Menu Close

Най-добри охлаждащи листове

Когато се затоплите през нощта, сънят ви може да страда. Можете да се мятате и да се обръщате, като изхвърляте чаршафите си, за да се опитате да се охладите и след това да ги дърпате отново, защото ви е твърде студено без тях. Тези проблеми са особено чести за хора, които са склонни да спят горещо, но всеки може да го изпита от време на време, когато времето е топло. Охлаждащите листове могат да бъдат бързо решение, за да помогнат на траверсите да поддържат по-комфортна температура.

Най-добрите охлаждащи чаршафи не само позволяват на хладен въздух да достигне тялото на спящия, но те също така могат да отвеждат излишната влага, за да поддържат спалния сух и удобен. Някои охлаждащи листове също се чувстват хладни на допир за мигновено усещане за охлаждане.

Ефективността на листа ще зависи от тъкането и материалите, така че това са важни фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на най-добрите листове за вас. В това ръководство ще споделим нашите предложения за най-добрите охлаждащи листове, ще обясним какво ги отличава и ще обясним критериите, които да вземем предвид при пазаруването на най-добрите охлаждащи листове за вас.

Най-добрите охлаждащи листове

информация за продукта

Brooklinen Classic Percale Sheets

Най-доброто като цяло

Brooklinen Classic Percale Sheets

Цена:  $ 129

Материал:  100% памук с дълъг щампован материал
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат повече опции за цвят и стил
 • Хора, които търсят усещане за хотелски стил
 • Тези, които се борят да намерят правилната посока за монтирания лист
Акценти:
 • Percale тъкането предлага свежо, хладно усещане
 • Издръжлив и дишащ дълъг щапелен памук
 • Голямо разнообразие от цветови и стилови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Brooklinen Classic Percale Sheet Set е изграден от дълъг щапелен памук, което означава, че всяко отделно памучно влакно е относително дълго. Това създава дишаща и влагозадържаща тъкан, която помага да се поддържа спалното място хладно и сухо. Преплитането на перкал от 270 броя конци придава на листовете свежо, гладко усещане, както бихте очаквали от чаршафите на луксозни хотели. Хрупкавостта може да бъде особено удобна, когато температурите се повишат.

Стилните купувачи могат да избират от широк спектър от опции за цвят и шарка. Основната цветна линия включва бяло, кремаво, стоманено, графитно, флотско, димно райе, прозоречно стъкло, графитна и стоманена оксфордска лента и графитна решетка. Brooklinen също има лимитирани цветове, които често включват по-живи нюанси и шарки.

Brooklinen Classic Percale Sheet Set е сертифициран по OEKO-TEX, така че е тестван за някои от най-често срещаните потенциално вредни вещества, използвани в тъканите. Наличните размери включват двойни, двойни XL, пълни, кралица, крал и калифорнийски крал. Комплектите се предлагат в три опции за пакет. Стартовият комплект включва един монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници, докато основният комплект се предлага с монтиран чаршаф, плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Хардкор пакетът включва всичко в основния комплект, плюс завивка и две допълнителни калъфки за възглавници. Монтираният чаршаф може да побере матраци с дълбочина между 10 и 15 инча. Монтираният лист има етикети „дълги“ и „къси“ отстрани, за да улесни правилното му поставяне при първия опит.

Клиентите могат да измият чаршафите си на хладен или топъл цикъл. Brooklinen препоръчва линейно сушене, за да се запазят цветовете, влакната и еластичността, но е възможно и машинно сушене при слаб огън и нисък цикъл на сушене. Тъй като чаршафите не се третират с химикали без бръчки, ще се появят някои набръчквания, но те трябва да намалят с допълнителни измивания. Засушете чаршафите си, също може да намали бръчките.

Brooklinen предлага безплатна доставка в съседните САЩ и 365-дневна политика за връщане.

Сладки Zzz органични бамбукови чаршафи

Най-ценно

Сладки Zzz органични бамбукови чаршафи

Цена:  $ 168

Материал:  100% сертифицирана GOTS вискоза от бамбук (400TC)
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат да купуват устойчиво направени стоки
 • Траверси, които се наслаждават на усещането за мека, драпирана постелка
 • Хора с чувствителна кожа
Акценти:
 • 100% сертифициран GOTS органичен материал
 • Копринено-меко сатенено тъкане
 • 50-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Sweet Zzz

Днес купувачите могат да избират от богат избор от бамбукови листове, но тази колекция от Sweet Zzz е една от единствените опции, които са сертифицирани като органични от Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS). Органичните бамбукови листове също са спечелили сертификат OEKO-TEX клас 1, което показва, че чаршафите и калъфките за възглавници не съдържат никакви вредни вещества и са безопасни за всички възрасти.

