Menu Close

Най-добрите бамбукови възглавници

Тъй като все повече траверси търсят естествени материали за постелките си, бамбуковите възглавници се радват на нарастваща популярност. Бамбукът има много предимства пред други традиционни възглавници и пълнежни материали. Процесът на отглеждане и събиране на бамбук може да бъде по-устойчив от други текстилни култури като памук, които изискват по-големи количества вода, торове и пестициди. Бамбуковите материали също са естествено издръжливи, охлаждащи, антимикробни и хипоалергенни.

Бамбуковите възглавници обаче могат да варират в широки граници при различните марки. Това включва тяхната обща конструкция, както и вида на използвания бамбуков плат и вътрешното запълване. С по-висока цена от средната възглавница е важно да знаете точно какво отличава най-добрите бамбукови възглавници. Нашето изчерпателно ръководство ще обхване всичко, което трябва да знаете, за да можете да определите дали бамбуковата възглавница е подходяща за вас. Ще разделим различните бамбукови тъкани, често срещаните видове пълнежни материали, разликите в конструкциите на възглавниците и как да разберем дали определена възглавница ще работи за вашите уникални предпочитания за комфорт.

Най-добрите бамбукови възглавници

информация за продукта

Възглавница от бамбук

Най-доброто като цяло

Възглавница от бамбук

Цена:  $ 49,99 – Стандарт $ 59,99 – Queen $ 69,99 – King $ 69,99 – Тяло

Пълнеж:  Патентована смес от настъргана мемори пяна
Твърдост:  Средна, Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Тези, които търсят преживяване, подобно на пух от бамбукова възглавница
 • Всеки тип спален (отстрани, гръб, стомах, комбинация)
 • Тези, които искат възглавница, която се почиства лесно
Акценти:
 • Ултра фината настъргана пяна с памет осигурява усещане, подобно на надолу
 • Разхлабеният пълнеж се адаптира към вашата позиция на сън
 • Мие се в пералня за лесна грижа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Snuggle Pedic

Произведена в САЩ и предлагана в три размера, оригиналната бамбукова възглавница Snuggle-Pedic се отличава с дебел, издръжлив калъф, изработен от бамбукова вискоза, пълнена с настърган пълнеж от мемори пяна. За разлика от някои бамбукови възглавници, направени с настъргана мемори пяна, пълнежът на Snuggle-Pedic е изключително фин. Това придава на възглавницата плюшен усещане, подобно на пуховите пера, но за разлика от пух, мемори пяната ще задържи таванското помещение много по-дълго.

Калъфът на Snuggle-Pedic използва патентована тъкан от бамбуков вискоз, която е тежка, но все още мека. Микро-вентилираните шевове придават на покритието допълнителна дишане въпреки дебелината на плата.

Пълнежът от пяна на Snuggle-Pedic се произвежда в САЩ, а пяната с памет на компанията е сертифицирана от CertiPur-САЩ, с ниско съдържание на ЛОС (летливи органични съединения) Biogreen пяна. Това означава, че Snuggle-Pedic се произвежда без редица вредни химикали и произвежда по-малко неприятна миризма.

Тази възглавница също е силно регулируема. Въпреки че покритието не е с цип, има доста голямо разтягане, което улеснява пренареждането на пълнежа от външната страна на възглавницата. Това позволява на траверсите да регулират твърдостта и формата на възглавницата си, така че да отговарят на техните нужди, независимо от позицията на съня, която предпочитат.

Оригиналната бамбукова възглавница Snuggle-Pedic се доставя безплатно до съседните САЩ, с потенциално платена доставка до Аляска и Хавай. И накрая, възглавницата е подкрепена от 120-нощно изпитание за сън и 20-годишна гаранция.

