Menu Close

Най-добър предпазител за зъби за смилане на зъби

Смилането на зъбите, наричано още бруксизъм, е често срещано състояние, при което човек стиска или скърца със зъби. С прогнозна степен на разпространение сред възрастни между 8% и 31,4%, можете да скърцате със зъби през нощта и да не сте наясно с това. Въпреки че причината за състоянието не винаги е ясна, ефектите могат да бъдат неудобни, включително болки в челюстта, увреждане на зъбите и главоболие.

Въпреки че няма лечение за бруксизъм, много медицински специалисти препоръчват предпазители за устата или нощни предпазители, за да помогнат за ограничаване на нощното смилане и свиване и свързаните с тях последици. Тези защитни устройства покриват зъбите, за да се предпазят от потенциални повреди.

Ще споделим нашите най-добри предложения, ще обясним какво да търсим в предпазител за уста и ще отговорим на някои от въпросите, които може да имате, преди да направите покупката си.

Докато някои потребители намират облекчение от предпазител за уста, те не са подходящи за всички. Ако смятате, че може да мелите зъбите си през нощта, говорете с вашия зъболекар или медицински доставчик, за да проучите възможните причини и възможности за лечение.

Най-добрият предпазител за уста за смилане на зъби

информация за продукта

Smile Brilliant Night Guard

Най-доброто като цяло

Smile Brilliant Night Guard

Цена:  $ 129

Стил:  По поръчка

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които предпочитат да закупят предварително пакет с няколко пакета
 • Тези, които очакват да пренаредят
 • Лица, които търсят персонализирана форма
Акценти:
 • Създадена е персонализирана лаборатория
 • Впечатленията се съхраняват в архива за поръчки за замяна
 • Икономични пакети с 1, 2 или 4 нощни пазачи

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Smile Brilliant

Smile Brilliant Night Guard балансира мекота и издръжливост. Изработен е с персонализиран монтаж за допълнителен комфорт.

Всеки предпазител за уста е с дебелина 2 мм. Материалът трябва да издържи на тежко смилане за около 3 месеца нощна употреба.

Предлагат се три пакета, съдържащи един, два или четири персонализирани нощни предпазители с калъфи за пътуване. Компанията препоръчва да изберете пакет, базиран на вашето ниво на смилане, с по-тежки зъбни шлифовъчни машини, които се нуждаят от допълнителни предпазители за уста, за да могат да заменят този, който използват по-често.

Когато клиент направи поръчката си, първо ще получи безплатен комплект за отпечатване, за да вземе плесен на зъбите си у дома. Процесът на формоване отнема около 15 минути. След това клиентът изпраща отпечатъка в лаборатория в предплатен плик и лабораторията произвежда персонализиран предпазител за уста. Smile Brilliant съхранява впечатленията от зъбите ви за лесно пренареждане. Предлагат се поръчки за по-ниска цена от първоначалната покупка.

Smile Brilliant Night Guard идва с 45-дневен пробен период и клиентите могат да получат пълно възстановяване на покупната цена минус таксите за доставка, ако не са доволни.

Pro Guard Guard

Най-удобно

Pro Guard Guard

Цена:  $ 160

Стил:  По поръчка

За кого е най-добре:
 • Тези с леки до тежки зъби
 • Купувачи, които искат по-голям избор
 • Траверси, които предпочитат по поръчка
Акценти:
 • Изработена по поръчка от професионална дентална лаборатория
 • Избор от четири различни модела
 • 110% гаранция за връщане на парите

Спестете $ 15 на Pro Teeth Guard с този код: PTG15

Pro Teeth Guard се предлага в четири разновидности, които са специално изработени, за да паснат на устата ви за комфорт и защита.

Тези селекции се различават по своята дебелина, материали и ниво на защита. Hard Night Guard е предназначен за тежко шлайфане. Той е с дебелина 1,5 мм и е изключително издръжлив. Hybrid Night Guard е твърд отвън и мек, а отвътре за защита срещу умерено до тежко шлайфане. Той е с дебелина 2 мм и е най-популярният вариант на компанията.

