Menu Close

Най-добрите бамбукови листове

Меките, леки спални принадлежности могат да ви помогнат да запазите удобните траверси през цялата нощ. Бамбуковите чаршафи са най-известни с това, че дишат, предпазвайки траверсите от прегряване през цялата нощ.

Бамбуковите листове се правят с бамбукови влакна, които могат да бъдат обработени по няколко различни начина. В резултат на това бамбукът е гъвкав текстил, който може да бъде изтъкан, за да има блестящо, матово или текстурирано усещане. Леката материя отвежда влагата и предотвратява задържането на топлина. Бамбуковите чаршафи са издръжливи, но трябва да се обърне специално внимание, за да се запази усещането за меката материя.

Самият бамбук е възобновяем ресурс. Има обаче съображения, които купувачите трябва да имат предвид, за да се уверят, че бамбуковите чаршафи, които купуват, са етично и устойчиво изработени. Ще разгледаме по-отблизо как се произвеждат бамбукови листове и какви са разликите между всеки вид текстил, получен от бамбук.

Ще прегледаме нашите най-добри снимки за най-добрите бамбукови листове на пазара и ще разберем защо ги препоръчваме. Нашите препоръки се основават на обширни тестове на продукти и проверени отзиви на клиенти. Ще включим и съвети за това какво да търсите при пазаруване на бамбукови чаршафи, плюсовете и минусите на този тип спално бельо и препоръки за грижи.

Най-добрите бамбукови листове

информация за продукта

Сладки Zzz органични бамбукови чаршафи

Най-доброто като цяло

Сладки Zzz органични бамбукови чаршафи

Цена:  $ 168

Материал:  100% сертифицирана GOTS вискоза от бамбук (400TC)
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 14 инча
 • Потребители, които предпочитат да купуват биологични продукти
Акценти:
 • Луксозни 400 листа за броене на конци
 • Получено от органичен бамбук
 • Преплитането на сатин предлага изключително меко усещане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Sweet Zzz

Следващият ни избор, Sweet Zzz Organic Bamboo Sheets, спечели сертификати както от OEKO-TEX, така и от Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS).

Преплитането на сатен придава на чаршафите и калъфките за възглавници изключително меко усещане, а спалното бельо ще прилепва плътно към кожата ви. Вискозата от бамбук също е силно дишаща, така че тези предмети трябва да спят доста хладно и са много подходящи за топъл климат.

Sweet Zzz предлага шест размера за този комплект чаршафи, вариращи от двойни до калифорнийски крал, както и пет неутрални цветови схеми, които допълват всеки декор на спалнята. Вграденият чаршаф има дълбочина на джоба 14 инча, което го прави съвместим с повечето продавани днес матраци. Можете да измиете и изсушите всеки елемент в домашните си машини.

Sweet Zzz позволява връщане в рамките на 50 дни от първоначалната ви покупка, при условие, че чаршафите и калъфките за възглавници се връщат неповредени и чисти в оригиналната си опаковка. Собствениците получават и доживотна гаранция с покупката си, а наземната доставка е безплатна за всички поръчки в съседните САЩ

Sleepgram бамбукови чаршафи

Най-ценно

Sleepgram бамбукови чаршафи

Цена:  $ 200

Материал:  100% вискоза, получена от бамбук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Траверси с чувствителна кожа
 • Тези, които са склонни да прегряват
 • Купувачи, които предпочитат копринена текстура
Акценти:
 • Изработена от дълги щапелни влакна за допълнителна мекота и дишане
 • Предлага се в три цвята
 • Мие се в пералня за лесна грижа

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за листове Sleepgram

Бамбуковите чаршафи Sleepgram са изработени от бамбукови влакна, за да осигурят на траверсите дишаща повърхност за сън. По-дългите влакна са предназначени да увеличат въздушния поток и да предотвратят прегряване през цялата нощ, което прави тези чаршафи особено подходящи за траверси, които са склонни да се затоплят.

Артикулите в тази колекция са сертифицирани по OEKO-TEX, което означава, че са произведени без никакви вредни химикали. Листовете са предназначени да бъдат хипоалергенни, което може да се хареса на тези с чувствителност на кожата или алергии.

Sleepgram обработва вискозните влакна, за да придаде на чаршафите меко и копринено усещане. Чаршафите се предлагат в шестте стандартни размера на матрака, а купувачите могат да избират между три различни цвята.

Sleepgram предлага 100-дневен пробен период на сън и доживотна гаранция за бамбуковите листове. Компанията също така дарява всички върнати артикули.

Уютен комплект бамбукови листове от Земя

Най-добър лукс

Уютен комплект бамбукови листове от Земя

Цена:  $ 359

Материал:  100% вискоза от бамбук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които предпочитат много меки постелки
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 20 инча
Акценти:
 • Копринено-меко усещане и отлично дишане
 • Щедра 18-инчова джобна дълбочина
 • Напълно измива се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Cosy Earth

Уютният бамбуков лист от земя трябва да се хареса на потребителите, които предпочитат да купуват и използват продукти с устойчив произход. Всеки чаршаф и калъфка за възглавници в тази колекция са съставени от вискоза, получена от бамбук, отглеждан в дивата природа или в биологични ферми, сертифицирани от USDA, без пестициди. Освен това предметите не се третират с никакви вредни багрила, което води до блестящо бяло покритие. Техният патентован процес на обработка на влакна избягва разяждащите химикали, рециклира вода и не отделя странични продукти в околната среда.

Платът е доста мек, така че можете да очаквате чаршафите да се прилепват плътно към тялото ви. Материалът също е изключително дишащ, както често се случва при спалното бельо на бамбукова основа. Това прави комплекта подходящ за хора, които спят горещо или живеят в по-топъл климат.

Комплектите от всички размери включват горен чаршаф, монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници. Монтираният лист е проектиран за дълбочина на джоба от 18 инча и е съвместим с всеки матрак с дебелина до 20 инча. Разделен кралски размер се предлага и за двойки, които споделят регулируемо легло. Всеки предмет може да се пере във всяка домакинска машина. Cosy Earth препоръчва пране на студен цикъл без белина или омекотител и сушене при нормална настройка.

В допълнение към стандартния комплект, можете да изберете да включите допълнителен чифт калъфки за възглавници към вашата поръчка. Cosy Earth осигурява безплатна наземна доставка в съседните САЩ. Всеки клиент получава 100-нощно изпитание за сън с покупката си.

Layla бамбукови чаршафи

Най-добър въздушен поток

Layla бамбукови чаршафи

Цена:  $ 195

Материал:  100% вискоза от бамбук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези с алергии
 • Купувачи, чиито матраци са с дебелина до 14 ”
Акценти:
 • Меко, гладко усещане
 • Над средното ниво на издръжливост
 • Лек и дишащ

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Layla

Тъканите, получени от бамбук, са склонни да бъдат изключително издръжливи, с меко, копринено усещане и бамбуковите листове Layla не правят изключение. Всеки комплект е направен изцяло от вискоза, получена от бамбук в перкално тъкане. Бамбукът може да бъде екологична алтернатива на памука, тъй като расте по-бързо и изисква значително по-малко вода за набиране.

Бамбуковите листове Layla са изтъкани с брой конци 300, което им придава отчетливо гладко покритие. Тези естествени бамбукови листове са хипоалергенни и устояват на натрупването на прахови акари и други често срещани алергени. Те са леки, дишащи и влагозадържащи, което ги прави силен избор за горещи траверси и тези, които живеят в по-топъл климат.

Що се отнася до почистването на бамбуковите листове Layla, Layla препоръчва машинното им измиване с помощта на цикъл със студена вода. Избягвайте използването на белина, омекотители и сурови химически препарати. Чаршафите също могат да се перат в машина на ниско ниво и са достатъчно издръжливи, за да се гладят при слаб режим на нагряване.

Понастоящем листовете се предлагат в бяло и сиво. Предлагат се и шестте стандартни размера матраци, от близнаци до калифорнийски крал, както и разделен размер крал. Всеки комплект се предлага с монтиран чаршаф, горен чаршаф и две калъфки за възглавници. Вграденият лист има дълбочина на джоба от 14 инча, което позволява на тези листове да работят с повечето дебели матраци с висок профил.

Layla Bamboo Sheets се доставя безплатно до съседните САЩ, с платена доставка до Аляска, Хавай и Канада. Всеки комплект е подкрепен от пробен период от 120 нощи, както и 5-годишна ограничена гаранция.

Луксозни престижни бамбукови чаршафи

Най-удобно

Луксозни престижни бамбукови чаршафи

Цена:  $ 130

Материал:  100% вискоза от бамбук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които предпочитат меки чаршафи
 • Купувачи, които търсят гама от цветове
Акценти:
 • Вискозата от бамбукова тъкан отвежда влагата
 • Кухите влакна насърчават въздушния поток
 • Лесно за пране

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Luxome

Получените от бамбук тъкани са добре известни със своите способности за регулиране на температурата. Премиум бамбуковите чаршафи от Luxome са проектирани да увличат влагата и да увеличават въздушния поток, като помагат на горещите траверси да останат хладни. Този комплект е изработен от 100% вискоза от бамбук и диша особено добре. Растителните влакна са кухи, което придава на комплекта прохладно усещане и позволява въздухът лесно да преминава през тъканта.

400 броя конци на комплекта подобряват естествено меката ръка на вискозата, докато сатеновото тъкане му придава луксозен блясък. Получените от бамбук тъкани често са доста издръжливи и продуктът на Luxome не прави изключение. Въпреки че чаршафите трябва да се държат добре при нормална употреба, можете да ги измиете в студена вода в нежния цикъл на вашата машина, за да осигурите дълготрайността им. Изсушете линия или сушете на ниско и отстранете комплекта незабавно, за да избегнете бръчки.

Купувачите могат да закупят бамбуковите чаршафи на Luxome в осем класически цвята и три стандартни размера. Всеки комплект включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. 17-инчовата дълбочина на джоба на монтирания лист трябва да побира повечето стандартни и високопрофилни матраци. Допълнителни калъфки за възглавници се продават в по две опаковки.

Луксозните бамбукови листове се доставят безплатно до съседните САЩ. Има 30-дневен прозорец за възстановяване на суми за продукти, върнати в ново състояние.

ettitude Signature Sateen Sheet Set

Най-добър органичен

ettitude Signature Sateen Sheet Set

Цена:  $ 178

Материал:  100% органичен лиоцел от бамбук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат органични чаршафи за себе си или за децата си
 • Купувачи с екологично съзнание
 • Траверси, чиито матраци са с дебелина от 16 ”до 17”
Акценти:
 • Сертифицирани органични материали
 • Естествено устойчив на бръчки за лесна грижа
 • Предлага се в широка гама от цветове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове за етнот

Комплектът за подпис на сатинови етикети с блясък има блестящ сатен, който предотвратява набръчкването и е лесен за пране. Компанията използва екологични производствени методи, които ще се харесат на екосъзнателните купувачи. Нетоксичната производствена система със затворен цикъл води до минимални отпадъци.

Изработката на 100% бамбуков лиоцел е органична и хипоалергенна. Листовете са сертифицирани по OEKO-TEX, което означава, че не съдържат вредни химикали и са безопасни за семейството. Чаршафите имат копринено, леко усещане, което омекотява при всяко пране. Дишащите чаршафи са терморегулиращи и удобни при различен климат.

Купувачите могат да измият машините с твърдост със студена вода и мек, екологичен препарат за деликатен или нежен цикъл. Не трябва да се използва избелващо средство и омекотител. Чаршафите могат да се сушат на линия или да се сушат в барабан с ниска температура. Те трябва да бъдат премахнати незабавно, за да се намали набръчкването.

Наличните размери включват двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски крал. Вграденият чаршаф има дълбок джоб, който побира матраци с дебелина до 16 до 17 инча, и изцяло еластичен подгъв. Листовете се произвеждат в широка гама от цветове, включително твърди неутрални, пастелни и райести шарки.

Листовете за измерване включват 30-нощно изпитание за сън. Доставката е безплатна за поръчки над $ 50.

Комплект чаршафи от бамбук Cariloha Classic

Най-добро охлаждане

Комплект чаршафи от бамбук Cariloha Classic

Материал:  100% вискоза от бамбук
Weave:  Twill

За кого е най-добре:
 • Купувачи с екологично съзнание
 • Горещи траверси
 • Купувачи, чиито матраци са с дебелина до 18 ”
Акценти:
 • Напълно проследима верига за доставки
 • Увлажняване на влагата
 • Леко, дишащо усещане за охлаждане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Cariloha

Спалното бельо Cariloha Classic Bamboo е устойчиво изработено, с проследима верига за доставки и множество сертификати. 100% вискозата от бамбукова тъкан е направена със затворен цикъл, който намалява отпадъците. Карилоха е установила партньорства за справедлива търговия и собствена устойчиво управлявана бамбукова ферма.

Тъканото от кепър на спалните чаршафи от бамбук Cariloha Classic устоява на набръчкване и увеличава издръжливостта на чаршафите. Чаршафите отвеждат влагата, за да помогнат на спящите да останат хладни през цялата нощ. Те също са устойчиви на миризма и алергии. Листовете имат 230 броя конци и меко, леко усещане.

Купувачите могат да перат чаршафите Cariloha в студена вода и да сушат в барабан с ниска температура. Всеки комплект листове включва един плосък лист, един монтиран чаршаф и една до две калъфки за възглавници. Дълбоките джобови листове, удобно прилягащи матраци с профил до 18 инча. Купувачите могат да избират между двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски размери.

Класическият комплект спално бельо от бамбук се произвежда в тези плътни цветове: бяло, слонова кост, градински чай, плажно спално бельо, таитянски бриз и синя лагуна. Купувачите имат 30 дни да опитат чаршафите, но купувачите носят отговорност за транспортните разходи в случай на връщане.

Cariloha предлага 100-дневна гаранция за качество, която покрива дефекти.

Луксозно спално бельо Бали Бамбук Комплект луксозни чаршафи

Най-меко

Луксозно спално бельо Бали Бамбук Комплект луксозни чаршафи

Цена:  $ 149

Материал:  Вискоза от смес от бамбук и микрофибър
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят подаръчен комплект, който може да бъде персонализиран
 • Тези, които търсят множество опции за цвят
 • Купувачи, чиито матраци са с дебелина до 21 ”
Акценти:
 • Влива се с алое вера за меко и охлаждащо усещане
 • Смес от получени от бамбук коприна и микрофибър предлага изключителна мекота
 • По избор монограмиране за персонализиран дизайн

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Luxor

Луксозният комплект бамбукови листове Luxor Linens Bali се предлага в голямо разнообразие от цветове, включително неутрални и по-рядко срещани нюанси като злато, слива и вино. За по-нататъшно персонализиране на чаршафите Luxor Linens, купувачите могат да добавят персонализирани монограми и опаковки за подаръци.

Листовете за броене на 300 нишки са съставени от смес от 40% бамбук и 60% микрофибър. Чаршафите се вливат с алое вера за меко, охлаждащо усещане. Изключително меките чаршафи са тънки и леки, което помага на спящите да останат хладни през цялата нощ. Сатеновото тъкане на чаршафите им придава хубава завеса, която устоява на набръчкване. Комплектът Luxor Linens Bali е хипоалергичен и мек за чувствителна кожа.

Бамбуковият комплект луксозни чаршафи Bali включва един плосък чаршаф, един монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници. Вграденият чаршаф е с еластик и е подходящ за матраци с профил до 21 инча. Това го прави идеален избор за купувачи с високопрофилни матраци.

Купувачите могат да измият машината и да изсушат внимателно луксозния комплект бамбукови листове Bali. Наличните размери включват близнак, пълен, кралица, крал и калифорнийски крал. Комплектът чаршафи включва 30-дневен пробен период на сън. Връщането е безплатно, освен ако листовете не са използвани или измити, като в този случай се прилага такса за обработка на връщане в размер на 9,99 щ.д. Монограмираните листове не могат да бъдат върнати. Компанията предлага 365-дневна ограничена гаранция за бамбуковите чаршафи.

BedVoyage бамбукови чаршафи

Най-екологичен

BedVoyage бамбукови чаршафи

Материал:  Вискоза от бамбук
Weave:  Twill

За кого е най-добре:
 • Тези, които са склонни да спят горещо или да живеят в топъл климат
 • Спящи с алергии и химическа чувствителност
 • Купувачи, чиито матраци са с дебелина до 18 ”
Акценти:
 • Сертифициран по OEKO-TEX
 • Произведено с изкуствена коприна, получена от органичен бамбук
 • Тъканото от кепър осигурява трайност и дишане

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на чаршафите Bed Voyage

Спалните чаршафи BedVoyage от бамбук са изработени без използването на вредни химикали, сертифицирани по OEKO-TEX и изработени от сертифициран органично отглеждан бамбук.

100% вискозната вискоза от бамбук е изтъкана със стегнат кепър, който е изключително издръжлив и е устойчив на пилинг и избледняване. Спалните чаршафи BedVoyage от бамбук са хипоалергенни. Чаршафите имат меко и копринено усещане с лека изработка, която отвежда топлината и влагата. Тъй като комплектът не е химически обработен, има възможност за малко набръчкване.

Всеки комплект включва един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и една или две калъфки за възглавници в зависимост от избрания размер. Наличните размери включват двойно, двойно XL, пълно, кралица, крал, крал Калифорния и разделен крал. Плоските чаршафи имат допълнителни 12 инча дължина, за да позволят на траверсите да пъхнат чаршафите в подножието на леглото. Щедрото оразмеряване също така позволява свиване с първото измиване. Плътният ластик по целия път около монтирания лист помага да се закрепи на място.

Купувачите могат да перат постелно бельо BedVoyage отделно с топла вода и екологичен препарат за пране. Чаршафите могат да се сушат в сушилня на ниско ниво, но те трябва да бъдат отстранени незабавно, за да се намали бръчките.

Спалните чаршафи BedVoyage Bamboo се предлагат с 90-дневен пробен период за сън.

Какво е бамбук?