Menu Close

Най-добрите охлаждащи възглавници

Много хора познават чувството да обърнат възглавницата си на „хладната страна“ посред нощ. Традиционните възглавници често задържат топлината и се чувстват топли на лицето на спящия. Преобръщането на възглавницата на другата страна се чувства по-хладно, макар и за кратко. Особено горещите траверси може да се чудят дали има охлаждаща възглавница, която осигурява това усещане постоянно през цялата нощ.

Спането горещо може да доведе до изпотяване, прегряване и общ дискомфорт. Също така може да прекъсне съня и да причини умора през деня. Температурата влияе върху качеството на съня и има много фактори, които трябва да се вземат предвид при създаването на комфортна среда за сън. Матракът, възглавниците и спалното бельо играят роля. Охлаждащата възглавница може да помогне на хората да спят спокойно, като регулира температурата и разсейва топлината.

Ще покрием нашите най-добри избор за най-добрите охлаждащи възглавници и какво да търсите при пазаруване. Разбиваме какво представлява охлаждащата възглавница и нейните плюсове и минуси за траверси. Ще намерите и полезни съвети за спокойно спане.

Най-добрите охлаждащи възглавници

информация за продукта

Двойна охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze

Най-доброто като цяло

Двойна охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze

Цена:  $ 169 – Queen $ 209 – King

Пълнеж:  TEMPUR мемори пяна с покритие TEMPUR-Breeze Gel
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Горещи траверси, които харесват контурното усещане на мемори пяна
 • Купувачи с по-голям бюджет
Акценти:
 • Разполага с охлаждащи гел подложки от двете страни на възглавницата
 • Съответстващо усещане за мемори пяна, без прекомерно задържане на топлина
 • Луксозно, комфортно усещане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tempur-Pedic

Въпреки че мемори пяната има репутацията на запазваща топлина, възглавницата с двоен бриз Tempur-Pedic Tempur-CLOUD взема мерки за компенсиране на това. Възглавницата с мемори пяна използва гел подложки от двете страни за разсейване на топлината. Възглавницата предлага и забележително облекчаване на налягането.

100-процентното памучно плетено покритие е капитонирано и дишащо. Отвежда влагата и добавя въздушен поток през възглавницата. Сърцевината на възглавницата се състои от материал TEMPUR със средно усещане, патентована смес от пяна на Tempur-Pedic, която се съчетава тясно. Сърцевината на TEMPUR има гел подложка TEMPUR-Breeze от всяка страна. Този проводящ материал отвежда топлината от тялото и го разсейва.

Възглавницата има хладно усещане първоначално. Това помага на потребителите да се чувстват комфортно, докато заспиват, но все още има възможност за задържане на топлина през цялата нощ.

Тази възглавница е и най-скъпата опция в нашия списък, така че е най-подходяща за купувачи с по-голям бюджет. Мемори пяната често има първоначална миризма поради изпускане на газове, въпреки че трябва да се разсее бързо в добре проветриво помещение.

Възглавницата с двоен бриз Tempur-Pedic Tempur-CLOUD се предлага в размери на кралица и крал. Има средна твърдост, която е най-подходяща за странични и задни траверси. Tempur-Pedic не позволява връщане на двойната бриз възглавница Tempur-Pedic Tempur-CLOUD, но възглавницата е покрита с 5-годишна гаранция.

Възглавница Вая

Най-ценно

Възглавница Вая

Цена:  $ 60 – Queen $ 85 – King

Пълнеж:  пенопласт с отворена клетка
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат възглавници, които се чувстват меки и се прилепват тясно
 • Странични и задни траверси
 • Тези с точки на болка и натиск във врата
Акценти:
 • Адаптивният пенопласт поглъща по-малко топлина от мемори пяната
 • Усещане за близко съответствие
 • Отлична стойност

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за сън Vaya

Възглавницата Vaya е чудесен пример за висококачествена охлаждаща възглавница, която няма да разбие банката. Сърцевината е съставена от отворен клетъчен пенопласт, който се съчетава тясно, за да облекчи налягането, без да задържа твърде много телесна топлина, което ви позволява да останете хладни и комфортни през цялата нощ. Мекото, подвижно покритие от микрофибър обхваща пяната, за да придаде на повърхността изключително плюшено усещане за допълнителен комфорт.