Ултратънкият предпазител е с дебелина 1 мм за едва видима видимост, подходяща за дневна защита срещу леко до умерено смилане. Soft Night Guard има гъвкаво усещане. Той е с дебелина 1,5 мм и е предназначен за защита срещу леко смилане и стискане.

Протекторите за зъби Pro Teeth Guard се произвеждат от професионална зъботехническа лаборатория. Клиентът поръчва нощната охрана онлайн и получава по пощата комплект за отпечатване. След като вземат впечатленията си, те ги изпращат обратно в предплатен плик за връщане и след това получават своя персонализиран предпазител за уста.

Компанията предлага 110% гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни през първите 60 дни, можете да върнете предпазителя си за уста за пълно възстановяване на покупната цена плюс допълнителни 10%. Корекциите също са безплатни през първите 60 дни. Hard Night Guard, Hybrid Night Guard и Soft Night Guard са защитени с 1-годишна гаранция, докато Ultra Thin Guard е подкрепена с 6-месечна гаранция.

Нахален предпазител за уста

Най-добър дългосрочен предпазител за уста

Нахален предпазител за уста

Цена:  $ 229

Стил: по  поръчка

За кого е най-добре:
 • Хора с постоянни фиксатори
 • Тези, които искат персонализирано решение за бруксизъм
 • Купувачи, които предвиждат нужда от предпазител за уста за неопределено време
Акценти:
 • Персонализираният дизайн предлага персонализирана защита срещу бруксизъм
 • Еднократно зареждане ви носи нов пазач на всеки 3 месеца
 • Изберете между меки и твърди предпазители

Вземете 10% отстъпка от цената с отстъпка с този код: SLEEPFOUNDATION

The Cheeky е монтиран по поръчка предпазител за уста, предназначен да намали нощното скърцане със зъби. Купувачите първо получават комплект за отпечатване, за да създадат калъп за горните си зъби, който след това изпращат до компанията. Няколко седмици по-късно техният предпазител за уста ще пристигне по пощата. Клиентите могат да избират между предпазители, изработени от мек термопласт или твърд акрил и термопласт, в зависимост от техните лични предпочитания.

Докато предварителната цена е малко стръмна на пръв поглед, Cheeky ще изпраща нов персонализиран предпазител за уста на всеки три месеца, докато купувачът не се откаже от плана за замяна. Доставката винаги е безплатна за нови пазачи. Това прави Cheeky подходяща опция за хора, които планират да използват устройство срещу бруксизъм в обозримо бъдеще. Предлагат се и еднократни покупки.

Почистването на Cheeky е бързо и лесно: просто изтъркайте предпазителя за уста с четката за зъби, преди да го използвате всяка вечер. Всяка покупка включва компактен калъф за съхранение, който също може да бъде полезен, когато пътувате.

Независимо дали сте избрали еднократния план за покупка или замяна, Cheeky предоставя пълно възстановяване на сумата на всеки клиент, който не е напълно доволен. Клиентите могат да преминат към плана за подмяна по всяко време безплатно.

Chomper Labs

Най-добър за персонализиране

Chomper Labs

Цена:  $ 139

Стил:  По поръчка

За кого е най-добре:
 • Траверси с различни нива на смилане на зъбите
 • Тези, които предпочитат персонализирано прилягане
 • Лица с отчетливи предпочитания за твърдост или дебелина
Акценти:
 • Различни нива на усещане и дебелина
 • Напълно адаптивни – направени от зъботехническа лаборатория с пълен набор от услуги
 • 100-дневна гаранция за удовлетворение

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Chomper Labs

Chomper Labs Night Guard е създаден по поръчка, за да пасне на зъбите на потребителя и са налични четири уникални селекции. Това позволява по-голяма персонализация, за да отговаря по-добре на нуждите на индивида.

