Menu Close

Най-добрите достъпни листа

Висококачественото спално бельо не трябва да е скъпо. Листовете могат да бъдат достъпни и удобни и ние избрахме нашите шест препоръки за най-добрите бюджетни комплекти листове на пазара днес.

Добрите чаршафи са от съществено значение за спокойна обстановка в спалнята. В допълнение към външния вид на леглото ви, чаршафите оказват влияние върху регулирането на температурата и цялостния комфорт. Напълно възможно е да преустроите спалнята си с бюджет. Ако наскоро сте инвестирали в нов матрак и искате да спестите малко пари, когато става въпрос за чаршафи, или оформяте временни жилища като стаи в общежитието или спални за гости, чаршафите на достъпни цени са добър вариант.

Колкото и да е изкушаващо, избягвайте да избирате най-евтиния вариант при пазаруване на достъпни чаршафи. Има много качествени листове на достъпни цени. В това ръководство ще разделим нашите най-добри препоръки и как се представят. Също така ще прегледаме какво да вземем предвид при пазаруването на нови листове и ще ви помогнем да разберете по-добре какви типове листове се предлагат.

Нашите най-добри предложения

информация за продукта

Brooklinen Classic Percale Sheets

Най-доброто като цяло

Brooklinen Classic Percale Sheets

Цена:  $ 129

Материал:  100% памук с дълъг щампован материал
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат свежа, дишаща постелка
 • Горещи траверси
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Луксозно изпълнение на бюджетна цена
 • 100% дълъг телбод, перкален памучен калъф осигурява свежо усещане
 • Тъканта Percale предлага добра дишаща способност и охлаждане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Най-добрите достъпни комплекти листове осигуряват същия комфорт, издръжливост и производителност като техните по-скъпи аналози, макар и на много по-достъпна цена. Наборът от листове Brooklinen Classic Core е отличен пример. Чаршафите и калъфките за възглавници в тази колекция са съставени от трайни дълги щапелни памучни тъкани в хрупкава тъкан, която постепенно ще омекне с времето.

Този комплект е подходящ за горещи траверси, тъй като перкалното спално бельо регулира температурата по-добре от памучния сатен и други тъкани. Броят конци от 270 осигурява идеалния баланс на лек, дишащ комфорт и дълголетие. Brooklinen предлага широка гама от плътни цветове и модели за тази колекция, така че повечето хора могат да намерят дизайн, който допълва декора на спалнята им.

Можете също така да избирате между шест различни размера, вариращи от близнак до калифорнийски крал. Комплектът Classic Core включва плосък чаршаф, монтиран чаршаф и една до две калъфки за възглавници в зависимост от размера. Ако имате нужда от допълнително спално бельо, помислете за надстройване до класическия хардкор комплект, който включва гореспоменатите предмети плюс завивка и две допълнителни калъфки за възглавници. И обратно, по-достъпният Classic Starter Set включва монтиран чаршаф и само две калъфки за възглавници.

Вграденият чаршаф е с дълбочина на джоба 15 инча, което означава, че колекцията ще бъде съвместима с повечето матраци, продавани днес. Всеки компонент може да се измие в машината и да се изсуши у дома, което ги прави лесни и евтини за почистване – въпреки че Brooklinen предлага сушене на спалното ви бельо, ако имате време

Цената на Classic Core Sheet Set не само е много разумна, но Brooklinen ще осигури безплатна наземна доставка за всички поръчки в САЩ. Компанията също така позволява връщане в рамките на 365 дни от първоначалната ви поръчка, дори ако сте използвали и / или измили спалното си бельо.

Бруклински постелки от микрофибър

Най-добро охлаждане

Бруклински постелки от микрофибър

Цена:  $ 49

Материал:  100% полиестер микрофибър
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Купувачи, търсещи листове с ниска поддръжка
 • Тези с матраци с дебелина до 14 инча
Акценти:
 • Дишащата конструкция помага да се държат траверсите хладни
 • Ултрафините микрофибри са плътно изтъкани за дълготрайност
 • Плюшено, гладко усещане, което издържа на честото миене

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от 30 листа

Въпреки репутацията на микрофибър за запазване на топлината, листовете от четка от микрофибър в Бруклин са леки и дишащи. Тези охлаждащи чаршафи отвеждат топлината и влагата, за да поддържат горещите траверси удобни през цялата нощ.