Лиоцелът от бамбуков материал трябва да спи достатъчно хладно за горещи траверси и хора, които живеят в топъл или влажен климат, докато сатеновата тъкан придава на всеки елемент изключително меко и гладко усещане, което е идеално за хора с чувствителна кожа. Тези, които предпочитат спално бельо, което се покрива плътно, също трябва да бъдат доволни от тези чаршафи.

За този комплект листове се предлагат шест размера, които съответстват на стандартните размери на матраците. Можете също така да избирате от пет различни неутрални цветови схеми. Вграденият чаршаф има дълбочина в джоба, което го прави съвместим с всички матраци с нисък и среден профил, както и с някои високопрофилни модели. Всички компоненти на комплекта могат да се перат и сушат в домакински машини.

Благодарение на ниската цена и звездното представяне, органичните бамбукови листове се считат за инвестиция с висока стойност. Също така ще получите 50-нощно изпитание за сън с вашата поръчка, както и доживотна гаранция.

Комплект класически подгънати листове Boll & Branch

Най-добър лукс

Комплект класически подгънати листове Boll & Branch

Цена:  $ 240

Материал:  100% органичен памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат спално бельо с хрупкаво усещане
 • Хора с матраци с дебелина до 17 инча
 • Екологични купувачи
Акценти:
 • Изработена от сертифициран органичен памук
 • Хрупкаво, хладно перкално тъкане
 • Подходящ за топъл климат и горещи траверси

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Boll & Branch

Комплектът Hemmed Percale Sheet от Boll & Branch е луксозна, добре изработена колекция спално бельо, която няма да разбие банката. Чаршафите и калъфките за възглавници са произведени от органичен памук, сертифициран от Глобалния стандарт за органичен текстил, който се счита за един от водещите световни органи за тези видове продукти. Комплектът също е получил сертификат OEKO-TEX 100, което означава, че е тестван за вредни вещества, а продуктите и производствените мощности на Boll & Branch са сертифицирани за справедлива търговия.

Памукът е силно дишащ, а свежият перкален тъкан предпазва постелките от прекалено плътно задържане и запазване на телесната топлина. В резултат на това тази колекция е идеална за топло време и горещ климат.

Клиентите могат да избират от пет неутрални цвята, заедно с шарка на ивици. Предлагат се и седем размера, включително сплит крал. Комплектите с двойни размери XL или по-големи включват монтиран чаршаф с дълбочина на джоба 17 инча, което го прави съвместим с по-голямата част от продаваните днес матраци; двойният размер монтиран лист има 15-инчова дълбочина на джоба.

Въпреки че комплектът с подгънати листове Hemmed е малко скъп, висококачествената изработка и конструкция осигуряват здравословна продължителност на живота на тези предмети. Boll & Branch предлага също безплатна доставка в съседните САЩ и 30-нощен период на връщане за всички легла, включително употребявани и изпрани вещи.

Zoma Tencel Sheets

Най-удобно

Zoma Tencel Sheets

Цена:  $ 155

Материал:  100% Tencel
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 14 инча
 • Потребители, които предпочитат да купуват и използват екологични продукти
Акценти:
 • Изработен от ултрамел сатен Tencel, произведен от устойчиво отглеждани евкалиптови дървета
 • Дишаща, влагозадържаща тъкан предлага отлична терморегулация
 • Всички комплекти, подкрепени с 1 година гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Zoma

През последните години Tencel се превърна в популярен плат за спално бельо сред траверси. Хората с чувствителна кожа оценяват луксозно гладкото усещане на материала, а горещите траверси могат да почиват удобно благодарение на изключителната дишаща материя. Zoma Tencel Sheets са забележителен набор по няколко забележителни причини. От една страна, Tencel е получен от евкалиптови дървета, които се отглеждат без никакви пестициди или модификатори. Това трябва да се хареса на всеки купувач, който цени устойчиво направените продукти.

Копринено-мекото сатенено тъкане подобрява приятното усещане за ръка на този плат доста добре, докато броят нишки от средно ниво 300 поддържа листовете леки. Zoma предлага две неутрални цветови палитри, всяка от които ще се впише във всеки декор на спалнята, а също така можете да избирате измежду седем различни размера. Дълбочината на джоба на монтирания лист прави комплекта съвместим с всеки матрак с дебелина до 14 инча и всеки компонент може да се пере в напълно машинно пране.

Цената на стикера за тази колекция спално бельо е под средната стойност в сравнение със средния комплект Tencel. Zoma предлага безплатна доставка на земята навсякъде в съседните САЩ Въпреки че комплектът листове не може да бъде върнат или заменен, след като бъде закупен, всеки клиент получава едногодишна гаранция, която покрива структурни дефекти.

Комплект чудодейни листове - подпис (перкал)

Най-добри характеристики

Комплект чудодейни листове – подпис (перкал)

Цена:  $ 119

Материал:  90% памук, 10% сребро
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Хора, които искат чаршафите им да останат по-чисти по-дълго
 • Склонни към акне лица
 • Спящи, които не харесват застояли или заплеснели миризми
Акценти:
 • Естествените сребърни влакна помагат да се забрани растежа на бактерии
 • Луксозно меки листове за броене на 480 нишки
 • Дишащо перкално тъкане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Miracle

Със своята комбинация от дишане и антибактериални свойства, комплектът Miracle Sheet – Signature може да помогне на траверсите да са хладни, удобни и чисти.

Комплектът с чудови броения от 480 нишки – Signature е съставен от памук Supima в тъкан от перкал. Естествените сребърни влакна са вплетени в чаршафите, за да помогнат за елиминирането на бактериите, като поддържат чаршафите по-чисти и свежи. Това може да е полезно за предотвратяване на акне, миризми и петна. Чаршафите също са силно дишащи, за да позволят на топлината да излиза и да навлиза хладен въздух. OEKO-TEX удостоверява, че листовете не съдържат потенциално вредни химикали.

В момента има три цветови опции, включително бял, камък и син. Предлагат се двойни, пълноценни, кралични и кралски / калифорнийски кралски размери. Комплектите се предлагат с 1-2 калъфки за възглавници (в зависимост от размера), монтиран чаршаф и плосък чаршаф. Всеки монтиран лист има 16-инчов дълбок джоб.

Комплектът Miracle Sheet се пера в машина на топли с подобни цветове и мек, течен препарат. Използвайте ниската настройка и сушене в сушилня. Ако решите да гладите чаршафите си, можете да го направите с топла ютия. Избягвайте домакински почистващи продукти, омекотители, прахообразен препарат и продукти за лична хигиена с определени компоненти.

Доставката е безплатна в съседните Съединени щати. Клиентите могат също така да изпробват листовете безплатно за 10 дни. Ако решат да ги запазят, кредитната им карта ще бъде таксувана. Има и 30-дневен срок за връщане, в случай че клиентите решат да закупят чаршафите, но след това да се размислят. Марката Miracle има 5-годишна гаранция за качество на своите продукти и ще работи с клиентите, за да намери решение, ако възникне проблем.

Молекулни перкални работни листове

Най-добър екологичен

Молекулни перкални работни листове

Цена:  $ 169

Материал:  48% Tencel Lyocell, 52% памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат гладки чаршафи
 • Тези, които са склонни да се потят през нощта
 • Хора с чувствителна кожа
Акценти:
 • Сместа от тенцел и памук е силно влагоотделяща
 • Дишаща, свежа перкална тъкан
 • OEKO-TEX е сертифициран да не съдържа вредни вещества

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Molecule

Със своето въздушно, гладко усещане и силно регулиране на температурата, Molecule Percale Sheets са идеалното съчетание за много траверси, които са склонни към прегряване. Този набор от перкални листове от 300 броя конци е изграден от смес от Tencel и памук, придаваща неговата мекота и дишане. Tencel е получен от евкалипт и абсорбира добре влагата, поддържайки спящия сух и ограничавайки бактериалния растеж. Платът също е устойчив на бръчки за свеж, гладък вид и усещане.

Цветовите опции включват бяло, слонова кост, синьо и сиво. Molecule Percale Sheets се предлагат в шестте стандартни размера матраци и всеки комплект включва монтиран чаршаф, плосък чаршаф и 1-2 калъфки за възглавници в зависимост от избрания от вас размер. Джобът на монтирания чаршаф е с дължина 15 инча и може да побере матраци с дебелина до 14 инча.