Таванското помещение на възглавницата е с дебелина 6 инча, което го прави най-подходящ за странични и задни траверси. Предлагат се размери на кралица и крал. Капакът може да се измие и изсуши във всяка домакинска машина, но трябва само да забележите почистването на пяната, ако е необходимо. Пяната е получила сертификат Certi-PUR, което показва, че пяната не съдържа озоноразрушители или други вредни химикали.

В допълнение към много разумна цена за една възглавница, Vaya Sleep предлага 15% отстъпка, ако закупите две в същия ред. Доставката е безплатна и за всички поръчки в съседните САЩ. Ще получите 60-дневен пробен период за сън, за да тествате възглавницата, която започва на датата на доставка, заедно с 10-годишна гаранция за допълнително спокойствие.

Възглавница Saatva Latex

Най-добър лукс

Възглавница Saatva Latex

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Настърган 100% американски латекс Talalay и алтернатива на пух
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Хора, които се радват на мека амортизация за главата и врата
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат възглавници с регулируема дебелина
Акценти:
 • Плюшеното пълнене се състои от настърган латекс Talalay и материал от микродениер
 • Капакът от органичен памук може да се пере в машина
 • 45-нощно изпитание за сън и 1 година гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Латексната възглавница Saatva предлага няколко предимства за траверси освен охлаждането и дишането. Изработена с камерен дизайн, възглавницата се отличава със сърцевина, съдържаща настърган латекс Talalay и вътрешна възглавница, омекотена с плюшен микродениерен материал. Можете да премахнете микродениера, за да смените таванското помещение, но възглавницата запазва комфортно меко усещане, без да губи опора.

Капакът на възглавницата е съставен от 100% органичен памук, друг материал, който регулира температурата доста добре. Изпъкналите страни помагат за поддържането на добра опора за таванско помещение и врата. Памукът и латексът също са издръжливи, придавайки на тази възглавница по-голяма от средната очаквана продължителност на живота. Можете да сваляте и обработвате капака винаги, когато трябва да се почисти.

Предлагат се размери на крал и кралица и двете имат разумни ценови точки. Можете да спестите $ 20, като закупите две дами едновременно, или $ 40, когато купите два краля. Доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ и покупката ви ще включва 45-дневен пробен период на сън и 1-годишна гаранция.

Мечешка възглавница

Най-доброто за множество спални пози

Мечешка възглавница

Цена:  $ 125 – Queen $ 145 – King

Пълнеж:  Единично, аерирано парче пенопласт „LOFT-X“
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Тези, които искат контурна възглавница от пяна
 • Спящи с алергии
Акценти:
 • Мрежестите панели и вентилираната пяна подобряват въздушния поток
 • Покритието за охлаждащ плат отвежда влагата
 • Умереното таванско помещение и средното усещане са подходящи за комбинирани траверси

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници на Мечки

Възглавницата Bear се чувства хладна на допир, което я прави една от най-добрите охлаждащи възглавници за горещи траверси. Газираната пяна и мрежестите панели добавят дишане към възглавницата и предотвратяват задържането на топлина.

Възглавницата Bear Bear има уникално покритие Double Ice от плат, което отвежда влагата. Капакът на възглавницата има ъглови акценти с двойна мрежа, които помагат за разсейване на топлината и регулиране на температурата. Капакът може да се свали и да се пере в пералня.

Пълнежът на възглавницата включва собствена смес от пяна Loft-X. Тази хибридна пяна има качества, подобни на мемори пяната и латекса. Той се очертава с формата на главата и шията, но предлага устойчивост, която улеснява преместването на главата и шията при необходимост. Ядрото на пяната е хипоалергенно и антимикробно. При необходимост трябва да се почисти на място, но не може да се измие.

Възглавницата Мечка е предназначена за горещи траверси, които се потят през цялата нощ, тъй като отвеждат топлината и влагата. Сместа от пяна Loft-X облекчава налягането с отзивчивия си контурен характер. Тъй като пяната се вентилира, тя задържа по-малко топлина, отколкото твърдата възглавница от пяна.

