Menu Close

Най-добрите алтернативни възглавници за пух

Обичате мекото, пухкаво усещане на традиционната пухена възглавница, но не толкова обичате алергиите, които провокира, или факта, че е направено от животински продукти? Отговорът може да се крие в алтернативна възглавница.

Алтернативните възглавници надолу се стремят да имитират усещането за възглавница надолу, като използват памучни или полиестерни влакна с много от същите качества. За разлика от възглавниците надолу, алтернативните възглавници за пухове са по-достъпни, по-малко морално съмнителни и по-малко склонни да провокират атака на алергия. Нещо повече, те често са също толкова удобни и няма да улавят топлината.

Звучи като сбъдната мечта? Продължете да четете пълното ни ръководство за алтернативни възглавници. Ще се задълбочим в повече подробности за техните предимства и недостатъци и ще предоставим някои съвети относно най-добрите алтернативни възглавници за пухове, предлагани в момента на пазара.

Най-добрите алтернативни възглавници за пух

информация за продукта

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Най-доброто като цяло

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Цена:  $ 80 – Стандарт $ 95 – King

 Пълнеж : Primaloft Synthetic Microfibers
Твърдост:  мека, средна, твърда

За кого е най-добре:
 • Купувачи с екологично съзнание
 • Всички типове спални
 • Хора, които страдат от болки във врата
Акценти:
 • Лекият пълнеж от влакна PrimaLoft запазва добре формата си
 • Меките, средни и твърди стилове отговарят на всяко предпочитание за комфорт
 • Мека и дишаща калъф от органичен памук

Използвайте код CLOUD15 за 15% отстъпки за поръчки от $ 150 или повече на възглавници Boll & Branch.

Boll & Branch има за цел да създаде спално бельо от висок клас с устойчиви производствени практики. Възглавницата Boll & Branch Down Alternative Pillow има покривало, направено от 100 процента органичен памук. Ръбовете с тръби и бродерията придават на възглавницата елегантен завършек.

Възглавницата е пълнена с PrimaLoft, леко синтетично влакно, което добре поддържа формата си. Влакната на PrimaLoft се третират като влагоустойчиви, което означава, че ще останат топли и уютни, без да улавят потта.

Клиентите могат да избират между мека, средна или твърда, с ниво на твърдост, за да отговарят на всеки тип спалня. Страничните траверси трябва да открият, че твърдата възглавница предлага достатъчна опора, за да предпази раменете от смачкване. На свой ред задните траверси и траверсите могат да използват долно таванско помещение, което насърчава здраво подравняване на врата и гръбначния стълб.

Алтернативната възглавница Boll & Branch Down се продава както в стандартни, така и в големи размери. Boll & Branch предлага безплатна доставка и 30-нощно изпитание за сън.

Възглавница Brooklinen Down Alternative

Най-ценно

Възглавница Brooklinen Down Alternative

Цена:  $ 59 – Стандарт $ 79 – King

 Пълнеж : Обръснат пълнеж от микрофибър
Твърдост:  Плюшена, Средна Плюшена, Твърда

За кого е най-добре:
 • Траверси, които използват всяка позиция
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Три нива на таванско помещение за настаняване на траверси от всякакъв тип
 • Дишаща памучна сатенена обвивка
 • Премиум усещане на цената под средната цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brooklinen

Алтернативната възглавница Brooklinen Down е забележителен избор, отчасти благодарение на избора си на плътност. Можете да избирате между три различни настройки на таванско помещение, всяка от които е насочена към различни типове спални. Твърдата възглавница е с най-дебелото таванско помещение и е най-подходяща за странични траверси, средният плюш предлага добра опора за траверси, а опцията за нископрофилен плюш трябва да е достатъчно плоска за траверси.

Пълнежът се състои от обръснати микрофибри, които много добре имитират мекото усещане за автентичен пух, докато покритието е направено от дишащ памучен сатен. Двойно зашити ръбове помагат на възглавницата да се задържа във времето и предотвратява изтичането на пълнежа. Почистването на петна се препоръчва при леки петна, но трябва да почистите възглавницата на сухо, ако се появят силни замърсявания.

Цената на стикера за тази възглавница е много достъпна и плътността не влияе на разходите. Brooklinen предлага безплатна доставка за всички поръчки в САЩ и компанията ви позволява да върнете възглавницата до 365 дни след направата на оригиналната поръчка – дори ако сте спали на нея или сте я почистили.

Алтернативна възглавница за туфи и игли

Най-добре за траверси отзад и отстрани

Алтернативна възглавница за туфи и игли

Цена:  $ 80 – стандартна $ 100 – крал

Пълнеж:  Полиестерни алтернативни влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Тези, които искат време, за да изпробват възглавницата
 • Двойки с ограничен бюджет
Акценти:
 • Плюшено, възвишено усещане
 • Щедро изпитание за сън от 100 нощи
 • Продава се в бюджетни две опаковки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tuft & Needle

Възглавницата Tuft & Needle Down Alternative е направена от полиестерна алтернатива с памучно покритие. Възглавницата се отличава с класически дизайн, който подражава на комфорта и топлината на възглавницата надолу, но без алергиите или високата цена.

Със своето леко, пухкаво усещане и щедро таванско помещение, възглавницата подхожда на траверси, които предпочитат да лежат по гръб или отстрани. Няма нужда да се страхувате от разливи и петна, тъй като възглавницата е изцяло перална и изсушаваща се в машината. Алтернативната възглавница Tuft & Needle Down е сертифицирана по OEKO-TEX Standard 100.

Tuft & Needle продава своята възглавница за алтернатива Down в стандартни и кралски размери, като всяка поръчка се предлага с две възглавници. Възглавниците се доставят безплатно в съседните САЩ и се предлагат със 100-нощно изпитание за сън, за да имате достатъчно време да ги тествате у дома. След изтичане на пробния период възглавниците са обезпечени с 2-годишна ограничена гаранция.

Възглавница за сън PlushComfort

Най-меката възглавница

Възглавница за сън PlushComfort

Цена:  $ 50 – Classic Standard $ 70 – Classic King $ 60 – Contour Standard $ 80 – Contour King $ 80 – Ultimate Standard $ 100 – Ultimate King

Пълнеж:  надолу алтернативни микрофибри
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат контурен или регулируем дизайн
 • Страдащи от алергии
 • Странични, гръбни, стомашни и комбинирани траверси
Акценти:
 • Хипоалергенна конструкция
 • Покритие от четка от памук за допълнителна мекота
 • Предлага се в три различни форми за персонализирана поддръжка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleep Number

Възглавницата Sleep Number PlushComfort е хипоалергенна алтернативна опция за пух, която имитира усещането за естествен пух. Неговата четка от памучен памук придава мекота и дишане.

Възглавницата PlushComfort се предлага в стандартни и големи размери, в три различни форми: класическа, извита и крайна. Вариантът Classic нежно поддържа главата и шията и е подходящ за траверси за стомаха или гърба. Моделът Curved е оформен така, че да поддържа странични и задни траверси.

Ultimate има гъвкав дизайн с три подвижни вложки, позволяващи на потребителите да избират най-подходящата височина и ниво на подкрепа за позицията си на сън. Това е от полза, ако предпочитанията ви за спане се различават или ако искате да опитате различни тавански помещения. Една до две вложки се препоръчват за спане на стомаха, докато две до три обикновено са съвместими със съня на гърба и отстрани.

Възглавницата PlushComfort е сертифицирана по OEKO-TEX Standard 100, за да не съдържа вредни химикали и тежки метали.

Възглавницата PlushComfort може да се раздухва, ако е необходимо, за да се поддържа таванското помещение. За моделите Classic и Curved, както възглавницата, така и калъфът могат да се перат в машина с топла вода с мек препарат. Капакът на модела Ultimate може да се пере в пералня, но вложките не.

Sleep Number предлага безплатна доставка за поръчки в САЩ. Възглавницата PlushComfort се предлага с 30-дневен период за размяна и 1-годишна ограничена гаранция.

Allswell Down Алтернативна възглавница

Най-удобно

Allswell Down Алтернативна възглавница

Цена:  $ 19 – Стандарт $ 25 – King

Пълнеж:  Полиестерни алтернативни влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Стомашни траверси
 • Тези, които предпочитат по-мека възглавница
 • Ловци на пазарлъци
Акценти:
 • Меко пълнене и умерено таванско помещение
 • Цената под средната стойност
 • Елегантен 100% памучен сатен

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Allswell

Allswell е известен с това, че продава широк спектър от продукти за сън на изключително атрактивни цени. Вярна на формата, алтернативната възглавница Allswell Down има приятелска цена и предлага страхотна стойност за парите.

Със своя мек полиестерен пълнеж и по-тънък таван, алтернативната възглавница Allswell Down е най-подходяща за траверси. Калъфът е изработен от 100% памучен сатен и има елегантно усещане, което е идеално за траверси, които искат да се чувстват разглезени. За нашите пари това е една от най-добрите алтернативни възглавници с мек пух.

Алтернативната възглавница Allswell Down може да се пере в пералня на студено и страдащите от алергия ще се радват да чуят, че пълнежът е антимикробен. Allswell продава възглавницата си Down Alternative в стандартен или кралски размер и предлага безплатна доставка при поръчки над $ 35, което е идеално за всеки, който поръча две възглавници.