Листовете са съставени от 100% полиестерни микрофибри с диаметър по-малък от един дене. Тези ултрафини влакна са плътно изтъкани за допълнителна издръжливост и листовете се противопоставят на натрупване с течение на времето. Резултатът е плюшено, гладко усещане.

Чаршафите са устойчиви на набръчкване и са лесни за поддръжка. Те могат да се перат в машина в хладка до топла вода и да се сушат в сушилня или да се сушат в сушилня на ниско ниво. Дори при редовно пране, Почистените листове от микрофибър трябва да запазят първоначалния си вид и усещане.

Всеки комплект включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Монтираният лист е подходящ за матраци с дебелина от 11 до 14 инча. В допълнение към шестте стандартни размера матраци, Brooklyn Bedding произвежда чаршафите в пълен размер XL и разделени кралски размери. Комплектът е подкрепен от 30-дневна политика за връщане.

Дюля Organic Percale Luxe Sheet Set

Най-добър органичен

Дюля Organic Percale Luxe Sheet Set

Цена:  $ 89

Материал:  100% органичен изключително дълъг щапелен памук
Weave  Percale

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат свежа, лека постелка
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 16 инча
Акценти:
 • Хрупкавото перкално тъкане е меко и дишащо
 • Устойчив, органичен, изключително дълъг щапелен памук
 • Устойчива конструкция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за листа от дюли

Комплектът Organic Percale Luxe Sheet от Quince е друга бюджетна колекция, която се представя на същото ниво като много конкуренти с по-висока цена. Всеки артикул е съставен от органичен щапелен памук, който е устойчиво произведен. Материалът също се счита за изключително дълъг щапелен памук, което показва дългоочаквана продължителност на живота, а свежият перкален тъкан осигурява отлична дишане и контрол на температурата.

Можете да избирате между пет различни размера – близнак, пълен, кралица, крал и калифорнийски крал – и три неутрални цветови палитри. Всичките пет размера включват две калъфки за възглавници, заедно с плоски и монтирани чаршафи. Последният е с дълбочина на джоба 16 инча и е съвместим с повечето матраци, продавани днес.

Всеки компонент от този комплект може да се пере и суши във вашите домакински машини. Измийте в студена вода с мек препарат, след това изсушете на барабан и извадете постелките от сушилнята веднага щом цикълът приключи, за да предотвратите прекомерно набръчкване.

Цената за Organic Percale Luxe Sheet Set е много разумна предвид висококачествените материали и състав. Дюлята осигурява и безплатна доставка за всички поръчки. Можете да върнете използвано и изпрано спално бельо в рамките на 365 дни от първоначалната покупка, което ви дава достатъчно време да решите дали да запазите комплекта.

Комплект листове от тука и игла

Най-удобно

Комплект листове от тука и игла

Цена:  $ 100

Материал:  Памук Супима
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора с матраци с дебелина до 16 инча
 • Купувачи, които търсят комплект листове с множество цветови опции
Акценти:
 • Изработен от първокласен памук Supima
 • Здравата еластична граница предотвратява плъзгането и изместването през нощта
 • Сертифициран по OEKO-TEX 100

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за листове Tuft & Needle

Tuft & Needle са си спечелили репутация на висококачествени продукти за сън с бюджетни цени, а комплектът Percale Sheet не прави изключение. Всеки артикул от колекцията е съставен от памук Supima, отглеждан в САЩ сорт, известен с над средното дълголетие и отличен контрол на температурата. Хрупкавото перкално тъкане и лекият брой конци 215 подобряват дишането на памука, което прави чаршафите много подходящи за горещи траверси и топъл или влажен климат.

Монтираният чаршаф е снабден с дебела еластична лента, която минава по целия периметър, така че няма да се притеснявате от преместване, докато спите или ъглите се изплъзват от матрака. Дълбочина на джоба от 16 инча прави комплекта съвместим с повечето продавани днес матраци, включително много високопрофилни модели. Чаршафите и калъфките за възглавници са сертифицирани по OEKO-TEX, което означава, че не съдържат никакви вредни химикали и са безопасни за всички възрасти. Всеки елемент може да се измие и изсуши в домакински машини.

Tuft & Needle предлага пет едноцветни палитри за колекцията. В допълнение към носенето на ниска цена, комплектът Percale Sheet отговаря на изискванията за безплатна наземна доставка навсякъде в съседните САЩ. Покупката ви ще включва 100-дневен пробен период на сън с безплатна връщане и 2-годишна гаранция

Comma Home Комплект чаршафи от египетски памук

Най-добрият египетски памук

Comma Home Комплект чаршафи от египетски памук

Цена:  $ 89

Материал:  100% египетски дълъг щапелен памук (270TC)
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат ултра-меко спално бельо
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 15 инча
Акценти:
 • Луксозна мекота на 100% египетски памук
 • Отлична дишаща способност
 • Издръжливият дълъг щапелен памук е устойчив на пилинг

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Comma Home

Египетският памук е популярен материал за спално бельо по няколко причини. От една страна, той е много издръжлив. Египетският е разнообразие от дълъг щапелен памук, който се противопоставя много добре и се задържа дори след много цикли на пране. Египетският памук също е много дишащ и подходящ за топъл климат.

Често срещано оплакване относно този материал е, че той може да бъде доста скъп, но това не е така при следващия ни избор, комплект египетски памучен лист от египетски дълги скоби. Чаршафите и калъфките за възглавници в тази колекция са завършени с перкално тъкане, което ги кара да се чувстват свежи в началото, но тези елементи постепенно ще омекнат с времето. Платът е получил сертификат OEKO-TEX 100, като гарантира, че не съдържа никакви вредни химикали.

Можете да избирате между размери на кралица или крал за този комплект, както и три неутрални едноцветни опции, които ще допълнят всеки декор на спалнята. Монтираният лист има дълбочина на джоба 15 инча. В резултат на това комплектът трябва да е съвместим с повечето матраци, продавани днес. Всеки компонент от този комплект може да се измие и изсуши във всяка домакинска машина.

Като се има предвид, че средната цена за комплект египетски памучни листове е доста висока, цената на стикерите на тази колекция е много достъпна. Comma също осигурява безплатна доставка за всички поръчки. Неизползваните чаршафи и калъфки за възглавници в първоначалното им състояние могат да бъдат върнати за пълно възстановяване в рамките на 30 дни от първоначалната ви поръчка.

Sijo Eucalyptus Sheet Set

Най-меки листове

Sijo Eucalyptus Sheet Set

Цена:  $ 165

Материал:  100% Tencel лиоцел
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се радват на меко спално бельо, прилепващо плътно към тялото
 • Горещи траверси
 • Купувачи, търсещи комплекти листове с няколко цветови опции
Акценти:
 • Изработен от лиоцел Tencel, уникален материал, получен от евкалипт
 • Tencel предлага забележително копринено-меко усещане и е силно дишащ
 • Разнообразие от цветови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Sijo

Комплектът листове Sijo Eucalyptus е забележителна колекция постелки благодарение отчасти на материалния си състав. Чаршафите и калъфките за възглавници са изработени от чист лиоцел на Tencel, материал, получен от евкалипт, известен със своето копринено-меко и драпиращо усещане. Tencel лиоцелът също е силно дишащ и е подходящ за хора, които тичат горещо в леглото. Тъканта е изработена устойчиво и е получила сертификат OEKO-TEX, което показва, че не съдържа никакви вредни химикали.

Sijo предлага шест размера за този комплект листове, вариращи от близнаци до калифорнийски крал. Също така имате възможност да оставите плоския лист, което разбива цената с около 30-40%. Предлагат се осем едноцветни палитри, включително неутрални и по-живи нюанси.

Вграденият чаршаф в тази колекция е с дълбочина на джоба 16 инча и е съвместим с повечето матраци, продавани днес. Въпреки че Sijo препоръчва нежно измиване на ръцете, когато предметите трябва да бъдат почистени, можете да ги изперете и изсушите в домашните си машини, ако нямате време.

Доставката е безплатна за всички поръчки в САЩ от $ 65 или повече, което включва всеки наличен размер за листов комплект от евкалипт. Обратната доставка също е безплатна. Sijo предлага връщане и размяна в рамките на 30 дни от първоначалната ви покупка, дори ако сте спали на чаршафите – при условие, че те са в добро състояние, тъй като всички върнати легла са дарени за благотворителност.

Комплект от гребен от памук Tempur-Pedic

Най-добър всесезонен комплект

Комплект от гребен от памук Tempur-Pedic

Цена:  $ 99

Материал:  100% пениран дълъг щапелен памук

За кого е най-добре:
 • Хора, които обичат спалното бельо, което се прилепва плътно към тялото
 • Тези, които притежават матраци с размери до 15-16,25 инча
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Памукът е сресан, за да създаде луксозно меко усещане за ръка
 • Дългите щапелни тъкани се държат добре и се противопоставят на разкъсване
 • Иновативна система за ленти и ленти върху монтиран лист

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Tempur-Pedic

Комплектът от гребен от памук Tempur-Pedic е звезден пример за висококачествена колекция спално бельо, която носи достъпна цена. Чаршафите и калъфките за възглавници са съставени от дълъг щапелен памук, който е рекламиран за своята здравина и издръжливост. Памукът претърпява процес на пениране, който създава меко меко усещане за ръце, без да се нарушава дълголетието на материала.

Друга интересна характеристика може да се намери на монтирания лист. В допълнение към здравата 1-инчова еластична лента, която минава по границата, във всеки ъгъл ще намерите дебела каишка, която можете да прикрепите към основата на матрака си. Това почти елиминира изместването и разгъването, което често се случва през нощта с традиционни монтирани чаршафи. Ъгловите каишки са кодирани с цвят, за да ви помогнат да го направите точно при първия опит.

Четири неутрални цветови палитри са на разположение за този комплект листове. Можете също така да избирате измежду седем различни размера, включително разделен цар, ако вие и вашият партньор използвате регулируемо легло. Размери кралица и по-големи предлагат дълбочина на джоба 16,25 инча, докато пълните и по-малките имат дълбочина на джоба 15 инча. Всеки компонент от този комплект може да се пере с помощта на вашите домашни машини.

Комплектите пениран памучен лист могат да бъдат доста скъпи, но тази колекция е забележително изключение. Tempur-Pedic също ще изпрати комплекта безплатно навсякъде в съседните САЩ. Всички продажби са окончателни и връщането не е разрешено, но с покупката си ще получите едногодишна гаранция срещу структурни дефекти.

Комплект листове от микрофибър Mellanni 1800 Collection

Най-добра гама от цветове

Комплект листове от микрофибър Mellanni 1800 Collection

Материал:  100% полиестер микрофибър
Weave:  Микрофибър

За кого е най-добре:
 • Тези, които търсят многобройни цветови опции
 • Страдащи от алергии
 • Купувачи, които искат доживотна гаранция
Акценти:
 • Мие се в машина и е устойчива на бръчки за лесна грижа
 • Предлага се в десетки цветове и варианти за дизайн
 • Доживотна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Mellanni

Листовете от микрофибър често са достъпни и лесни за поддръжка, а комплектът от листове от микрофибър Mellanni 1800 се откроява с първокласно качество и широка цветова гама. Достъпната цена и доживотната гаранция правят това чудесен избор за пазаруващите с ценност.

Полиестерният микрофибър е с двойна четка, така че двете страни на листовете са меки и копринени. Плътното тъкане е устойчиво на акари и други алергени. Въпреки че чаршафите са дишащи, за някои може да спят леко топли. Те имат меко и уютно усещане, което е идеално за по-хладни траверси и използване през есенните и зимните месеци.

Тези листове са издръжливи, така че устояват на избледняване, свиване и оцветяване. Въпреки това, правилната грижа ще помогне да се удължи живота им. В по-голямата си част те се противопоставят на бръчките. Гладенето може да повреди фините микрофибри и трябва да се избягва. Чаршафите могат да се перат в машина със студена вода и да се сушат в барабан с ниска температура. Омекотителят за тъкани може да причини пилинг и не трябва да се използва по време на пране.

Как да изберем достъпни листове

Adblock
detector