Средната твърдост и таван на възглавницата не се регулират. Открихме, че тази комбинация от твърдост и таванско помещение е най-подходяща за гръбни и странични траверси, но може да не е подходяща за траверси. Съществува известен потенциал за отделяне на газове, въпреки че всяка първоначална миризма трябва да се разсее в рамките на няколко дни.

Възглавницата Мечка се предлага в размер на кралица или крал. Bear предлага 100-нощно изпитание за сън и покрива възглавницата с 2-годишна ограничена гаранция.

GhostPillow Faux Down

Най-добра алтернатива надолу

GhostPillow Faux Down

Цена:  $ 85

Пълнеж:  Гел от микрофибър
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които са алергични към истински пух
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Алтернативните влакна от плюшен пух имитират усещането и възвишеността на истинския пух
 • Материалът с фазова промяна в капака намалява натрупването на топлина
 • Достъпна опция за пакетиране на ценови точки и калъфки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници GhostBed

GhostPillow – Faux Down илюстрира много от причините, поради които траверсите избират този материал пред истинския пух. Алтернативните влакна отдолу предлагат същото плюшено, възвишено усещане като автентичните си колеги, без да използват компоненти на животинска основа, да предизвикват симптоми на алергия или да спят прекалено топло. Гелната инфузия подобрява дишането на пълнежа, докато покритието с промяна на фазата отнема топлината от тялото ви и се чувства хладно на допир. Горещите траверси трябва да бъдат напълно доволни от тази възглавница.

Същото може да се каже и за странични и задни траверси поради 7-инчовия профил на възглавницата. И двете положения обикновено се нуждаят от допълнителен таван, за да се осигури равномерно подравняване на гръбначния стълб и по-малко натиск около врата и раменете. Освен това цялата възглавница – включително пълнежът – може да се пере вкъщи, така че няма да е необходимо да отделяте време за пране на ръце или да плащате за химическо чистене. GhostBed предлага един размер за възглавницата с размери, сравними с традиционната кралица.

GhostPillow – Faux Down има много достъпна цена в сравнение с подобно конструирани възглавници с мемори пяна и ще получите 50% отстъпка за калъфка от черница от коприна, ако решите да свържете и двата артикула с покупката си. Доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ и всяка поръчка включва пробен период за сън от 101 нощи и 5-годишна гаранция.

Органична възглавница от бреза

Най-добър органичен

Органична възглавница от бреза

Цена:  $ 99 – Queen $ 119 – King

Пълнеж:  Настърган естествен латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, които търсят възглавница с усещане на средно ниво
 • Горещи траверси
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Изграден с естествени и органични компоненти
 • Отлично дишане и контрол на температурата
 • Сертифицирани от OEKO-TEX и Eco-INSTITUT

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от бреза

Обикновено латексните възглавници спят хладно, но органичната възглавница от бреза е забележителна, тъй като тя също е направена от устойчиви материали. Калъфът е съставен от органичен памук, сертифициран от Global Organic Textile Standard (GOTS), един от водещите световни органи за тези видове тъкани. Сърцевината съдържа естествен, настърган латекс Talalay, докато външната камера е подплатена с органична вълна. Тези материали правят възглавницата добър вариант за потребители, които предпочитат да закупят екологични продукти.

Възглавницата има средно усещане, но нейният многослоен дизайн също така осигурява пълен таван и страхотна цялостна подкрепа за странични и задни траверси. Памучното покривало е силно дишащо, а вълната има влагозадържащи свойства, така че горещите траверси и тези, които пребивават в топъл или влажен климат, трябва да намерят и възглавницата удобна. В допълнение към GOTS, възглавницата е спечелила сертификати от OEKO-TEX и eco-INSTITUT, което показва, че различните материали не съдържат никакви вредни вещества или химикали.

Докато латексните възглавници са склонни да струват скъпо, органичната възглавница от бреза е на разумни цени и клиентите в съседните САЩ се класират за безплатна наземна доставка. Покупката ви включва 100-дневен пробен период за сън за тестване на възглавницата и 1-годишна гаранция, ако решите да я запазите.

