Menu Close

Най-добрите листове за ясли

Докато родителите искат най-доброто за децата си, те са изправени пред толкова много съображения относно продуктите, подходящи за деца, че някои получават повече внимание от другите. Безопасността е от решаващо значение, така че родителите често работят над най-добрите опции за детско креватче. Въпреки това, те може да не влагат толкова много мисли в друг продукт, който може да бъде също толкова въздействащ: яслите.

Детските чаршафи могат да направят повърхността на съня на бебето по-удобна, като същевременно осигуряват бариера, за да поддържат матрака чист. Те също така могат да поставят финални щрихи върху декора на детската стая със сладки щампи и живи цветове. Но подобно на други продукти, предназначени за кърмачета и деца, безопасността е от първостепенно значение, така че материалите и прилепването на чаршафите са съществени фактори, които трябва да се имат предвид.

Това ръководство за най-добрите листове за ясли ще разкаже подробно нашите любими опции на пазара днес и ще обясни какво ги отличава. Ще продължим да изясняваме какви функции да търсите, докато пазарувате, за да намерите най-добрите листове за вашето снопе радост.

Най-добрите листове за ясли

информация за продукта

Спално бельо от американски цвят спално бельо

Най-доброто като цяло

Спално бельо от американски цвят спално бельо

Цена:  $ 59

Материал:  100% органичен памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Родители, които предпочитат органични материали
 • Купувачи, търсещи американски листове
 • Тези, които искат трайни чаршафи, които могат да използват повторно с следващите деца
Акценти:
 • Изработен от органичен памук
 • По-тежък, по-траен плат от много листове за ясли
 • 180 броя конци

Вземете 15% отстъпка с код SLEEPFOUNDATION15

Благодарение на висококачествените материали и издръжливата конструкция, Американските чаршафи Blossom Linens Organic Cotton Crib предлагат дълготраен комфорт за кърмачета.

Тези класически чаршафи са изработени от органичен памук от Западен Тексас. Платът за преброяване на 180 нишки е мек на допир, гладък, дишащ и издръжлив. Външната лента от обвит ластик е по-широка и по-здрава от средната за по-сигурно прилепване. Джобът е с дълбочина 8 инча, така че трябва да побира повечето стандартни матраци за детско креватче.

Предлагат се два цветови варианта, бял и естествен. Естественият нюанс е неизбелен, придава му топъл бежов оттенък. Горните и долните етикети в монтирания лист улесняват правилното обличане при първия опит. Спалните чаршафи от американски цвят Blossom Linens са с възможност за пране и сушене в машината.

Нютон Бебешки листове от органичен памук

Най-ценно

Нютон Бебешки листове от органичен памук

Цена:  $ 25

Материал:  100% органичен памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Родители, които търсят забавни щампи
 • Бюджетни купувачи
 • Тези, които предпочитат органични материали
Акценти:
 • Построен от органичен муселин памук
 • Предлага се в отличителни щампи
 • Бюджетно ценообразуване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за чаршафи Newton Baby

Докато чаршафите от органични ясли често имат стръмна надценка, чаршафите от органичен памук Newton са толкова достъпни, колкото и очарователни.

Тези листове се предлагат в три сладки отпечатъка. Принтът Dreamweaver напомня на рибни люспи, докато двата модела Stardust предлагат по-небесно настроение.

Чаршафите са изработени от сертифициран по GOTS органичен памучен муселин, който трябва да е достатъчно мек за деликатната кожа на бебето, като същевременно насърчава въздушния поток за оптимална дишане. 8-инчов джоб с ластик по периметъра обвива чаршафа плътно към матрака.

Родителите могат да мият чаршафите в машина, за да поддържат чиста повърхност на съня. Тъй като те идват предварително свити, не трябва да се притеснявате, че приспособлението ще се промени значително с течение на времето.

Спално бельо MagicLinen Linen

Най-добър лукс

Спално бельо MagicLinen Linen

Цена:  $ 79

Материал:  100% европейски лен от лен
Weave:  лен

За кого е най-добре:
 • Родителите, които искат детско креватче, могат да използват повторно за множество деца
 • Купувачи, които търсят цветови опции
 • Тези, които харесват външния вид и усещането на бельото
Акценти:
 • Изработена от европейски ленен лен
 • Дишащ и отнемащ влага, за да предотврати прегряване
 • Предлага се в пет приглушени нюанса

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на чаршафите Magic Linen

Високото качество, превъзходната издръжливост и постоянното регулиране на температурата на бельото го правят популярен избор за дрехи и чаршафи. ИЛИ MagicLinen Linen Crib Sheet е луксозна и удобна опция за вашето бебе..

Чаршафът е съставен от чист лен от европейски лен. Докато спалното бельо може да се почувства първоначално, чаршафът се измива с камък за допълнителна мекота и трябва да стане по-мек с последващо пране. Бельото не само е дишащо, отнемащо влага и издръжливо, но също така е и естествено антибактериално. Непрекъснатият еластичен подгъв прикрепва чаршафа към матрака на креватчето.

