Menu Close

Най-удобни матраци

Всеки, който е спал на бучка-разтегателен диван или провиснал стар матрак, може да ви каже същото: комфортът има значение. Удобният матрак не само може да помогне за по-спокоен нощен сън, но също така може да облекчи точките на натиск, да подреди гръбначния стълб и да ви помогне да се събудите, чувствайки се освежен, а не болен.

Въпреки че всички траверси могат да се възползват от удобен за тях матрак, не всеки споделя една и съща идея за това, което прави матрака удобен. Фактори като теглото на индивида и предпочитаната позиция на сън играят роля в това, което се чувства комфортно за тях, но личните предпочитания също влизат в игра.

Ще споделим нашите избор за най-удобните матраци. Въпреки че те може да не са идеални за всички хора, ние смятаме, че тези матраци ще се чувстват комфортно за повечето спални. Ще обясним и фактори, които могат да повлияят кой матрак се чувства най-удобно за вас.

Най-удобните матраци

информация за продукта

Layla Hybrid

Най-доброто като цяло

Layla Hybrid

Ценови диапазон:  $ 1,299 – $ 1899

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  обратима: средно мека (4), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощи

Продължителност на пробния период:  120 нощи
Гаранция:  10 години, Ограничена

Гаранция:  10 години, Ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси от всякакъв размер и позиция за сън
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Двойки
Акценти:
 • Подвижният дизайн предлага гъвкавост
 • Баланс на освобождаваща натиска мемори пяна и поддържащи джобни намотки
 • Спи спокойно

Вземете 200 долара от матрак Layla и 2 безплатни възглавници.

Layla Hybrid сдвоява напоената с мед мемори пяна и пенопласт с висока плътност с поддържащо ядро ​​от джобови бобини. Матракът е подвижен, с доста различни оценки на твърдост от всяка страна. Получената комбинация се отличава с облекчаване на налягането и изолиране на движението, като същевременно спи спокойно и остава подходящо подкрепяща за голямо разнообразие от траверси.

Едната страна на матрака има средно меко усещане, което се оценява на 4 по 10-степенната скала на твърдост, докато другата страна има твърдо усещане (7). Средно меката страна има 2,5-инчов комфортен слой от медурна мемори пяна. Мемори пяната контурира тялото до умерена степен, за да осигури силно облекчаване на налягането, докато медната инфузия помага за борба със задържането на топлина.

Мемори пяната лежи върху преходен слой от 2 инча зониран пенопласт, който осигурява различна степен на опора на различни области на тялото. За разлика от това, твърдата страна има по-тънък комфортен слой от 1 инч мемори пяна над 1,5 инча от зонирания пенопласт. Матракът е обвит в дишаща обвивка от полиестер, вискоза и еластан с винилови дръжки отстрани за по-лесно обръщане.

Поддържащото ядро ​​се състои от 6-инчов слой от джобови намотки между слоевете пяна. Пружините подсилват ръбовете доста добре и допринасят за подскачащо усещане, докато се движите на върха на матрака. Въпреки че леглото използва мемори пяна в своите комфортни слоеве, въздухът може да тече през намотките, помагайки на матрака да спи прохладно. Сърцевината на бобината се поддържа от слоевете пяна от страната, която в момента не се използва.

Конструкцията на Layla Hybrid с двойна твърдост улавя двата края на предпочитания набор от твърдости на матраците, което го прави чудесна възможност за почти всякакъв тип спални места. Средно меката страна е най-подходяща за траверси, които тежат по-малко от 130 килограма, докато твърдата страна вероятно е по-добър вариант за траверси във всяка позиция, които тежат повече от 130 килограма.

Layla Hybrid се предлага със 120-нощно изпитание за сън и е подкрепено с 10-годишна гаранция.

Нектар матрак

Най-ценно

Нектар матрак

Ценови диапазон:  $ 499 – $ 999

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  365 нощи

Продължителност на пробния период:  365 нощи
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Странични траверси
 • Двойки
Акценти:
 • Мемори пяна контурира равномерно, за да облекчи натиска
 • Страхотна изолация на движението и без шум
 • 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция

Вземете безплатни аксесоари на стойност 399 долара при всяка покупка на матрак.

