Menu Close

Най-добрите дълбоки джобни листове

Получаването на монтиран лист, за да останете на място, може да изглежда като битка. Именно там дълбоките джобни чаршафи са много полезни. Техните еластични ъгли предлагат по-голяма дълбочина, за да предпазят чаршафа от изплъзване през нощта, дори матракът ви да е относително дебел.

Много комплекти листове предлагат джоб с дълбочина 14 инча или по-малко. Въпреки че това може да е подходящо за някои матраци с нисък и среден профил, дълбочината може да не е достатъчна за модели с възглавници, луксозни хибриди и други матраци, които обикновено са по-дебели от средното. Дълбоките джобни чаршафи могат да се използват и върху матраци със средни профили, добавяйки към тяхната гъвкавост.

Производителите все повече осъзнават необходимостта от дълбоки джобни чаршафи, така че клиентите имат много възможности. Можете да намерите дълбоки джобни комплекти в широка гама от цветове, стилове, тъкани и тъкания. Това ръководство ще детайлизира нашите най-добри избори за най-добрите листове с дълбоки джобове и ще сподели някои съвети за това какво да вземете предвид при пазаруване.

Най-добрите дълбоки джобни листове

информация за продукта

Brooklinen Luxe Sateen Sheets

Най-доброто като цяло

Brooklinen Luxe Sateen Sheets

Цена:  $ 149

Материал:  100% дълъг щапелен памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 15 инча
 • Купувачи, търсещи комплект листове с дълъг пробен период
Акценти:
 • Произведено от трайни дълги щапелни памуци
 • Копринено гладко сатенено тъкане
 • Всяка покупка, подкрепена с 365-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Комплектът листове Brooklinen Luxe Core е подходящ за всеки, който иска да инвестира в трайно спално бельо. Чаршафите и калъфките за възглавници в тази колекция са съставени от дълъг щапелен памук, материал, известен със своята дълготрайност, а сатенената тъкан гарантира, че всеки елемент става по-мек и по-гладък с течение на времето. Дългият щапелен памук също е силно дишащ и идеален за топъл или влажен климат.

Вграденият чаршаф има дълбочина на джоба 15 инча, така че комплектът ще бъде съвместим с повечето матраци, продавани днес – включително много високопрофилни модели. Brooklinen предлага богат асортимент от опции за плътен цвят и шарка, включително някои визуално поразителни дизайни с ограничено издание. Можете също така да избирате от шест различни размера, които съответстват на стандартните размери на матрака.

Комплектът от листове Luxe Core включва плосък лист, монтиран чаршаф и една до две калъфки за възглавници в зависимост от избрания размер. Тези, които не се нуждаят от плосък чаршаф, могат да изберат за Luxe Starter Set, докато Luxe Hardcore Bundle включва всички компоненти от колекцията Core плюс съответстващо покривало за завивка и две допълнителни калъфки за възглавници.

Всички компоненти на тези комплекти могат да се мият и сушат в домакински машини за бърза и удобна грижа. Ценовата точка на Luxe Core Sheet Set е доста достъпна и доставката е безплатна за всички американски поръчки. Пробата за сън на Brooklinen обхваща цяла година, като ви дава достатъчно време да изпробвате спалното бельо и да решите дали е подходящо за вас.

Луксозно спално бельо Бали Бамбукови чаршафи

Най-ценно

Луксозно спално бельо Бали Бамбукови чаршафи

Цена:  $ 34,50

Материал:  60% полиестер полиестер микрофибър, 40% бамбук вискоза
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят комплект листове с няколко опции за дизайн
 • Тези, които притежават матраци с дебелина до 21 инча
Акценти:
 • Копринено-мека смес от микрофибър и вискоза от бамбук
 • Широк избор на цветове
 • Предлага се персонално монограмиране

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за спално бельо Luxor

Комплектът за бамбукови листове Bali от Luxor Linens съчетава ултра-мекото усещане на микрофибър и изключителната дишаща вискоза от бамбук. Резултатът е колекция спално бельо с предмети, които се прилепват плътно към тялото, като същевременно спят сравнително хладно. Броят на конците 300 осигурява добър баланс на издръжливост и лека конструкция, докато чаршафите и калъфките за възглавници се вливат с алое вера за допълнителен контрол на миризмата.

