Menu Close

Най-добрите възглавници за коляното

Много траверси се обръщат към възглавници за коляното, за да увеличат комфорта, докато лежат. Възглавниците за колене са малки възглавници, специално направени така, че да се поберат между или под коленете. Страничните траверси често използват възглавници за коленете между коленете си, докато задните траверси обикновено ги поставят под коленете.

Използването на възглавница за коляно насърчава подравняването на гръбначния стълб в страничните траверси. Без възглавница за коляното горното коляно лежи върху долното коляно. Тази подредба може да изравнява гърба, да оказва натиск върху бедрата и да създава болка.

Използването на възглавница за коляното между краката, докато спите настрани или под коленете, докато спите на гърба, може да намали болката в коляното. Много възглавници за коляното са ергономично проектирани да пасват между краката, което спомага за правилното подравняване на тазобедрената става и гръбначния стълб.

информация за продукта

Възглавница за коляно на Coop за домашни стоки

Най-доброто като цяло

Възглавница за коляно на Coop за домашни стоки

Цена:  $ 25.99

Пълнеж: Плътна  мемори пяна
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Траверси, желаещи регулируема твърдост
 • Хора с алергии
 • Ценни купувачи
Акценти:
 • Регулируема дебелина и твърдост
 • 100-нощно изпитание за сън
 • Цената под средната стойност

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Възглавницата за коляно Coop Home Goods е ергономично проектирана, за да се побере между коленете. В резултат на това работи добре за странични траверси. Тази възглавница е изработена от мемори пяна с покривало от плат Lulltra, което е смес от полиестер и вискозна вискоза, получена от бамбук. Капакът му се отличава със скрит цип, който ви позволява да регулирате твърдостта и дебелината на възглавницата.

Вътре в капака на възглавницата за коляното на домашни стоки Coop има три части: две парчета заоблена, контурирана мемори пяна и плоска вложка от мемори пяна. Траверсите могат да изберат да премахнат вложката, което намалява както твърдостта, така и дебелината на възглавницата.

Регулируемостта на възглавницата за коляно Coop Home Goods го прави гъвкав избор на възглавница за коляно. Това е една от единствените регулируеми възглавници за коляно, предлагани на пазара. Повечето възглавници за коляното се предлагат само с една дебелина и твърдост.

Хората с алергии могат да бъдат спокойни, че възглавницата за коляно Coop Home Goods е напълно хипоалергенна и устойчива на акари. Всъщност това е една от малкото възглавници за коляно, която има сертификат CertiPUR-US.

Капакът на възглавницата може да се пере, но само на ръка. Coop Home Goods не препоръчва да го поставяте в пералня или да използвате белина или омекотител върху нея. Капакът трябва да е сушен на въздух, а не машинно. Вътрешните части от пяна на възглавницата не се мият.

Coop Home Goods предлага пробен период за сън от 100 нощи, което е повече от средното за възглавница за коляно. Възглавницата се предлага и с петгодишна ограничена гаранция.

Luna ортопедична възглавница за коляното

Най-ценно

Luna ортопедична възглавница за коляното

Цена:  $ 25 – Коляно

Пълнеж: Плътна  мемори пяна
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Хора с болки в кръста или лоша стойка
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Плътна пяна с твърдо усещане
 • Добро задържане на формата за постоянна опора
 • Бюджет

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Luna

Възглавниците за коляното обикновено са евтини, но някои модели са по-скъпи от други. Ортопедичната възглавница за коляно Luna е не само достъпна, но и добре конструирана и доста издръжлива. Ядрото се състои от плътна мемори пяна с твърдо усещане, което води до чудесно възстановяване на формата и дълготрайна подкрепа.

Капакът е съставен от полиестер и може да се разархивира и свали за машинно пране и сушене, докато пяната може да се почисти на място, ако е необходимо. Пяната също се вентилира, за да стимулира въздушния поток, което намалява досадното задържане на топлина, което често се случва при възглавници от твърда пяна с памет.

Ортопедичната възглавница за коляно Luna не само е на разумни цени, но и всички клиенти в долните 48 щата се класират за безплатна наземна доставка. Можете да върнете възглавницата в рамките на 30 дни от първоначалната поръчка, при условие че тя не е била повредена и покритието е немито и ще получите пълно възстановяване на сумата, ако изпратите продукта обратно до Luna в оригиналната му опаковка. Възглавницата също е подкрепена с доживотна гаранция.

Възглавница за коляно на страничната спалня Cushion Lab

Най-удобно

Възглавница за коляно на страничната спалня Cushion Lab

Цена:  $ 45 – Коляно

Пълнеж: Плътна  пяна
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Хора с точки на болка и натиск поради лошо подравняване
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Отлично контуриране около коленете
 • Предлага се в два варианта за размер
 • Спи спокойно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Cushion Lab

Възглавницата за коляно Side Sleeper е друг топ избор, който се отличава с прецизно контуриране и облекчаване на болката поради своето твърдо усещане и плътен състав. Сърцевината от пяна с памет Hyperfoam се противопоставя на загубата на форма и вдлъбнатини, за да осигури дълготрайна подкрепа, дори ако често се налага да използвате възглавницата. Покривало, направено от коприна и полиестер, също позволява на възглавницата да спи доста хладно.

Cushion Lab предлага два размера за тази възглавница. Малкият размер е насочен към хора, които стоят на 5 фута 8 инча или по-малко, докато големият размер е по-подходящ за по-високи хора или траверси с всякаква височина, които предпочитат допълнителна опора за краката. Капакът може да се свали и изпере във всяка домакинска машина. Също така ще получите чанта за съхранение с покупката си без допълнителни разходи.

Всички клиенти на Cushion Lab в съседните САЩ се класират за безплатна наземна доставка със своята поръчка. Връщанията се приемат в рамките на 30 дни от първоначалната поръчка и можете също така да замените възглавницата през този период.

Възглавница за коляно за сън

Най-подкрепящи

Възглавница за коляно за сън

Цена:  $ 25

Пълнеж:  Мемори пяна
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Купувачи, които искат възглавница за коляно, проектирана за висока подкрепа
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Възглавници и опори с мемори пяна
 • Покритието от микрофибър се чувства меко
 • Ергономичната форма насърчава подравняването

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleep Number

Възглавница, която е проектирана да помогне при подравняването, може да бъде особено полезна за страничните траверси. Възглавницата за коляно за сън е проектирана с оглед както на опора, така и на облекчаване на налягането. Купувачите, които търсят достъпна възглавница за коляно, вероятно ще оценят модела на Sleep Number, който има цена под стикера под средната.

Възглавницата лежи между коленете на страничните траверси, създавайки удобен буфер, който добавя пространство между всеки крак. Когато коленете ви са разположени по този начин, може по-лесно да се подравнят правилно гърба, бедрата и краката. Плътното пълнене на възглавницата с мемори пяна предлага съществена подкрепа, както и облекчаване на налягането. Коленете ви леко потъват в пяната, която плътно контурира ставите ви и помага за облекчаване на дискомфорта.

Мекото и кадифено покритие от микрофибър обвива възглавницата. Траверсите могат да свалят капака за машинно пране и да изсъхнат, когато е необходимо. За най-добри резултати пяната трябва да се почиства само на място. Тази възглавница се предлага в сиво и в един стандартен размер. Sleep Number е проектирал своята възглавница за коляно да бъде хипоалергична.

Въпреки че Sleep Number не приема връщане на тази възглавница, купувачите имат 30-дневен прозорец за размяна, а тези в съседните САЩ се радват на безплатна UPS наземна доставка. Възглавницата за коляно е подкрепена с 1-годишна гаранция.

Системи за поддръжка на гърба Възглавница за крака-T

Най-доброто облекчаване на болката

Системи за поддръжка на гърба Възглавница за крака-T

Цена:  $ 85

Пълнеж:  пенопласт
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Спящи, страдащи от ишиас, болки в гърба или тазобедрената става
 • Купувачи, които искат по-тънка възглавница за коляното
Акценти:
 • Множество опции за пяна, покритие и размер
 • Каишката за крака поддържа възглавницата на място
 • Калъф за машинно пране

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците за системи за поддръжка на гърба

Възглавницата за опора на краката на коляното T помага за облекчаване на болката при страничните траверси с ергономичен дизайн. Възглавницата е направена от мемори пяна с висока плътност и пенопласт за по-добро задържане на формата. Проектиран е да осигурява облекчение при ишиас, болки в гърба, тазобедрената става и разширени вени. Удобната каишка на възглавницата помага да задържите възглавницата на място, за да насърчите правилното подравняване.

Възглавницата за крака Knee-T има опростен дизайн, който е по-малко обемист от другите възглавници за коляното. Предлага се в три размера: стандартен, дълъг и професионален. Стандартният размер е предназначен за траверси по-малки от 5 фута, 8 инча и под 160 паунда, докато дългите и професионални размери са предназначени за по-високи и по-тежки траверси.

Траверсите могат да избират между обикновен пенопласт и собствена пяна Be Cool, която е предназначена да регулира температурата. Купувачите също имат своя избор от покритие от бамбук или шерпа. И двата покривни материала могат да се перат в машина.

Докато възглавницата за крака на коляното има по-висока цена от някои от конкурентите си, може да си струва да се помисли за тези с болки в гърба и тазобедрената става. Системите за поддръжка на гръб предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите, въпреки че за върнатите артикули се прилага такса от 20% за възстановяване.

Възглавница Contour Living Cool

Най-добро охлаждане

Възглавница Contour Living Cool

Цена:  $ 30

Пълнеж:  Вливаща се с гел мемори пяна Polyfoam
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Горещи траверси
 • Тези с болки в гърба, тазобедрената става или таза
Акценти:
 • Перално памучно покритие, което се пере в машината
 • Проектиран да регулира температурата по-добре от стандартната мемори пяна
 • Твърдата опорна сърцевина от пенопласт помага на възглавницата да запази формата си

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Contour Living

Възглавницата Contour Living Cool Leg има външен слой от гел вливаща се мемори пяна, предназначена да регулира температурата и да поддържа възглавницата хладна. Вътрешната опорна сърцевина е направена от твърд пенопласт, който държи формата си и насърчава правилното подравняване на страничните траверси.

Контурираната форма на възглавницата поддържа бедрата и таза стабилизирани, докато слоят пяна с памет омекотява коленете. Капитонираният памучен калъф е дишащ и позволява на въздуха да циркулира равномерно, за да предотврати задържането на топлина. Капакът е подвижен и се пере в пералня. Възглавницата се предлага в стандартен размер и е на конкурентни цени.

Възглавницата Cool Leg е подкрепена от 45-дневна политика за връщане и 1-годишна гаранция. Contour Living предлага безплатна икономична доставка за поръчки над $ 49.

Какво е възглавница за коляно?

Adblock
detector