Спящите, които се наслаждават на усещането за прегръдка от мемори пяна, трябва да намират матрака Nectar за доста удобен. Въпреки че този матрак се счита за средно твърд (6), 3-инчовият комфортен слой с мемори пяна оформя уникалните контури на тялото ви за усещане като облак и равномерно разпределение на теглото. Допълнителните слоеве от пенопласт осигуряват добра цялостна поддръжка и предотвратяват прекомерното увисване. Идеалният диапазон на тегло за матрака е 130-230 паунда.

Матраците с мемори пяна имат репутацията на спане горещо. Матракът Nectar предлага над средното охлаждане, защото комфортният слой е съставен от пяна с отворени клетки, която е по-малко плътна и по-дишаща от пените, използвани в много конкурентни модели. Покритие от лиоцел Tencel, получено от ботанически материали, също добре регулира температурата на повърхността.

Друга сила е изолирането на движението. Подобно на повечето легла от пяна, матракът Nectar абсорбира движението и предотвратява вълнирането на трансфера по повърхността – голяма полза за двойките и спящите. Матракът също е напълно безшумен и няма да скърца или скърца, когато станете от леглото.

Предвид конструкцията и експлоатационните характеристики на този матрак, цената на стикера му е доста достъпна. Nectar предлага и безплатна наземна доставка навсякъде в съседните САЩ. Ще получите пробен период за сън, който ви позволява да тествате матрака за цяла година, заедно с доживотна гаранция, ако решите да го запазите.

Helix Midnight

Най-доброто за странични траверси

Helix Midnight

Ценови диапазон:  $ 699 – $ 1,449

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси от всяка тегловна група
 • Тези, които спят горещо на изцяло пяна легла
 • Двойки
Акценти:
 • Отлично облекчаване на налягането
 • Достъпна, първокласна производителност
 • Допълнителна добавка от плюшена възглавница за по-меко и луксозно усещане

* Вземете 100 щ.д. + 2 БЕЗПЛАТНИ възглавници за мечта, когато похарчите 600 или повече долара. Код за използване: SLEEPFOUND100

Midnight е хибриден модел с пяна с памет от Helix sleep, който предлага баланс на съответствие и поддръжка. Има средно усещане, което привлича страничните траверси във всички теглови групи. Матракът се предлага и във версия „Luxe“, която добавя плюшен плот за възглавници и още 2 инча към общата височина на матрака.

The Midnight е конструиран със слой от гел вливаща се мемори пяна, която се очертава плътно до тялото, за да облекчи точките на натиск. Това е последвано от преходен слой пенопласт, който предотвратява спящия да потъне твърде надолу в леглото. Под него е разположена значителна подгряваща сърцевина на бобината, която осигурява значителна опора и позволява въздушен поток през матрака. Ядрото на опората също се отличава с подсилен периметър, който дава на леглото здрава опора на ръба.

Комбинацията Midnight от джобни намотки и мемори пяна изолира добре движението, спи хладно и идва под цената под средния за хибрид, което го прави привлекателна опция за горещи траверси, онези, които споделят легло, и купувачи с ограничен бюджет.

Helix се доставя безплатно до всички 50 американски щата. Плюс това, те предлагат 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

WinkBed

Най-доброто за болки в гърба

WinkBed

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,849

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Траверси от всяка тегловна група
 • Страдащи от болки в гърба
 • Двойки, които търсят баланс между отскок и изолация на движението
Акценти:
 • Избор от четири опции за твърдост
 • Подсилената лумбална опора насърчава подравняването на гръбначния стълб
 • Вливащата се с гел пяна и джобовите намотки водят до комфортно готино изпълнение

Вземете 300 долара от матрак WinkBeds. Код за употреба: SF300

WinkBed е хибриден модел с четири опции за твърдост. Когато се комбинират със солидното освобождаване на налягането от WinkBed, температурната неутралност, поддръжката на ръба и отскока, тези четири опции за твърдост трябва да могат да отговорят на нуждите от комфорт и предпочитанията на повечето траверси.