Luxor Linens предлага десетина различни едноцветни палитри за този комплект. Клиентите получават отстъпка, когато изберат „мистериозен цвят“, вместо да го изберат сами (въпреки че тези комплекти са окончателна продажба и не могат да бъдат върнати). Можете допълнително да персонализирате постелките си с лични монограми срещу малко допълнително заплащане.

Вграденият чаршаф има дълбочина на джоба 21 инча, което прави комплекта съвместим с почти всеки продаван днес матрак. Предлагат се двойни, пълни, кралични, кралски и калифорнийски кралски размери. Всеки компонент от колекцията може да се изпира във вашите домакински машини за лесно, безпроблемно почистване, когато пожелаете.

Ценовата точка на Bali Bamboo Sheet Set е много достъпна и Luxor Linens ще се доставя безплатно при всички поръчки от $ 49 или повече (което включва всичките пет размера). Връщането е разрешено в рамките на 30 дни от първоначалната поръчка. Luxor Linens приема употребявани и измити постелки срещу малка такса за връщане. Вашата покупка включва и едногодишна гаранция.

Комплект подписи за подпис Nollapelli

Най-добър лукс

Комплект подписи за подпис Nollapelli

Цена:  $ 300

Материал:  Tencel Lyocell, найлон и памучна смес
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Тези, които притежават матраци с дебелина до 20 инча
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят трайни листове
Акценти:
 • Дишаща, трайна смес от плат
 • Съвместим с матраци с дебелина до 20 инча
 • Преплитането на сатин осигурява копринено гладко усещане за ръка

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Nollapelli

Комплектът за подпис Nollapelli Signature Sheet предлага над средното ниво на издръжливост благодарение на смесената си конструкция. Чаршафите и калъфките за възглавници са изработени от лиоцел, найлон и памук Tencel, в резултат на което материалът е изключително дишащ и издръжлив. Тъкането на сатен придава на тези предмети гладко и копринено-меко усещане за ръка.

Дълбоката дълбочина на джоба на монтирания лист прави комплекта съвместим с всеки матрак с дебелина до 20 инча, който обхваща по-голямата част от моделите, продавани днес – включително най-високопрофилните и луксозни легла с възглавници. Nollapelli предлага пет размера, вариращи от пълен до калифорнийски крал, включително опция за разделен крал за двойки, които споделят регулируемо легло. Всеки комплект включва плосък чаршаф, монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници.

Можете да измиете и изсушите тези предмети във вашите домакински машини. Nollapelli препоръчва прането на комплекта веднъж преди първата употреба и можете да сведете до минимум набръчкването, като извадите чаршафите и калъфките от сушилнята веднага щом цикълът приключи.

Въпреки че комплектът с подписи е малко по-скъп, Nollapelli предлага безплатна наземна доставка до всички 50 държави и разумни цени за доставка на следващия ден. Можете да върнете комплекта в рамките на 30 дни след покупката, ако не сте доволни, дори ако сте използвали или почиствали тези легла.

Подписани листа с подпис на Boll & Branch

Най-добро охлаждане

Подписани листа с подпис на Boll & Branch

Цена:  $ 240

Материал:  органичен памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат усещането за свежа перкална спалня
 • Горещи траверси
 • Екологично съзнателни потребители
Акценти:
 • Органичният памучен перкал има свеж, луксозен усещане за ръка
 • Сертифициран е по Глобален стандарт за органичен текстил
 • Изключително дишащ

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Boll & Branch

Комплектът подгънати листове Boll & Branch Signature е изработен от органичен памук, който е сертифициран от Глобалния стандарт за органичен текстил, един от водещите световни органи за този тип тъкан. Материалът е доста издръжлив в сравнение с други сортове памук. Перкалното тъкане кара всеки елемент да се чувства лек, дишащ и свеж на допир – въпреки че чаршафите и калъфките ще омекнат с времето, докато ги изперете.

Клиентите могат да избират измежду седем различни неутрални цвята и земни тонове, за да допълнят най-добре декора на спалнята си. Предлагат се и седем размера, включително опция за разделен крал за двойки, които използват регулируемо легло.

