Menu Close

Най-добра възглавница с пяна с памет

Известен също като вискоеластична пяна, контури от мемори пяна в отговор на топлина и натиск. Материалът осигурява поддържаща люлка за освобождаване от натиск, което го прави идеален за използване в възглавници.

Възглавниците с мемори пяна могат да бъдат твърди или настъргани, а много от най-добрите възглавници днес разполагат с охлаждащи техники за борба със запазването на топлината, което е типично за традиционната мемори пяна. Възглавниците, изработени от този формован и изключително гъвкав материал, са широко достъпни във всички бюджети.

Независимо дали страдате от болки във врата или просто търсите възглавница, която да поддържа гръбнака ви и да ви помогне да заспите по-добре през нощта, не търсете повече. Завършихме някои от най-добрите ни предложения и съставихме изчерпателно ръководство за това как да изберем най-добрата възглавница с мемори пяна.

Най-добрите възглавници с пяна с памет

информация за продукта

Двойна охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze

Най-доброто като цяло

Двойна охлаждаща възглавница TEMPUR-Cloud Breeze

Цена:  $ 169 – Queen $ 209 – King

Пълнеж:  TEMPUR мемори пяна с покритие TEMPUR-Breeze Gel
Твърдост:  Средна (5)

За кого е най-добре:
 • Хора, които ценят възглавница, която е готина и от двете страни
 • Странични траверси
 • Фенове на плътна мемори пяна
Акценти:
  • Вливащата се с гел пяна помага за разсейване на телесната топлина
  • Контурното усещане на мемори пяна, без прекомерно задържане на топлина
  • Балансирано усещане за подкрепа и омекотяване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tempur-Pedic

Tempur-Pedic беше първата компания, която използва мемори пяна в своите матраци и продължава да бъде едно от най-големите имена в бранша. Еднокомпонентната възглавница с мемори пяна TEMPUR-Cloud Dual Breeze се гордее с върховното облекчаване на налягането, което е отличителен белег на компанията. Тази възглавница обаче отнема изрезка с гел слоеве от двете страни на възглавницата, за да се охлади. Свалящо се и миещо се покритие от 100% памук осигурява мека и дишаща повърхност.

Възглавницата има 6,4-инчов таван, който леко потъва надолу, докато мемори пяната бавно се компресира под главата. Благодарение на това високо таванско помещение и средно усещане, Tempur-Cloud успява да осигури удобна повърхност за странични траверси. Контурите на пяната отговарят на главата и шията, като запазват естествената кривина на гръбначния стълб, като същевременно намаляват натиска върху ушите.

Възглавницата Dual Breeze се предлага в размери на кралица и крал. Tempurpedic предлага безплатна доставка, но не приема връщане. Tempur-Pedic създаде репутация на висококачествени продукти за сън с мемори пяна и възглавницата Dual Breeze трябва да се представя по-дълго от средната възглавница с мемори пяна. На всичкото отгоре компанията подкрепя тази възглавница с 5-годишна гаранция.

Възглавница от пяна с памет на Layla

Най-ценно

Възглавница от пяна с памет на Layla

Цена:  $ 75 – Queen $ 89 – King

Пълнеж:  70% настъргана мемори пяна, 30% полиестерни влакна
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат регулируеми възглавници
 • Хора с болки във врата и раменете
 • Тези, които обикновено намират възглавниците с мемори пяна твърде топли
Акценти:
 • Пълнежът може да бъде добавен или премахнат за регулируем комфорт
 • Накъсаното пълнене позволява по-добър въздушен поток
 • Регулируем дизайн и бюджетна цена правят една гъвкава възглавница, приятна за тълпата

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Layla

Възглавницата с пяна с памет Layla е идеален избор за траверси, чиито предпочитания на таванското помещение варират от нощ до вечер. Накъсаният пълнител от мемори пяна се намира в подплата вътре в капака. За да промените тавана и цялостното усещане на възглавницата, просто разархивирайте подложката и добавете или премахнете пяната. Собствениците могат да се свържат с Layla относно закупуването на повече пяна на едро, ако трябва да попълнят доставките си.

