Menu Close

Най-добрите луксозни възглавници

Купувачите могат да свързват луксозните възглавници с престоя в хотела и ваканциите, но ползите от използването на луксозна възглавница у дома има. Луксозните възглавници са изработени от висококачествени материали, които предлагат дълготрайна подкрепа и комфорт. Траверсите често могат да усетят разликата, особено в сравнение с по-нискокачествена възглавница, която не запазва формата си или предлага постоянна опора.

Възглавниците играят важна роля в цялостното преживяване на съня, тъй като те могат да повлияят на това как шията и гръбначният стълб са подредени и колко спечелят траверсите. Въпреки че луксозните възглавници може да струват повече от средната възглавница, те са инвестиция. Тъй като този тип възглавници често са по-трайни, той запазва формата си и има по-дълъг от средния живот живот. Луксозните възглавници често се изработват с дишащи материали, за да запазят удобните траверси и да предотвратят задържането на топлина.

Когато търсят луксозна възглавница, купувачите трябва да вземат предвид материалите, включително капака и пълнежа на възглавницата, в допълнение към качеството на нейната конструкция. Вашата предпочитана позиция за сън и телесно тегло също трябва да се имат предвид, тъй като те могат да определят какъв тип възглавница ще намерите за най-удобна.

Ще прегледаме нашите най-добри избор за най-добрите луксозни възглавници, включително как се представят по отношение на облекчаване на налягането и регулиране на температурата. Също така ще разделим какво е луксозна възглавница и какво отличава този тип възглавници от останалите. За да помогнем на купувачите да определят каква възглавница да изберат, ще отговорим и на често задавани въпроси за луксозни възглавници и как да ги поддържаме.

Най-добрите луксозни възглавници

информация за продукта

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Най-доброто като цяло

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Цена:  $ 80 – Стандарт $ 95 – King

 Пълнеж : Primaloft Synthetic Microfibers
Твърдост:  мека, средна, твърда

За кого е най-добре:
 • Спящи, които са алергични към пух
 • Екологични и вегански купувачи
 • Тези с хронична болка във врата или раменете
Акценти:

Предлага се в три нива на плътност, алтернативната възглавница Boll & Branch Down предлага луксозно плюшено и възвишено усещане за автентичен пух, без потенциал за прегряване или алергия.

Използвайте код CLOUD15 за 15% отстъпки за поръчки от $ 150 или повече на възглавници Boll & Branch.

Докато много луксозни възглавници са пълни с пух, много купувачи може да предпочетат алтернатива за пух. Boll & Branch предлага екологично чиста възглавница надолу в три различни нива на твърдост, за да отговаря на различни траверси. Купувачите могат да избират между меки, средни и твърди.

Всяка опция има 100% покритие от органичен памук с тръбопроводи около краищата. Бродираното покривало отвежда влагата и помага за разсейването на топлината, като увеличава въздушния поток през възглавницата. Лекият пълнител от синтетични влакна PrimaLoft устоява на натрупването на влага и помага за регулиране на температурата. PrimaLoft имитира усещането за пух и се съобразява с формата на главата и шията за подкрепа и облекчаване на натиска. Това може да бъде полезно за спящи, които страдат от хронична болка и скованост във врата.

Алтернативната възглавница Boll & Branch Down е дишаща и пластична. Откриваме, че меката възглавница е най-подходяща за траверси, докато средните и твърди опции може да са по-подходящи за гърбове и странични траверси. Купувачите трябва да имат предвид личните си предпочитания и типове тяло, когато избират твърдостта на възглавницата.

Алтернативната възглавница Boll & Branch Down носи стандарта 100 от OEKO-TEX сертифициране и компанията се придържа към устойчиви и етични практики. Това включва инвестиции в биологично земеделие, изплащане на справедливи заплати на работниците и осигуряване на безопасна работна среда.

Възглавницата Down Alternative се произвежда в стандартни и големи размери. Boll & Branch предлага 30-дневен пробен период за сън и безплатни връщания. Възглавницата Down Alternative може да се пере в пералня, ако е необходимо, в нежния цикъл и да се суши в сушилня с бавен огън, докато изсъхне напълно. Boll & Branch препоръчва рядко измиване на възглавницата.

Двойна охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze

Най-добрият висок клас

Двойна охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze

Цена:  $ 169 – Queen $ 209 – King

Пълнеж:  TEMPUR мемори пяна с покритие TEMPUR-Breeze Gel
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Хора с остри точки на натиск във врата
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които обикновено спят горещо на възглавници с мемори пяна
Акценти:

Благодарение на охлаждащите гел вложки от двете страни, тази възглавница от Tempur-Pedic предлага по-добър контрол на температурата от много от конкурентите си с мемори пяна.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tempur-Pedic

От създаването си през 1992 г. Tempur-Pedic е спечелил звездна репутация за производство на луксозни, добре изработени продукти за сън. Двойната охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze е отличен пример. Сърцевината му е съставена от пяна Tempur, патентован материал с мемори пяна с висока плътност, който осигурява отлична амортизация и облекчаване на налягането. Възглавницата има средно усещане, така че пяната ще се очертае близо до главата и шията, за да оптимизира подравняването на гръбначния стълб и да намали точките на натиск.

Възглавницата е с дебелина около 6,4 инча. Това означава, че е най-подходящ за странични и задни траверси, тъй като тези позиции обикновено изискват повече таванско помещение. Всяка страна на възглавницата разполага с охлаждаща вложка с гел, която предотвратява поглъщането на пяната от твърде много телесна топлина и прекалено топло заспиване, а капитонираната памучна покривка също е доста дишаща.

Капакът може да се свали за машинно пране и сушене, но пяната трябва да се почиства само на място. Предлагат се размери на кралица и крал.

Докато ценовата точка на двойната охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze е малко стръмна, Tempur-Pedic предлага спестени пакети за клиенти, които купуват две възглавници в същия размер. Доставката също е безплатна през непрекъснатите връщания в САЩ не е разрешено, но компанията предоставя петгодишна гаранция за възглавницата.

Двойна комфортна възглавница Amerisleep

Най-удобно

Двойна комфортна възглавница Amerisleep

Цена:  $ 130-150 – Стандарт / Queen $ 150-170 – King

Пълнеж:  Bio-Pur пяна с памет
Твърдост:  Страна 1: Средно мека Страна 2: Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които обикновено намират възглавниците с мемори пяна твърде горещи
 • Хора, чиито предпочитания за твърдост са склонни да се колебаят
Акценти:

Реверсивният дизайн на възглавницата с двойна комфорт Amerisleep ви позволява да превключвате между средно меки и средно твърди усещания, когато пожелаете.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Amerisleep

За много траверси предпочитаната от тях твърдост варира от нощ до вечер. Двойната комфортна възглавница Amerisleep трябва да се хареса на тези хора благодарение на подвижния си дизайн. Едната страна на възглавницата има средно меко усещане и ще се очертае близо до главата и шията за целенасочено облекчаване на натиска, докато другата е средно твърда и осигурява по-голяма подкрепа.

Сърцевината на възглавницата се състои от Bio-Pur, патентована мемори пяна, известна със своята плътност и издръжливост. Пяната се аерира с малки отвори, които позволяват на въздуха да циркулира из вътрешността и предотвратява прекомерното натрупване на топлина – често срещан проблем при продуктите с мемори пяна. Капакът е изработен от мек, дишащ полиестер за допълнително охлаждане и контрол на температурата.

За тази възглавница се предлагат размери Queen и King. Можете да свалите капака и да го изперете във всяка домакинска машина, когато трябва да се почисти, но пяната трябва да се почиства само на място, ако е необходимо.

Цената на стикера на възглавницата е съобразена с аналогично конструирани модели от други марки, а Amerisleep предлага безплатна наземна доставка в съседните САЩ Въпреки че не можете да върнете възглавницата, ще получите гаранция с покупката си, която покрива дълбоко провисване и други структурни дефекти до 10 години.

Възглавница Saatva Latex

Най-добрият латекс

Възглавница Saatva Latex

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Настърган 100% американски латекс Talalay и алтернатива на пух
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат средно меки възглавници
 • Горещи траверси
 • Клиенти, които търсят възглавница с над средния живот
Акценти:

Изградена с настърган латекс и пълнеж, подобен на пух, влакното Saatva Latex Pillow предлага комфортен баланс на омекотяване и поддръжка.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Латексът е популярен материал за възглавници, тъй като прилича на главата и шията подобно на мемори пяна, но без да абсорбира излишната телесна топлина. Латексната възглавница Saatva е забележителна в тази продуктова категория по няколко причини. Състои се от малка вътрешна възглавница с настърган латекс Talalay, който е силно поддържащ, и по-голяма външна възглавница, която съдържа микродениерен плат с усещане за пух. Тези материали създават плюшено усещане без много потъване.

Капакът на възглавницата е изработен от органичен памук, който е сертифициран от Global Organic Textile Standard, един от водещите световни органи за този вид влакна. Външната възглавница може да се пере и суши във всяка домакинска машина. Можете също така да премахнете вътрешната възглавница, за да промените таванското помещение и цялостното усещане.

Предлагат се размери на кралица и крал. Срещу малка добавена такса можете да добавите и чифт памучни сатенени калъфки, когато правите покупката си.

Saatva ви позволява да тествате възглавницата до 45 дни, преди да решите дали да я върнете, но компанията изисква клиентите да измият артикула, преди да го изпратят обратно. Ако решите да запазите възглавницата, ще получите и едногодишна гаранция. Доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ

Възглавница Layla Kapok

Най-добро охлаждане

Възглавница Layla Kapok

Цена:  $ 99 – Queen $ 119 – King

Пълнеж:  Настъргана мемори пяна и смес от фибро дърво капок
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора, които предпочитат по-меките възглавници
 • Горещи траверси
Акценти:

Възглавницата Layla Kapok съдържа патентована комбинация от мемори пяна и естествени влакна за комфортен баланс на контуриране и омекотяване.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Layla

Възглавницата Layla Kapok носи името си от дървото капок, което произвежда влакно с качества, напомнящи на пух. Тази възглавница съдържа комбинация от капок влакна и CertiPUR=сертифицирана от САЩ раздробена мемори пяна за уникално усещане, което съчетава контуриране и облекчаване на налягането с подобна на облак амортизация. Пълнежът може да бъде добавен или премахнат, за да смените таванското помещение, което прави възглавницата подходяща за различни позиции на сън, но запазва комфортно плюшено усещане, независимо от обема, който сте избрали.