Възглавница FluffCo Down Alternative

Най-добър хотелски стил

Възглавница FluffCo Down Alternative

Цена:  $ 45 – Стандарт / Куин

Пълнеж:  надолу алтернативен микрофибър
Твърдост:  мека, твърда

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат възвишеното усещане за хотелски възглавници
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Луксозно плюшен
 • Предлага се в две плътности на пълнене
 • Мие се в пералня за лесна грижа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници FluffCo

Възглавницата Down Alternative от FluffCo олицетворява възвишеното, подобно на облак усещане за спално бельо в хотелски стил. Можете да избирате между две плътности на запълване. По-дебелата твърда опция вероятно ще бъде най-удобна за странични траверси, докато по-малко възвишената мека възглавница е по-подходяща за спане на гърба и корема. Пълнежът от микрофибър е 100% веган, въпреки че отговаря на плюса на истинския пух.

Покритието е получено от смес от памук и лиоцел Tencel, два дишащи материала, които добавят към хладното усещане на възглавницата. Двойното зашиване около краищата поддържа възглавницата непокътната, осигурявайки прилична продължителност на живота. Когато възглавницата трябва да бъде почистена, просто я измийте и подсушете в домашните си машини.

Цената на тази възглавница е много разумна и FluffCo предлага отстъпки за тези, които купуват две или повече. Всички поръчки в САЩ и Канада отговарят на условията за безплатна наземна доставка и можете да върнете възглавницата в рамките на 30 дни от първоначалната поръчка.

Възглавницата на White Company Deluxe Down Alternative

Най-добър лукс

Възглавницата на White Company Deluxe Down Alternative

Цена:  $ 79 – Стандарт $ 95 – King

 Пълнеж : Smartdown полиестерни алтернативни влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Тези, които искат възглавница, която се чувства точно като надолу
 • Устойчиво настроени купувачи
Акценти:
 • Smartdown полиестерният пълнеж наподобява усещането за истински пух
 • Мека и дишаща памучна калъфка от 280 нишки
 • Над средното задържане на формата предотвратява слепването

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавниците The White Company

Възглавницата на White Company Deluxe Down Alternative е направена от Smartdown, въздушен пълнител, изработен от рециклирани материали, който практически не може да се различи от истинския пух. Възглавницата има средно усещане и дебела подложка около границата. Те помагат на възглавницата да запази формата си и осигуряват необходимия таван за гърба и страничните траверси.

Възглавницата Deluxe Down Alternative се продава в стандартни и кралски размери. Увита е в дишащ памучен перкален капак с брой конци 280. Възглавницата може да се пера в машина и да се суши в сушилня, въпреки че производителят препоръчва да я почистите професионално.

Възглавницата е достъпна за закупуване от редица международни локации, освен в САЩ. Бялата компания приема връщане на неотворени възглавници през първите 30 дни след доставката.

Стандартна възглавница за текстилен пух пух

Най-добрата твърда възглавница

Стандартна възглавница за текстилен пух пух

Цена:  $ 89 – Стандарт $ 99 – King

 Пълнеж : Вътрешна камера: Гранатни външни камери от полиестер: Алтернативни гел влакна надолу
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които предпочитат по-твърда възглавница
 • Траверси, които ценят комфорта и лукса на хотелското спално бельо
Акценти:
 • Мие се в пералня за лесна грижа
 • Сертифицираните OEKO-TEX материали не съдържат вредни вещества
 • Калъф от 100% памук за допълнителна дишане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за стандартни текстилни възглавници

Стандартната текстилна възглавница за пух надолу се отличава с уникална трикамерна конструкция, която е проектирана да остане поддържаща и да запази формата си дори след значителна употреба. Външните две камери са съставени от меко гелообразно влакно, което е предназначено да имитира плюшеното усещане за пух, докато остава температурата неутрална. Тези гел влакна обграждат вътрешна камера от гранатен полиестер, която осигурява възглавницата с по-солидна сърцевина, която е проектирана да осигури траверси с по-твърда опора.

Хората, които спят на страни или на гърба, са склонни да се наслаждават на по-стегнатата повърхност на възглавницата, тъй като добавената опора може да спомогне за правилното подравняване на гръбначния стълб. Възглавницата Down Alternative също предлага траверси над средния температурен неутралитет, което прави това чудесен избор за тези, които работят горещо или живеят в по-топъл климат. Прохладата на възглавницата се засилва от покритието от 100% памук, което е много дишащо и меко на допир.

Стандартният текстил е пуснат първоначално през 1940 г., за да осигури първокласни легла за хотели, което означава, че всеки продукт е изработен с издръжливост и лекота на грижата. Като такива, тяхната алтернативна възглавница Down може да се пере в пералня и да е удобна за сушене. Standard Textile предлага и безплатна доставка до адреси в САЩ и осигурява пълно възстановяване на сумата при връщане, направено в рамките на 90 дни от датата на доставка, въпреки че разходите за доставка могат да бъдат приспаднати от сумата за възстановяване.

Какво е възглавница за алтернатива надолу?