Menu Close

Най-добрите възглавници за пух

Предпочитате ли възглавници с изключително плюшено усещане, които потъват под главата и шията ви? По-склонни ли сте към леките възглавници, които са много лепими и идеални за прилепване? Ако сте отговорили положително на който и да е от въпросите, тогава може да сте чудесен кандидат за възглавница надолу. Долу се отнася до вътрешното оперение на патици и гъски, което е много меко и леко. Някои възглавници съдържат само пух, докато други съдържат комбинация от пух и пера, по-грубото външно оперение на същите птици.

Етичното снабдяване е важно съображение за възглавниците надолу. Тъй като пухът и перата трябва да бъдат извлечени от животни, потребителите трябва да проучат как се произвеждат и конструират различни възглавници.

Прочетете нататък, за да научите повече за възглавниците за пухове по отношение на цените, наличните дизайни и производителност в различни категории. По-долу ще намерите нашите осем най-добри снимки за пухени възглавници, продавани днес. Всяка селекция се основава на опит и отзиви от проверени собственици, както и на нашите собствени проучвания и анализи на продукти.

Най-добрите възглавници за пух

информация за продукта

Възглавница надолу Brooklinen

Най-доброто като цяло

Възглавница надолу Brooklinen

Цена:  $ 69 – Стандарт $ 89 – King

Пълнеж:  канадски бял пух с ядро ​​от пера
Твърдост:  Плюшена, Средна Плюшена, Твърда

За кого е най-добре:
 • Спящите, търсещи плюш, средно ниво или фирма, се чувстват от възглавницата си надолу
 • Хора с алергии към пуха
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Три нива на твърдост, подходящи за различни пози на сън и видове тяло
 • Безупречен дизайн с над средно дълготрайност
 • Щедра 365-дневна политика за връщане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brooklinen

Възглавницата надолу Brooklinen илюстрира много от качествата, които хората са харесали за този тип възглавници. Интериорът не включва никакви камери или прегради, което води до традиционно усещане – въпреки че нивото на подкрепа зависи от избраното ниво на таванско помещение. Мекото усещане за плюш съдържа 100 процента надолу, което води до дълбоко потъване около главата и шията. Това ще бъде най-удобният избор за много траверси. Средният „средно плюшен“ и твърд се чувства най-вече с пера, така че ще почувствате повече армировка и ще потънете много по-малко. Препоръчваме тези по-високи опции за странични и задни траверси.

Черупка, изработена от гладък памучен сатен, обхваща цялата възглавница, а двойно зашити шевове помагат да се запази покривката непокътната и да се предотврати изплъзването. Пухът и перата също се третират по време на производството, за да се премахнат микробите, които предизвикват алергии при някои траверси. Препоръчва се точково или химическо почистване, ако се появят петна, но можете да освежите възглавницата и да разширите формата й, като я поставите в сушилня на въздушен пух.

Независимо кой таван изберете, възглавницата Brooklinen Down е много достъпна. Brooklinen също ви позволява да върнете възглавницата в замяна на пълно възстановяване в рамките на 365 дни след покупката, дори ако сте я използвали и почиствали. Доставката е безплатна и за клиенти във всички 50 държави.

Възглавница Helix Down & Feather

Най-ценно

Възглавница Helix Down & Feather

Цена:  $ 95 – Стандарт $ 110 – King

Пълнеж:  Бял пух, пера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Спящите, които предпочитат плюшено усещане с добавена опора за възглавницата си надолу
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят пухена възглавница с над средно дълготрайност
Акценти:
 • Камерният дизайн осигурява отлична подкрепа и плюшеност
 • Дишаща, лека памучна обвивка от памук с 230 броя конци
 • Достъпна цена за качествено строителство

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Helix

Възглавницата Helix Down & Feather е забележителна възглавница, благодарение на иновативния си камерен дизайн. Сърцевината на възглавницата съдържа предимно пера, докато външните камери са подплатени с мощност надолу от 550 запълвания. Това създава плюшено усещане за възглавницата, както и прилична система за поддръжка, така че главата ви няма да потъне толкова дълбоко в пълнежа. Възглавницата има таванско помещение от около 6 до 8 инча, което компенсира мекото усещане на пуха и осигурява прилична дебелина на възглавницата, независимо колко тежи главата ви. Камерният дизайн също разпределя запълването равномерно, така че няма да се налага да раздухвате тази възглавница твърде често.

Черупката на възглавницата е съставена от гладък памучен камбрик с брой конци 240. Материалът е доста издръжлив и шевовете са тръбопроводи, за да помогнат на капака да се държи заедно, така че възглавницата е по-малко вероятно да загуби пълнене с течение на времето, отколкото много състезаващи се надолу и пера модели. Памукът също е доста дишащ. Докато пухът може да абсорбира и улавя топлината за някои траверси, покривката на тази възглавница трябва да поддържа постоянно комфортна температура.

Цената на възглавницата е съобразена с други модели пух и пера. В допълнение към безплатната наземна доставка за клиенти във всички 50 държави, Helix подкрепя възглавницата със 100-дневен пробен период на сън и тригодишна гаранция.

Възглавница Boll & Branch Down

Най-добър органичен

Възглавница Boll & Branch Down

Цена:  $ 155 – Стандарт $ 170 – King

 Пълнеж : Пълнеж надолу с пуховидна сърцевина
Твърдост:  мека, средно твърда, твърда

За кого е най-добре:
 • Повечето спящи, независимо от предпочитанията им за таванско помещение / твърдост
 • Тези, които предпочитат много моделируеми възглавници
 • Пазаруващи с животни
Акценти:
 • Три опции за твърдост, за да се приспособят разликите в предпочитанията
 • Черупка от органичен памук и пълнеж с отговорно снабдяване
 • Трикамерна конструкция за поддържане на форма и структура

Използвайте код CLOUD15 за 15% отстъпки за поръчки от $ 150 или повече на възглавници Boll & Branch.

Често срещано оплакване за възглавниците надолу е, че те се чувстват прекалено меки, тъй като много от тях са създадени за изключително плюшено усещане. Възглавницата Boll & Branch Down е забележително изключение, защото се предлага в три настройки за плътност. Меката опция съдържа най-малко количество пълнеж, което се равнява на мощност на пълнене от около 600. Опцията със средна плътност съдържа малко повече пълнеж, което води до усещане за средно ниво, докато твърдата опция има мощност на пълнене от 700 и осигурява голяма опора на главата и шията.

Калъфът е изработен от органичен памук, който е сертифициран от Global Organic Textile Standard, един от най-известните световни авторитети в областта на биологичните тъкани. Запълването с пух също е спечелило сертификат от стандарта Responsible Down, който гарантира, че няма животни, които да бъдат увредени или третирани несправедливо, когато пухът е събран. Boll & Branch измива пълнежа надолу три пъти, за да премахне колкото се може повече алергени. В резултат на това възглавницата е хипоалергенна и пълнежът й се задържа добре с течение на времето. Възглавницата може да се пере и суши във всяка домакинска машина.

Ценовата точка на тази възглавница зависи от плътността, която сте избрали, но и трите варианта са доста достъпни предвид висококачествените материали и конструкцията. Boll & Branch също предлага безплатна доставка на всички клиенти в съседните САЩ и приема връщане в рамките на 30 дни от доставката.

Възглавница Casper Down

Най-добро охлаждане

Възглавница Casper Down

Цена:  $ 125 – Стандарт $ 165 – King

Пълнеж:  100% полиестерен вътрешен панел 80% бяло патешко пухче, 20% перо външна камера 60% бяло патешко пухче, 40% перо вътрешна камера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат плюшен пух, се чувстват с допълнителна опора за главата и врата
 • Траверси, търсещи трайна възглавница, която да се държи във времето
 • Пазаруващи с животни
Акценти:
 • Петкамерна структура за мекота и подкрепа
 • Етично произведени пух и пълнеж от пера
 • Дишаща външна обвивка от памук

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Casper

Друга отговорно произведена опция, възглавницата Casper Down съдържа пет камери бял патешки пух и пера с етичен произход. Тази възглавница носи сертификат Responsible Down Standard (RDS), който носи строги изисквания, като например неприбиране на реколтата от живи животни, непринудително хранене и одит от трети страни за всеки етап от цикъла на веригата на доставки. Ако сте любител на животни, който иска да гарантира, че продуктите, които купувате, са без жестокост, тогава възглавницата Casper Down определено отговаря на тази сметка.

