Menu Close

Най-добрите възглавници за траверси

Прекарвате време внимателно в избора на най-добрия матрак за вас. Вашата възглавница заслужава същото внимание. Подобно на вашия матрак, възглавницата ви влияе върху това колко удобно се чувствате в леглото и колко добре спите.

Както някои матраци работят по-добре за траверси, така и някои възглавници. Не всички траверси отзад предпочитат възглавниците, обичани отстрани, стомаха и комбинираните траверси.

По принцип задните траверси изискват възглавница с по-висок таван от възглавниците за стомашни траверси и по-нисък таван от възглавници за странични траверси. Идеалната възглавница за траверси насърчава подравняването на гръбначния стълб, вместо да извива врата твърде много нагоре или да позволява на главата да потъне твърде дълбоко.

Най-добрите възглавници за траверси

информация за продукта

Възглавница надолу Brooklinen

Най-доброто като цяло

Възглавница надолу Brooklinen

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 119 – King

Пълнеж:  канадски бял пух
Твърдост:  Плюшена

За кого е най-добре:
 • Спални и комбинирани траверси
 • Хора, които предпочитат ултра-мекото усещане на пухените възглавници
 • Купувачи, които търсят възглавница с опции за таванско помещение
Акценти:
 • Избор от три нива на таванско помещение
 • Поддържане и омекотяване на балансираща сърцевина и омекотяване
 • Премия надолу на бюджетна цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brooklinen

За много траверси, възглавниците надолу – макар и изключително меки – са склонни да потъват прекомерно под главата и шията, което води до неадекватна опора и допълнителни болки и болки.

Възглавницата надолу Brooklinen е по-подходяща за спане назад, отколкото повечето от конкурентите, защото можете да избирате от три различни опции за таванско помещение. Средните плюшени и твърди опции се състоят от камерни възглавници с перушинна сърцевина, заобиколена от мек пух за баланс на подкрепа и омекотяване. Има и опция за плюш, ако спите по гръб и предпочитате по-тънки възглавници, или ако сте спален комбинатор, който понякога използва позицията на стомаха.

Черупката на възглавницата е направена от гладък, дишащ памучен сатен, а краищата са подсилени с двойни шевове, за да се предотврати изтичането на пълнежа. На всяка възглавница се прилага антимикробно лечение за предотвратяване на вредните бактерии и други замърсители.

В допълнение към опциите за таванско помещение можете да избирате между стандартни и кралски размери. Brooklinen обезкуражава машинното пране, тъй като това може да повреди трайно възглавницата, така че трябва да забележите почистване, ако се появят леки петна, или химическо чистене за по-задълбочено почистване.

В сравнение с други пухени възглавници с това качество на изработка, моделът Brooklinen е на много разумни цени и доставката е безплатна за поръчки в САЩ. Brooklinen позволява връщане в рамките на 365 дни от първоначалната ви покупка, дори ако сте използвали възглавницата, а връщането е безплатно за всички клиенти.

Възглавница за елда Sweet Zzz

Най-ценно

Възглавница за елда Sweet Zzz

Цена:  14 “x 20” – 95 $ 6 “x 17” – 109 $ 16 “x 28” – 139 $

Пълнеж:  Органични корпуси от елда
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Траверси, които търсят много твърда и поддържаща възглавница
 • Горещи траверси
 • Тези, които искат възглавница с регулируемо таванско помещение
Акценти:
 • Корпусите от елда могат да се добавят или премахват, за да се промени дебелината
 • 100% органични материали за покриване и пълнене
 • 50-дневен пробен период на сън и 1-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sweet Zzz

Възглавниците от елда са популярни сред траверсите за гърба, тъй като превъзхождат опората на главата и врата. Корпусите от елда, които съдържат плесен за запълване около вашите уникални контури, без да се жертва твърдост или подсилване, което ви позволява да лежите удобно през цялата нощ. Въпреки че тези възглавници могат да бъдат малко по-скъпи, възглавницата за елда Sweet Zzz е чудесен пример за евтина опция, която се представя на същото ниво като своите по-скъпи конкуренти.

Както обикновено се случва с възглавниците от елда, моделът Sweet Zzz може да се регулира за таванско помещение, като се добавят или премахват колкото искате корпуси. Траверсите за гръб трябва да се чувстват най-комфортно със средна дебелина, но адаптивният характер на тази възглавница означава, че всеки може да използва проби и грешки, за да намери идеалния си обем.

Корпусите са сертифицирани като биологични, а покритието от органичен памук е получило сертификат от Global Organic Textile Standard. Освен това възглавницата е получила сертификат OEKO-TEX Standard 100, което показва, че не съдържа никакви вредни химикали или вещества.

