Menu Close

Най-добрите латексни възглавници

През последните няколко години на пазара се наблюдава огромен ръст на различни видове възглавници, които дават на потребителите повече възможности от класическата възглавница за пух или влакна. Един все по-популярен стил на възглавницата е латексната възглавница. Често изработени от накъсан латекс, тези възглавници предлагат плюшеност на традиционната полиуретанова или пухкава алтернативна възглавница с допълнителна здравина и гъвкавост.

За да помогнете при избора на перфектната латексна възглавница, прочетете, за да научите повече за нашите предложения за най-добрите опции в няколко категории. Завършихме интензивно проучване на продукти, за да определим нашите рейтинги, и имаме няколко полезни съвета, които да ви помогнат да сравните опциите.

Най-добрите латексни възглавници

информация за продукта

Възглавница от органичен настърган латекс PlushBeds

Най-доброто като цяло

Възглавница от органичен настърган латекс PlushBeds

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 110 – Queen $ 124 – King

 Пълнеж : сертифициран GOLS настърган органичен латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спални, включително тези, които сменят позициите си през нощта
 • Тези, които искат екологична, хипоалергенна възглавница
 • Тези, които спят горещо
Акценти:
 • Накъсаният органичен латекс остава хладен
 • Сертифициран е по Глобален стандарт за органичен латекс (GOLS)
 • Дишаща покривка от 100% памук

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници PlushBeds

Възглавницата от органичен настърган латекс Plushbeds е чудесна опция за многообразие по отношение на конструкция, комфорт и производителност. Изработена от сертифициран на 100% Global Organic Latex Standard (GOLS) настърган латекс Dunlop, той предлага усещането за традиционна възглавница за пух или поли, без да се сплесква, сгрупва или сгъстява, обичайно при тези пълнежи. Увита в 100% органичен памук, настърганата възглавница от латекс PlushBeds е направена без никакви сурови химикали или оцветители, което я прави идеален избор, когато искате здраво място за почивка на главата си.

Латексът е естествено устойчив на алергени, включително акари от плесен и бактерии. Въпреки че възглавницата не може да се пера в пералня, тя може да бъде почистена на място. Пълнежът се раздува лесно и се приспособява към вашия комфорт. Настърганият латекс бързо се връща, когато се компресира, помага на възглавницата да остане пухкава и пухкава. Ако сте склонни да спите топло, възглавницата ще остане доста хладна, благодарение на дишането на латекса и добавения въздушен поток, създаден от натрошения материал.

Въпреки че е вероятно да намерите поддържащата възглавница от органичен латекс, независимо от позицията ви на сън, страничните и задните траверси са склонни да намират латексните възглавници най-удобни като цяло. Спящите на стомаха могат да намерят възглавницата твърде твърда, за да им хареса; възглавница с долно таванско помещение, което позволява по-добро подравняване на гръбначния стълб, може да бъде по-добър избор. Възглавницата Organic Shredded Latex също не ви позволява да премахвате пълнежа за персонализиране.

PlushBeds предлага възглавница от органичен настърган латекс в три размера: стандартен, кралица и крал. Компанията не приема връщане на възглавници, но предлага тригодишна гаранция за материали и изработка и безплатна доставка за всички поръчки.

Възглавница за латекс от талалай в Бруклин

Най-ценно

Възглавница за латекс от талалай в Бруклин

Цена:  $ 89 – Queen $ 99 – King

Пълнеж:  пяна латекс Talalay
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Комбинирани траверси, които сменят позициите си през цялата нощ
 • Купувачи, които искат да изберат своето таванско помещение
 • Всеки, който харесва някакво „отскачане“ в възглавницата си
Акценти:
 • Изработено с премиум латекс Talalay
 • Едно парче предлага усещане за тясно съответствие и стабилна подкрепа
 • Перфорираният дизайн подобрява въздушния поток и охлаждането

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за спално обзавеждане в Бруклин

Възглавницата Talalay Latex от Brooklyn Bedding е направена от екологичен латекс Talalay, оформен в средно твърда, твърда форма на възглавница. За разлика от другите ни препоръки, които са предимно настърган латекс, пълнежът на възглавницата Brooklyn Bedding е едно парче. Това създава по-плътно, тясно съобразено усещане. Brooklyn Bedding предлага и възглавницата както във високи, така и в ниски тавански стаи. Високият вариант е най-подходящ за странични траверси, докато ниският вариант е по-удобен за траверси. Спалните траверси могат да избират или таванско помещение в зависимост от своите предпочитания.

