Menu Close

Най-добрите възглавници за малки деца

Хигиената на съня е важна за всички, но особено важно е децата и малките деца да получат качествен сън, тъй като телата им бързо растат. Освен това, ако вашето малко дете си почине добре през нощта, шансовете са и вие. Може би вече сте направили проучванията си за матраци и легло, но изборът на подходящата възглавница също е от съществено значение за комфорта и безопасността на вашето дете.

Въпреки че сроковете се различават, много деца над 18 месеца са готови за допълнителен комфорт, който една възглавница осигурява. Представянето на възглавница на вашето дете обаче идва с някои предупреждения, тъй като има важни изисквания за безопасност, които трябва да се имат предвид. Въпреки че бебетата са по-изложени на риск от синдром на внезапна детска смърт (SIDS) и задушаване, малките деца все още могат да бъдат податливи на подобен риск, внезапна необяснима смърт в детска възраст (SUDC), при неправилна употреба на възглавница.

Ние очертаваме най-важните характеристики, които трябва да търсите в възглавницата за малки деца, като пълнене, поддръжка, размер и качество на материала. Също така ще подчертаем нашите най-добри снимки и ще обясним кои аспекти ги отличават от останалите модели, за да можете по-уверено да изберете подходящото за вашето дете.

Най-добрите възглавници за малки деца

информация за продукта

Възглавница за малки деца Coop Home Products

Най-доброто като цяло

Възглавница за малки деца Coop Home Products

Цена:  $ 30 – стандартна

Пълнеж:  Настъргана мемори пяна и смес от микрофибър
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • За деца на възраст 2-8
 • Тези, които търсят адаптивността на дизайна с мемори пяна
 • Потребители, които търсят продукт без жестокост
Акценти:
 • Регулируема, за да отговори на променящите се нужди
 • Мие се в пералня и хипоалергичен
 • 100-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Coop Home Goods

Накъсаната мемори пяна и микрофибърната възглавница на Coop Home Goods Toddler Pillow поддържа и отговаря на изискванията за траен комфорт.

Предназначена за деца на възраст от 2 до 8 години, възглавницата за малки деца Coop Home Goods е CertiPUR-US и GREENGUARD Gold сертифицирана, че не съдържа вредни химикали, тежки метали и прекалено летливи органични съединения (VOC). Възглавницата също е хипоалергенна, което я прави подходяща за деца с алергии и чувствителност към околната среда.

Пълнежът се състои от напречно нарязана мемори пяна и микрофибър, за да осигури средно здрава поддръжка, като същевременно максимизира комфорта. Поддържащият дизайн насърчава подравняването на гръбначния стълб и се приспособява към размера на вашето дете и индивидуалния стил на сън. За да се приспособят към променящите се нужди и предпочитания на детето, собствениците могат да добавят или премахват запълване, за да променят таванското помещение и твърдостта.

Гъвкава и лека полиестерна подплата позволява възглавницата да се огъва и да се придвижва, за да пасне на формата на детето. Калъфът е изработен от изключително дишаща материя Lulltra, за да позволи на топлината да излиза. Тази тъкан е смес от полиестер и вискозна вискоза, получена от бамбук. Цялата възглавница може да се пере в машина и може да се суши на ниска степен, но Coop Home Goods не препоръчва да се мие възглавницата повече от веднъж годишно.

Възглавницата за малки деца Coop Home Goods е произведена в САЩ и не съдържа жестокост. Подкрепена е от 100-нощно изпитание за сън и 5-годишна гаранция за допълнително спокойствие.

Детска възглавница за малки деца Dreamtown

Най-ценно

Детска възглавница за малки деца Dreamtown

Пълнеж:  Fiber Fill
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Търсещи стойност
 • Малки деца с чувствителност към околната среда
 • Родители, които търсят безпроблемно пране и сушене
Акценти:
 • Долен профил, проектиран за подобрено подравняване
 • Хипоалергичен дизайн
 • Напълно перал се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците на Dreamtown Kids

Предназначена за деца над две години, детската възглавница Dreamtown Kids Toddler е силен избор за хората с ограничен бюджет поради комбинацията от качество и достъпност.

Изработена от плътно, но плюшено влакно, възглавницата съдържа по-малко пълнеж от другите модели, което е предназначено да поддържа по-добре врата на малко дете. Размерът му от 14 на 19 инча е малко по-голям от много възглавници за малки деца, но все пак е достатъчно компактен за транспортиране до детска градина или ваканция.

Изработени от смес от полиестер и памук, както възглавницата, така и калъфката за възглавници са хипоалергенни и устойчиви на мухъл и плесен. Този дизайн е и с ниска поддръжка, тъй като смес от поли / памук означава, че както възглавницата, така и калъфът могат да се перат и сушат в машината.

Купувачите могат да избират между бели, розови полка точки и сини динозаври. Възглавницата е произведена в САЩ от малък семеен и управляван бизнес и се предлага с гаранция за връщане на парите.

Спалня за стомаха PineTales / Възглавница за спане отзад

Най-доброто за спи и стомашни траверси

Спалня за стомаха PineTales / Възглавница за спане отзад

Цена:  $ 66 – стандартна

Пълнеж:  вентилиран латекс Dunlop
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Траверси за гръб и стомах, които предпочитат ултратънки възглавници
 • Горещи траверси
 • Чести пътешественици
Акценти:
 • Елегантен нископрофилен дизайн
 • Вентилираният латекс и вискоза от бамбуково покритие спомагат за отлично дишане
 • Също така служи като удобна за пътуване възглавница на седалката

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници PineTales

Намирането на възглавница, която да е удобна за спане на стомаха, може да бъде малко сложно, защото това е най-рядкото положение за сън. PineTales идва на помощ с латексната възглавница Stomach Sleeper / Back Sleeper, която е изработена в тънък 2-инчов профил, за да поддържа стомашните траверси поддържани, без да развива болка във врата и раменете. Както подсказва името му, възглавницата е подходяща и за малки деца, които спят по гръб.

Едно парче вентилиран латекс съставлява пълнежа, докато черупката е изработена от найлон, а външната калъфка за възглавници е изкуствена кожа от бамбук. И трите материала са силно дишащи и спят доста хладно, което прави възглавницата добър избор за деца, които спят горещо. Латексът също се противопоставя доста добре на износването в сравнение с пяната, така че възглавницата се държи добре с течение на времето.

Капакът може да се свали и да се пере в пералня, за да се поддържа хигиена на възглавницата. Наличен е един размер за деца и възрастни. Когато не се използва за опора на главата и шията, възглавницата може да служи и като удобна възглавница за дълги пътувания или полети.

Като се имат предвид първокласните материали и очаквания живот, тази възглавница има много разумна цена. Връщането е разрешено в рамките на 45 дни от първоначалната поръчка.

Naturepedic 2-в-1 регулируема латекс възглавница

Най-добър органичен

Naturepedic 2-в-1 регулируема латекс възглавница

Цена:  $ 99 – Стандарт $ 119 – Queen $ 139 – King

Пълнеж:  Настърган органичен латекс и PLA вата
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Деца с променливи предпочитания на таванско помещение
 • Горещи траверси
 • Потребители, които предпочитат да купуват екологични продукти за своите деца
Акценти:
 • Настърган латекс може да се добави или премахне за регулиране на таванското помещение
 • Подвижно покритие с две различни текстури
 • 30-дневно връщане и 1-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Naturepedic

Регулируемата латекс възглавница Naturepedic 2-в-1 е идеална за малки деца, чиито предпочитания на таванското помещение варират от нощ до вечер. Камерният дизайн се отличава със сърцевина от настърган латекс и външен слой, омекотен с мека растителна PLA вата. Вашето дете може да добавя или премахва латекса, докато възглавницата достигне желаната дебелина.

Друга ключова характеристика на възглавницата е нейното реверсивно покритие. Едната страна е изработена от плетен органичен памук, който се чувства луксозно гладък, а другата страна е ватиран сатен от органичен памук за меко, текстурирано усещане. Капакът може да се свали и измие във всяка домакинска машина, спестявайки ви проблеми с почистването на място или с химическото му почистване.

Дишащите компоненти правят възглавницата добър вариант за деца, които спят горещо. Накъсаният латекс и PLA вата насърчават въздушния поток през вътрешните камери, докато двете страни на капака спят хладно. Възглавницата е спечелила няколко сертификата като Global Organic Textile Standard и Greenguard GOLD, което свидетелства за нейния устойчив и безопасен за деца дизайн.

Naturepedic осигурява безплатна доставка на сушата навсякъде в съседните САЩ. Вашата покупка включва пробен период на сън с 30-дневен прозорец за връщане и 1-годишна гаранция срещу структурни дефекти.

Детска лилава възглавница

Най-меко

Детска лилава възглавница

Цена:  $ 69 – Деца

Запълване:  Хиперреластичен полимер Purple Grid
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Деца, които предпочитат много меки възглавници
 • Малки деца, които спят горещо или живеят във влажен климат
 • Родители, които искат да инвестират в трайна детска възглавница
Акценти:
 • Ядрото на Purple Grid осигурява отлично амортизиране и охлаждане
 • Дишащото покритие отвежда влагата
 • 100-дневен пробен период на сън и 1-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за лилави възглавници

Kid Purple Pillow демонстрира иновативната Purple Grid на компанията в удобен, удобен за деца дизайн. Решетката е изградена от хипереластичен полимерен материал, който омекотява и приляга към главата и шията много подобно на пяна, но без да задържа твърде много топлина или да потъва прекомерно.

Калъфът е направен от влагозадържаща тъкан, така че всяко малко дете, което спи горещо или живее на влажно място, трябва да намери възглавницата хладна и удобна. Изключително меко усещане също прави възглавницата чудесен вариант за деца, които предпочитат ултра-плюшена повърхност. Purple Grid се задържа добре с течение на времето и осигурява дълготрайна подкрепа.

В допълнение към стандартната бяла корица, детето ви може да избира измежду сиви, розови или сини корици. Капакът може да се пере в домакинските машини, но решетката трябва да се почиства само на място и да се изсушава на въздух, ако е необходимо.

Purple предлага пакет от пакети, който включва възглавница и протектор за матрак, ако вашето малко дете има инциденти през нощта. Доставката е безплатна за всички поръчки в долните 48 щата, а всяка покупка е подкрепена от 100-дневен пробен период и 1-годишна гаранция.

Фирмен магазин Детска възглавница за персонажи

Най-удобно

Фирмен магазин Детска възглавница за персонажи

Цена:  $ 49 – квадрат

Пълнеж:  Пълнеж от полиестерни влакна
Твърдост:  Средно мека

За кого е най-добре:
 • Деца, които предпочитат плюшени възглавници
 • Любителите на животните
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • 6 забавни дизайна с тематика на животни
 • Меко покритие от полар и пълнеж от плюшени влакна
 • Напълно измива се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците на The Company Store

Детската възглавница за персонажи на компанията от The Store Store прави чудесен подарък за всяко малко дете, обичащо животните. Изберете от шест различни теми за същества, включително лилава коала, розов еднорог или зелен динозавър. Детайлите за бродерия и апликации придават индивидуалност на всеки дизайн, но възглавницата все още се счита за безопасна за децата.

Всички версии на възглавницата са конструирани за еднаква квадратна форма и възвишено усещане, така че най-добрата възглавница за вашето дете ще зависи от цвета и предпочитанията на животните. Външният капак е направен от рунест материал, който се чувства луксозно мек и няма да улавя прекалено много топлина, докато пълнежът се състои от висококачествен пълнеж от влакна. Цялата възглавница може да се измие и изсуши у дома, спестявайки време и пари, когато трябва да се почисти.

Достъпната цена прави тази възглавница доста достъпна и позволява на родителите да изградят малка менажерия, ако тяхното мъниче се радва на първата си. Доставката е безплатна за всички поръчки от 50 или повече долара, което включва цената на тази възглавница плюс данък. Връщането е разрешено в рамките на 90 дни от първоначалната покупка.

Възглавница за малки деца Biloban

Най-добрата възглавница за малки деца

Възглавница за малки деца Biloban

Пълнеж:  Пълнеж от полиестерни влакна
Твърдост:  Мека

За кого е най-добре:
 • Родители, търсещи възглавница, удобна за пътуване
 • Тези, които предпочитат плосък дизайн
 • Купувачи, които търсят стартова възглавница
Акценти:
 • Проектиран като стартерна възглавница
 • Предлагат се замени или възстановявания, ако не сте доволни
 • Тествано за издържане на над 200 измивания

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Biloban

С тънък, плосък дизайн, възглавницата за малки деца Biloban е специално създадена за малки деца, които просто се приспособяват към използването на възглавница. Не трябва да повдига главите им твърде високо, но добавя фина амортизация. Тази комбинация и компактният дизайн на възглавницата могат да я направят идеална за пътуване.

Възглавницата за малки деца Biloban се състои от пълнеж от полиестерни клъстерни влакна с изключително мека памучна обвивка. Благодарение на прецизните си шевове, възглавницата е много издръжлива и трябва да се държи добре за редовна употреба.

Затварянето на плика на калъфката свежда до минимум струпването, без да се използва цип, който може да убоде детето. Възглавницата е 13 на 18 инча с пълнена височина от 2,5 инча и пресована дебелина от 1 инч. Лабораторните тестове показаха, че възглавницата може да се измие над 200 пъти при деликатен цикъл и въпреки това да запази своята структурна цялост.

Възглавницата за малки деца Biloban е подкрепена с доживотна гаранция. Ако не сте напълно доволни от възглавницата, тогава може да отговаряте на условията за подмяна или възстановяване на сумата без зададени въпроси. Клиентите, закупуващи чрез Amazon, също могат да се класират за 30-дневна политика за връщане на неизползвани артикули.

Как да изберем възглавница за малки деца

Добрата хигиена на съня е от съществено значение за благосъстоянието на малкото дете. Представянето на възглавница в точното време може да подобри комфорта и качеството на съня на вашето дете. Добавянето на възглавница често съвпада с крайъгълен камък в развитието на растежа, както и с прехода от креватче към легло, но все пак има някои изисквания за безопасност, които трябва да се имат предвид. Ще обсъдим най-важните фактори, които трябва да се претеглят при закупуване на възглавница за малки деца, като качество на материала, размер и твърдост.

Какво да имате предвид при закупуване на възглавница за малки деца

Най-доброто дете трябва да има точното количество пълнеж, така че гръбнакът, врата и главата на малкото дете да са под оптимален ъгъл. Размерът, поддръжката, твърдостта и качеството на материала са няколко критични фактора, които трябва да се вземат предвид при покупката. Като се има предвид тази склонна към произшествия възраст, миенето също е важна характеристика, която трябва да имате предвид. Той не само може да улесни живота ви, но също така може да ви помогне да поддържате малкото си дете чисто и удобно.

Пълнителни материали
Искате да сте сигурни, че врата и главата на детето ви са под правилния ъгъл, за да насърчите правилното подравняване на гръбначния стълб, тъй като това е от полза за комфорта и растежа на малкото дете. Следователно количеството пълнеж е важно, тъй като то определя повдигането. Пълнежът за възглавници за малки деца може да варира от естествени материали, като памук и влакна, до синтетични, като пяна и полиестер. Типът материал също ще определи дали самата възглавница може да се измие или не.

Размер
Възглавници за малки деца са по-малки от моделите за възрастни, със среден размер 13 на 18 инча. Прекалено голяма възглавница може да смаже вашето дете и потенциално да причини заклещване. По-компактният размер също така прави възглавницата удобна за пътуване за предучилищни, детски заведения и пътувания с кола или самолет.

Подкрепа
Този фактор е много важен, който трябва да се има предвид при пазаруване на възглавница за малки деца, тъй като правилното количество подкрепа ще насърчи добрата поза на съня. Този, който е твърде твърд, ще се чувства неудобно и ще принуди главата нагоре, но много меката възглавница може да не е достатъчно подкрепяща за растящите врата и гръбначния стълб на малкото дете.

Ниво
на твърдост Нивото на твърдост на възглавницата е пряко свързано с гореспоменатата подкрепа. Тъй като малките деца обикновено спят без възглавници и не са свикнали с много омекотяване, те обикновено почиват по-удобно на по-твърди опции, които запазват формата си и се повдигат за постоянна гръбначна опора.

Хипоалергенни материали
Кожата на малкото дете е по-чувствителна и сърбежът и алергичните реакции могат да държат детето ви през нощта. Родителите често предпочитат да търсят възглавница, изработена от безопасни за кожата, хипоалергенни материали, което ще намали излагането на вашето дете на задействания от околната среда като бактерии, плесени и прах. Редовното пране може също да ограничи натрупването на алергени върху възглавницата.

Сертификати
Като се има предвид колко време вашето дете ще прекарва с възглавницата, добре е да се уверите, че няма да изложи детето ви на вредни вещества. Сертификатите като CertiPUR-US, GREENGUARD Gold и OEKO-TEX гарантират, че възглавницата не съдържа определени потенциално вредни химикали, тежки метали и други вещества.

Изисквания за грижи
Течове, разливи и инциденти са неизбежни на тази възраст, така че намирането на възглавница с лесна поддръжка може да спести време и усилия на родителите. Понякога цялата възглавница ще може да се пере в машина, докато в други случаи може да се хвърли само калъфката. И при двата сценария не забравяйте да следвате препоръчаните инструкции за пране внимателно, тъй като това ще ви помогне да осигурите дълготрайността на възглавницата.

Регулируемост
Това се отнася до това дали собственикът може да промени твърдостта или тавана на възглавницата. Някои възглавници за малки деца могат да се разархивират, така че да можете да добавяте или премахвате пълнеж, за да направите корекции. Тъй като нуждите и предпочитанията на децата се променят, докато растат, регулируемостта може да бъде бонус, който ви позволява по-добре да персонализирате възглавницата за по-оптимален комфорт и подкрепа.

Цена
ценообразуване обикновено зависи от състава на възглавницата си. Моделите, изработени от органични материали, обикновено изискват по-висока цена поради допълнителните разходи за производителите. Като се има предвид това, има много висококачествени възглавници за малки деца на пазара за по-малко от 30 долара.

Безопасност на възглавницата за малки деца

Като се има предвид, че малките години са решаващ етап на растеж и развитие, важно е да проявявате дължима грижа, когато пазарувате възглавницата на вашето малко дете. Срокът за въвеждане на възглавница варира, но експертите обикновено препоръчват да се изчака, докато детето навърши поне 18 месеца. Трябва обаче да вземете предвид етапа на развитие на детето си и да говорите с неговия лекар, за да сте сигурни, че е готово за тази промяна.

За да осигурите безопасността и комфорта на детето си, обърнете внимание на размера на възглавницата, твърдостта, съдържанието на материала и препоръчителния възрастов диапазон, за да намалите риска от заклещване и да насърчите здраво подравняване на врата и гръбначния стълб. Родителите трябва също така да следят инструкциите на производителя за употреба.

Кога детето ми може да започне да използва възглавница?

Възглавниците представляват твърде много опасности за кърмачетата, така че експертите препоръчват да се изчака поне 18 месеца или дори 2-годишна възраст, преди да се въведе възглавница. Дори ако вашето малко дете вече е преминало на легло, това не означава непременно, че е готово за възглавница. Някои малки деца все още се справят доста добре, когато спят на равна повърхност, но ако забележите, че детето ви сгъва одеяла или препарирани животни, за да подпира главата си, това е доста силен индикатор, че може да се възползва от възглавница.

Има ли нужда от възглавница за малкото ми дете?

Полезно е да имате предвид, че възглавниците са за комфорт, а малките деца нямат същите нужди от комфорт като възрастните. Ако детето ви все още спи спокойно на равна повърхност, вероятно все още не е нужно да въвеждате възглавница.

Ако детето ви изглежда има особено слаби мускули на врата, тогава също може да е най-добре да отложите добавянето на възглавница. Те са свикнали да спят без възглавници, така че ако останете без него за малко по-дълго, това може всъщност да помогне на вашето дете да премине по-безпроблемно от креватче към легло. Ако детето ви е на възраст над 2 години и започне да се мята, тогава то може да търси допълнителен комфорт и да е готово за възглавница.

Какви материали за възглавници са най-безопасни за малки деца?

Безопасността на материалите е основна грижа, когато става въпрос за възглавници за малки деца. Едно малко дете е изложено на много по-малък риск от задушаване и заклещване в сравнение с бебето, но някои материали за възглавници все още представляват опасност за дори по-големите деца.

Избягвайте всяка възглавница, направена с малки гранули или парченца, тъй като това представлява риск от задавяне, ако възглавницата се скъса и изтече. Вашето дете може също да има алергии, за които все още не знаете, така че обикновено е най-добре да сгрешите предпазливо и да изберете модел, направен с хипоалергенни материали.

Повечето родители избягват пух и други естествени възглавници от пера за малките си деца, защото те са възможни причинители на алергии. Малките деца също са по-уязвими от токсини, отколкото възрастните, така че е важно да се търсят материали за пълнене и покриване, които не са били третирани с потенциално вредни химикали. Поради тази причина много родители предпочитат органични материали.

Има ли сертификати за безопасност, които да търсите?

Вместо просто да приемате претенциите за безопасност и контрол на качеството на марката по номинал, добре е да потърсите сертификати. Сертификатите обикновено използват тестове на трети страни, за да гарантират, че продуктът отговаря на установените стандарти.

CertiPUR-US
Това сертифициране показва, че пяната не съдържа специфични компоненти, за които се смята, че са вредни, като тежки метали, формалдехид, забавители на горенето и разрушители на озона. Той също така потвърждава, че пяната измерва ниско съдържание на летливи органични съединения (ЛОС).

GREENGUARD Gold
Сертифицирането на GREENGUARD Gold потвърждава, че даден продукт има ниски химически емисии съгласно установените методи за изпитване. Тази програма има особено строги насоки за общите емисии на ЛОС, което означава, че изпускането на газове трябва да бъде ограничено.

Глобален стандарт за органичен текстил (GOTS)
Този стандарт удостоверява, че текстилът се произвежда в съответствие с органичните насоки, от суровини до обработка. GOTS включва също стандарти за справедливо отношение към работниците.

OEKO-TEX
OEKO-TEX тестове за наличие на 100 вещества, които могат да представляват риск за здравето и / или околната среда. Това е един от най-известните сертификати в света и гарантира висока безопасност на продуктите.

Други съображения за безопасност при сън на малки деца

Въпреки че малките деца са по-здрави от бебетата, все още има редица съображения за безопасност на съня, които трябва да имате предвид. Ще очертаем най-важните фактори, на които трябва да обърнем внимание при пазаруване на възглавница за малки деца.

Размер и твърдост на
възглавницата Повечето възглавници за малки деца са от по-малката страна по причина, тъй като голяма възглавница може да представлява по-голям риск от задушаване. Средната възглавница за малки деца е около 13 на 18 инча, което е достатъчно просторно, за да е удобно, без да смазва малките им глави.

Възглавницата също трябва да бъде сравнително твърда, тъй като тази, която е твърде мека и не запазва формата си, може да представлява по-голям риск от задушаване. Малките деца все още имат относително слаби вратове, така че по-твърдият дизайн ще им даде подкрепата, необходима за насърчаване на правилното подравняване на гръбначния стълб. Вашето малко дете може да отхвърли твърде твърда възглавница, защото може да е неудобна.

Катерене на ясли
Ако вашето дете не се е преместило на легло, особено важно е да избягвате прекалено дебели и големи възглавници. Малките деца могат да проявят творчество и да ги използват като подпори, за да се изкачат от креватчето, което представлява очевиден риск за безопасността. Същото важи и за големите плюшени животни и играчките, които е най-добре да се оставят извън креватчето.

Синдром на внезапна детска смърт (SIDS)
Деца на възраст под 18 месеца не трябва да спят с възглавници, одеяла или подложки за брони в креватчето, тъй като това увеличава риска от синдром на внезапна детска смърт (SIDS), който обикновено се появява по време на сън. Неправилната употреба на възглавница може потенциално да блокира дихателните пътища на бебето, което води до задушаване. Въпреки че е по-голям риск за кърмачета, отколкото за малки деца, последните все още могат да бъдат уязвими към внезапна необяснима смърт в детството (SUDC), ако възглавницата е с грешен размер, дебелина или твърдост.

Често задавани въпроси за възглавниците за малки деца

Нормално е да имате продължителни въпроси, докато пазарувате най-добрата възглавница за малки деца. Ще обърнем внимание на най-често задаваните въпроси относно възглавниците за малки деца, като например цена, подходяща употреба на детско креватче, размер и почистване.

Колко струват възглавниците за малки деца?

Средната възглавница за малки деца струва между 15 и 50 долара. Ценовата точка обикновено зависи от вида на използваните материали. Възглавниците за пълнене от памук и полиестер са по-икономични, докато мемори пяна, вълна и органични материали ще изискват по-висока цена.

Можете ли да използвате възглавница за малки деца в креватче?

Възглавниците никога не са препоръчителни за бебета, но ако вашето дете все още спи в детско креватче, можете да използвате възглавница, ако отговаря на горните изисквания за безопасност. Въпреки това, може да искате да говорите с Вашия лекар, за да потвърдите, че детето Ви е готово за тази стъпка. Ако вашето малко дете спи спокойно, тогава не е нужно да бързате да въвеждате възглавница, независимо дали спи в креватче или легло.

Колко големи са малките възглавници?

Средният размер на възглавницата за малки деца е 13 на 18 инча, което го прави едновременно по-безопасен и по-лесен за транспортиране от обикновените възглавници за легло.

Можете ли да използвате нормална възглавница за малко дете?

Експертите не препоръчват използването на нормална възглавница за малки деца, тъй като тя ще бъде твърде голяма и може да съдържа опасни материали. Стандартната възглавница за възрастни също е малко вероятно да има правилната твърдост и таванско помещение, за да поддържа по-уязвимите врата и главата на малкото дете.

Как да мия възглавница за малко дете?

Инструкциите за пране ще се различават в зависимост от марката и собствениците трябва да следват тези указания, за да поддържат целостта на възглавницата. Докато някои дизайни се перат напълно в машината, други използват перални капаци със сърцевини, които не могат да бъдат толкова лесно почистени. Освен ако в инструкциите не е посочено друго, обикновено е най-добре да използвате лек цикъл със студена вода и или сух на въздух, или сушене в барабан на ниско ниво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector