвали със стотици хиляди, ако не и милиони продадени легла. Този Sealy 13,5-инчов матрак Response Performance предлага плюшено усещане със надежден хибриден дизайн.

Централен компонент в конструкцията на този матрак е технологията Sealy Posturepedic, вид вътрешна пружина, която служи като опорна сърцевина. Тази innerspring технология е зонирана, което означава, че по-здравата опора е насочена към по-тежките части на тялото. В допълнение, бобините генерират отскачане в матрака и помагат за укрепване на опората на ръба на леглото.

Няколко компонента формират системата за комфорт на матрака. Най-горният слой е стилна възглавница в евро стил. Върхът на възглавницата има плюшено усещане благодарение на 2 инча пяна, ватирана вътре в нея. Под горната част на възглавницата седи слой аерирана Sealy Cushion Air Foam и подобрява мекото, контурно усещане на матрака. Гофрираната форма на тази пяна улеснява вентилацията, за да намали задържането на топлина.

13,5-инчовият плюшен Euro Pillow Top Sealy Response Performance има усещане за твърдост на Medium Soft (4), който работи добре за траверси под 130 килограма, заедно с много странични траверси, които имат остри точки на натиск. Walmart предлага и твърда (7) 13,5-инчова опция, както и други модели Sealy Response Performance с различна височина и твърдост.

Този матрак Sealy се предлага с безплатна доставка от Walmart, 90-дневен прозорец за връщане и 10-годишна ограничена гаранция.

Как да закупите матрак от Walmart