Menu Close

Най-добрите органични възглавници

Прекарвате много време в близък контакт с възглавницата си, затова е важно да изберете възглавница, изработена от безопасни и здравословни материали. Органичните възглавници са един от начините да се гарантира това. В допълнение към ползите за околната среда и здравето, органичните възглавници често са силно дишащи и изключително издръжливи.

Много компании, които произвеждат биологични продукти, имат тясна връзка със своите източници, връщайки средства на местните общности или участващи в други зелени инициативи. Органичната вълна и пух се произвеждат с подобрено хуманно отношение към животните в сравнение с традиционните средства. Независимо дали са направени от елда, латекс, вълна, памук или други органични материали, органичните възглавници представляват избор, който е по-добър за вас и планетата.

На пазара има широка гама от органични възможности за избор. Ще опишем разликите между различните видове органични възглавници и ще обсъдим как да разберем дали възглавницата е наистина органична. Също така ще споделим нашите най-добри снимки за най-добрите налични органични възглавници.

Най-добрите органични възглавници

информация за продукта

Органична възглавница от бреза

Най-доброто като цяло

Органична възглавница от бреза

Цена:  $ 99 – Queen $ 119 – King

Пълнеж:  Настърган естествен латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад и отстрани
 • Тези, които спят горещо
 • Хора, които предпочитат пружинираща възглавница
Акценти:
 • Пролетен и отзивчив
 • Настърган латекс Talalay и пълнеж от вълна се чувстват плюшени, като същевременно ограничават натрупването на топлина
 • Предлага се със 100-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от бреза

Ръчно изработена в САЩ, възглавницата Birch Organic съчетава предимствата на органичния памук, естествения латекс и новозеландската вълна без жестокост, сертифицирана от Wool Integrity NZ и PGC Wrightson Wool Integrity Program. Възглавницата Birch Organic възглавница Greenguard Gold е сертифицирана, че не съдържа сурови химикали, а памукът е сертифициран биологично от Global Organic Textiles Standard (GOTS).

Възглавницата разполага с 2-инчов кран, който й помага да запази формата си и да поддържа достатъчно таванско помещение за странични траверси. Тафтинговият калъф от органичен памук е много дишащ и помага да се поддържа суха, хладна повърхност. Вътре в възглавницата има комбинация от настъргана вълна и сертифициран от Rainforest Alliance латекс Talalay. И двата материала са естествено еластични, издръжливи и дишащи.

Вълната служи и като естествена противопожарна преграда и помага за регулиране на температурата благодарение на способностите си за отнемане на влага. Органичната възглавница от бреза е изработена от естествени материали, устойчиви на акари и плесени.

Birch Organic Pillow се доставя безплатно в съседните САЩ и се продава в размери на кралица и крал. Birch предлага 100-дневен пробен период на сън и 3-годишна гаранция срещу производствени и производствени дефекти.

Възглавница за елда Sweet Zzz

Най-ценно

Възглавница за елда Sweet Zzz

Цена:  14 “x 20” – 95 $ 6 “x 17” – 109 $ 16 “x 28” – 139 $

Пълнеж:  Органични корпуси от елда
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Траверси отзад
 • Хора, които предпочитат възглавници, които се чувстват много твърди и подкрепящи
 • Тези, чиито предпочитания на таванското помещение варират от нощ до вечер
Акценти:
 • Сертифицирани по GOTS корпуси от елда и памучна обвивка
 • Пълнежът може да бъде добавен или премахнат, за да смените таванското помещение
 • Калъфка за възглавница, включена в покупката

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sweet Zzz

Възглавницата за елда Sweet Zzz е идеална за всеки, който се нуждае от поддържаща повърхност. Корпусите от елда, които съставляват пълнежа, придават на възглавницата много твърдо усещане, така че потъването няма да е проблем за повечето хора. Можете да добавяте или премахвате корпуса по всяко време, за да регулирате таванското помещение на възглавницата, но промяната на дебелината няма да повлияе на твърдостта в забележима степен.

Докато регулируемият тавански етаж потенциално прави възглавницата удобна за всяка позиция на сън, тя е особено подходяща за сън в гръб. Това положение обикновено изисква повече стабилност около главата и шията, за да се предотврати натрупването на болки в тези области. Допълнителната опора за задните траверси също може да намали хъркането в някои случаи.

Както корпусите, така и обвивката от органичен памук са получили сертификат GOTS, така че купувачите на екологични продукти могат да бъдат спокойни, знаейки, че възглавницата им е снабдена с устойчиви продукти. Тези компоненти също са много дишащи, което прави възглавницата идеална за горещи траверси.

Предлагат се три размера. В допълнение към обикновената кралица, можете да изберете традиционен японски размер или цилиндрична форма, която може да служи като удобна подпора за врата или краката. В допълнение към черупката към вашата покупка е включена и калъфка за възглавници от органичен памук. Черупката и калъфката за възглавници могат да се измият и изсушат във всяка домакинска машина, но първо ще трябва да премахнете всички корпуси.

Цената за тази възглавница е наравно с другите модели на елда от елда, но Sweet Zzz предлага безплатна доставка в долните 48 щата и 50-нощно изпитание за сън. Ще получите и едногодишна гаранция.

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Най-добра алтернатива надолу

Алтернативна възглавница Boll & Branch Down

Цена:  $ 80 – Стандарт $ 95 – King

 Пълнеж : Primaloft Synthetic Microfibers
Твърдост:  мека, средна, твърда

За кого е най-добре:
 • Хора, които се радват на усещането за пухови възглавници
 • Спящи, които се потят през нощта
 • Купувачи, които търсят пробен период
Акценти:
 • PrimaLoft пълни с пухкаво усещане
 • Три опции за твърдост
 • 100% органичен памучен калъф

Използвайте код CLOUD15 за 15% отстъпки за поръчки от $ 150 или повече на възглавници Boll & Branch.

Докато много органични възглавници се правят с пълнеж от латекс или елда, алтернативната възглавница Boll & Branch Down е добър вариант за хора, които търсят органична възглавница с по-мекото, пухкаво усещане, свързано с традиционните възглавници

Алтернативната възглавница Boll & Branch Down съдържа пълнител PrimaLoft, който имитира лекото, пухкаво усещане за пух. Влакната PrimaLoft са водоустойчиви, което помага да се запази възглавницата суха дори за хора, които се потят много по време на сън. Покритието също е направено от 100% органичен памук, материал, който спомага за насърчаване на циркулацията на въздуха. Възглавницата има сертификат OEKO-TEX Standard 100, за да гарантира, че не съдържа вредни химикали.

Тази възглавница Boll & Branch се предлага в два размера (стандартен и крал) и три нива на твърдост, за да задоволи широк спектър от предпочитания за сън. Твърдата опция е подходяща за странични траверси, които изискват твърдост и опора за раменете и врата по време на сън. Задните траверси изискват баланс на контуриране и поддръжка, за да поддържат здрава стойка на съня и по този начин могат да предпочетат средната твърдост. Спящите в стомаха вероятно ще предпочетат меката опция, тъй като по-меките възглавници помагат да поддържат гръбнака и врата си правилно подравнени.

Boll & Branch предлага безплатна доставка в рамките на Съединените щати. Връщането е разрешено в рамките на 30 дни за пълно възстановяване.

Възглавница Saatva Latex

Най-добро охлаждане

Възглавница Saatva Latex

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Настърган 100% американски латекс Talalay и алтернатива на пух
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Хора, които тежат до 230 килограма
 • Тези, които предпочитат възглавници с регулируемо таванско помещение
Акценти:
 • Регулируемо таванско помещение
 • Дишаща памучна покривка, алтернатива надолу и настърган латекс Talalay позволяват минимално натрупване на топлина
 • Плюшена, извисена и поддържаща многокамерна конструкция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Възглавницата Saatva се отличава от конкурентите благодарение на иновативния си камерен дизайн. Външната камера съдържа настърган латекс Talalay, мек и отзивчив материал, който осигурява отлична цялостна поддръжка. Вътрешната камера е подплатена с алтернативни клъстери, базирани на микродение, които придават на възглавницата много меко и възвишено усещане. Можете да премахнете вътрешната възглавница, ако предпочитате по-меко усещане и по-тънък профил.

Възглавницата Saatva е хипоалергенна, а латексът ефективно предпазва от акари, мухъл и други замърсители. Латексът също е естествено дишащ, а покритието е съставено от органичен памук за допълнително охлаждане. Възглавницата също така запазва формата си много добре благодарение на изпъкналите си ръбове, така че не би трябвало да я раздухвате твърде често. Тъй като възглавницата има средно меко усещане, тя е най-подходяща за странични и задни траверси с тегло 230 паунда или по-малко.

Можете да премахнете органичното памучно покритие и да го измиете и изсушите във всяка домакинска машина. Предлагат се размери на кралица и крал и можете да включите чифт сатенени калъфки за възглавници към вашата покупка срещу малко допълнително заплащане.

Възглавницата Saatva е на разумни цени и компанията ще доставя безплатно навсякъде в съседните САЩ. Можете да върнете възглавницата в рамките на 45 нощи от покупката си, въпреки че Saatva иска първо да я почистите. Всички купувачи получават и едногодишна гаранция за възглавницата си.

Възглавница Grand Embrace на Тихоокеанското крайбрежие

Най-меко

Възглавница Grand Embrace на Тихоокеанското крайбрежие

Цена:  $ 150 – Queen $ 160 – King

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Тези, които предпочитат ултрасофт възглавници
 • Потребители с екологично и животинско съзнание
Акценти:
 • Lofty HyperClean пух създава луксозно плюшено усещане за главата и шията
 • Капакът от органичен памук с устойчив източник е сертифициран по GOTS
 • Напълно измива се в пералня за лесно почистване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавниците на Тихоокеанското крайбрежие

Тихоокеанското крайбрежие е спечелило звездна репутация за висококачествени възглавници за пух и пера, а Grand Embrace – както подсказва името му – може да бъде най-луксозното предложение на компанията до момента. Дизайнът се отличава с вътрешна възглавница от първокласна пухена подплата HyperClean с външен слой мека подложка за пух. Възглавницата се чувства доста плюшена, но камерната конструкция предлага и прилична опора за главата и врата. Спалните траверси, които предпочитат допълнително таванско помещение, трябва да намират тази възглавница за доста удобна, както и при повечето странични траверси.

Друг забележителен елемент е калъфът, който е направен от чист, сертифициран по GOTS органичен памук. Броят на конците 233 подобрява естествената дишане на памучните влакна, осигурявайки отличен въздушен поток и минимално натрупване на топлина. Корицата може да се хареса и на екологично настроените купувачи, които предпочитат да купуват устойчиво произведени артикули. Освен това пълнежът е получил сертификат от Американския съвет за пух и пера, като гарантира, че оперението е произведено етично и хуманно.

Шевовете са завършени с дебели тръбопроводи, за да помогнат на възглавницата да се задържи с времето и да предотврати изтичането на пълнежа. Можете да изперете и изсушите цялата възглавница във всяка домакинска машина, спестявайки ви пътувания до пералнята или скъпи сметки за химическо чистене. Предлагат се размери на кралица и крал.

Наземната доставка е безплатна за всички поръчки на Тихоокеанското крайбрежие в съседните САЩ, което включва и двата налични размера за възглавницата Grand Embrace. Покупката ви ще включва пробен период за сън, обхващащ 30 нощи, през който можете да върнете възглавницата или да я замените за друг модел на Тихоокеанското крайбрежие.

Зелена възглавница от авокадо

Най-добрата адаптивна възглавница

Зелена възглавница от авокадо

Цена:  $ 89 – Стандартна $ 99 – Queen $ 109 – King

 Пълна : GOLS сертифициран настърган латекс и GOTS сертифицирани капок влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси с променящи се предпочитания на таванско помещение
 • Тези, които предпочитат по-твърди възглавници
 • Вегански купувачи
Акценти:
 • Персонализирано таванско помещение
 • Предлага се с допълнително пълнене
 • Изработена от сертифициран органичен латекс, капок влакна и памук

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници от авокадо

За траверси, които обичат да имат пълен контрол над своето таванско помещение, Avocado Green Pillow предлага опция за персонализиране на пълнежа. Калъфът с цип осигурява лесен достъп до памучна подложка от трикотаж, съдържаща настърган пълнеж от латекс и капок и е лесно да добавяте или премахвате пълнеж, докато достигнете удобна височина. Всяка възглавница се доставя с допълнителна чанта за пълнене, така че няма да останете къси.

Капитонираното покривало е изработено от сертифициран по GOTS органичен памук и може да се пера в пералня. Сертифицираният от GOLS латекс Dunlop и сертифицираният GOTS капок осигуряват средно твърдо и леко плаващо усещане, контурирайки опората на главата и шията. Влакната на Kapok са естествено възвишени и дишащи. Те балансират латекса, помагайки му да остане пухкав и лек на само 3,9 паунда за възглавница с кралица.

Зелената възглавница от авокадо е ръчно изработена в САЩ и се продава в стандартни, кралични и кралски размери. Сертифицирано е от Vegan Action, че не съдържа животински продукти, като вълна или странични продукти, тествани върху животни. Възглавницата също така притежава сертификат GREENGUARD Gold, eco-INSTITUT, OEKO-TEX Standard 100 и MadeSafe. Възглавниците се изпращат безплатно до съседните САЩ и се предлагат с 1-годишна гаранция.

Възглавница от натурален памук / PLA

Най-доброто за странични траверси

Възглавница от натурален памук / PLA

Цена:  $ 69 – Стандарт $ 79 – Стандарт (нисък таван) $ 109 – Queen $ 139 – King

Попълване:  Ватиране на базата на PLA
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Тези, които обичат пухкава възглавница
 • Траверси за гръб и стомах
 • Траверси, които предпочитат да избягват странични животински продукти
Акценти:
 • Изпълнен с PLA ватин, получен от захарна тръстика
 • Мекото, пухкаво пълнене осигурява нежна опора, докато отвежда влагата
 • Памучната обвивка с 300 нишки позволява циркулация на въздуха

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Naturepedic

Възглавницата от натурален памук / PLA с естествена природа има донякъде уникална конструкция, която използва пълнеж, направен от PLA. PLA е вид полиестерно влакно с пухкаво и еластично усещане. Въпреки че не е сертифициран биологичен, той е получен от не-ГМО захарна тръстика и избягва суровите химикали, използвани в други видове полиестер.

Влакната се компресират, когато лежите върху тях, така че въпреки че възглавницата има доста високо таванско помещение, траверсите отзад трябва да открият, че тя осигурява точното ниво на опора. Възглавницата се предлага в стандартни размери, кралица и крал, а също така се предлага и в стандартен размер с нисък пълнеж, който е идеален за траверси.

Горещите траверси трябва да останат хладни благодарение на комбинацията от органичен памучен капак и влагозадържащите свойства на PLA пълнежа. Капакът има брой конци 300, което обещава мекота и издръжливост.

Възглавницата е сертифицирана без формалдехид и е подкрепена от организации, включително Greenguard Gold, Made Safe, Organic 100 Content Standard, Zero Toxics и 1% For The Planet. Naturepedic предлага безплатна доставка в съседните САЩ, както и 30-дневен пробен период на сън и 1-годишна ограничена гаранция.

Възглавница от органичен настърган латекс PlushBeds

Най-добро освобождаване на налягането

Възглавница от органичен настърган латекс PlushBeds

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 110 – Queen $ 124 – King

 Пълнеж : сертифициран GOLS настърган органичен латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които предпочитат да купуват устойчиво изработени продукти
Акценти:
 • Изпълнен със сертифициран по GOLS органичен настърган латекс
 • Устоява на преместване и натрупване
 • Конкурентна цена за органични материали

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници PlushBeds

Накъсаната възглавница от естествен латекс от PlushBeds е екологичен продукт, който също е лесен за бюджета ви за пазаруване. Възглавницата съдържа настърган латекс, който е спечелил сертификат от Global Organic Latex Standard (GOLS), същата организация зад GOTS. Пълнежът се чувства плюшен и поддържащ, така че ще получите достатъчно омекотяване за главата си, но не трябва да потъва твърде дълбоко в възглавницата.

Латексът също така задържа по-малко телесна топлина от пяната, което позволява на възглавницата да спи доста хладно, а калъфът е изработен от сертифициран по GOTS органичен памук за допълнителна дишане. Възглавницата също е естествено хипоалергична и трябва доста добре да устои на акари и други алергени.

PlushBeds предлага три размера за възглавницата. Стандартните размери са конструирани за таванско помещение от 4 инча, докато кралицата и кралските размери имат таванско помещение от 5 инча. Възглавницата трябва да се почиства на място, а не да се пере или суши в домакинска машина.

Ценовата точка е много разумна в сравнение със средната възглавница от органичен латекс и безплатната наземна доставка PlushBeds в съседните САЩ Ще получите и тригодишна гаранция с възглавницата си.

Какво е органична възглавница?

Adblock
detector