Всички версии на матрака WinkBed използват покритие Tencel, което е меко на допир и отвежда топлината от тялото. Те също така използват усилване на пяната в лумбалната област, за да предотвратят отпускането на долната част на гърба и да насърчат по-доброто подравняване на гръбначния стълб. Тази армировка е съчетана със зониран слой намотка, който осигурява допълнителна опора около средната част на спалния вагон. Намотките са в джоба, така че всяка намотка може да се движи независимо и въздухът да тече свободно между тях. Добавената опора на ръба в слоя на намотката създава стабилен периметър.

Средно меките, средно твърди и твърди версии на WinkBed имат вграден с гел пяна Euro-възглавница, който омекотява тялото, като същевременно отнема прекомерната топлина. Слой от микронамотки позволява въздушен поток, като същевременно реагира бързо на промените в позицията.

Версията Plus на матрака използва горен слой от пенопласт с висока плътност, за да контурира тялото, като същевременно се противопоставя на впечатленията. Вместо микронамотки, версията Plus използва слой латекс за допълнителна поддръжка и издръжливост. Намотките в системата за поддръжка на опцията Плюс се поставят индивидуално в джоба и след това се обединяват в групи от по четири за допълнителна поддръжка.

Матракът WinkBed се предлага в четири настройки за твърдост: средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7) и опция Plus, която е по-твърда фирма (8). Траверси под 130 килограма вероятно ще намерят средно меката за най-удобна. Тези, които тежат между 130 и 230 паунда, могат да предпочетат средните фирми или твърдите опции. Хората с тегло над 230 килограма може да оценят допълнителната подкрепа на матрака Plus.

WinkBeds предоставя доживотна гаранция и 120-нощно изпитание за сън на матрака WinkBed.

Saatva Classic

Най-добър лукс

Saatva Classic

Ценови диапазон:  $ 849 – $ 2099

Тип матрак:  Innerspring
Твърдост:  мека (3), средно твърда (6), твърда (8)
Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)

Продължителност на пробния период:  180 нощи ($ 99 такса за връщане)
Гаранция:  15 години, ограничена

Гаранция:  15 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King, Split Cal King

За кого е най-добре:
 • Тези, които се радват на матраци с отзивчиви повърхности
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които предпочитат да не поставят новия си матрак сами
Акценти:
 • Иновативният дизайн намотка върху бобина осигурява отлична поддръжка и стабилност
 • Слоевете с двойна намотка насърчават постоянен въздушен поток, за да поддържат матрака хладен
 • Множество опции за твърдост и дебелина

Спестете $ 200, когато похарчите $ 1000 или повече в Saatva.com

Saatva Classic ще бъде удобна опция за всеки, който предпочита отзивчивото, еластично усещане на традиционните вътрешни отпечатъци, но също така иска контуриране на тялото от повърхността на съня си. Матракът се отличава с евро-горна подплата с пенопласт и мемори пяна, което води до усещане за плюш, докато се плъзгате в леглото, докато преходният слой от джобове мини-бобини и поддържаща сърцевина от здрави намотки от пясъчен часовник правят Classic да се чувства изключително стабилен – особено покрай краищата.

Контролът на температурата е друга силна страна на матрака. Това може да се дължи на постоянен въздушен поток през двата слоя намотки, както и на дишаща органична памучна обвивка. В резултат на това Saatva Classic е подходящ за хора, които са склонни да спят горещо.

Можете да избирате между три нива на твърдост за вашия Classic: меко (3), средно твърдо (6) или твърдо (8). Този набор от опции гарантира, че повечето хора могат да намерят комфортно усещане, независимо от техния тип тяло или общи предпочитания. Освен това матракът се предлага с профил от 11,5 или 14,5 инча.

Saatva е една от единствените онлайн марки матраци в страната, която предлага безплатна доставка на White Glove за всички клиенти. Тази услуга включва пълно сглобяване в стая по ваш избор и премахване на стария ви матрак без допълнително заплащане. Също така ще получите 180-нощно изпитание за сън и 15-годишна гаранция с покупката си.