Чаршафът има 9-инчов дълбок джоб и е проектиран да побере всеки стандартен матрак за детско креватче. Ако обаче имате матрак за детско креватче с по-рядко срещани измервания, можете да се свържете с MagicLinen, за да обсъдите възможностите за персонализиране. Предлагат се пет цветови варианта: бял, слонова кост, светлосив, дървесна роза и естествен лен.

Сертифицирането на OEKO-TEX показва, че листът не съдържа потенциално вредни химикали. Освен това може да се пере в пералня. Спалното бельо има донякъде смачкан външен вид, така че ако предпочитате по-гладък вид или усещане, може да се наложи да изгладите чаршафа след почистване.

Sheet World Cotton Jersey Crib Sheets

Най-меко

Sheet World Cotton Jersey Crib Sheets

Цена:  $ 44

Материал:  трико 100% памук
Weave:  Джърси (плета)

За кого е най-добре:
 • Бюджетни купувачи
 • Тези с по-рядък размер на яслите
 • Малки деца (1,5 или повече), които спят в ясли
Акценти:
 • Състои се от меко памучно трико
 • Голямо разнообразие от опции за размер, които могат да се поберат практически на всяко легло за ясли
 • Предлагат се комплекти листове за по-големи деца

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове SheetWorld

SheetWorld Cotton Jersey Crib Sheets доказва, че не е нужно да раздувате бюджета си, за да намерите удобни спални принадлежности за вашето бебе.

Тези листове са изработени от лек памучен трикотаж. Платът се чувства мек и еластичен, подобно на добре износената тениска. Това е приглушен нюанс на жълтото, който изглежда отличителен, като допълва повечето декори. Дълбок джоб с еластичен ръб също помага за предотвратяване на приплъзване.

SheetWorld предлага селекция от 16 различни размера за настаняване на различни видове креватчета и други зони за спане на бебета и бебета, като мини креватчета и люспи. Предлагат се и плоски листове за всеки от тези размери.

ettitude Детско креватче

Най-добрият бамбук

ettitude Детско креватче

Цена:  $ 52

Материал:  100% вискоза от бамбук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Родители, които искат бебетата им да спят върху органични материали
 • Бебета с чувствителна кожа
 • Тези, които се занимават с регулиране на температурата
 • Родители, които предпочитат пробен период
Акценти:
 • Предлага се в достъпен пакет от две опаковки
 • Копринено гладка и нежна към кожата на бебето
 • Смесете и съчетайте между четири цветови опции

Използвайте тази връзка на SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове за надписи

Вграденият лист за детско креватче съчетава комфорт и удобство. Всяка покупка включва два копринено гладки листчета за детско креватче, така че винаги имате готов резервен архив.

CleanBamboo е лиоцелът на ettitude, получен от бамбукова тъкан. Тъй като бамбукът расте бързо, той често се счита за една от най-устойчивите суровини. Бамбукът на Ettitude се обработва с помощта на нетоксична система, по време на която се смачква на каша, разтваря се, преде се в прежда и се тъче в плат.

Получената тъкан е естествено хипоалергенна и има усещане, подобно на коприна, което е нежно към крехката бебешка кожа. Lyocell също е силно абсорбиращ и достатъчно дишащ, за да регулира температурата на повърхността на съня. Листът притежава сертификат OEKO-TEX, което означава, че е преминал тестове от трети страни за потенциално вредни вещества.

QuickZip Crib Zip Sheet

Най-подходящ

QuickZip Crib Zip Sheet

Цена:  $ 46

Материал:  100% памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Семейства, занимаващи се с прилягането на листа
 • Тези, които искат по-широк избор от цветове и щампи
 • Купувачите, утешени от политиката за връщане
Акценти:
 • Обхваща матрака за по-сигурно прилепване
 • Предлага се в 12 опции за цвят и шарка
 • 200 памучни броя нишки в дишаща перкална тъкан

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на QuickZip листове

Благодарение на уникалния си дизайн с цип, QuickZip Crib Sheet приляга изключително добре.

Основа напълно затваря долната страна на матрака, докато горният панел се закопчава с цип, за да покрие повърхността на матрака. Това оставя минимален риск листът за ясла да изскочи, да се измести или да се събере през нощта. За допълнителен комфорт ципът е покрит с плат, а дръпването е прибрано.

Стартовият пакет QuickZip Crib Zip Sheet използва 200 броя нишки, предварително свит памучен перкал, който е мек и гладък. Въздухът може да циркулира през тъканта, за да помогне за регулиране на температурата на повърхността на съня.

Този комплект листове се продава в опаковки и има три налични опции. Стартовият пакет съдържа една основа и един лист с цип. Клиентите могат също да изберат три опаковки чаршафи с една основа или опция „Deluxe“, която включва една основа, три чаршафа и две водоустойчиви подложки за матраци. Клиентите могат да избират и от 13 цветови опции.. Предлагат се арт пакети с допълнителни опции за стил.

QuickZip има 30-дневна политика за връщане, ако не сте доволни от покупката си.

Как да изберем чаршафи