Сложният вътрешен дизайн на възглавницата включва пет отделни камери. Вътрешните камери се състоят от пух и пера в съотношение 60/40, което води до баланс на мекота и опора, докато външните камери съдържат плюшена смес от 80/20 пух и пера. Високото съдържание надолу означава, че главата ви ще потъне малко, но камерите подсилват главата и шията, за да намалят натиска и дискомфорта. Външната обвивка е направена от чист памук, докато вътрешните панели са от полиестер.

Можете да изперете и изсушите тази възглавница във всяка домакинска машина. За да разширите формата му, поставете в сушилнята на ниско ниво на накланяне. Възглавницата Casper Down е доста достъпна в сравнение с други модели пухове и пера, а клиентите в съседните САЩ и Канада се класират за безплатна наземна доставка. Възглавницата е подплатена с едногодишна гаранция.

Възглавница за гъши пух Kassatex

Най-добрият гъши пух

Възглавница за гъши пух Kassatex

Цена:  $ 150,00

Пълнеж:  Бяла гъска пух
Твърдост:  мека средна твърдост

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат пухена възглавница, която се чувства много плюшена и потъва дълбоко
 • Хората, които са склонни да спят студено, когато температурите са ниски
 • Купувачи, търсещи изключително издръжлива възглавница
Акценти:
 • Три различни избор на твърдост
 • Първокласен гъши пух за изключително меко и изолиращо усещане
 • Мие се в пералня за лесна поддръжка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Kassatex

Гъшият пух има тенденция да се чувства по-силен от патешкия пух и освен това улавя повече топлина, за да осигури по-добра изолация. Това може да се отдаде на клъстери от гъши пух, които са по-дебели и по-плътни от пуковите клъстери от патици. Възглавницата за бял гъши пух Kassatex, една от най-добрите възглавници за гъши пух на пазара, е добре изработена и носи начална цена за тези, които никога преди не са използвали този тип продукти. Снабдена с бял гъши пух с 650 пълнежа, възглавницата доставя традиционно усещане за пух и потъва много дълбоко под главата и врата.

Тъй като гъшият пух изолира толкова добре, тази възглавница е чудесен избор за хора, които са склонни да се чувстват студени през по-студеното време на годината. По същия начин възглавницата Kassatex White Goose Down може да спи малко по-топла през по-горещите месеци, но покривката е направена от гладък, дишащ памук, за да помогне за минимизиране на натрупването на телесна топлина. Предлагат се три опции за лофт / твърдост. Повечето странични траверси с вероятно предпочитат по-дебелата и твърда възглавница, докато средните и меките усещания са по-подходящи съответно за спалните на гърба и стомаха.

Можете да изперете и изсушите възглавницата във всяка домакинска машина, така че разходите за почистване ще бъдат минимални. Пухът и перата вътре в възглавницата също са обработени с екологичен сапун за блуз дизайн. Наземната доставка е безплатна за клиенти във всички 50 държави, а Kassatex предлага персонализирано монограмиране срещу допълнително заплащане. Можете да изпробвате и върнете възглавницата в рамките на 60 нощи от доставката, при условие, че не е монограм.

Тихоокеанско крайбрежие Двойно надолу Около средна възглавница

Най-удобно

Тихоокеанско крайбрежие Двойно надолу Около средна възглавница

Цена:  $ 75 – крал

 Пълнеж : Hyperclean 550 запълва мощност надолу и запълва пера
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат възглавници със средно ниво.
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Поддържащ, камерен дизайн с оперение и сърцевина надолу
 • Хотелско усещане
 • Напълно перал се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавниците на Тихоокеанското крайбрежие

Висококачествената възглавница за пух може лесно да ви изкара над $ 150, което прави средната възглавница Double DownAround от Тихоокеанското крайбрежие страхотна сделка, но здравата конструкция и първокласните материали гарантират, че тя се сравнява благоприятно с конкурентите на по-висока цена. Възглавницата се отличава с камерен дизайн с сърцевина от пера Resilia и външен слой от Hyperclean пух, придаващ възглавницата омекотяващо, но поддържащо усещане. Капакът е съставен от дишащ памук с 300 броя конци, проектиран да задържа във времето и да предотврати изтичането на пълнежа.

1,5-инчов кран с дебели тръбопроводи гарантира, че възглавницата ще поддържа предимно пълна форма, което означава, че няма да е необходимо да я раздухвате твърде често. Можете да перете възглавницата във вашите домакински машини, дори ако не притежавате шайба с предно зареждане. Възглавницата е създадена за средно усещане. Тихоокеанското крайбрежие също предлага меки и твърди версии на този модел, ако не сте доволни от средния вариант.