Матрак от бреза

Най-добър органичен

Матрак от бреза

Ценови диапазон:  $ 1,049 – $ 1,799

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  100 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Горещи траверси
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Органични, устойчиви материали
 • Дишащият вентилиран латекс и влагоотвеждащата вълна подобряват охлаждането
 • Стабилна, отзивчива поддръжка

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак от бреза.

Ако смятате, че отзивчивите легла са удобни, препоръчваме естествения матрак от бреза. Този хибриден модел е конструиран с горен слой вата от естествена и органична вълна, последван от слой вентилиран латекс Talalay. Латексът е естествено еластичен материал. Той се съобразява с тялото като мемори пяна, но не люлее тялото и не потъва твърде дълбоко. Матракът също така съдържа поддържащо ядро ​​от джобови намотки, подсилени с вата. Намотките осигуряват изключителна стабилност и много армировка по периметъра, така че не трябва да потъвате прекалено много, когато се движите по повърхността на влизане и излизане от леглото.

Контролът на температурата е друг акцент в този матрак. Вълната предлага естествени дишащи и влагозадържащи свойства, вентилираният латекс циркулира въздух близо до повърхността, а намотките насърчават въздушния поток из вътрешността, за да помогнат на матрака да поддържа комфортна температура в сърцевината. Поради средно твърдото си (6) усещане, матракът е най-подходящ за хора, които тежат между 130 и 230 паунда. Ако смятате, че този матрак може да е твърде твърд, Birch предлага и латекс, който създава по-меко усещане за повърхността.

Birch осигурява безплатна наземна доставка до всичките 50 щата, както и 100-дневен пробен период за сън. Матракът се предлага с 25-годишна гаранция, която предпазва от дълбоки телесни впечатления и физически недостатъци в сглобката на леглото. Срещу допълнителна такса можете също да закупите защита срещу случайни повреди, която покрива други дефекти, които не са включени в оригиналната гаранция, като петна.

Нолах Оригинал

Най-добро освобождаване на налягането

Нолах Оригинал

Ценови диапазон:  $ 649 – $ 1249

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  Доживотна, ограничена

Гаранция:  Доживотна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Траверси, които търсят легло от пяна, без дълбоката прегръдка на мемори пяна
 • Траверси с тегло под 230 килограма
Акценти:
 • Люлеещият тялото пенопласт осигурява отлично облекчаване на налягането
 • Достъпна цена
 • 15-годишна гаранция

Вземете 135 долара от матрака Nolah Signature. Код за употреба: SF135

Nolah Original е изцяло пяна, която комбинира множество слоеве пенопласт, за да осигури значително облекчаване на налягането на достъпна цена. Матракът започва с 2-инчов комфортен слой от пенопласт, който е проектиран да оформя по-плътно тялото, отколкото традиционния пенопласт, ефективно разпръсквайки телесното тегло и помага да се намали натискът върху ключовите зони. Той също така не се прегръща толкова плътно, колкото мемори пяната, което позволява на траверсите да се чувстват комфортно влюбени, без усещането, че са „в капан“ в леглото.

Втори слой от пенопласт допринася допълнително за омекотяване и действа като буфер между повърхността на леглото и неговата сърцевина. Поддържащото ядро ​​на Nolah се състои от 7-инчова основа от пенопласт с висока плътност, която осигурява стабилност и опора за горните му слоеве, като същевременно позволява солидно количество въздушен поток през матрака. Цялото легло е обвито в еластична, дишаща покривка, изработена от влагозащитна вискоза.

Nolah Original има “средна” твърдост, оценяване на 5 по 10-степенната скала на твърдост. Средното усещане на леглото и изцяло пяна се поддава добре на нуждите на страничните траверси, по-леките траверси и тези, които търсят по-активно облекчаване на натиска от леглата си. Докато оригиналът има балансирана твърдост и плътна опорна сърцевина, той може да не е достатъчно твърд за повечето спящи на стомаха и тези, които тежат повече от 230 килограма.