Сладка нощна бамбукова възглавница

Най-ценно

Сладка нощна бамбукова възглавница

Цена:  $ 49 – Стандарт $ 54 – Queen $ 59 – King

Пълнеж:  Накъсана мемори пяна с активиран бамбук и въглен
Твърдост:  Средно твърда (регулируема)

За кого е най-добре:
 • Тези, които харесват конформирането на мемори пяна
 • Горещи траверси
 • Траверси, търсещи регулируема възглавница
Акценти:
 • Настойките от бамбук и въглен подобряват охлаждането и предотвратяват миризмата
 • Регулируем дизайн с подвижно пълнене
 • Силно представяне на бюджетна цена

Използвайте код SLEEP при плащане, за да получите най-високата отстъпка за възглавници Sweet Night.

Възглавницата Sweet Night Bamboo Pillow е регулируема бамбукова възглавница, направена с помощта на комбинация от естествени материали и уникален, регулиращ температурата пълнеж. Дишаща, хипоалергенна бамбукова покривка от вискоза обгражда регулируема сърцевина от настъргана мемори пяна. Мемори пяната е направена с активиран бамбук и въглен, като помага за предотвратяване на неприятни миризми и подобрява способността му за охлаждане.

Бамбуковата възглавница Sweet Night е от две части с външен капак с цип, увит около вътрешна камера, която съдържа пълнежа на възглавницата. Външната камера е направена изцяло от бамбукова коприна. Този естествен материал позволява на въздуха да тече през възглавницата, като същевременно помага да се предотврати натрупването на прахови акари и често срещани алергени. Външният капак може да се пере в пералня за лесна грижа.

Пълнежът на Sweet Night се държи на място в защитната вътрешна камера с капак с цип. Пълнежът е до голяма степен настъргана мемори пяна, която е направена с активиран бамбук и въглен. Накъсаната мемори пяна е по-дишаща от солидната сърцевина от мемори пяна, докато въгленът и бамбукът са предназначени да помогнат при нощно изпотяване и излишна влага. Има малка комбинация от комфорт за пенопласт, смесен за допълнително омекотяване.

Таванското помещение на възглавницата започва доста високо на около седем инча, с относително плътно средно твърдо усещане за него. Траверсите могат лесно да отворят вътрешната камера за пълнене на възглавницата и да добавят или премахват пълнеж, за да регулират тавана и твърдостта на възглавницата според нуждите.

Възглавницата се предлага в стандартни, кралични и кралски размери. Възглавницата Sweet Night Bamboo Pill се доставя безплатно до съседните САЩ. Тя е подкрепена от 100-нощно изпитание за сън, както и 3-годишна гаранция.

Най-добър лукс

Цена:  $

Попълнете:
Твърдост:

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат луксозен вариант
 • Хора, които спят горещо
 • Спящи, чувствителни към алергени
Акценти:
 • Получената от бамбук черупка спи прохладно
 • Уникалният копринен пълнеж се чувства мек
 • Силно формован

Купувачите, които търсят уникална и луксозна възглавница, ще открият, че уютната възглавница от копринена земя проверява и двете кутии. Пълнежът на възглавницата е изработен от 100% копринена коприна с дълги нишки, която се чувства мека, еластична и плюшена. Траверсите трябва да открият, че тази възглавница е лесна за формоване и че държи добре формата си. Въпреки че има по-висока от средната цена на стикера, цената на Cozy Earth Pillow може да си струва за траверси, които искат луксозна опция, изработена от устойчиви материали.

Cosy Earth е проектирал тази възглавница, за да намали влажността и да остане хладен, докато спите. Пълнежът от коприна и 100% вискоза от бамбуково покритие позволяват на въздуха да циркулира, като гарантира, че възглавницата ви не задържа твърде много топлина. Възглавницата е със средно ниво на таванско помещение, което е най-подходящо за гърбовете и страничните траверси.

Производителят препоръчва точково почистване или машинно измиване на капака само когато е необходимо, за да се запази дълголетието му. Траверсите с чувствителна кожа могат да намерят Копринената възглавница за подходяща, тъй като е произведена без сурови багрила или химикали и е предназначена да бъде хипоалергенна. Cosy Earth подкрепя възглавницата си с 10-годишна гаранция и 30-нощно изпитание за сън. Клиентите в съседните САЩ се класират за безплатна доставка и връщане.

Най-добре регулируем

Цена:  $

Попълнете:
Твърдост:

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят възглавница, която може да се персонализира много
 • Траверси с точки на натиск
Акценти:
 • Регулира се по твърдост и височина
 • Включва три различни вложки
 • Вискозата от бамбукова покривка регулира температурата

Персонализираната възглавница LAYR от Luxome е силно регулируема възглавница, която широка гама от траверси трябва да намери за удобна. Моделът на Luxome се предлага с три вложки, които са предназначени да се чувстват и изпълняват по различен начин. Траверсите могат да регулират както таванското ниво, така и нивото на твърдост на възглавницата чрез смесване и подравняване на вложки. Ценовата точка е в рамките на средния диапазон за луксозна възглавница и нейният персонализиран дизайн предлага добавена стойност за купувачите.

Траверсите могат да избират между три материала за персонализирана повърхност за сън. Първата вложка има алтернативно пълнене надолу, което се чувства меко. Запълването на втората вложка е 75% настъргана пяна с гел и 25% алтернатива. Тази средно твърда комбинация предлага подкрепа и облекчаване на налягането, като същевременно остава плюшена. Третата вложка е най-твърдата. Състои се от две твърди парчета гел вливаща се мемори пяна, които предлагат структурирана поддръжка в две различни нива на таванско помещение.

Когато се използват и трите вложки, общата височина на възглавницата е 11 инча. Luxome препоръчва да добавите и премахнете вложките, за да намерите комбинация, която отговаря на вашия стил на сън, вместо да използвате и трите. Траверсите за гърба, стомаха и страничните траверси вероятно ще намерят таванско помещение и ниво на поддръжка, подходящо за техните нужди.

Горещите траверси могат да оценят качествата на регулиране на температурата на вливаната с гел мемори пяна и вискоза от бамбуково покритие. Задържането на топлина ще варира в зависимост от това кой пълнеж сте избрали, въпреки че мрежестият отвор и покривът на покривалото насърчават дишането и въздушния поток. Капакът може да се пере в машина, както и капаците от 100% памук, които обвиват всяка вложка.

Възглавница от бамбук Sleepsia IK

Най-доброто за комбинирани траверси

Възглавница от бамбук Sleepsia IK

Пълнеж:  Настъргана пяна с памет
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Комбинирани траверси и други, които предпочитат възглавници с регулируемо таванско помещение
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Накъсаната пяна може да се добави или отстрани, за да се регулира таванското помещение
 • Дишаща и перална покривка в машината
 • 2 възглавници при всяка покупка

Читателите на SleepFoundation.org получават 10% отстъпка с код: SF10.

Възглавницата от бамбук Sleepsia IK е чудесна възможност за хора, които сменят позициите на съня през цялата нощ. Възглавницата съдържа настърган пълнеж от мемори пяна, който собствениците могат да добавят или премахват, когато пожелаят да променят дебелината и цялостното усещане. Тези, които спят предимно на страни или на гърба си, могат да увеличат таванското помещение, за да насърчат по-доброто изравняване на гръбначния стълб, докато трапезите на стомаха могат да намалят пълнежа, за да намалят потенциала за болка във врата и раменете.

Възглавницата IK Bamboo е подходяща и за горещи траверси и хора, които живеят на топли или влажни места. Въздухът циркулира добре в интериора, за да помогне на възглавницата да поддържа комфортна температура, докато покривката е произведена от дишаща вискоза, получена от бамбук за допълнително охлаждане. Капакът на възглавницата може да се свали и изпере в домакинската миялна машина и сушилня, но не трябва да се опитвате да почиствате пяната. Предлагат се размери на кралица и крал.

Всяка покупка включва две възглавници. Наземната доставка е безплатна за поръчки до всички 50 държави. Sleepsia също подкрепя възглавниците с пълна гаранция за удовлетворение.

Карилоха гел възглавница

Най-добро охлаждане

Карилоха гел възглавница

Цена:  $ 109 – Стандарт $ 119 – King

Пълнеж:  Влита с гел бамбукова въглища с мемори пяна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Хора, които изпитват болки във врата
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат съответстващото усещане за твърда мемори пяна
Акценти:
 • Мемори пяна от бамбуков въглен и дишаща покривка осигуряват отлично охлаждане
 • Плътно прилягащата пяна облекчава натиска върху шията
 • Умереното таванско помещение и средното ниво на твърдост правят тази възглавница подходяща за различни предпочитания за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Cariloha Bamboo

Възглавниците от бамбук обикновено са идеални за горещи траверси поради изключителната дишане на материали, получени от бамбук. Възглавницата Cariloha Gel се отличава с температурен неутралитет благодарение на сърцевината си, която се състои от пяна с бамбуков въглен, напоена с охлаждащ гел. Бамбукът и въгленът притежават естествени охлаждащи свойства, а гелът е предназначен да отвежда топлината от тялото ви.

Капакът на възглавницата помага и за контрол на температурата, тъй като е направен от смес от полиестер и вискоза от бамбук, последният от които е много дишаща материя. Поради тези причини, възглавницата Cariloha Gel е чудесен избор за хора, които са склонни да спят горещо на възглавници с мемори пяна.

Пяната също се очертава в близост до главата и шията, което може да облекчи болката и точките на натиск, които се развиват в тези области. Това прави възглавницата особено подходяща за странични траверси, които често изпитват дискомфорт по протежение на гръбначния стълб, тъй като предпочитаната им позиция не насърчава равномерното подравняване, както и спането на гърба.

Капакът може да се сваля и измива във вашите домакински машини, когато е необходимо да се почисти, но пяната трябва да се почиства само на място, ако се замърси или изцапа. Предлагат се стандартни и кралски размери.

Гел възглавницата е на разумни цени и Cariloha Bamboo предлага безплатна наземна доставка за поръчки в САЩ от $ 100 или повече, което включва и двата размера на възглавницата. Ще получите 30-нощно изпитание за сън с покупката си.

Възглавница от елда от бамбук PineTales

Най-подкрепящи

Възглавница от елда от бамбук PineTales

Пълнеж:  корпуси от елда
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат много твърди възглавници
 • Траверси, чиито предпочитания на таванското помещение варират от нощ до вечер
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Корпусите от елда могат да се добавят или премахват, за да се регулира таванското помещение
 • Изключително дишане и охлаждане
 • Пълнежът е органичен и 100% отглеждан в САЩ

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници PineTales

Бамбуковата елда възглавница от PineTales се жени за два от най-популярните материали за възглавници, използвани днес. Пълнежът се състои от елда корпуси, които са сертифицирани като органични и се отглеждат в Съединените щати, докато капакът е направен от вискоза от бамбук. Покривната тъкан е доста дишаща и въздушният поток е стабилен в целия интериор, така че тази възглавница е много подходяща за горещи траверси и хора, които живеят в топъл или влажен климат.

Регулируемостта е друга предимство. Корпусите могат да се добавят или премахват, за да се промени таванското помещение, което прави възглавницата удобна за различни позиции на сън. Въпреки това, корпусите имат постоянно твърдо усещане, независимо от това колко запълване използвате и трябва да очаквате много подкрепящо усещане от тази възглавница. PineTales продава допълнителни корпуси на едро, ако някога се наложи да попълните доставките си.

Предлагат се три размера. В допълнение към стандартните, можете да изберете и по-малки „компактни“ или „японски“ размери. За да почистите възглавницата, първо премахнете напълно корпуса и след това измийте капака и вътрешната памучна подложка във вашата домакинска машина. Ако някой корпус се намокри, просто ги изсушете на въздух, докато не могат да бъдат поставени обратно в възглавницата.

PineTales осигурява безплатна доставка на земята за всички поръчки в съседните САЩ. Компанията също така позволява връщане на възглавници в рамките на 45 дни от първоначалната поръчка.

Какво е бамбукова възглавница?

Adblock
detector