Menu Close

Най-добрите гел възглавници

Гел възглавниците използват охлаждащ гел за регулиране на температурата и намаляване на натрупването на топлина на повърхността на възглавницата. Те могат да използват различни дизайни, за да постигнат това, включително гел шушулки, ламинирани гел слоеве и инфузии на гел в материала на възглавницата. Гелът се използва най-често в възглавници с мемори пяна, които са известни със запазването на топлината. Ако се борите да поддържате неутрална температура, докато спите, гел възглавницата може да е отговорът.

Гел възглавниците се предлагат в различни модели, включително твърда мемори пяна, настъргана мемори пяна и микрофибър. Въпреки твърденията им, не всички възглавници с гел успяват да поддържат траверсите хладни за една нощ. Важно е да направите вашето проучване, за да сте сигурни, че получавате продукт, който работи. Ще разгледаме често срещаните модели и характеристики на гел възглавниците и ще споделим нашите препоръки, за да ви помогнем да намерите най-добрата гел възглавница за вашия стил на сън.

Най-добрите гел възглавници

информация за продукта

Възглавница Serta iComfort TempActiv

Най-доброто като цяло

Възглавница Serta iComfort TempActiv

Цена:  $ 109,99

Пълнеж: Плътна  мемори пяна
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Тези, които спят горещо
 • Клиенти, които искат по-дълга гаранция
Акценти:
 • Ядрото с дупка позволява циркулация на въздуха
 • Покрита с гел повърхност, проектирана за охлаждане
 • Предназначен за всички позиции за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Serta

Изборът на нашия редактор за най-добра гел възглавница е възглавницата Serta TempActiv, изработена от вентилирана мемори пяна. Pincore дупките спомагат за увеличаване на въздушния поток за разсейване на топлината, а повърхността се влива с гел за допълнително охлаждане.

Възглавницата Serta TempActiv е доста плоска, с мемори пяна контурира тясно, за да осигури нежна опора и облекчаване на налягането. Възглавницата има 5-инчово таванско помещение и средно усещане, което люлее главата и шията, когато спите на гърба. Дебелата подложка помага на възглавницата да поддържа формата си, което прави възглавницата подходяща и за много странични траверси.

Serta е едно от най-големите имена в американската индустрия за матраци, с веков опит в предоставянето на спално бельо за доволни клиенти. Тази възглавница е с висока цена, но качеството може да си заслужава за тези, които ценят възглавница, подкрепена от утвърдена компания. Възглавницата Serta TempActiv се предлага в размер queen и се предлага с 5-годишна ограничена гаранция.

GhostPillow - пяна с памет

Най-ценно

GhostPillow – пяна с памет

Цена:  $

Пълнеж:  Газирана пяна с гел памет
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Хората, които предпочитат възглавници с по-твърди чувства
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Материал за фазова промяна, предназначен за моментално охлаждане
 • Сърцевина от аерирана гел с пяна с памет, проектирана да прехвърля топлината и да позволява въздушния поток
 • Щедър изпита от 101 нощи

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници GhostBed

GhostPillow от GhostBed се предлага в три различни дизайна. За оптимално охлаждане и контрол на температурата препоръчваме пяната с памет GhostPillow, която е изработена с едно парче гел вливаща се мемори пяна, аерирана с малки отвори за насърчаване на въздушния поток. Средно твърдото усещане на възглавницата гарантира, че пяната ще се контурира в умерена, но равномерна степен, което я прави най-подходяща за траверси, които се нуждаят от допълнителна подкрепа.

Капакът на възглавницата е направен от материал за промяна на фазата, който отвежда топлината далеч от повърхността и ви помага да спите хладно. Капакът има и вътрешна мрежеста обвивка за допълнителна циркулация на въздуха. Капакът може да бъде свален и измит във вашите домакински машини, но трябва да забележите почистване на пяната само ако трябва да се почисти.