Този продукт се доставя с калъфка за възглавници, която може да се пере и суши в домакински машини, но не трябва да се опитвате да почиствате корпуса. В допълнение към размера на кралицата, можете да избирате от традиционен японски размер (подобен на възглавница за хвърляне) или цилиндрична форма, която работи добре като опора за крака или врата.

Sweet Zzz предлага безплатна наземна доставка за всички клиенти в съседните САЩ. Вашата поръчка ще включва 50-дневен пробен период на сън, който ви позволява да тествате възглавницата, а тези, които решат да я запазят след края на прозореца за връщане, също получават 1 година Гаранция.

Спортна възглавница Zoma

Най-доброто за спортисти

Спортна възглавница Zoma

Цена:  $ 75 – Queen $ 95 – King

 Пълнеж : MicroCushions настъргана пяна и смес от влакна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат възглавници, които предлагат баланс на омекотяване и подкрепа
 • Горещи траверси
 • Физически активни индивиди
Акценти:
 • Отлично облекчаване на налягането
 • Накъсаният пълнеж и дишащият капак предотвратяват прегряване
 • На разумна цена

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Zoma

С дебелина 6 инча, спортната възглавница Zoma с високо таванско помещение предлага чудесна подкрепа за траверси. Сърцевината съдържа MicroCushions, патентована смес от настъргана пяна и пълнеж от влакна, която придава на повърхността плюшено, но поддържащо усещане. MicroCushions мухъл по главата и шията за тясно, равномерно контуриране, което може да облекчи болките при спортисти и други физически активни хора. Този материал е получил сертификат CertiPUR-US, което означава, че не съдържа никакви вредни химикали.

Капакът е съставен от дишаща мрежеста смес от полиестер-спандекс, която ви помага да регулирате температурата си и да ви охлажда през нощта. Капакът и сърцевината на MicroCushions могат да бъдат измити и изсушени във вашите домакински машини, въпреки че Zoma отбелязва, че трябва да почиствате последните само на всеки шест месеца. Възглавницата се предлага в размери на кралица и крал.

Спортната възглавница Zoma има много разумна цена и наземната доставка е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ. Всеки клиент получава 100-дневен пробен период за сън за тестване на възглавницата, както и 10-годишна гаранция, която покрива структурни дефекти.

TEMPUR-Облачна възглавница

Най-удобно

TEMPUR-Облачна възглавница

Цена:  $ 79 – Стандарт / Куин

Пълнеж: Плътна  пяна с памет
Твърдост:  изключително мека

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Чести пътешественици
 • Хора, които страдат от болки във врата
Акценти:
 • Допълнително меката пяна се съобразява тясно
 • Пет-инчово таванско помещение осигурява постоянна опора на врата
 • Компресивен и лесен за опаковане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Tempur-Pedic

TEMPUR-Cloud е най-популярната възглавница на Tempur-Pedic. Той е изработен от мека формула от пяна TEMPUR, която е проектирана да амортизира и да се съобрази. Възглавницата има 5-инчово таванско помещение, което задържа главите и вратовете на траверсите под удобен ъгъл през цялата нощ. Има традиционна правоъгълна форма и е една от най-достъпните възглавници в продуктовата линия на Tempur-Pedic.

Възглавницата TEMPUR-Cloud се счита за изключително мека, въпреки че пяната с памет все още осигурява достатъчно подкрепа, за да предотврати болката във врата. Изцяло пянестата конструкция може също така да му даде по-дълъг живот от другите допълнителни меки възглавници. Възглавницата TEMPUR-Cloud е идеална за траверси отзад и отстрани под 230 паунда. Хората над 230 паунда може да го намерят за прекалено мек, докато за много спящи стомаха таванското помещение е твърде високо.

Свалящото се покривало е направено от миещ се полиестер и цялата възглавница се компресира лесно, за да се побере в пътна чанта. Tempur-Pedic не предлага пробен период на сън или връщане за тази възглавница, въпреки че е подкрепена с 5-годишна ограничена гаранция. Купувачите получават безплатна UPS наземна доставка в рамките на съседните САЩ, докато клиентите в Аляска и Хавай са обект на допълнителни такси за доставка.

Двойна комфортна възглавница Amerisleep

Най-добро охлаждане

Двойна комфортна възглавница Amerisleep

Цена:  $ 130-150 – Стандарт / Queen $ 150-170 – King

Пълнеж:  Bio-Pur пяна с памет
Твърдост:  Страна 1: Средно мека Страна 2: Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Горещи траверси
 • Хора, чиито предпочитания за твърдост варират от нощ до вечер
Акценти:
 • Подвижната конструкция осигурява две опции за твърдост в едно
 • Вентилираната пяна подобрява циркулацията на въздуха
 • Дишащото мрежесто покритие остава хладно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Amerisleep

Възглавниците с мемори пяна са склонни да спят неприятно топло, тъй като материалът абсорбира телесната топлина. Възглавницата с двойна комфорт Amerisleep е забележително изключение от това правило. Сърцевината се състои от собствена пяна с памет Bio-Pur, която се вентилира с малки отвори за насърчаване на циркулацията на въздуха в интериора. Дишащото мрежесто покритие също осигурява добър контрол на температурата.

Както подсказва името му, възглавницата Dual Comfort е обратима със средно меко усещане от едната страна и средно твърдо усещане от другата. Задните траверси, които се нуждаят от по-голяма опора за главата и шията си, вероятно ще предпочетат вторите, докато първите контури по-отблизо. Този дизайн също трябва да се хареса на хората, които искат плюшена възглавница една нощ, а по-твърдо се чувстват следващата.

Възглавницата се предлага в две опции за дебелина, 5 или 6 инча, като и двете осигуряват подходящо таванско помещение за спане на гърба. Леснотата на грижите е още едно предимство. Капакът може да се свали и изпере във всяка домакинска машина, докато сърцевината никога не трябва да се измива – но можете да забележите почистване на пяната, ако се появят петна. Предлагат се размери на кралица и крал.

Докато цената варира в зависимост от избрания размер и таванско помещение, двойната комфортна възглавница носи разумна цена на стикер и доставката е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ. С покупката си ще получите 10-годишна гаранция, която покрива дълбоко провисване и други структурни дефекти.

Възглавница с пяна за памет Saatva

Най-добра пяна за памет

Възглавница с пяна за памет Saatva

Цена:  $ 145 – Queen $ 165 – King

Пълнеж:  Раздробена гел памет пяна
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Странични и задни траверси
 • Тези с болки във врата или точки на натиск
 • Хора, които обикновено спят горещо на възглавници с мемори пяна
Акценти:
 • Камерният дизайн предлага поддръжка на много нива и отлична амортизация
 • Ядрото, вливано в графит, помага за разсейване на телесната топлина
 • 45-нощно изпитание за сън и 1 година гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Saatva

Неудобното задържане на топлина може да е проблем за възглавниците с мемори пяна, но този модел от Saatva спи сравнително хладно благодарение на камерния си дизайн. Външната камера на възглавницата съдържа мемори пяна, вливана с графит, която има естествени охлаждащи свойства, докато сърцевината е подплатена с настъргана гел вливаща се мемори пяна. Цялата възглавница е обвита в органичен памучен калъф, който също е доста дишащ.

Дебелият профил и средното усещане на тази възглавница я правят най-подходяща за гръб и странични траверси. Контурното контуриране също ще бъде идеално за хора, които изпитват болки, болки или точки на натиск по шията. Възглавницата е получила сертификат CertiPUR-US, така че няма да се притеснявате за каквито и да било вредни вещества в пяните.

Капакът може да бъде свален и измит във вашите домакински машини, но останалите компоненти трябва да бъдат почиствани само на място, ако е необходимо. Клиентите могат да добавят сатенени калъфки за възглавници към покупката си срещу малко допълнително заплащане.

За тази възглавница се предлагат размери Queen и King. Тези, които купят две с поръчката си, ще получат отстъпка от 20 до 40 долара, в зависимост от това кой размер са избрали. Saatva осигурява безплатна наземна доставка в съседните САЩ и всяка покупка е подкрепена с 45-нощно изпитание за сън и 1-годишна гаранция.

Възглавница за падане с парашут

Най-меко

Възглавница за падане с парашут

Цена:  $ 109 – Стандартно $ 149 – King

Пълнеж:  Европейски бял пух ~ 85% Пух / смес от пера ~ 15%
Твърдост:  мека, средна, твърда

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спален (отстрани, гръб, стомах, комбинация)
 • Траверси, които предпочитат усещането за пух
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Избор от три нива на твърдост
 • Луксозно меко, възвишено усещане
 • Ефирен дизайн спи готино

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници с парашут

Възглавницата за парашутен пух е добър вариант за траверси, които се радват на луксозното усещане за висококачествен пух. Тази възглавница се състои от 85% европейски бял пух и 15% пух и пера от влакна. Възглавницата се предлага в меки, средни и твърди опции. Твърдата опция е една от най-добрите допълнителни твърди възглавници за траверси.

Повечето траверси отзад предпочитат средната възглавница за парашут надолу. Това осигурява опора, без да бутате главата твърде нагоре. Разбира се, някои по-големи и по-тежки траверси може да потънат в средната възглавница по-дълбоко от обикновения човек и да предпочетат твърдата възглавница като резултат.

Тъй като е възглавница надолу, Парашутът се чувства пухкав и лек. Това е ефирна възглавница, която няма да задържа много топлина, което я прави добър вариант за горещи траверси. Парашутът работи добре за траверси, които харесват възглавница, която могат да „пухнат“.

Подобно на повечето пухени възглавници, Парашутът има тенденция да струва малко повече от конкурентните възглавници, изработени от други материали. Той обаче трябва да продължи много дълго, което може да струва допълнителните разходи. Също така, възглавницата за парашутен пух се предлага с тригодишна гаранция.

Парашут предлага безплатна доставка на всички техни продукти. Те позволяват връщане в рамките на 60 дни от доставката.

Възглавница Плутон

Най-добър потребителски

Възглавница Плутон

Цена:  $ 85 – Стандарт $ 105 – King

Пълнеж:  Вентилирана твърда пяна
Твърдост:  Варира

За кого е най-добре:
 • Всеки тип спален (отстрани, гръб, стомах, комбинация)
 • Траверси, които не са доволни от конвенционалните възглавници
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Изработен по поръчка според вашите тегло, позиция на сън и предпочитания за комфорт
 • Вентилирана пяна за по-добро охлаждане
 • 100-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Плутон

Възглавницата Плутон е уникална, защото е създадена специално за вашите предпочитания за тялото и съня. Купувачите попълват въпросник на уебсайта на Плутон, след което Плутон създава персонализирана възглавница въз основа на уникалната информация на всеки човек.

Във въпросника Плутон пита вашата възраст, ръст, тегло, текущ стил на възглавницата, твърдост и таванско ниво, ниво на удовлетвореност от текущата ви възглавница, топлинна чувствителност, предпочитание на повърхността на възглавницата, навици в позицията на съня и др. Купувачите могат също да оставят конкретни бележки за своите предпочитания.

Плутон използва патентован алгоритъм, който води до 35 различни дизайна на възглавници, така че възглавницата, която получавате, не е обща. Поради тази причина възглавницата Плутон е добър избор за траверси, които не са намерили комфорт на конвенционалните възглавници.

Възглавниците на Плутон са изградени с хибриден дизайн „възглавница в възглавница“. Плутон използва различни видове пенопластови ядра и пълнежи от външни влакна, в зависимост от уникалните нужди на вашето тяло. Те също така предлагат охлаждащо покритие за хора, които са склонни да спят горещо.

Възглавниците на Плутон се доставят безплатно и се предлагат със 100-дневен пробен период за безсънни сънища. Въпреки това, компанията препоръчва да спите на възглавницата поне две седмици, преди да вземете решение. Тази времева рамка ви позволява да се приспособите към възглавницата си и обратно.

Благородна възглавница за глава

Най-добър лукс

Благородна възглавница за глава

Цена:  $ 349 – Стандарт $ 374 – Queen $ 399 – King $ 449 – Скандинавски крал

Пълнеж:  Вълна или настърган латекс
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Хора с остри болки или точки на натиск във врата
 • Горещи траверси
 • Траверси, които предпочитат възглавници с регулируемо таванско помещение
Акценти:
 • Регулируем таван и твърдост
 • Зонираната конструкция поддържа запълването равномерно разпределено
 • Вдлъбнатият център люлее главата и насърчава подравняването на гръбначния стълб

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Noble

Възглавницата Noble Head е друг модел, който предлага регулируемо таванско помещение. Клиентите могат да избират между два различни вида пълнеж, вълнени клъстери или настърган органичен латекс Talalay. Възглавницата е конструирана с девет отделни камери и можете да добавяте или премахвате пълнеж от всяка камера, за да регулирате дебелината на възглавницата. Това ниво на персонализация позволява на всеки спален гръб да оптимизира възглавницата си за най-удобното таванско помещение.

Вълната и латексът са доста дишащи в сравнение с други видове пълнене, като пяна, а черупката е съставена от органичен памук за допълнително охлаждане. Вълната е с етичен произход, което прави този дизайн добър избор за хора, съзнаващи животните, докато латексът не съдържа компоненти на животинска основа и е идеален за хора, които се идентифицират като вегани.

Камерният дизайн на тази възглавница също така осигурява по-удобна нощна почивка за хора с болка и точки на натиск около главата и врата. Noble Pillow осигурява безплатно пълнене от вълна или латекс, когато имате нужда от попълване на доставките.

Цената на стикера на Noble Pillow е малко стръмна, но компанията предлага безплатна доставка на земята навсякъде в САЩ и Канада. Можете да върнете възглавницата си в рамките на 30 дни от първоначалната покупка, а тези, които изберат да я запазят, ще получат и петгодишна гаранция, която предпазва от структурни дефекти.

Ползите от спането в гърба

Adblock
detector