Мемори пяната се съчетава тясно за целенасочена болка и облекчаване на натиска около врата и раменете. Възглавницата е подходяща и за горещи траверси. Въздухът циркулира по-свободно през сърцевината на възглавницата благодарение на настъргания пълнеж и пяната абсорбира по-малко телесна топлина в сравнение с твърдата мемори пяна. Освен това възглавницата се почиства лесно. Външният капак и вътрешната облицовка с пяна могат да се измият и изсушат във вашите домакински машини. При употреба може да настъпи сплескване, така че сушенето в барабан възглавницата може да я разшири обратно до пълната й форма. Предлагат се размери на кралица и крал.

Layla предлага безплатна доставка на всички клиенти в съседния САЩ Възглавницата е подплатена със 120-нощно изпитание за сън и петгодишна гаранция, като и двете са по-дълги от средното.

Възглавница с пяна за памет Saatva

Най-добър лукс

Възглавница с пяна за памет Saatva

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Раздробена гел памет пяна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат регулируеми възглавници
 • Тези с болки във врата и раменете
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Регулируемо ниво на пълнене за персонализирана поддръжка и таванско помещение
 • Нанесена от графит, настъргана мемори пяна спи прохладно
 • Дишаща органична памучна покривка с материал за промяна на фазата за охлаждане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Възглавницата за пяна Saatva Memory е друга чудесна опция за траверси, чиито предпочитания на таванското помещение се променят от вечер на вечер. Той разполага с подвижна вътрешна възглавница, изработена от вливаща графит мемори пяна, заедно с настъргана сърцевина от мемори пяна. Просто премахнете вътрешната възглавница, за да регулирате дебелината и усещането на възглавницата.

Калъфът е съставен от дишащ органичен памук, ватиран с материал за промяна на фазата, който помага на възглавницата да поддържа студена температура. В резултат на това тази възглавница е подходяща за всеки, който обикновено смята, че пяната с памет е твърде гореща. Въздухът също циркулира свободно през натрошената сърцевина и тази пяна се влива с гел, за да изтегли топлината от тялото ви. Двойните слоеве пяна с памет също осигуряват равномерно приспособяване и облекчаване на всякакви болки във врата или раменете.

Капакът може да се пера и суши в машина, но за вътрешната възглавница с пяна с памет се препоръчва почистване на място. Saatva предлага безплатна наземна доставка на всички клиенти в съседните САЩ Възглавницата може да бъде върната в рамките на 45 дни от доставката, дори ако е била използвана или изпрана. Той е подкрепен и с едногодишна гаранция срещу материални дефекти.

Класическа възглавница Amerisleep Comfort

Най-удобно

Класическа възглавница Amerisleep Comfort

Цена:  $ 90 – Queen $ 115 – King

Пълнеж:  Bio-Pur пяна с памет
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора с точки на натиск във врата
 • Тези, които обикновено спят горещо на възглавници с мемори пяна
Акценти:
 • Мемори пяната Bio-Pur осигурява тясно, равномерно контуриране
 • Облекчава натиска и подобрява подравняването на страничните траверси
 • Спи по-хладно от много конкурентни възглавници с мемори пяна

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Amerisleep

Възглавницата Comfort Classic от Amerisleep е конструирана с Bio-Pur, патентован материал от мемори пяна с висока плътност, за да осигури голяма издръжливост и дълготраен комфорт. Възглавницата има средно усещане, така че пяната ще се очертае в забележима степен, като същевременно осигурява добра цялостна подкрепа. Капакът е изработен от мек полиестер, който предлага добра дишаща способност и предотвратява абсорбирането на пяната от излишната телесна топлина. Пяната също е проектирана с вентилационни канали за допълнително охлаждане.

Възглавницата е с дебелина 6 инча, така че е най-подходяща за странични и задни траверси, тъй като тези позиции обикновено се нуждаят от повече таванско помещение. Предлагат се размери на кралица и крал. Капакът е подвижен и може да се пере и суши във всяка домакинска машина, но пяната никога не трябва да се почиства.