Възглавница Muse

Най-доброто за болка в шията

Възглавница Muse

Цена:  $ 120 – Стандартна

Пълнеж:  Накъсана и твърда мемори пяна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Хора, които изпитват остри точки на натиск във врата си
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които обикновено намират възглавниците с мемори пяна твърде топли
Акценти:
 • Балансирана комбинация от съответствие и поддръжка
 • Комбинацията от твърда и настъргана мемори пяна създава отзивчиво усещане
 • Фазово-променящият се материал разсейва телесната топлина

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за сън Muse

Мемори пяната е популярен материал за възглавници, защото тя се очертава равномерно по главата и шията, облекчавайки болки, болки и точки на натиск в процеса. Накъсаната мемори пяна осигурява усещане за плюш, докато твърдата мемори пяна обикновено е малко по-плътна и твърда. Възглавницата Muse съдържа и двата материала, структурирани със слой раздробена пяна върху плътна твърда основа от пяна. Възглавницата има средно усещане, така че ще отговаря на главата и шията, без да потъва прекалено.

Клиентите могат да избират между три нива на таванско помещение в зависимост от тяхната позиция на сън и предпочитания за дебелина. 5-инчовата възглавница предлага най-ниското таванско помещение, което я прави най-подходяща за спане на стомаха, докато 6- и 7-инчовите възглавници вероятно ще бъдат по-удобни за странични и задни траверси. всичко

Възглавниците Muse разполагат с калъфи, изработени от материал за промяна на фазата, който разсейва телесната топлина и помага на възглавницата да спи много хладно. Капакът може да се разархивира и свали за машинно пране и сушене, но никога не е необходимо да перете вътрешните компоненти. Изпъкналите страни позволяват на възглавницата да запази пълна форма, така че не би трябвало да я раздухвате твърде често.

Възглавницата Muse е на конкурентни цени и всички клиенти в съседните САЩ се класират за безплатна доставка. Клиентите получават и 60-нощно изпитание за сън и тригодишна гаранция с възглавницата си.

Активна охлаждаща възглавница с гел от плюшени легла

Най-добър контрол на температурата

Активна охлаждаща възглавница с гел от плюшени легла

Цена:  $ 140 – Queen $ 160 – King

Пълнеж: Плътна  , вентилирана пяна с памет
Твърдост:  средна (в центъра) и твърда (ръбове)

За кого е най-добре:
 • Хора, които обикновено спят горещо на възглавници с мемори пяна
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които предпочитат усещането за зонирана възглавница
Акценти:
 • Зонираният дизайн предлага целенасочена поддръжка и облекчаване на налягането
 • Вентилираната пяна се гордее с отличен въздушен поток
 • Щедрото 6-инчово таванско помещение е подходящо за странични траверси

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници PlushBeds

Много възглавници са проектирани за еднакво усещане по цялата повърхност, но Зонираната гелна активна охлаждаща възглавница от PlushBeds е забележително изключение. Възглавницата е съставена от едно парче мемори пяна, проветрено с дупки. По-големите отвори съставляват средната част, създавайки по-голяма зона за почивка на главата ви, докато ръбовете имат по-малки отвори, които правят пяната да се чувства по-стегната и по-поддържаща за врата.

Вентилирането на пяната също така насърчава стабилната циркулация на въздуха в сърцевината, което помага на възглавницата да заспи хладно, а пяната се влива с охлаждащ гел, за да изтегли топлината от повърхността. Освен това калъфът е изработен от Tencel, евкалиптова тъкан с изключителна дишаща способност. Възглавницата е чудесен вариант за горещи траверси, особено тези, които са имали лоши преживявания с други модели мемори пяна.

