Menu Close

Най-добрите полиестерни възглавници

Полиестерните възглавници са твърд фаворит за всеки, който има бюджет. Меки, пухкави и дишащи, не е изненадващо, че са се превърнали в един от най-често срещаните видове възглавници.

Изработени от стотици пухкави полиестерни влакна или поли влакна, полиестерните възглавници могат да бъдат съобразени с нуждите на страничните, гръбните или стомашните траверси. Полиестерът е бързосъхнещ и обикновено може да се пера в машина, за да запази възглавницата свежа.

Изкушен от предимствата на полиестерна възглавница, но не сте сигурни дали е подходящ за вас? Ще обсъдим всичко, което трябва да знаете, за да вземете правилното решение, като предоставим съвет на купувача, както и нашите препоръки за най-добрите полиестерни възглавници на пазара днес.

Най-добрите възглавници от полиестер

информация за продукта

Възглавница Sobella

Най-доброто като цяло

Възглавница Sobella

Пълнеж:  надолу алтернативни влакна
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Странични траверси
 • Хора, които предпочитат пълни възглавница
 • Тези, които спят горещо
Акценти:
 • Плюшените пълнители възглавници на главата и шията
 • Извисен дизайн за достатъчно място за потъване
 • Дишащото покритие позволява на въздуха да циркулира

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sobel At Home

Възглавницата Sobella е направена с хипоалергичен девствен микрофибър с много фин дение от 0,9. Този лек пълнеж придава на възглавницата първоначално плюшено усещане, въпреки че образува по-здрава люлка, за да поддържа главата, докато траверсите постепенно потъват във възглавницата.

Възглавницата е доста пълна, което я прави идеално подходяща за странични траверси, които не се нуждаят от твърда възглавница. Може да се използва и от задни траверси, които предпочитат по-високо таванско помещение.

Калъфът е изработен от 100 процента памук с траен брой конци 300, украсен с фин геометричен дизайн на кутия. Памукът е известен с това, че е един от най-дишащите материали за спално бельо и това покритие помага да се разсейва топлината, за да се запази неутрална температура през цялата нощ.

Възглавницата се продава в стандартни, кралични и кралски размери. Sobella предлага безплатна доставка за клиенти в континенталната част на САЩ. Връщането се приема в рамките на 30 дни от датата на поръчката, но клиентите носят отговорност за разходите за доставка.

Utopia се занимава с премиум плюшена гел възглавница

Най-ценно

Utopia се занимава с премиум плюшена гел възглавница

Пълнеж:  надолу алтернативни влакна
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Тези, които обичат меки, пухкави възглавници
 • Трапези за стомаха и гърба
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Бюджетна цена
 • Дишащ капак за охлаждащ въздушен поток
 • Сгъваем и сгъваем, без да губи формата си

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници на Utopia Deals

Предлагана на много атрактивна ценова възглавница Utopia Premium Plush Gel Възглавница е изработена от 100 процента полиестерни влакна. Utopia използва гел топчести влакна, които имат меко, пухкаво усещане и са склонни да поддържат формата си, без да развиват бучки или сплескани участъци. Възглавницата е гъвкава и може да бъде формована до известна степен, за да пасне на желаната форма.

Въпреки пълната си форма, възглавницата е доста мека и няма ластик. Повечето спящи ще открият, че главите им потъват значително, което води до ниско до средно таванско помещение, което е най-подходящо за траверси и задни траверси.

Калъфът е изработен от памук с 240 броя конци и е с класически дизайн на райета. Горещите траверси трябва да открият, че памукът позволява щедър въздушен поток, за да поддържа възглавницата хладна.

Възглавницата е устойчива на мухъл и плесен и може да се пере в пералня в съответствие с инструкциите на производителя. Когато започне да се изравнява, може лесно да се разпуши, като поставите сушилнята без топлина заедно с две тенис топки. Възглавницата Utopia Deals Premium Plush Gel се предлага в размери на кралица и крал и се продава в опаковки от 2 или 8.

Възглавница за спане Eli & Elm от памук

Най-доброто за странични траверси

Възглавница за спане Eli & Elm от памук

Цена:  $ 150

Пълнеж:  75% латекс и 25% полиестерни влакна
Твърдост:  Средна, регулируема

За кого е най-добре:
 • Хора с остри точки на натиск около врата
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат възглавници с регулируемо таванско помещение
Акценти:
 • Контурният дизайн осигурява отлична подкрепа за главата и шията
 • Намалява натиска върху раменете и врата
 • Насърчава подравняването на гръбначния стълб за страничните траверси

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Eli & Elm

Памучната възглавница за спане от Eli & Elm се отличава с контурен U-образен дизайн, който ви позволява да лежите удобно настрани, без да нарушавате подравняването на гръбначния стълб – често срещан източник на болка и точки на натиск за хора, които предимно използват тази позиция за сън. За разлика от тях, възглавниците с традиционна форма често създават твърде голяма преграда между главата и шията, което води до проблеми с подравняването.

Докато покритието на възглавницата е направено от еластична смес от памук и полиестер, пълнежът е съставен от смес от настърган латекс Talalay и полиестер. Латексът е мек, но еластичен за възглавница и поддържа главата, докато ватирането осигурява допълнителна подложка, за да предпази възглавницата от прекалено твърдост. Тази възглавница предлага регулируемо таванско помещение, което означава, че можете да добавяте или премахвате пълнежа, за да увеличите или намалите общата дебелина.

Памучната възглавница за странично спане също е добър вариант за горещи траверси, благодарение на дишащото си покривало и материали за пълнене. За да почистите възглавницата, отстранете пълнежа, преди да измиете и изсушите покритието на вашите домакински машини.

В сравнение с други възглавници с пълнеж от латекс и регулируем таван, този модел е на много разумни цени. Eli & Elm предлага и безплатна наземна доставка за всички поръчки. Можете да върнете възглавницата, ако не сте доволни в рамките на 45 дни от първоначалната поръчка, дори ако сте я използвали или почиствали.

Възглавница от въздушна тъкан

Най-добър лукс

Възглавница от въздушна тъкан

Цена:  $ 200 – Стандартна

 Пълнеж : вложка от полиетилен от влакна от 100% полиестерна вътрешна подложка и вата
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Траверси за гръб и стомах
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат по-твърди възглавници
Акценти:
 • Силно дишаща конструкция
 • Иновативният дизайн предлага изключителна поддръжка
 • Регулируеми нива на таванско помещение

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници с въздушна тъкан

Регулируемата възглавница на въздушната тъкан е друг модел, който може да се регулира по усещане и таванско помещение. Сърцевината се състои от две подвижни вложки, направени от въздушен влакно, патентован полиетиленов материал. Полиетиленът – който също се използва за производство на въдица – придава на въздушния влакно твърдо усещане, правейки тази възглавница по-благоприятна от конкурентните модели с ядрени материали като пенопласт или мемори пяна.

Можете да използвате една или и двете вложки за повече армировка, или да ги премахнете и двете, за да създадете по-меко усещане. Интериорът също така съдържа полиестерна вата, която добре омекотява главата и шията, както и полиестерна втулка за вложките. Капакът също е съставен от полиестерна тъкан.

Възглавницата на въздушната тъкан е чудесен избор за горещи траверси. Вложките от въздушни влакна имат вплетен дизайн, който насърчава постоянен въздушен поток, за да поддържа възглавницата хладна, а покривната материя също е доста дишаща. Тъй като възглавницата има сравнително ниско таванско помещение, дори когато и двете вложки са на място, тя е най-подходяща за траверси за гръб и стомах.

Относително високата цена на стикера на Airweave Pillow отразява иновативния му дизайн и материали, но компанията осигурява безплатна доставка навсякъде в долните 48 щата. Можете да върнете възглавницата, ако не сте доволни в рамките на 30 дни от първоначалната покупка, при условие че тя все още е в ново състояние.

Какво е полиестерна възглавница?

Adblock
detector