В допълнение към относително ниската цена за средната възглавница Double DownAround, Тихоокеанското крайбрежие предлага много разумни фиксирани цени за доставка за поръчки в САЩ и Канада. Възглавницата се предлага с 30-дневен пробен период, както и тригодишна гаранция срещу структурни дефекти и „гаранция за алергия“, ако имате симптоми на алергия надолу.

Възглавница за спане с парашут надолу

Най-доброто за странични траверси

Възглавница за спане с парашут надолу

Цена:  $ 129 – Стандарт $ 169 – King

Пълнеж:  85% пух, 15% пух и смес от пера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Горещи траверси
 • Хора с чувствителна кожа
Акценти:
 • Плюшен, облачен европейски бял пух
 • Високо усещане и пълна форма
 • 750 запълваща мощност за подобрено таванско помещение и изолация

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници с парашут

Страничните траверси често се борят с възглавници надолу, тъй като те не са достатъчно високи, което води до неудобно потъване по главата и врата. Както подсказва името му, възглавницата за спане с парашут надолу е предназначена да отстрани този проблем. Дебелата 3,5-инчова лайсна отстрани помага на възглавницата да поддържа дебела, пълна форма, която е благоприятна за страничното положение за сън. Този кран е подсилен с дебели тръбопроводи за допълнително дълголетие.

Въпреки че възглавницата има средно усещане, по-голямата част от пълнежа й се състои от първокласен европейски бял пух. Това създава плюшено, подобно на облак усещане. Калъфът е направен от гладък памучен сатен, което прави тази възглавница добър вариант за хора с чувствителна кожа. Парашут препоръчва машинно измиване на възглавницата в студен, нежен цикъл с мек препарат, ако трябва да се почисти, въпреки че химическото почистване също е приемливо. Предлагат се стандартни и кралски размери.

Парашут предлага безплатна доставка до всички 50 щата, както и до армейските и въздушните пощенски служби. Можете да върнете възглавницата за пълно възстановяване в рамките на 60 дни от първоначалната ви поръчка, дори ако е била използвана или почистена. Тригодишната гаранция също е включена при всяка покупка.

Възглавница за пух и перо Natural Nights гъши пух

Най-добър лукс

Възглавница за пух и перо Natural Nights гъши пух

Цена:  $ 339

Пълнеж:  750 Fill Power White Goose Down
Твърдост:  мека, средно твърда, изключително здрава

За кого е най-добре:
 • Спящите, които предпочитат меко, средно или твърдо усещане за пухената си възглавница
 • Тези, които предпочитат да използват възглавница, която потъва дълбоко под главата
 • Купувачи с по-голям бюджет
Акценти:
 • Четири нива на твърдост
 • Безплатно регулиране на възглавницата за една година
 • 750 запълваща мощност за изключителна плюшеност и изолация

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници на компанията Down & Feather

Следващият ни избор е Natural Nights 750 Fill Power Goose Down от Down & Feather Company. Съставена от първокласни бели пухени клъстери, обвити в калъф от органичен египетски памук, тази възглавница предлага традиционното усещане за възглавница за пух. Ядрото не съдържа никакви прегради, така че главата ви ще потъне много дълбоко в възглавницата. Можете да избирате между четири различни опции за твърдост, които също се различават в зависимост от таванското помещение, което прави възглавницата добър вариант, независимо дали спите на ваша страна, гръб, стомах или комбинация от трите.

Устойчивостта е друга основна сила на тази възглавница. Покритието е направено от органичен египетски памук, който се държи много добре във времето и трябва да предотврати изтичането на пълнежа. Белите унгарски клъстери от гъши пух предлагат мощност от 750 запълвания, което показва много плътно и плюшено усещане. Недостатъкът на тези висококачествени материали са ограничените възможности за грижа – почистете възглавницата на място, ако е необходимо, но никога не я мийте или сушете в машина.

Тези възглавници също са доста скъпи; цените варират в зависимост от размера и таванското помещение, но очаквайте да платите поне $ 300. Down & Feather Company стимулира клиентите с 30-дневен пробен период на сън и безплатна настройка на възглавницата като част от тяхната политика за връщане, както и 10-годишна гаранция за допълнително спокойствие.

Какво е долу?