Предвид висококачествената си конструкция и силното регулиране на температурата, пяната с памет GhostPillow има много разумни цени. GhostBed също подкрепя този продукт с 101-нощно изпитание за сън, заедно с петгодишна гаранция. Доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ

Възглавница за охлаждане на врата TEMPUR-Ergo

Най-добър лукс

Възглавница за охлаждане на врата TEMPUR-Ergo

Цена:  $ 129 – Стандартна

Пълнеж:  TEMPUR мемори пяна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Хора с остра болка и натиск точки около главата и шията
 • Странични и задни траверси
 • Купувачите на пазара за ултра-издръжлива възглавница
Акценти:
 • Контурна форма, предназначена за облекчаване на болката и натиска
 • Изграден от трайна и тясно съобразена пяна с памет TEMPUR
 • Инфузия с гел, предназначена да прехвърля топлината

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tempur-Pedic

Tempur-Pedic предлага богат избор от възглавници, които се различават по размер, форма и състав на материала. Възглавницата за охлаждане на врата TEMPUR-Ergo е водеща възглавница с гел по няколко причини. От една страна, патентованата пяна с памет TEMPUR, която съдържа сърцевината на възглавницата, е известна с над средното дълголетие, така че трябва да можете да използвате тази възглавница години напред, преди да е необходима подмяна. Двете страни на възглавницата съдържат тънък слой охлаждащ гел, който отвежда топлината далеч от повърхността, а покритието от висококачествен плат също е доста дишащо.

TEMPUR-Ergo също се отличава с контурна форма, предназначена да осигури опора на врата и да люлее главата. Този ергономичен дизайн означава по-малко болки, болки и точки на натиск за странични и задни траверси. Възглавницата има средно усещане, така че ще забележите дълбоко контуриране по главата и врата. Капакът може да се свали и да се пере в пералня.

Цената на стикера на възглавницата за охлаждане на врата TEMPUR-Ergo е малко висока, но Tempur-Pedic ще я достави безплатно навсякъде в съседните САЩ и цените за Аляска, Хавай и американски територии са много разумни. Възглавницата е подплатена с петгодишна гаранция.

Coop Начало Стоки Eden

Най-добро охлаждане

Coop Начало Стоки Eden

Цена:  $ 79,99 – Queen $ 89,99 – King

Пълнеж:  Насечена с гел мемори пяна и микрофибър
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Траверси, които предпочитат възглавница с регулируемо таванско помещение
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Регулируемо таванско помещение
 • Плюшена, облекчаваща налягането смес от настъргана мемори пяна и микрофибър
 • Проектиран за охлаждане с въздушно покритие и вливаща гел пяна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Възглавница с регулируемо пълнене е идеална за онези, чиито предпочитания за дебелина варират от нощта до нощта, както и купувачи на възглавници, които не са сигурни в желаното от тях таванско помещение. Coop Home Goods Eden е чудесен избор за купувачи за първи път благодарение на своята първокласна конструкция и достъпна цена. Възглавницата съдържа патентована смес от гел вливаща се мемори пяна и пълнеж от микрофибър, които могат да се добавят или премахват, за да се увеличи или намали таванското помещение. Coop Home Goods продава и пълнеж на едро, когато доставките ви се изчерпват.

Eden има средно меко усещане и пяната се очертава дълбоко около главата и врата. Това го прави подходящ за всеки, който изпитва болки, болки или точки на натиск в тези области. Възглавницата също спи изключително хладно. Въздухът циркулира през сърцевината благодарение на настъргания пълнеж, а покритието – съставено от чист органичен памук – също е силно дишащо. Можете да измиете и изсушите цялата възглавница във вашите домакински машини. Сушенето на пералня също може да помогне за възстановяване на формата, когато възглавницата се сплеска с употреба.

Тъй като пълнежът може да бъде заменен при необходимост, Eden се счита за много издръжлив за възглавница с мемори пяна. Доставката е безплатна за всички поръчки в САЩ. Coop Home Goods предлага също пробен период за сън от 100 нощи и петгодишна гаранция.

Хибридна възглавница Leesa

Най-добър обратим

Хибридна възглавница Leesa

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 109 – Queen

Пълнеж:  Ватирана страна: Надолу алтернативни микрофибри Плоска страна: Охлаждащ гел
Твърдост:  Средно мека (ватирана страна) Средно твърда (плоска страна)

За кого е най-добре:
 • Траверси, които оценяват гъвкавостта на двустранната възглавница
 • Горещи траверси
 • Хора, които тежат до 230 килограма
Акценти:
 • Регулируема опора
 • Обратим дизайн с различно усещане от всяка страна
 • Вентилиран гел слой, предназначен за въздушен поток и преразпределение на топлината

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Leesa

Хибридната възглавница Leesa е елегантен обратим модел, създаден за уникално усещане от всяка страна. Едната повърхност е капитонирана с алтернативно пълнене надолу, докато другата страна е изградена с вложка за охлаждащ гел, за да регулирате вашата температура. Препоръчваме тази възглавница на всеки, който се чувства меко като една нощ, а по-твърд на следващата. Горещите траверси също трябва да намират хибридната възглавница Leesa за много удобна. Външният капак е направен от смес от лиоцел Tencel и найлон, осигуряващ над средното дишане и издръжливост.

Капитонираната страна разполага с тесни преградни кутии, които са зашити, което означава, че няма да се налага да раздухвате възглавницата много често. Вложката за гел също се сваля, което ви позволява да регулирате таванското помещение, ако искате по-нисък профил. Гелната вложка трябва да бъде почистена на място, но капакът и вътрешната обвивка могат да се измият и изсушат във вашите домакински машини. Предлагат се стандартни и кралични размери.

В допълнение към много разумна цена за хибридната възглавница Leesa, Leesa предлага и безплатна наземна доставка до всичките 50 щата. Възглавницата се предлага с 30-нощно изпитание за сън и тригодишна гаранция.

Snuggle-Pedic Supreme Плюшена бамбукова възглавница

Най-удобно

Snuggle-Pedic Supreme Плюшена бамбукова възглавница

Цена:  $ 140 – Стандарт $ 150 – Queen $ 197 – King

Пълнеж:  Настъргана пяна с памет
Твърдост

За кого е най-добре:
 • Хора с точки на болка и натиск по главата и шията
 • Траверси, които предпочитат възглавници с регулируеми нива на таванско помещение
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Регулируема дебелина и комфорт
 • Мек, настърган гел с мемори пяна за запълване и запазване на формата
 • Мие се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Snuggle-Pedic

Възглавницата Snuggle-Pedic Extreme Plush Bamboo е друга чудесна възможност за хора, които се радват на възглавници с персонализируеми настройки на дебелината. Пълнежът се състои от настъргана, напоена с гел мемори пяна, която предлага изключително меко, подобно на облак усещане за главата и врата. Добавете или премахнете пяната, за да настроите таванското помещение по ваш вкус, но усещането му остава плюшено, независимо от обема на пълнене. Калъфът е направен от изкуствена коприна от бамбук, много дишащ материал, който трябва да ви попречи да спите горещо.

За тази възглавница се предлагат стандартни, кралични и кралски размери. Цялата възглавница може да се измие и изсуши във всяка домакинска машина и периодичното й изсушаване, когато се появи сплескване, също ще възстанови пълната й форма. Друго предимство за клиентите: възглавницата е произведена изцяло в САЩ и не разчита на чуждестранна работна ръка.

Възглавницата Extreme Plush Bamboo възглавница е малко по-скъпа от останалите възглавници в нашия списък, но нейният сменяем таван осигурява над средната очаквана продължителност на живота. Snuggle-Pedic предлага и безплатна доставка в рамките на съседните САЩ и подкрепя възглавницата със 120-дневен пробен период на сън и 20-годишна гаранция.

Какво е гел възглавница?