Nolah изпраща безплатно до съседния САЩ. Оригиналът е подкрепен от 120-нощно изпитание за сън с период от 30 нощувки. Освен това матракът се покрива от 15-годишна ограничена гаранция.

Бруклински легла Aurora

Най-добро охлаждане

Бруклински легла Aurora

Ценови диапазон:  $ 999 – $ 2199

Тип матрак:  Хибриден
Твърдост:  средно мека (4), средно твърда (6), твърда (7)
Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  120 нощувки (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  10 години, ограничена

Гаранция:  10 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Custom Sizes

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Двойки
 • Траверси, търсещи облекчаване на натиска
Акценти:
 • Патентованите пяни са проектирани да спят хладно
 • Вдлъбнатото ядро ​​на бобината предлага равномерна поддръжка
 • Пенопластовете осигуряват амортизация

Вземете 20% отстъпка от матрак за спално бельо в Бруклин. Код за използване: сън

Често матраците с дунапренени слоеве осигуряват дълбоко контуриране и комфорт, но са известни и с това, че спят топло. Aurora by Brooklyn Bedding е хибриден матрак с дизайнерски елементи, които са предназначени за борба със задържането на топлина. Купувачите могат да избират между средно меки (4), средно твърди (6) и твърди (7) повърхности, като всяка от тях се отличава с различен тип спалня. Докато и трите модела се различават леко, всеки от тях включва технологии за охлаждане, които вероятно ще се харесат на траверси, които работят горещо.

Най-горният слой на Aurora е направен от 1 инч CopperFlex, патентован пенопласт, който се влива с материал за промяна на фазата и мед. Този слой е предназначен да ви помогне да останете хладни, като изтегляте излишната топлина далеч от тялото си. Под него е разположен 2-инчов слой TitanFlex, който е друг патентован пенопласт, проектиран да омекотява точките на натиск и да реагира на движение. Един слой мемори пяна осигурява преход между системата за комфорт и поддържащото ядро.

Подсилената 8-инчова сърцевина на намотката дава траверси равномерна и стабилна опора. Това ядро ​​е еластично, което означава, че спящите често не се чувстват така, сякаш потъват твърде дълбоко в леглото. Основата е 1-инчов слой пенопласт с висока плътност, който добавя към цялостната издръжливост на матрака. 13,5-инчовият матрак е обвит с покривало, което е предназначено да остане хладно.

Aurora се представя доста над средното, когато става въпрос за изолиране на движението и лекота на движение. Двойките, които споделят легло, могат да бъдат доволни да установят, че макар да е лесно да се движите по повърхността на матрака, е малко вероятно единият партньор да събуди другия, ако се хвърлят и обърнат. Тъй като Aurora има три нива на твърдост, от които да избирате, всеки от стомаха, гърба и страничните траверси може да намери опция, която да отговаря на техните нужди.

Спящите за стомаха обикновено се нуждаят от по-твърд матрак, за да гарантират, че телата им получават равномерна опора, която най-твърдият модел на Aurora предлага. Задните траверси често предпочитат средно твърдата опция, която е проектирана да осигурява подравняване и контуриране на гръбначния стълб. Страничните траверси обикновено се нуждаят от повърхност, която се приляга плътно, за да облекчи точките на натиск в бедрата и раменете, за което най-мекият матрак Aurora е добре оборудван.

Brooklyn Bedding предлага безплатна доставка за тези в съседните САЩ. Aurora е подкрепена със 120-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция.

Монета от туфа и игла

Най-доброто за тазобедрена болка

Монета от туфа и игла

Ценови диапазон:  $ 695 – $ 1245

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средно твърда (6)
Продължителност на пробния период:  100 нощи

Продължителност на пробния период:  100 нощи
Гаранция:  10-годишна, ограничена

Гаранция:  10-годишна, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Спящи с болки в гърба или тазобедрената става
 • Двойки
Акценти:
 • Близко контуриране без прекомерна мивка на тялото
 • Пяните с отворени клетки, вложени в гел, спят хладно
 • Отлично облекчаване на налягането

Читателите на Sleep Foundation получават най-добрата цена на матрака Tuft & Needle Mint.