Цената на възглавницата Comfort Classic е много разумна, особено като се има предвид дългият очакван живот. Amerisleep също така осигурява безплатна наземна доставка за всички клиенти в долните 48 държави. Въпреки че връщането не е разрешено след завършване на поръчката, възглавницата ви ще бъде подкрепена с 10-годишна гаранция, която покрива структурни дефекти.

GhostPillow - пяна с памет

Най-доброто за множество спални пози

GhostPillow – пяна с памет

Цена:  $

Пълнеж:  Газирана пяна с гел памет
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора, търсещи облекчаване на натиска във врата и раменете
 • Тези, които се радват на твърди възглавници
Акценти:
 • Дизайн на аерирана мемори пяна
 • Добро представяне на контурите
 • Покривало за охлаждаща възглавница

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници GhostBed

GhostBed GhostPillow се предлага в три модела с различни пълнежи – мемори пяна, изкуствен пух и нарязана пяна и микрофибър гел. Моделът с мемори пяна е средно твърда възглавница с контурни и поддържащи функции, които отговарят на различни предпочитания за позиция на съня.

Моделът с мемори пяна GhostPillow има 6-инчово таванско помещение и е направен от аерирана гел пяна с памет. Пяната се приспособява към тялото по-лесно от изкуствения пух и е по-твърда. Тези качества правят възглавницата добър вариант за траверси отзад и отстрани, които се нуждаят от баланс на опора и контури, за да поддържат главата, шията и гръбнака правилно подравнени по време на сън. GhostPillow е особено подходящ за хора, които търсят облекчаване на натиска във врата и раменете. Въпреки това, стомашните траверси могат да предпочетат по-мека възглавница с по-малко таванско помещение, тъй като те се нуждаят от по-малко опора от задните и страничните траверси.

Тъй като мемори пяната има тенденция да се нагрява, GhostPillow се отличава с аерирана пяна, която има за цел да насърчи циркулацията на въздуха. Капакът на възглавницата също е направен със собствена охлаждаща тъкан, за да намали допълнително натрупването на топлина. Функциите за контрол на температурата могат да се харесат на горещи траверси, които се наслаждават на усещането за възглавници с мемори пяна.

Възглавниците GhostBed са подкрепени с 5-годишна гаранция. Компанията предлага безплатна доставка и 101-дневен пробен период на сън. След първоначален 30-дневен период клиентите могат да върнат възглавниците безплатно, минус таксите за връщане.

Възглавница Muse

Най-добро охлаждане

Възглавница Muse

Цена:  $ 120 – Стандартна

Пълнеж:  Накъсана и твърда мемори пяна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Хората, които често изпитват болка или натиск във врата си
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят възглавница с множество опции за таванско помещение
Акценти:
 • Комбинацията от твърда и настъргана мемори пяна балансира съответствието и запазването на формата
 • Покритието за фазова промяна на материала помага за разсейване на телесната топлина
 • Предлага се в три опции за таванско помещение (5-, 6- и 7-инчови)

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за сън Muse

Повечето възглавници са проектирани с определена позиция на сън предвид въз основа на тяхното усещане и дебелина. Възглавницата Muse е забележително изключение, защото се предлага в три различни измервания на таванско помещение. Нископрофилната 5-инчова възглавница е подходяща за траверси, които често предпочитат по-тънки възглавници, докато 6- и 7-инчовите модели осигуряват достатъчно опора и таванско помещение за странични и задни траверси.

Всички версии на възглавницата Muse разполагат с горен слой настъргана мемори пяна върху плътна, твърда основа от мемори пяна. Нарязаните контури за пълнене нежно и облекчават натиска в главата и шията, докато твърдият слой пяна осигурява стабилност и опора, както и добавено съответствие. Капакът е съставен от материал за промяна на фазата, който е проектиран да отвежда топлината далеч от възглавницата и да помага на повърхността да остане хладна. Капакът, който може да се свали и измие в пералня, прави възглавницата Muse по-удобна за горещи траверси от много конкурентни модели мемори пяна.

Въпреки че цената зависи от избраното таванско помещение, цената на стикера на Muse Pillow е много достъпна, като се имат предвид нейните висококачествени материали и конструкция. Muse Sleep предлага безплатна доставка навсякъде в съседните САЩ Възглавницата е подплатена с 60-нощно изпитание за сън и тригодишна гаранция.

Луксозна охлаждаща възглавница Бруклин

Най-добър въздушен поток

Луксозна охлаждаща възглавница Бруклин

Цена:  $ 129 – Queen $ 149 – King

Пълнеж:  пяна с памет с отворена клетка
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Траверси във всяка позиция, които предпочитат таванско помещение, вариращо от 4,5 до 6 инча
 • Горещи траверси
 • Хора, които предпочитат контуриране около главата и врата
Акценти:
 • 2 опции за таванско помещение, подходящи за различни позиции на сън
 • Пяната регулира добре температурата благодарение на вливанията на мед и графит
 • Покритието е меко и копринено гладко

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници за спално обзавеждане в Бруклин

Въпреки всичките си предимства, възглавниците с мемори пяна често улавят топлината и спят неприятно топло – особено ако сърцевината е съставена от твърда пяна. Луксозната охлаждаща възглавница Brooklyn Bedding се справя с тази грижа с дишащи компоненти отвътре и отвън. Мемори пяната има отворен клетъчен състав, който помага на материала да устои на натрупването на топлина, докато покритието е хладно на допир за допълнителна регулация на температурата.

Две опции на таванско помещение също правят възглавницата подходяща за различни пози на сън. Долният таван от 4,5 инча предлага адекватно омекотяване, без да повдига прекомерно главата, така че тази дебелина ще бъде най-добрият вариант за повечето спящи на стомаха, както и задни траверси, които не хъркат. По-високият таван от 6 инча ще осигури по-голяма подкрепа и ще подобри въздушния поток за хъркащите, които спят по гръб, а също така трябва да е удобен за странични траверси.

Капакът може да бъде свален и измит във вашите домакински машини за бърза и лесна грижа. Предлагат се размери на кралица и крал. Brooklyn Bedding осигурява безплатна доставка на земята за всички клиенти в съседните САЩ и всяка поръчка включва 30-дневен пробен период на сън и 3-годишна гаранция. Изборът на таванско помещение не засяга ценовата точка.

Възглавница за пяна с ортопедична памет Sleepsia

Най-доброто за болка в шията

Възглавница за пяна с ортопедична памет Sleepsia

Цена:  $ 60 – Стандартна $ 60 – Queen

Пълнеж: Плътна  мемори пяна
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Хора с болки във врата или раменете
 • Странични и задни траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Контурна форма поддържа врата и насърчава подравняването
 • Твърди контури с мемори пяна равномерно, за да облекчат болките
 • Калъф за машинно пране

Читателите на SleepFoundation.org получават 10% отстъпка с код: SF10.

Ортопедичната възглавница с пяна с памет от Sleepsia е друга чудесна възможност за траверси с болки около врата или раменете. Ергономичната форма на възглавницата създава поддържаща повърхност за главата, която насърчава изравняването на гръбначния стълб за страничните траверси, като същевременно поддържа удобно таванско помещение на средно ниво за задните траверси.

Тъй като интериорът съдържа едно парче мемори пяна, можете да очаквате равномерно контуриране и бавна реакция от тази възглавница. Калъфът е съставен от копринено-мек полиестерен плат, който е оптимален за хора с чувствителна кожа. Можете да махнете и да изперете капака в машината винаги, когато трябва да се освежи, но ще трябва само да забележите почистването на пяната, ако е необходимо.

Предлагат се стандартни и кралични размери, въпреки че и двете споделят една и съща достъпна цена. Поръчки във всички 50 щата също отговарят на условията за безплатна доставка на земята. Покупката Ви включва пълна гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Как да изберем възглавница с пяна с памет

Adblock
detector