Друг актив е покритието, което е направено от тъкан полиестер, напоен с мед за допълнително охлаждане. Медта притежава и естествени антимикробни свойства, за да предотврати бактериите и да запази свежия мирис на покривната тъкан. Капакът може да се свали и да се пере в пералня за по-лесна грижа, но пълнежът и облицовката трябва да се почистват само на място, ако е необходимо.

Възглавницата Layla Kapok е на много разумни цени, като се има предвид нейното висококачествено пълнене и регулируем дизайн, а Layla осигурява безплатна доставка в съседните САЩ. Покупката ви е подкрепена от пробен период на сън, който обхваща 120 нощи и гаранция, която покрива структурни дефекти в възглавница до пет години.

Луксозна възглавница

Най-доброто за комбинирани траверси

Луксозна възглавница

Цена:  $ 129 – Стандарт $ 149 – King

Пълнеж:  RDS-сертифициран пух и пълнеж с пера
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Траверси, които обичат възвишени възглавници и мек пух
 • Всички позиции за сън
 • Купувачи, които искат възглавница за машинно пране
Акценти:

Камерната възглавница Luxe е пълна с първокласен пух, който е изключително плюшен и устойчив.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Luxe Pillow

Възглавницата за възглавници Luxe е направена с етични и устойчиви практики. Попълването надолу е сертифицирано по Responsible Down Standard, което означава, че се произвежда хуманно, без ненужна вреда за животните. Високият таван на възглавницата Luxe се компресира лесно, като люлее главата и шията, за да побере всички пози за сън.

Протекторът за възглавници с броене 300 нишки е направен от 100% опънат памук за мекота и дишане, осигурявайки обилен въздушен поток през възглавницата. Много луксозни възглавници включват уникални детайли, като плетените шевове, намерени на възглавницата Luxe Pillow Down. Възглавницата е конструирана с три камери, включително вътрешна камера, пълна с дребни пера от водолюбиви птици, която придава на възглавницата структура. Двете външни камери, заобикалящи сърцевината на перата, са пълни с устойчив бял гъши пух.

Въпреки че камерният дизайн предлага изобилие от опори за траверси, възглавницата е пластична и мека. Мекотата на външните камери позволява траверси да потънат в възглавницата надолу. Високият таван и поддържащото ядро ​​са достатъчни за повечето странични траверси, а възглавницата се компресира лесно за траверси и задни траверси.

Възглавницата за възглавница Luxe се предлага в стандартни и кралски размери. Възглавницата се предлага със 100-дневен пробен период на сън и компанията моли купувачите да опитат възглавницата в продължение на две седмици, преди да инициират връщане. Възглавницата Luxe е лесна за грижи, тъй като може да се пере в пералня в нежен цикъл и да се суши в барабан с ниска температура. Може да се почиства и на химическо чистене.

Възглавница за гръбначен стълб

Най-доброто за болки в гърба

Възглавница за гръбначен стълб

Цена:  $ 139 – Стандарт $ 149 – Queen

Пълнеж:  Сертифицирана от САЩ пяна CertiPUR
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора с чести болки във врата
 • Тези, които предпочитат възглавници с регулируемо таванско помещение
Акценти:

Регулируемият камерен дизайн на SpineAlign Pillow предлага отлична опора и облекчаване на натиска за странични и задни траверси.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници SpineAlign

Иновативната възглавница SpineAlign се отличава с уникална форма, предназначена да оптимизира подравняването и да облекчи натиска. Централната камера на възглавницата е вдлъбната и донякъде плоска, за да се люлее главата и шията, докато двете странични камери са по-пълни и по-високи. Това гарантира комфортно усещане и по-малко точки на натиск за повечето странични и задни траверси.

Всяка камера съдържа нарязан пълнеж от пяна, който може да се добави или отстрани, за да се регулира дебелината и цялостното усещане. Този регулируем дизайн прави възглавницата SpineAlign силно приспособима за вашите специфични нужди и предпочитания. Камерите са оборудвани с ципове, за да се предотврати изтичането на пълнежа.

Капакът е съставен от ватиран полиестер с мрежести крайни капачки, за да подобри дишането и да ви помогне да останете хладни. SpineAlign не препоръчва машинно пране или сушене на която и да е част от възглавницата – включително покривката – така че трябва да забележите почистване, ако е необходимо, ако се появят петна или замърсявания.

Като се има предвид усъвършенстваният дизайн на SpineAlign Pillow, цената на стикера му е съвсем разумна и клиентите във всичките 50 държави получават безплатна наземна доставка. Ще получите пробен период за сън, който ви позволява да тествате възглавницата до 60 нощи, преди да решите дали да я запазите или да я върнете, както и петгодишна гаранция.

Какво е луксозна възглавница?

Adblock
detector