С матрака Mint, Tuft & Needle надгражда дизайна на популярния си матрак T&N Original, добавяйки допълнителен слой пяна и 2 инча към профила. Резултатът е средно твърд (6) матрак от пяна, който се адаптира и контурира към тялото ви и облекчава болките, без да се чувства прекалено мек или да потъва прекомерно. Горните два слоя са съставени от гел-инфузиран отворен клетъчен пенопласт, материал, който абсорбира по-малко телесна топлина от традиционната мемори пяна. В резултат на това трябва да останете хладни и удобни през цялата нощ.

Матракът Mint предлага добър баланс на съответствие и поддръжка, което го прави най-подходящ за хора с тегло до 230 паунда. Особено страничните траверси трябва да намират този матрак за удобен, защото осигурява прилични подплънки около раменете и ханша, което подобрява подравняването на гръбначния стълб и намалява натиска за хората, които предпочитат тази позиция.

Подобно на други модели от изцяло пяна, матракът Mint също изолира движението много добре и не създава никакъв шум. Това може да намали нарушенията на съня, когато партньорът ви смени позицията си или влезе и излезе от леглото.

Матракът Mint има много разумна цена, като се има предвид висококачествената му конструкция, а доставката е безплатна в целия съседен САЩ. Срещу малко заплащане можете да закупите антимикробна HeiQ защита, за да защитите матрака от вредни бактерии и замърсители. Tuft & Needle подкрепя този матрак със 100-дневен пробен период на сън и 10-годишна гаранция.

GhostBed Luxe

Най-доброто за двойки

GhostBed Luxe

Ценови диапазон:  $ 1245 – $ 2900

Тип матрак:  Пяна
Твърдост:  Средна (5)
Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)

Продължителност на пробния период:  101 нощи (изискване за 30 нощувки)
Гаранция:  25 години, ограничена

Гаранция:  25 години, ограничена
Размери:  Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King, Split King

За кого е най-добре:
 • Хора, които тежат по-малко от 130 килограма
 • Странични траверси
 • Двойки
Акценти:
 • Дълбоко контуриране за подобряване на подравняването и намаляване на налягането
 • Абсорбира движението, за да елиминира трансфера
 • 25-годишна гаранция

Вземете 25% отстъпка от вашата поръчка + 2 безплатни възглавници. Код за използване: ФОНДАЦИЯ25

GhostBed Luxe се откроява благодарение на плюшеното средно (5) усещане и високия 13-инчов профил. Матракът е конструиран с дебел комфортен слой от мемори пяна, който се очертава доста плътно, което го прави най-удобен за хора с тегло под 130 килограма – въпреки че страничните траверси, които тежат повече, също могат да се насладят на дълбокото усещане за люлеене на тялото.

Преходните и основни слоеве от по-плътен пенопласт предлагат опора, за да ви държат в равномерна равнина, докато покритието от патентована материя GhostIce помага на повърхността да остане хладна, въпреки абсорбиращите топлината свойства на пяната. Прекомерното увисване и притеснителното задържане на топлина са две често срещани оплаквания относно матраците с мемори пяна, така че тези компоненти дават на Luxe крак спрямо конкурентите.

Двойките вероятно ще харесат този матрак, тъй като прехвърлянето на движение на практика не съществува благодарение на изцяло пяна. Вие и вашият партньор няма да почувствате никакви вълни, когато другият човек смени позицията си или стане през нощта, осигурявайки по-малко смущения в съня в сравнение с по-отзивчивия матрак. GhostBed Luxe също е напълно безшумен, когато носи тежест.

Въпреки че цената на стикера на Luxe е малко по-висока в сравнение със средния матрак с мемори пяна, ще получите гаранция, която покрива структурни дефекти до 25 години. Наземната доставка също е безплатна за всеки в съседните САЩ и всяка поръчка се предлага със 101-дневен пробен период на сън, който включва безплатна доставка при всички връщания.

Кой тип матрак е най-удобен?

Adblock
detector