Листовете Molecule Percale са сертифицирани по OEKO-TEX, така че те са тествани независимо за някои често срещани потенциално вредни вещества, често срещани в тъканите.

Молекулата предлага на собствениците да перат чаршафите си отделно от останалото пране, за да удължат живота си. Чаршафите могат да се перат в машина в студена вода. Собствениците не трябва да използват белина или омекотители. Докато Tencel обикновено се набръчква по-малко от изцяло памучни чаршафи, хората, които търсят особено свеж вид, могат да изгладят чаршафите си при средна температура.

Доставката е безплатна за клиенти в съседните САЩ. Ако клиентите искат да върнат своите листове в рамките на 30 дни, те могат да се свържат с отдела за обслужване на клиенти, за да настроят връщане. Само един аксесоар за сън на домакинство има право на връщане.

Гравитационни бамбукови листове

Най-добрият бамбук

Гравитационни бамбукови листове

Цена:  $ 115

Материал:  Памук и вискоза от бамбукова смес
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Траверси, които се мятат и обръщат, премествайки монтирания си чаршаф
 • Хората се притесняват от миризми
 • Купувачи, които предпочитат устойчиви материали
Акценти:
 • Бамбукът, получен от бамбук, е мек и влагозащитен
 • Естествени дезодориращи свойства
 • Охлажда се на допир

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за гравитационни листове

Бамбуковите листове Gravity съдържат комбинация от коприна и памук, която балансира три от най-важните характеристики, свързани с охлаждането: дишане, отнемане на влага и усещане за охлаждане на допир. Освен това тези 300 листа за броене на конци са меки и хипоалергенни за допълнителен комфорт.

Много хора смятат бамбука за устойчив, тъй като той расте доста бързо. Районът, използван в гравитационните бамбукови листове, е получен от бамбук. Освен че е популярен избор сред екосъзнателните клиенти, бамбукът добавя естествени дезодориращи и антимикробни свойства към чаршафите, което може да ви помогне да поддържате по-чиста повърхност на съня.

Бамбуковите листове Gravity се предлагат в три неутрални цветови варианта: бял, кремав и сребърен. Опциите за размер включват пълен, кралица и крал. Всеки комплект листове включва две калъфки за възглавници, горен чаршаф и монтиран чаршаф. Монтираният лист е предназначен за матраци с дебелина най-малко 12 инча. Еластичните ъглови ленти помагат да се закрепи на място.

Гравитационните бамбукови листове могат да се перат в машина в студена вода и да се сушат в барабан. Поръчките се доставят безплатно в съседните Съединени щати. Чаршафите се връщат за 30 дни. Те трябва да са в ново състояние и клиентът е отговорен за връщането.

Комплект подписи за подпис Nollapelli

Най-меки листове

Комплект подписи за подпис Nollapelli

Цена:  $ 300

Материал:  Tencel Lyocell, найлон и памучна смес
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Спящи, които тичат горещо
 • Тези с високопрофилни матраци
 • Траверси, които предпочитат гладка материя
Акценти:
 • Мека, дишаща материя
 • Отлично регулиране на температурата
 • Мие се в пералня
 • Сертифициран по OEKO-TEX

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Nollapelli

Комплектът за подпис Nollapelli Signature е чудесна възможност за траверси, търсещи меки и дишащи спални принадлежности. Съставена от лиоцел, найлон и памук Tencel, патентованата тъкан, използвана за конструиране на чаршафите, е проектирана да регулира влагата и телесната температура по време на сън. Резултатът е чаршаф, който помага дори на горещите траверси да останат хладни през цялата нощ. Изтъкани със сатенена тъкан, чаршафите имат гладко усещане.

Комплектът чаршафи се предлага в пет размера – пълен, кралица, крал, разделен крал и калифорнийски крал. Всички комплекти включват един монтиран чаршаф, един плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Вградените чаршафи имат дълбочина на джоба 16 инча и са съвместими с матраци с дебелина до 20 инча, което означава, че могат да поберат почти всеки матрак. Понастоящем цветовите опции са ограничени до бяло. Платовете Nollapelli са сертифицирани по OEKO-TEX, което означава, че отговарят на високи стандарти за липса на вредни вещества.

Поддръжката е лесна за тези перални машини. Nollapelli препоръчва измиване на топло с подобни цветове и сушене в сушилня на ниско. Клиентите могат да върнат своите листове Nollapelli в рамките на 30 дни за пълно възстановяване.

Домашни конопени листове Delilah

Най-добър органичен

Домашни конопени листове Delilah

Цена:  $ 350

Материал:  100% органичен коноп
Weave:  Обикновен

За кого е най-добре:
 • Траверси, които искат чаршафи с меко, естествено усещане
 • Купувачи, които търсят дишащи чаршафи, изработени по екологични методи
 • Тези, които искат естествени, органични листове, които са изградени да издържат
Акценти:
 • Екологичен био коноп
 • Конопът е естествено дишащ и отнемащ влагата
 • Устойчив дизайн с лесни изисквания за грижи

Вземете 10% отстъпка от първата си поръчка в Delilah Home с код: Sleepwell10

Домашните конопени чаршафи Delilah са естествен комплект спално бельо, изработен изцяло от висококачествена органична конопена тъкан. Когато става въпрос за света на чаршафите, конопът е по-рядък материал в сравнение с памука или лена. Като се има предвид това, конопът е естествен материал, който е дишащ, изключително издръжлив и лек. Предлага хладно, измачкано усещане, което омекотява с времето, използването и прането, подобно на това на бельото.

Чаршафите се предлагат в стандартни размери двойни XL, кралица и крал, с възможност за закупуване на завивки и по-големи комплекти калъфки, направени от същия материал. Вграденият чаршаф има голяма дълбочина на джоба, която варира до известна степен в зависимост от размера, с двойни XL матраци за монтиране на чаршафи с дебелина до 15 инча, а комплектите на кралицата и краля монтират легла до 17 инча Понастоящем чаршафите се предлагат в четири цветови варианта, всички с меки, естествени нюанси.

Домашните конопени листове Delilah носят множество сертификати от зелени организации на трети страни. Те са сертифицирани биологично от Глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS) и притежават сертификати от OneCert и Green America, наред с други. Тези чаршафи могат да се перат на студено за лесна грижа и да се сушат в сушилня на ниско ниво.

Домашните конопени листове Delilah се доставят безплатно при поръчки в САЩ над $ 100. Листовете са подплатени с 30-дневен прозорец за връщане, както и 30-дневен гаранционен период.

Vero Linens Olivia Luxury Fit Sheets

Най-добър памук

Vero Linens Olivia Luxury Fit Sheets

Цена:  $ 125

Материал:  100% дълъг щапелен памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Хора с разделено кралско легло
 • Купувачите, които искат да спестят пари, като купуват от доставчик директно на потребителя
 • Траверси, търсещи луксозни чаршафи италианско производство
Акценти:
 • Гладко, свежо усещане
 • OEKO-TEX е сертифициран да не съдържа вредни вещества
 • Трайност над средната

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Vero

Луксозните вградени листове Vero Linens Olivia Extra Deep Pocket са изработени в Италия от дълъг щапелен памук. Тези перкални листове с 300 броя конци имат гладко и свежо усещане, което насърчава охлаждането, така че те са добър вариант за хора, които живеят в топъл климат или които са склонни да спят горещо. Тъй като материалът е издръжлив и става по-мек при допълнително пране, с времето чаршафите могат да станат още по-удобни.

Vero Linens Olivia Extra Deep Pocket Luxury Fitted Sheets се предлагат в пълен размер, кралица, крал, калифорнийски крал и разделени кралски размери. Всяко парче в комплекта се продава отделно. Вграденият чаршаф има изключително дълбок джоб с размери 17 инча, така че повечето матраци трябва да се побират добре. Vero Linens също произвежда персонализирани размери срещу допълнително заплащане. Листовете Olivia се предлагат изключително в бяло. Тъканите на Vero са тествани за потенциално вредни вещества от независима лаборатория и са сертифицирани от OEKO-TEX.

Vero препоръчва да измивате чаршафите самостоятелно в пералнята на хладно и нежно, като използвате мек препарат. Компанията съветва да не се претоварва сушилнята и предлага да се избягва пресушаването на чаршафите. Тъй като чаршафите на Vero са изградени изцяло от памук, те могат да се набръчкат. За по-гладък вид и усещане можете да гладите чаршафите.

В съседните Съединени щати Vero предлага безплатна доставка за поръчки над $ 100. Vero приема връщане на неповредени артикули за 30 дни. Клиентът е отговорен за таксите за връщане.

Как да изберем охлаждащи листове

Adblock
detector