Моделът Soft е с дебелина 3 мм и използва гъвкав материал, подобен на гума. Предназначен е за умерено стискане или леко шлайфане. С дебелина 2,5 мм, хибридът е мек отвътре и твърд отвън, за да предпази от умерено до тежко смилане. Твърдата опция с дебелина 2 мм се състои от твърд кополиестерен материал, който може да издържи на тежко до тежко смилане. Фиксаторът също използва твърд материал. Той е с дебелина от 1 мм до 1,5 мм и е предназначен да предпазва от смилане, като същевременно предотвратява изместването на зъбите.

Като дентална лаборатория с пълен набор услуги, клиентите могат да се свържат с Chomper Labs за допълнителни опции за персонализиране. Chomper Labs може да регулира дебелината или да използва специални материали за настаняване на клиенти.

След като купувач направи поръчката си, те ще получат комплект за отпечатване, за да вземат плесен на зъбите си у дома. След това те използват включения предплатен плик, за да изпратят матрицата в лабораторията, която ще изработи по поръчка предпазителя за устата и ще го завърши на ръка за по-точно прилягане.

Ако клиентът реши, че предпазителят за уста на Chomper Labs не е подходящ за тях през първите 100 дни, Chomper Labs ще направи корекции или ще издаде замяна безплатно. Ако клиентът не е доволен след корекцията или подмяната, той може да върне продукта за пълно възстановяване в рамките на този пробен период, минус разходите за доставка.

Всеки персонализиран предпазител за уста също се предлага с 6-месечна гаранция. Chomper Labs поддържа впечатления в продължение на две години, за да опрости пренареждането.

Нощна охрана за шлайфане на спортни усмивки - гъвкава супер твърда

Най-ценно

Нощна охрана за шлайфане на спортни усмивки – гъвкава супер твърда

Цена:  $ 90

Стил: по  поръчка

За кого е най-добре:
 • Шлифовъчни машини за тежки зъби
 • Хора, които очакват да използват предпазители за уста дълго време
 • Тези, които се нуждаят от персонализирана форма
Акценти:
 • Персонализиран дизайн
 • Гъвкав, но издръжлив EVA материал
 • Отстъпка за последващи предпазители за уста

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от продуктите на Sporting Smiles

Sporting Smiles предлага набор от модели нощни пазачи, предназначени да минимизират ефектите от бруксизма. Всеки модел се различава по твърдост, издръжливост и характеристики на комфорт. Типът модел, от който се нуждаете, в крайна сметка ще зависи от личните предпочитания и колко силно ще скърцате със зъби. Моделът Гъвкав супер твърд е най-силният модел и е предназначен да помогне на хора с тежко скърцане със зъби.

Моделът Гъвкав супер твърд е с дебелина 3 милиметра и е персонализиран така, че да пасва на вашите зъби. Изработена е от прозрачна EVA пластмаса, която е гъвкава, но и плътна, позволявайки на нощния предпазител да предпазва от тежко смилане. Хората, които не скърцат силно със зъби, може да предпочетат по-меки модели, които се грижат за по-леки нива на смилане.

Sporting Smiles доставя комплект за отпечатване, за да могат клиентите да вземат калъпи от собствените си зъби. Ако впечатлението е несъвършено, Sporting Smiles ще изпрати безплатна шпакловъчна шпакловка, за да направи нова матрица. Компанията запазва формата ви и предлага до 35% отстъпка, ако пренаредите резервна предпазител за уста през годината.

Ако клиентите са недоволни от пригодността на нощната им охрана, Sporting Smiles предлага 30-дневна гаранция. През този период компанията ще изпрати безплатна резервна охрана или ще извърши пълно възстановяване, минус такса за доставка и доставки в размер на 15 долара.

Причини и симптоми на смилането на зъбите

Смилането на зъбите може да има далечни симптоми и основната причина може да не е очевидна. В Американската стоматологична асоциация (ADA) сигнали, че някои често срещани симптоми включват челюст болезненост, тъп главоболие, болезнени или разклатени зъби и напукани зъби.

Въпреки че точните причини за смилането на зъбите не са напълно ясни, ADA посочва стреса като потенциален спусък за възрастни, а дразненето в устата, неправилно подредените зъби и алергиите са възможни фактори, допринасящи за децата.

Ако подозирате, че сте (или детето ви) точи или стиска през нощта, говорете със своя зъболекар или лекар, за да научите повече.

Как да изберем предпазител за уста за смилане на зъби

Въпреки че всички предпазители за уста за миене на зъби са насочени към един и същ проблем, те варират значително в дизайна. Това може да направи определени предпазители за устата по-подходящи за някои траверси от други.

Какво да имате предвид при закупуване на предпазител за уста

Капачките се различават по своята форма, материали, комфорт, издръжливост, стил и цена. Разбирането на разликите може да ви помогне да изберете най-удобния и защитен модел за вас.

Fit
Fit е един от най-критичните критерии, който влияе върху комфорта и използваемостта на предпазителя за уста. Прекалено дебел предпазител за уста може да се чувства обемен в устата, докато прекалено разхлабеният може да е трудно да се задържи през цялата нощ. Въпреки че се предлагат универсални модели, много траверси предпочитат подходящи разновидности, за да гарантират, че предпазителят за уста остава неподвижен, без да заема твърде много място.

Материали
Повечето предпазители за уста са изработени от трайна, термообработена пластмаса, въпреки че някои използват акрилни материали. Реномираните лаборатории трябва да използват безопасни, висококачествени компоненти, които могат да бъдат изпробвани. Клиентите с алергии към латекс може да искат да прочетат внимателно описанието на продукта, за да се уверят, че предпазителят за уста е без латекс, докато някои купувачи също могат да предпочетат да търсят опция без BPA.

Комфорт
Комфортът е субективен, но може да зависи от прилепването, материалите и стила на предпазителя за уста. Персонализираните припадъци често са най-удобни, тъй като са изработени за устата на индивида. Някои траверси може да предпочитат усещането за меки предпазители за уста, докато други могат да харесат твърд дизайн. Стилът и формата на предпазителя за уста също могат да повлияят на усещането, тъй като някои може да са по-обемисти от други. Някои модели могат да бъдат създадени за повишен комфорт, с модификации, които да заемат по-малко място в устата.

Устойчивост
Капачките за уста са създадени да издържат на шлайфане и стискане, но колко дълго ще издържат ще зависи от тяхната издръжливост. Тези, предназначени за тежко или тежко смилане, вероятно ще бъдат най-трайни, докато тези, предназначени за леко смилане, могат да се износват по-бързо, особено когато са подложени на умерено до тежко смилане.

Обикновено може да се наложи по-често да се сменят предпазните устройства за тежки зъби за по-нататъшна защита. Много производители на персонализирани предпазители за уста вземат това предвид и съхраняват отпечатъците на зъбите на клиента за лесно подмяна. Тези услуги също обикновено таксуват по-малко за последващи предпазители за уста.

Стил
Производителите произвеждат различни стилове и видове предпазни устройства за уста, за да се настанят различни нужди и предпочитания. Най-забележимата вариация често е начинът, по който предпазителят за уста е монтиран на зъбите, или като модел „кипене и захапка“, по поръчка или като универсален модел.

Цена
Закупуването на предпазител за уста за миене на зъби онлайн обикновено е по-достъпен от закупуването на такъв от зъболекарския кабинет. Много предпазители за устата попадат в диапазона от 100 до 200 долара, но трайността може да е толкова важна, колкото цената при определяне на общата стойност. По-малко издръжлива опция може да се наложи да бъде заменена на всеки няколко месеца, като потенциално се добави към по-висока обща сума с течение на времето, докато по-трайните модели може да струват повече предварително, но изискват по-рядка подмяна.

Кой тип спален капак за уста трябва да избера?

Предлагат се няколко вида предпазители за сън, всеки с потенциални плюсове и минуси. Научаването на повече за тях може да улесни да разберете кое е най-подходящото за вас.

Стилове за
кипене и захапване Предпазителите в стил “ кипене и захапка” имат персонализирано прилягане, без да е необходимо да изпращате отпечатък от зъбите си в лаборатория. Повечето модели предоставят ясни инструкции как да сварите предпазителя за устата, да го извадите с клещи, да го пуснете под студена вода и да го поставите в устата си, за да мухлясва по формата на зъбите ви. След това предпазителят за уста обикновено може да се изплакне и да се използва без престой.

Този дизайн има няколко потенциални предимства, включително персонализиран монтаж, без да е необходимо да чакате лабораторията да обработи вашата поръчка. Много предпазители за уста за кипене и захапване също могат да бъдат презаредени, което може да е удобно, ако зъбите ви се сменят с течение на времето или ако не получите правилното напасване при първия опит.

Изпращане по поръчка
с поръчкови предпазители за уста, купувачът обикновено получава безплатен комплект за отпечатване, който използва, за да направи плесен на зъбите си. След това те изпращат този калъп в лаборатория, където техниците изграждат персонализиран предпазител за устата на клиента. Тези предпазители за уста често са най-подходящи, но могат да бъдат и най-скъпите. Въпреки това, купувачите, които обмислят да закупят предпазител за уста директно от своя зъболекар, могат да получат подобен резултат на по-ниска цена с потребителски предпазител за уста, изпратен по пощата.

Универсални
универсални предпазители за уста са предназначени да паснат на повечето траверси, но са идеални за много малко. Те могат да осигурят бързо, достъпно и удобно решение, въпреки че потребителите им дават смесени отзиви за удобство, удобство и ефективност.

Капачки за уста, които не са предназначени за смилане на зъби
Въпреки че на пазара има много предпазители за зъби, други се отнасят до различни проблеми. Спортните предпазители за уста са изградени за защита на зъбите в случай на удар, а мундщуците против хъркане са предназначени да помогнат за намаляване на хъркането чрез преместване на долната челюст напред.

Въпреки че може да се изкушите да опитате да използвате един от тези предпазители за уста, за да се предпазите от скърцане със зъби, те не са създадени за тази задача. Напреженията от смилането могат да доведат до по-бързо разрушаване на материалите. Те може също да не осигуряват ефективна защита срещу смилане, точно както предпазителят за уста за смилане не е подходящ за спортна защита или намаляване на хъркането. Ако не сте сигурни какъв тип предпазител за уста е подходящ за вас, говорете с Вашия лекар или зъболекар.

Често задавани въпроси за предпазители за уста

Как почиствате предпазител за уста?

Най-добрият начин за почистване на предпазител за уста е като следвате инструкциите на производителя. Повечето трябва да се изплакват и внимателно да се измиват ежедневно. Тъй като пастата за зъби може да бъде абразивна, някои изискват по-нежни почистващи препарати. Оставете предпазителя си за уста да изсъхне, преди да го приберете.

Защитите за уста също обикновено изискват редовно дълбоко почистване, което обикновено може да се направи с неабразивен почистващ препарат за протези, вода за уста или водороден прекис. Внимавайте да следвате инструкциите за почистване, предоставени с предпазителя за уста, за да поддържате устройството си чисто, без да го повредите.

Как работят предпазителите за уста?

Анти-бруксизмът предпазители за уста действат като бариера между зъбите ви, за да осигурят слой амортизация. Предпазникът за уста се поставя върху горните или долните ви зъби, за да предотврати контакт и да защити зъбния емайл.

Нося ли предпазител за уста на горните или долните си зъби?

Спящите могат да носят горна или долна предпазител за устата в зависимост от личните си предпочитания и препоръките на зъболекаря. Мненията варират както между зъболекарите, така и сред потребителите, кой е по-удобен и по-добре остава на място.

Капачки за шлифоване на зъби обикновено са проектирани да се носят както на горните, така и на долните зъби, но не и двете едновременно. Някои адаптивни опции могат да бъдат формовани, за да се настанят горните или долните зъби, докато други са изработени специално за едни или други. Ако имате силни предпочитания, обърнете внимание на описанията на продуктите, за да се уверите, че предпазителят за уста, който обмисляте, отговаря на сметката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector