Menu Close

Най-добрите клин възглавници

Болката и дискомфортът, причинени от киселинен рефлукс, синусово налягане и сънна апнея, могат да прекъснат добрата нощна почивка. За тези и други условия често се препоръчва клиновидна възглавница. Клиновидна възглавница се използва за повдигане на горната или долната част на тялото, за да помогне за подобряване на циркулацията, намаляване на хъркането и облекчаване на натиска върху чувствителните зони.

Клиновидните възглавници обикновено са изработени от пенопласт или мемори пяна, с триъгълна форма, която остава по-добре от стандартните възглавници. Ъгълът на клиновидната възглавница може да варира в зависимост от височината на възглавницата, а определени височини са по-добри от други за облекчаване на специфични условия. Възглавниците с клин често се използват през цялата бременност. Те могат да се използват и за удобно седене и гледане на телевизия или четене на книга в леглото.

Купувачите, които обмислят клиновидна възглавница, трябва да имат предвид колко височина им е необходима, предпочитаните им пози за сън и какви симптоми може да се надяват да облекчат. Ще покрием нашите най-добри избор за най-добрите клинови възглавници на пазара. След това ще очертаем как да изберем клиновидна възглавница, за кого тези възглавници са най-подходящи и други важни съображения за купувачите.

информация за продукта

Brentwood Home Zuma Foam клин възглавница

Най-доброто като цяло

Brentwood Home Zuma Foam клин възглавница

Цена:  $ 39 – 7 “$ 49 – 10″ $ 55 – 12 ”

Пълнеж: Плътна  мемори пяна
Твърдост:  Твърдо

За кого е най-добре:
 • Предлага се в наклони от 7, 10 или 12 инча
 • Твърдото усещане е подходящо за траверси
 • Сертифицираната в САЩ пяна CertiPUR не съдържа вредни химикали
Акценти:

Brentwood Home Zuma Foam клин възглавница се предлага в множество опции за височина, за да отговаря на различни нужди.

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Brentwood Home

Brentwood Home Zuma Foam клин възглавница се предлага в три варианта на височина, така че купувачите могат да изберат най-добрия ъгъл за своите нужди. Неговата достъпна ценова точка го прави подходящ и за пазаруващи с ценност.

Четирипосочното опънато покривало на възглавницата Zuma е съставено от бамбук, получен от изкуствена коприна, която помага да се отдели топлината от тялото, за да се запазят удобните траверси. Капакът се сваля и може да се пере.

Клиновидната възглавница е изработена от сертифицирана от САЩ сертифицирана терапевтична пяна CertiPUR, което прави възглавницата издръжлива и поддържаща. Тъй като клиновидната възглавница Brentwood Home Zuma Foam е твърда, тя е идеална за траверси.

Възглавницата е с размери 24 инча ширина и 24 инча дължина и се предлага с наклон 7-, 10 или 12 инча. Долният наклон е полезен за траверси, които трябва да повдигнат коленете и краката си, за да облекчат натиска върху долната част на гърба. Спящите, които страдат от сънна апнея и киселинен рефлукс, могат да се възползват повече от 10-инчовата клиновидна възглавница, докато 12-инчовият наклон е по-удобен за седене и гледане на телевизия или четене в леглото.

Brentwood Home предлага 30-дневен пробен период за сън с безплатни връщания. Клиновидната възглавница Zuma Foam се предлага с едногодишна гаранция, която покрива дефекти в материалите и производството.

Възглавница за клин с регулируем номер на съня

Най-ценно

Възглавница за клин с регулируем номер на съня

Цена:  $ 50

Пълнеж:  Мемори пяна и пенопласт
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Спящи с алергии
 • Хора, които са склонни да хъркат
 • Траверси, които искат да могат да регулират височината на възглавницата
Акценти:
 • Настройва се на три различни височини
 • Капак, покриващ възглавницата при различни настройки
 • Съдържа мемори пяна за облекчаване на налягането и пенопласт за опора

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Sleep Number

Възглавницата за клин с регулируем номер на съня се предлага в един размер, който траверсите могат да регулират за желания ъгъл и опора.

Регулируемата клинова възглавница съдържа три вложки от пяна, които включват две 2-инчови клинове и една 4-инчова вложка, която служи като по-твърда възглавница. Тези компоненти се комбинират, за да създадат поддържащо усещане, което също е в съответствие с тялото. И с трите клина възглавницата е с дебелина 8 инча. Премахването на една или повече вложки намалява височината до 2, 4 или 6 инча.

Персонализираният дизайн на тази възглавница позволява на траверсите да регулират ъгъла и да изпробват различни нива на таванско помещение, за да определят кое от тях най-добре отговаря на техните нужди. Синтетичната пяна също е хипоалергенна. Спането назад на тази възглавница осигурява най-голяма полза, докато спането отстрани и в стомаха може да причини дискомфорт.

Свалящото се полиестерно покритие може да се пере в машина, но самата възглавница изисква почистване на място. Калъфът е с изпъкнал дизайн, който отговаря на коригираната форма на възглавницата. Ципът на калъфа позволява на траверсите лесно да добавят или премахват вложките.

Sleep Number предлага безплатна доставка в рамките на съседния САЩ Sleep Number предлага 30-дневен пробен период, по време на който потребителите могат да върнат възглавницата безплатно, както и едногодишна гаранция за тези, които желаят да я запазят.

Възглавница Helix клин

Най-доброто облекчаване на болката

Възглавница Helix клин

Цена:  $ 95 – клин

Пълнеж:  Гел памет пяна и пенопласт
Твърдост:  Средно твърда

За кого е най-добре:
 • Спящи с хронична болка
 • Горещи траверси
 • Тези, които хъркат или изпитват сънна апнея
 • Купувачи, които искат възглавница, с която да седнат в леглото
Акценти:
 • Средно твърда пяна за контуриране помага за облекчаване на налягането
 • Гел памет пяна помага да се поддържа възглавницата хладна
 • Умереният 10-инчов наклон предлага гъвкавост

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Helix

Клиновидната възглавница Helix помага за облекчаване на болката и натиска с подходящ слой гел вливаща се мемори пяна, докато 10-инчовият наклон може да помогне за намаляване на симптомите на сънна апнея и киселинен рефлукс. Поддържането на горната част на тялото повдигнато помага да се поддържат отворени дихателните пътища. Също така помага да се предотврати издигането на стомашната киселина нагоре по хранопровода.

Капакът от смес от вискоза и полиестер е дишащ и се пере в машината, което улеснява почистването при необходимост. В допълнение към облекчаване на налягането, слоят гел вливаща се мемори пяна осигурява комфорт за горещи траверси, като отвежда топлината от тялото. Основата от полиуретанова пяна с висока плътност увеличава трайността на възглавницата, като същевременно осигурява достатъчно подкрепа.

Клиновидната възглавница Helix е средно твърда, така че е от полза както за гърба, така и за страничните траверси. Когато се използва под главата, контурната пяна помага за намаляване на болката във врата. Спящите могат също да използват възглавницата под коленете и краката, за да намалят натиска върху гърба. Това го прави най-добрата клиновидна възглавница за болки в гърба.

Възглавницата е широка 24 инча и дълга 24 инча, което дава на спящите достатъчно място да седнат и да четат или гледат телевизия в леглото.

Helix предлага 100-нощно изпитание за сън, така че купувачите могат да изпробват възглавницата в уюта на домовете си. Клиновидната възглавница Helix също е покрита от едногодишна гаранция.

Системи за поддръжка на гърба Ъглова система на тялото

Най-добър лукс

Системи за поддръжка на гърба Ъглова система на тялото

Цена:  $ 227

Пълнеж:  Био-базиран пенопласт
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи ергономична опора за гърба, краката и врата
 • Тези, които често четат в леглото
 • Купувачи с по-голям бюджет
Акценти:
 • Осигурява както горната, така и долната част на тялото
 • Включва подвижен, дишащ калъф, изработен от текстил на бамбукова основа
 • Предлага се в четири различни размера

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците за системи за поддръжка на гърба

Системите за поддръжка на гърба произвеждат голямо разнообразие от възглавници, особено тези, които поддържат гърба и врата. Системата Angle Body е пълен комплект възглавници, който осигурява поддръжка на гърба, както и ергономично позициониране за цялото тяло.

Системата включва клин за крака, заден клин и ролка на врата. Всички тези компоненти са изработени от пенопласт, сертифициран от CertiPUR-US. Свалящото се покритие е направено от изкуствена коприна, получена от бамбук, дишащ и копринено-мек материал, който също може да се пере в пералня.

Няколко размера за побиране на различни височини. Дребните и малки размери са най-подходящи за хора, които стоят на 5 фута 6 инча или по-ниско, докато големите и изключително широки размери ще бъдат по-удобни за по-високите хора. Тази система осигурява достатъчно повдигане, за да служи като алтернатива на използването на възглавници за сядане в леглото. Можете също да използвате продукта за допълнителна поддръжка и комфорт, докато си почивате на дивана.

Системите за поддръжка на гърба се доставят из САЩ и до повечето международни дестинации. Компанията позволява връщане на нови, неотворени продукти в рамките на 30 дни от доставката.

Фирменият магазин Фирмена възглавница за клин

Най-удобно

Фирменият магазин Фирмена възглавница за клин

Цена:  $ 89

Попълване:  Алтернатива надолу
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Хора, които използват възглавници за четене или отпускане
 • Тези, които предпочитат да избягват животински продукти като пера или пух
 • Хора, които често изпитват болки в гърба, докато седят
Акценти:
 • Балансирано, средно усещане насърчава правилната стойка, докато седите
 • Предлага се в два размера
 • Синтетично, хипоалергенно пълнене

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на възглавниците на The Company Store

Фирмената клиновидна възглавница от The Company Store има наклонена предна и висока задна част, за да се даде възможност за комфортно четене или гледане на телевизия.

Със своето синтетично и хипоалергенно собствено пълнене, възглавницата няма да предизвика симптоми за хора с алергии към пера или пух. Дизайнът под ъгъл и усещането на средно ниво могат да подобрят стойката на седналия човек и да облекчат болките в гърба, което го прави подходящ за използване в леглото или на дивана. Покритието от пениран памук с 200 нишки придава на възглавницата меко покритие.

Възглавницата се предлага в средни (20 “x 15”) и големи (36 “x 18”) размери. Клиентите трябва да почистват само на място външната повърхност и да избягват химическо чистене или машинно пране. Тези, които не са чувствителни към пух, могат да изберат вариант на възглавницата с твърда смес от 95% пера и 5% пух.

Фирменият магазин доставя безплатно в съседните САЩ за всяка поръчка на обща стойност 50 или повече долара, а клиентите в Аляска и Хавай плащат малка такса за доставка. Фирменият магазин предлага 90-дневна гаранция и безплатна възвръщаемост на чисти и неповредени продукти за клиенти в долните 48 щата.

Contour Living Сгъваемо легло Клин възглавница

Най-подкрепящи

Contour Living Сгъваемо легло Клин възглавница

Цена:  $ 40

Пълнеж:  пенопласт
Твърдост:  Средна

За кого е най-добре:
 • Траверси, търсещи разнообразие от опции за височина
 • Хора, които предпочитат добавена обратно подкрепа
 • Тези с минимално място за съхранение
Акценти:
 • Контури равномерно за облекчаване на натиска
 • Сгъваем за съхранение под леглото
 • Четири опции за оразмеряване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за възглавници Contour Living

Сгъваемата възглавница за клин от Contour Living създава нежен наклон и осигурява здрава опора на врата, главата и торса. Ъгълът не е достатъчно висок за повечето хора да четат или гледат телевизия. Въпреки това, той има достатъчно височина, за да помогне за намаляване на симптомите на храносмилателни проблеми като киселини и ГЕРБ.

Възглавницата се предлага в меко покритие с велурен цип, което може да се почисти в пералнята. Възглавницата се сгъва в компактна правоъгълна форма за лесно съхранение, което й позволява да се побере под повечето легла. Клиентите могат да закупят допълнителни капаци и да избират от четири различни размера: 7 x 24 инча, 7 x 32 инча, 10 x 24 инча или 12 x 24 инча. От тези размери 32-инчовата възглавница е най-популярният модел.

Contour Living осигурява безплатна доставка за всички поръчки над $ 50 от техния сайт. Клиентите получават 45-дневен пробен период и освобождаване от такса за връщане. Възглавницата за сгъваемо легло с клин се предлага с 1 година гаранция.

Какво е възглавница с клин?

Adblock
detector