Menu Close

Най-добрите възглавници за тяло

Възглавниците за тяло не получават толкова внимание, колкото конвенционалните възглавници, но могат да бъдат също толкова въздействащи. Те са изключително дълги (обикновено най-малко 48 инча), така че да са по-близки по дължина до тялото на възрастен. Поради допълнителната си дължина, възглавниците за тяло са много гъвкави, с много начини да ги използвате. Можете да използвате един, за да ви подпирате, или можете да го обвиете с крака и ръце. Страничните траверси, стомашните траверси, бременните жени и хората, които страдат от болки в гърба, често могат да намерят облекчение от правилната възглавница на тялото.

Докато избирането на възглавница за тяло може да изглежда просто на повърхността, те са също толкова разнообразни, колкото и другите продукти за сън. Те имат различни форми, пълнежи, тежести и твърдост, като всички те оказват влияние върху комфорта и ефективността на възглавницата.

Ще споделим любимите си възглавници за тяло на пазара днес и ще обясним какво ги отличава. Също така ще проучим различни видове възглавници за тяло, как са конструирани и ще детайлизираме основните фактори, които трябва да вземете предвид, докато пазарувате една.

Най-добрите възглавници за тяло

информация за продукта

Възглавница за тяло Zoma

Най-доброто като цяло

Възглавница за тяло Zoma

Цена:  $ 120 – Тяло

Пълнеж:  Настъргана мемори пяна и алтернативни влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични траверси, които изпитват болка и натиск поради лошо подравняване
 • Горещи траверси
 • Хора, които са алергични към автентичен пух
Акценти:
 • Балансирана комбинация от подкрепа и плюшен комфорт
 • Подобрява подравняването на гръбначния стълб за страничните траверси
 • Минимално задържане на топлина за хладно усещане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Zoma

Възглавницата за тяло Zoma осигурява целенасочено облекчаване на болката и натиска. Пълнежът е направен от алтернативни клъстери надолу, формовани в микро възглавници, които се адаптират към тялото и облекчават дискомфорта, свързан с лошото изравняване на гръбначния стълб. Хората, които са алергични към истински пух, няма да изпитват никакви симптоми, а възглавницата също е добър вариант за тези, които не искат да купуват продукти на животинска основа.

Тази възглавница предлага и отлично регулиране на температурата. Алтернативата за пух не абсорбира много телесна топлина – особено в сравнение с автентичния пух или мемори пяна – и лекото покритие е доста дишащо.

Капакът може да се свали за машинно пране, но никога не е необходимо да изпирате пълнежа. Възглавницата е с дължина 52 инча, а пълнежът я прави изключително лека и лесна за придвижване и настройка.

Възглавницата за тяло Zoma е на конкурентни цени, но доставката е безплатна за всички клиенти в долните 48 държави. Можете да върнете възглавницата в рамките на 100 дни от първоначалната ви поръчка, за да получите пълно възстановяване и да се класирате за безплатна доставка. Този продукт е подкрепен и с 10-годишна гаранция.

Фирменият магазин на компанията Безплатна вложка за тяло със средна плътност

Най-ценно

Фирменият магазин на компанията Безплатна вложка за тяло със средна плътност

Цена:  $ 74 – Тяло

Попълване:  Долу алтернативно запълване
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които са алергични към автентичен пух
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Ултра-плюшено усещане
 • Регулиране на температурата над средното
 • Пухкавото усещане за пух на бюджетна цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците на The Company Store

Фирмената възглавница за тяло със средна плътност на компанията от The Store Store е пълна с алтернативни клъстери на базата на полиестер, които имитират мекотата на естествения пух, без да предизвикват алергии или да спят прекалено горещо. Възглавницата също е добър вариант за потребители, които предпочитат да не купуват продукти на животинска основа. С дължина 72 инча, тази вложка предлага и по-голяма дължина и обем от средната възглавница за тяло.

Черупката е съставена от памук, който е сресан, за да придаде на материала много меко и гладко усещане. Въпреки големия размер на възглавницата, тя тежи само 85 унции и е много лесна за повдигане и преместване в сравнение с възглавниците за тяло, пълни с по-плътни и тежки пълнежи.

Трябва да забележите почистването на възглавницата само ако се замърси, тъй като химическото чистене или машинното пране може да навреди на структурната цялост. Възглавница за тяло с пълнеж надолу се предлага и от The Company Store. И двата модела споделят една и съща цена на стикера.

Благодарение на достъпна цена и безплатна доставка за всички поръчки в съседните САЩ, тази възглавница за тяло е много лесна за вашия бюджет. Фирменият магазин също така позволява безплатно връщане в рамките на 90 дни от първоначалната покупка, дори ако през това време сте спали на възглавницата и продуктът е подкрепен с допълнителна гаранция за цял живот.

Възглавница за тяло Sweet Zzz

Най-добър органичен

Възглавница за тяло Sweet Zzz

Пълнеж:  100% надолу алтернативни влакна
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Хора, които са склонни да спят горещо
 • Странични траверси
 • Тези, които предпочитат възглавници с регулируеми настройки на таванско помещение
Акценти:
 • Алтернативните влакна Virgin Virgin предлагат изключително плюшено усещане
 • Дишаща органична памучна обвивка
 • Регулируемо пълнене

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sweet Zzz

Възглавницата за тяло Sweet Zzz е отличителен продукт, благодарение отчасти на своя персонализиран дизайн. Възглавницата е конструирана с първокласно алтернативно пълнене, затворено в дишаща обвивка, изработена от сертифициран по GOTS органичен памук. Можете да регулирате силата на звука чрез добавяне или премахване на запълване, което ви позволява да промените таванското помещение и цялостното усещане, когато пожелаете.

Моделираното усещане на възглавницата е подходящо за бременни жени и други странични траверси, които обичат да се притискат с възглавница в леглото. Алтернативата за пух запазва минимално количество телесна топлина в сравнение с истинския пух, така че тази възглавница трябва да спи достатъчно хладно. Това също е добър вариант за хора с алергии към пуха или за онези, които предпочитат да не купуват продукти на животинска основа.

Пълнежът се съдържа във вътрешна обвивка, което ви позволява да премахнете капака, когато трябва да се почисти. Вътрешната обвивка може също да се измие и изсуши в машина, но първо ще трябва да премахнете пълнежа. Капакът трябва да се почиства само на химическо или ръчно измиване.

Sweet Zzz предлага безплатна доставка на земята за всички клиенти в долните 48 държави. Възглавницата за тяло е подкрепена от 50-нощно изпитание за сън, което включва безплатни връщания и четиригодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Възглавница за тяло на Coop за домашни стоки

Най-доброто за странични траверси

Възглавница за тяло на Coop за домашни стоки

Цена:  $ 70 – Тяло

Пълнеж:  Патентована комбинация от напречно нарязана мемори пяна и клъстери от микрофибър
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Траверси, които предпочитат регулируеми възглавници
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Пълнежът може да бъде добавен или премахнат за регулиране на таванско помещение
 • Плюшена комбинация от микрофибърни клъстери и мемори пяна
 • Дишащата черупка поддържа студена температура

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Възглавницата за тяло на Coop Home Products се основава на популярния водещ модел на компанията. Пълнежът се състои от патентована комбинация от напречно нарязана мемори пяна и плюшен пълнеж от микрофибър, който кара възглавницата да се чувства много плюшена и възвишена. Можете да добавяте или премахвате запълване, за да смените таванското помещение по всяко време, а Coop Home Goods продава попълване на едро, когато имате нужда от нова доставка.

Докато много възглавници с мемори пяна спят прекалено топло, този модел се отличава с черупка, направена от дишаща смес от полиестер и вискоза от вискоза, която не трябва да се чувства прекалено гореща за повечето хора. Цялата възглавница може да се пере в домакински машини, въпреки че собствениците трябва да вземат размера на пералнята и сушилнята, преди да се опитат да я почистят. Изсушаването на възглавницата може също да помогне за възстановяване на формата, когато започне да се изравнява.

Възглавницата е с дължина 54 инча, което й придава средна дължина. Пълнежът го прави много лесен и прилепнал, така че страничните траверси – особено бременните жени – трябва да го намират за удобен.

Подобно на други възглавници за домашни стоки Coop, тази има много разумни цени и доставката е безплатна за всички поръчки в САЩ. Клиентите получават 100-нощно изпитание за сън за тестване на възглавницата си, както и петгодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Яна Възглавница

Най-удобно

Яна Възглавница

Цена:  $ 199 – Тяло

Пълнеж:  Настърган латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат регулируеми възглавници за тяло
 • Горещи траверси
 • Хора с чувствителна кожа
Акценти:
 • Накъсаният латекс може да бъде добавен или премахнат, за да смените таванското помещение
 • Изключително дългата контурна форма прави възглавницата много лесна за формоване
 • Гладка покривка от органичен памук и коприна от бамбук

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Яна

Възглавницата Yana е луксозно изработена опция за хора, които обичат да се притискат с възглавницата за тяло през нощта. С дължина 55 инча, възглавницата е оформена в средата и ще се лепне по тялото ви, без да се прегръща прекалено силно. Пълнежът се състои от настърган латекс, който предлага нежно прилягане и страхотна дишаща способност. Можете да добавите или премахнете толкова запълване, колкото искате, за да промените таванското помещение и общата плътност.

Калъфът е съставен от органичен памук, смесен с вискоза от бамбуков велур. Материалът е копринено гладък и идеален за хора с чувствителна или лесно дразнеща кожа. Винаги, когато възглавницата трябва да бъде почистена, можете да свалите капака и да я измиете и изсушите във вашите домакински машини.

Възглавницата Yana тежи 16 килограма при пълен обем, така че няма да е нужно да се притеснявате, че ще се измести или плъзга по леглото ви, докато спите. Сгъваемият дизайн също ви позволява да пъхнете възглавницата между коленете си или да я използвате като удобна подпора.

Възглавницата е на изгодни цени, като се има предвид нейните луксозни материали и внимателен, уникален дизайн. Яна не приема връщане на отворени възглавници.

Възглавница за тяло Tempur-Pedic

Най-доброто за бременност

Възглавница за тяло Tempur-Pedic

Пълнеж:  единичен парче пяна TEMPUR
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Бременни жени
 • Странични траверси
 • Тези, които търсят възглавници за тяло, по-малки от C-образни и U-образни възглавници
Акценти:
 • TEMPUR пяна отговаря на тялото
 • Правоъгълната форма позволява гъвкаво поставяне
 • Нивото на твърдост осигурява силна подкрепа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tempur-Pedic

Възглавницата за тяло Tempur-Pedic е универсална опция за възглавници за тяло, които ще ви служат по време на бременност и след това. Възглавницата BodyPillow е направена от едно твърдо парче патентована пяна TEMPUR. Подобно на мемори пяната, пяната TEMPUR отговаря на формата на тялото ви, като същевременно осигурява силна опора. Тези функции могат да помогнат за облекчаване на дискомфортни или болезнени точки на натиск, които могат да се развият по време на бременност.

Тази възглавница има средно твърдо усещане и е с дължина 48 инча и ширина 14 инча, със 7-инчово таванско помещение. Правоъгълната форма позволява на жените да поставят възглавницата пред тялото или зад тялото, в зависимост от това къде е най-необходима. В сравнение с C-образните и U-образните възглавници за тяло, тази възглавница заема по-малко място в леглото. Възглавницата също е идеална за странични траверси и може да се използва след бременност.

Полиестерното покритие е подвижно и се пере в пералня. Пяната TEMPUR има сертификат CertiPUR-US, което означава, че пяната не съдържа известни вредни съединения. Това може да е важен фактор в решението на жената да закупи възглавница за бременност.

Tempur-Pedic предлага 5-годишна гаранция на своята BodyPillow. Възглавници, поръчани чрез уебсайта на компанията, отговарят на условията за безплатна доставка. Компанията не предлага безплатни проби и приема връщане само ако възглавницата е повредена или дефектна.

Възглавница за тяло от естествен латекс Sleep Artisan

Най-доброто за болки в гърба

Възглавница за тяло от естествен латекс Sleep Artisan

Цена:  $ 119 – Тяло

Пълнеж:  90% настърган латекс Talalay, 10% поли-копринени влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, на които настърганата пяна е неудобна
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат регулируеми възглавници
Акценти:
 • Премиум Talalay латекс
 • Отзивчиво, подкрепящо усещане
 • Изключително дишащ за страхотно представяне

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleep Artisan

Възглавницата за тяло от естествен латекс Sleep Artisan е друг регулируем модел, но този не съдържа пяна. Пълнежът се състои най-вече от настърган латекс Talalay, заедно с някои алтернативни клъстери, които придават на възглавницата ултра-плюшено усещане. Формата на възглавницата е леко вдлъбната от едната страна, което я прави по-удобна за различни позиции на съня и идеална за прилепване, особено за бременни жени и хора с болки в гърба.

Тази възглавница също спи много готино. Пълнежът не задържа твърде много телесна топлина, а дишащата покривка се получава от смес от органичен памук и помощ. Капакът и вътрешната облицовка са оборудвани с ципове, които ви позволяват достъп до основната камера и добавяне или премахване на пълнеж, докато не постигнете идеалното си таванско помещение. Sleep Artisan предлага допълнително попълване на едро, когато имате нужда от попълване.

С дължина 40 инча, възглавницата е малко по-къса за модел с размер на тялото. Капакът може да бъде свален и измит във вашите домакински машини, но пълнежът не е необходимо да се мие – нито трябва да бъде.

Цената на възглавницата е много достъпна, като се има предвид колко трайна и добре изработена е, а Sleep Artisan предлага безплатна доставка на земята. Можете да го изпробвате в продължение на 30 дни, преди да решите да го запазите или върнете и всеки купувач получава тригодишна гаранция, която предпазва от структурни дефекти.

Bolster Sleep Company Охлаждаща възглавница за тяло Tencel

Най-добро охлаждане

Bolster Sleep Company Охлаждаща възглавница за тяло Tencel

Цена:  $ 79 – Тяло

Пълнеж:  надолу алтернативни микрофибри
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, склонни към прегряване
 • Тези, които искат гъвкавостта на C-образна възглавница
 • Бременни жени
Акценти:
 • Алтернативното пълнене надолу е леко и дишащо
 • С-образен дизайн обгръща тялото
 • Капакът на Tencel помага да се отдели телесната топлина далеч от спящия

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците на Bolster Sleep Company

Възглавницата за тяло на Bolster Sleep Company Cooling Tencel е С-образна възглавница с охлаждащо покритие, за да й помогне да поддържа по-неутрална температура, докато се увива около спалния шкаф.

Капакът Tencel прехвърля топлината и влагата далеч от траверса, за да ги поддържа хладни и сухи. Също така се сваля и може да се пере за удобно почистване. Охлаждащата възглавница за тяло Tencel на Bolster Sleep Company използва хипоалергенно алтернативно пълнене надолу, което е дишащо за допълнително намаляване на задържането на топлина. Има средно твърдо усещане, съчетаващо подкрепа и плюшеност.

Макар че неговият С-образен дизайн може да се хареса на всеки спящ, който търси по-удобен нощен сън, той може да е особено подходящ за бременни или търсещи подкрепа.

Охлаждащата възглавница за тяло Tencel на Bolster Sleep е с размери 52 инча на 28 инча. Той има 7-инчов таванско помещение, което е проектирано да спомогне за насърчаване на подравняването на бедрата. Тази възглавница е изработена от екологични материали, проектирани да бъдат антимикробни и сертифицирани от CertiPUR-US. Сертификацията CertiPUR-US показва, че пълнежът на възглавницата е тестван, за да не съдържа потенциално вредни вещества, като живак, формалдехид и олово.

Всяка възглавница се предлага с 3-годишна ограничена гаранция. В рамките на 30 дни клиентите могат да върнат неотворени възглавници за частично възстановяване. Bolster Sleep Company начислява 25% такса за възстановяване на запасите.

Какво представлява възглавницата за тяло?