Вграденият лист с двойни размери предлага дълбочина на джоба от 15 инча, докато по-големите размери предлагат дълбочина на джоба от 17 инча. Така или иначе, комплектът трябва да е съвместим с вашия матрак, независимо от конкретния му профил. Всеки елемент от комплекта може да се измие и изсуши у дома, така че няма да е необходимо да ги почиствате или почиствате на място.

Подписът подгънати листове има много разумни цени, като се има предвид неговото качество и конструкция, а Boll & Branch предлага безплатна доставка за всички поръчки в САЩ. Връщането също е разрешено в рамките на 30 дни от първоначалната ви поръчка, дори ако сте спали или измили чаршафите.

Уютен комплект бамбукови листове от Земя

Най-удобно

Уютен комплект бамбукови листове от Земя

Цена:  $ 359

Материал:  100% вискоза от бамбук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Хора, които живеят на горещи или влажни места
 • Тези, които притежават матраци с дебелина до 18 инча
 • Траверси с чувствителна кожа
Акценти:
 • Вискозата от бамбукова тъкан е едновременно дишаща и екологична
 • Щедра 18-инчова джобна дълбочина
 • 100-нощно изпитание за сън и 10-годишна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Cosy Earth

Уютният комплект бамбукови листове от земя включва чаршафи и калъфки за възглавници, изработени от вискоза от бамбук, плат, който е изключително гладък и силно дишащ. Преплитането на сатен подчертава мекотата на материала. Усещането за ръце е особено полезно за хора с акне и друга чувствителност на кожата, както и за тези, които се радват на спално бельо, плътно прилепващо към тялото.

Cosy Earth предприема мерки за опазване на ресурсите и намаляване на техния въглероден отпечатък, така че екологичните траверси могат да бъдат спокойни, знаейки, че чаршафите и калъфките им са устойчиво изработени. Артикулите не съдържат оцветители или токсични химикали. Освен това всички бамбукови растения, използвани за производството на тъканта, се отглеждат и събират в сертифицирани от USDA биологични ферми.

Дълбочината на джоба от 18 инча означава, че монтираният чаршаф ще бъде съвместим с почти всеки продаван днес матрак, включително луксозни плотове за възглавници и други високопрофилни модели. Комплектът се предлага в пет размера, включително опция за разделен крал за хора, които притежават регулируеми легла. Тези предмети могат да се перат и сушат у дома, а собствениците могат да ги сушат на всеки четири до шест месеца, за да освежат и подмладят тъканта.

Looma Signature Sheet Set

Най-добър органичен

Looma Signature Sheet Set

Цена:  $ 240

Материал  Органичен памук с дълъг щапелен материал
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Пазаруващите, които търсят комплект листове с множество опции за цветове
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 18 инча
 • Екологично съзнателни потребители
Акценти:
 • Органичният памук с дълго щапелно действие е както екологичен, така и дълготраен
 • Преплитането на сатин създава луксозно меко усещане за ръце
 • 11 цветови опции

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Looma

Looma Signature Sheet Set е друга страхотна колекция спални за купувачи, които предпочитат да закупят устойчиво изработени продукти. Всеки елемент е изработен от органичен памук с дълъг щапелен материал, който е едновременно траен и отговорно отглеждан във ферми без пестициди. Памукът е получил сертификат от Global Organic Textile Standard, един от водещите световни органи за сертифициране на органични тъкани.

Приносите на Looma не свършват дотук. Според компанията всеки комплект запазва 215 дни питейна вода и 3,5 килограма емисии на въглероден диоксид. Компанията си партнира и с училището за момичета Хануман в Раджастан, за да спонсорира обучението на един ученик за всяка продадена колекция. Looma също е организация, сертифицирана по справедлива търговия, показваща честно и етично отношение към работниците, които произвеждат техните продукти.

Можете да избирате от 11 различни едноцветни опции, включително въртяща се селекция от атрактивни лимитирани палитри. Предлагат се и шест размера, включително сплит крал. Дълбочината на джоба от 18 инча гарантира, че повечето хора ще могат да използват монтирания чаршаф с настоящия си матрак, а всеки елемент е напълно измит в машината за лесна грижа.

Looma е една от единствените онлайн марки легла, които предлагат безплатна доставка по целия свят. Комплектът подписващи листове е на достъпни цени, като се имат предвид неговите първокласни материали и конструкция, а всяка поръчка се предлага с доживотна гаранция.

Какво представляват Deep Pocket Sheets?

Adblock
detector