Латексната възглавница Talalay е донякъде твърда и много отзивчива и подкрепяща. Покрит е с подвижен и перал се от органичен памук, който е мек и остава хладен. Въпреки че възглавницата се приляга плътно на главата и шията, докато спите, дишащият латекс остава доста хладен и няма да прегреете. Както при другите латексни възглавници, възглавницата за спално бельо Brooklyn е хипоалергенна.

Brooklyn Bedding предлага безплатна доставка и се връща в долните 48 щата. Можете да опитате новата си възглавница за 30 нощи и да я върнете или замените в рамките на 30 дни, ако не сте доволни от нея. Възглавницата се предлага и с 3-годишна гаранция, покриваща дефекти в материалите и изработката.

Органична възглавница от бреза

Най-удобно

Органична възглавница от бреза

Цена:  $ 99 – Queen $ 119 – King

Пълнеж:  Настърган естествен латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Купувачите, загрижени за околната среда и избора на продукти с етичен произход
 • Хора, които спят горещо
 • Хора, които имат алергии или чувствителност към прах
 • Хора, които искат леко твърда възглавница
Акценти:
 • Премиум материали – етикет Talalay латекс и органична новозеландска вълна
 • Отлично задържане на формата за поддържащо, последователно усещане
 • GREENGUARD Gold и GOLS сертифицирани

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от бреза

Изпълнена със сертифициран латекс GREENGUARD Gold и GOLS и без никакви синтетични багрила или сурови химикали, Birch Organic Pillow също използва етични и устойчиви органични вълни от Нова Зеландия. Пълнежът от латекс и вълна е покрит с мек, 100% органичен памук.

В допълнение към предлагането на устойчива опция без жестокост, Birch Organic Pillow също спи хладно и удобно. Вълната естествено помага да се поддържа температурен неутралитет, като отвежда влагата, като същевременно осигурява адекватен въздушен поток. Памучното покривало също е проектирано да поддържа въздушния поток, предотвратявайки прегряване, докато спите. Пълнежът поддържа, без да е прекалено твърд и поддържа всички позиции за сън. Въпреки това, траверсите на гърба са склонни особено да оценят твърдостта на възглавницата на бреза, която поддържа правилното подравняване на гръбначния стълб.

Органичната възглавница от бреза запазва формата си с течение на времето, благодарение до голяма степен на използваната в пълнежа вълна. Вълната е естествено издръжлива и запазва формата си по-дълго от много други влакна. Латексът е по-отзивчив и подскачащ от останалите пяни, но някои от най-твърдите от опциите, които тествахме. Възглавницата не се регулира и не трябва да се пера в пералня. Може обаче да се разбърка в сушилнята.

Органичните възглавници от бреза се произвеждат в САЩ и се доставят безплатно. Те се предлагат със 100-дневен пробен период на безрисков сън и едногодишна ограничена гаранция. Фирмата предлага възглавници тип queen и king size.

Възглавница от настърган латекс PureTree

Най-доброто за болка в шията

Възглавница от настърган латекс PureTree

Цена:  $ 73 – Стандарт $ 83 – King

 Пълнеж : сертифициран GOLS настърган латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат възглавници с регулируемо таванско помещение
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Устойчив източник на органичен латекс
 • Регулируеми нива на таванско помещение за персонализиран комфорт
 • Дишащите материали помагат на траверсите да останат хладни

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници PureTree

Хората, които изпитват чести болки във врата, често се нуждаят от възглавници, които осигуряват баланс на омекотяване и подкрепа. Поради тази причина латексните възглавници са популярни сред тези траверси. Възглавницата PureTree Shredded Latex е особено полезна в това отношение, тъй като таванското й помещение е регулируемо.

Пълнежът се състои от накъсан латекс Talalay и собствениците могат да добавят или премахват толкова, колкото им е необходимо, за да постигнат желаната дебелина – която може да се променя в зависимост от нощта, в зависимост от тежестта на болката във врата. Латексът е получил GOLS органичен сертификат, а покритието е произведено от GOTS-сертифициран органичен памук.

Освен че са с устойчив източник, тези материали са изключително дишащи и подходящи за хора, които обикновено спят горещо. Естественият латекс също е устойчив на алергени и бактерии. Възглавницата може да се пере и суши във вашите домакински машини за бърза и лесна грижа. Предлагат се стандартни / кралични и кралски размери, а тежестите на възглавниците варират от 4,5 до 5,5 паунда.

Цената на стикера на тази възглавница е много разумна в сравнение с други естествени латексни възглавници – особено тези с регулируемо таванско помещение. PureTree предлага пробен период за сън, който ви позволява да тествате възглавницата за 30 нощи, както и тригодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Възглавница Saatva Latex

Най-добър лукс

Възглавница Saatva Latex

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Настърган 100% американски латекс Talalay и алтернатива надолу
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат възглавници с регулируема дебелина
 • Странични и задни траверси с тегло до 230 паунда
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Talalay латекс и пух-алтернатива се комбинират за плюшено, поддържащо усещане
 • Свалящата се вътрешна възглавница позволява регулируемо таванско помещение
 • Дишаща органична памучна покривка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Възглавницата Saatva е добър вариант за хора, които изпитват болки, болки и точки на натиск във врата си. Възглавницата е изработена от сърцевина от настърган американски латекс Talalay, обвит в по-малка, подвижна възглавница, подплатена с меки влакна от микродениер. Тези влакна имат същата консистенция като алтернатива надолу или надолу, за да осигурят допълнително омекотяване.

Можете да запазите по-малката възглавница непокътната за максимална дебелина, ако спите по гръб, или да я махнете, за да намалите таванското помещение за по-удобно странично спане. След тестването на възглавницата установихме, че тя е най-подходяща за траверси, които тежат 230 паунда или по-малко. Външният капак е съставен от дишащ органичен памук, който помага на възглавницата да спи спокойно.

Латексът е естествено издръжлив материал, така че възглавницата трябва да работи няколко години, без драстично да се сплеска. Въпреки че възглавницата има средно меко усещане, настърганият пълнеж не съответства толкова плътно като мемори пяната и може да забележите известна отзивчивост, когато сложите главата си – често срещана характеристика на латекса Talalay. Латексът се измива пет пъти по време на производствения процес, намалявайки възможността за предизвикване на симптоми на алергия към латекс.

В сравнение с други латексни възглавници, възглавницата Saatva е на много разумни цени и всички клиенти в съседните САЩ се класират за безплатна наземна доставка. Saatva приема внимателно използвани връщания в рамките на 45 дни от първоначалната покупка, въпреки че компанията иска да измиете възглавницата, преди да я изпратите. Възглавницата също е подкрепена с едногодишна гаранция.

Sleep Artisan Луксозна странична възглавница за спане

Най-доброто за странични траверси

Sleep Artisan Луксозна странична възглавница за спане

Цена:  $ 100 – стандартна

Пълнеж:  85% настърган латекс Talalay, 15% поли-копринени влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични траверси, които се нуждаят от допълнителна опора за врата и раменете
 • Купувачи, които искат да персонализират тавана и твърдостта на своите възглавници
 • Всеки, който иска латексна възглавница с традиционно усещане за възглавница
Акценти:
 • Извитият дизайн побира раменете
 • Пълнежът може да се добави или премахне, за да се регулира таван и твърдост
 • Специално проектиран за странични траверси

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleep Artisan

Повече хора предпочитат да спят на страни, отколкото всяка друга позиция, а луксозната възглавница за сън Sleep Artisan е създадена специално за тях. Възглавницата е извита от едната страна, създавайки „кът“, който позволява целенасочена опора за раменете и врата. Спалните спални също намират възглавницата Luxury Side Sleeper за удобна, тъй като тя осигурява подкрепа за подравняване на гръбначния стълб, като ви помага да се събудите освежени и без болка.

Възглавницата Sleep Artisan Luxury Side Sleeper е пълна с настърган латекс Talalay и патентована копринена смес от полифил. Това създава усещане, подобно на алтернативна възглавница надолу или надолу, като същевременно запазва подкрепата и отзивчивостта, които очаквате от латекса. Възглавницата се предлага с 6-инчово таванско помещение, което се компресира, когато отпуснете главата си, но отстрани може да се разархивира, за да премахнете пълнежа според вашите предпочитания.

Тази възглавница се предлага само в един размер, 28 инча на 17 инча. Пълнежът е естествено хипоалергичен, антимикробен и устойчив на акари. Можете да премахнете целия пълнеж и да измиете капака, но пълнежът не трябва да се мие. Възглавниците, произведени в Калифорния, не се доставят безплатно, но се предлагат с 30-дневен пробен период и 3-годишна гаранция, покриваща дефекти в материалите и изработката.

Латекс за по-малко възглавница

Най-добро охлаждане

Латекс за по-малко възглавница

Цена:  $ 109 – Стандарт $ 119 – Queen $ 129 – King

Пълнеж:  Настърган или твърд, вентилиран латекс
Твърдост:  Средна (настъргана и твърда)

За кого е най-добре:
 • Хората, които предпочитат възглавници с отзивчиви усещания
 • Горещи траверси
 • Странични и задни траверси
Акценти:
 • Избор от два различни стила на запълване
 • И двете версии са оптимизирани за въздушен поток и охлаждане
 • Сертифициран е по глобален органичен латекс

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Latex for Less

Латексът за по-малко възглавница предлага повече гъвкавост от много от своите конкуренти. Можете да избирате от две различни запълвания. Накъсаната латексна възглавница предлага възвишено, пухкаво усещане и нежна амортизация, докато масивната латексна възглавница е съобразена с главата и шията за по-отзивчива подкрепа и облекчаване на натиска.

И двете версии на възглавницата са обвити в калъфи, изработени от дишащ памук. Накъсаният латекс също регулира добре температурата, както и твърдият латекс благодарение на малки вентилационни отвори, които насърчават стабилен въздушен поток. В резултат на това възглавницата е отличен избор за хора, които са склонни да спят горещо.

Възглавницата се предлага в три размера. Стандартните модели имат 4-инчово таванско помещение, докато възглавниците тип queen и king size имат 5-инчови тавански помещения. Тези опции за дебелина са най-подходящи за странични и задни траверси, защото осигуряват достатъчно амортизиране, без да пречат на подравняването на гръбначния стълб. Латексът е сертифициран по GOLS, така че възглавницата трябва да се хареса и на купувачите, които предпочитат да купуват устойчиво направени продукти. Капакът не може да се отстрани, така че е необходимо почистване на място, ако се появят петна.

В сравнение с други латексни възглавници, цената на стикера на този модел е доста разумна и няма разлика в цената между двете опции за пълнене. Доставката е безплатна за всички поръчки в съседния американски латекс за по-малко, не предлага пробен период за възглавницата и връщанията не се приемат.

Нест спално бельо Лесна дихателна възглавница

Най-добре регулируем

Нест спално бельо Лесна дихателна възглавница

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 119 – Queen $ 149 – King

Попълнете:
Твърдост: от  твърдо до средно твърдо

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат възглавници с регулируеми нива на таванско помещение
 • Горещи траверси
 • Странични траверси с болки във врата или раменете
Акценти:
 • Регулируемо ниво на запълване за персонализирано усещане
 • Минимално задържане на топлина за хладно представяне
 • Настърган латекс и пълнеж от микрофибър балансира плюшеност и подкрепа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Nest Bedding

Естествената възглавница Easy Breather от Nest Bedding е друг най-добър избор, който предлага регулируемо таванско помещение. Пълнежът се състои от смесени настъргани латекс и пух алтернативни микрофибри, които карат възглавницата да се чувства много плюшена и пухкава. За да промените дебелината, просто разархивирайте капака и добавете или премахнете толкова пълнеж, колкото е необходимо, за да постигнете желаното таванско помещение. Това ниво на персонализация позволява на повечето хора да си почиват удобно на възглавницата, независимо от предпочитаната позиция за сън.

Калъфът е получен от еластична, дишаща смес от органичен памук и полиестерна подложка. Пълнежът също така запазва минимална телесна топлина за допълнително охлаждане и контрол на температурата, което прави възглавницата подходяща за горещи траверси.

Nest Bedding предлага възглавницата в стандартни, кралични и кралски размери. Четвъртият вариант, размерът на “страничен спален шкаф”, е оформен, за да създаде оптимална опора за глава и шия за хора, които предимно използват тази позиция. В зависимост от това кой размер сте избрали, възглавницата тежи между 4,5 и 6,5 килограма.

Естествената възглавница Easy Breather има сравнително ниска цена на стикер в сравнение с аналогично конструирани модели. Доставката е безплатна и за поръчки в съседните САЩ. Ако не сте доволни от възглавницата, можете да я върнете или да я замените за друг модел в рамките на 30 дни от първоначалната поръчка.

Какво е латекс?

Adblock
detector