Както кралицата, така и кралят предлагат 6-инчово таванско помещение, което прави възглавницата особено подходяща за странични и задни траверси. PlushBeds осигурява безплатна доставка в съседните САЩ, въпреки че възглавницата не може да бъде върната за възстановяване след направена поръчка, тя е подкрепена с петгодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Възглавница за сън VariaCool

Най-добро освобождаване на налягането

Възглавница за сън VariaCool

Цена:  $ 100 – Classic Standard $ 130 – Classic King $ 120 – Contour Standard $ 150 – Contour King $ 140 – Ultimate Standard $ 170 – Ultimate King

Пълнеж:  пяна с инфузия с гел
Тип матрак:

За кого е най-добре:
 • Тези, които са склонни да изпитват болки във врата
 • Траверси, които търсят възглавница, която да е мека и контурираща
 • Тези, които обикновено предпочитат възглавница с по-високо таванско помещение
Акценти:
 • Предлага се в три форми, за да отговарят на различни позиции за сън
 • Конструкцията с мемори пяна е проектирана за облекчаване на точките на натиск
 • Въздушни камери за отлична вентилация

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleep Number

С подобрена вентилация, възглавницата за сън VariaCool е ефективна при разсейване на топлината. Покривната смес от полиестер OmniTemp на възглавницата е проектирана да отвежда топлината от кожата, което води до усещане за охлаждане на допир.

Възглавницата Sleep Number VariaCool е поддържащ дизайн с мемори пяна с инфузия в гел, който се предлага в три форми: Classic, Contour и Ultimate. Classic е насочен към стомашни и задни траверси, тъй като осигурява нежна опора за главата и шията. Contour люлка на главата и шията и е най-подходящ за странични или задни траверси. Ultimate е най-универсалната от трите форми, тъй като нейният персонализиран дизайн може да побере повечето пози за сън. С три подвижни вложки можете да постигнете предпочитаната от вас степен на височина и опора.

В допълнение към своите охлаждащи свойства, възглавницата е предназначена за тези, които търсят допълнително облекчаване на налягането. Конструкцията на възглавницата с мемори пяна е достатъчно здрава, за да поддържа, докато контурира във формата на главата и врата, за да облекчи болката и натиска.

Покривалото на възглавницата VariaCool може да се пере в пералня със студена вода в нежен цикъл и да се суши в барабан на слаб огън. Вложката от пяна трябва да бъде обработвана само на място с топла, сапунена вода и изсушена на въздух.

Sleep Number предлага безплатна доставка в рамките на САЩ Възглавницата Sleep Number VariaCool е подкрепена от 30-нощно изпитание, по време на което можете да го замените, ако не сте доволни. Едногодишната гаранция предпазва от дефекти в материалите и изработката.

Подложка за възглавници Moona

Най-добро устройство за охлаждане на възглавници

Подложка за възглавници Moona

Цена:  $

Попълване:  N / A
Твърдост:  N / A

За кого е най-добре:
 • Всякакъв вид спалня
 • Тези, които искат да добавят охлаждане към настоящата си възглавница
 • Тези, които спят горещо
Акценти:
 • Технологията за активно охлаждане използва вода за охлаждане на възглавницата
 • Работи с почти всяка възглавница
 • Температурата може да бъде настроена между 71 и 97 градуса

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Moona

Подложката за възглавници Moona е уникално устройство за охлаждане на възглавници, което използва технология за активно охлаждане, за да поддържа възглавницата хладна през нощта. Устройството Moona работи чрез изпомпване на регулирана вода през възглавница, облицована с тръбна система. Moona може да се управлява както чрез приложение за смартфон, така и чрез самото устройство.

Подложката лежи между възглавницата и калъфката, което ви позволява да изпитате подкрепата и комфорта на настоящата си възглавница. Устройство с външен хъб изпомпва вода и регулира температурата на водата. Водата може да бъде настроена между 71 и 97 градуса по Фаренхайт.

Ако не сте сигурни кои температури ще работят най-добре за вас, приложението има вградени множество инструменти, които ви помагат да изградите персонализиран температурен профил. Устройството може да събира данни за качеството на съня, за да му помогне да регулира температурата на водата през цялата нощ и различни основни фази на съня. Приложението и охлаждащата система предлагат и множество други функции, включително разширени температурни настройки, съвети за сън и опция за затопляне.

Капачката на устройството на главината е лесна за разглобяване, почистване и смяна на водата за редовна поддръжка. Капакът за подложката, който се побира в калъфката за възглавници, може да се сваля и да се пере в пералня.

Подложката за възглавници Moona се доставя в САЩ, както и в международен план. Той се предлага с 30-дневен пробен период, както и 1-годишна ограничена гаранция.

Какво е охлаждаща възглавница?