Menu Close

Най-добрите египетски памучни листове

Египетските памучни чаршафи често се считат за върха на лукса. Те са ценени за превъзходната си мекота, издръжливост и дишане. Отличителното усещане на египетските памучни листове идва от уникалните свойства на самия египетски памук. Египетският памук има изключително дълги скоби, което означава, че всяко отделно влакно е изключително дълго.

За да се считат листове за 100% египетски, памукът трябва да се доставя изключително от Египет чрез продавачи със сертификат от Асоциацията на памука Египет. Някои комплекти листове съдържат смес от египетски памук и други сортове памук, но просто са етикетирани като „египетски памук“. Тези опции обикновено струват значително по-малко от 100% египетски памучни чаршафи.

Няколко други висококачествени вида памук също могат да се използват вместо автентичен египетски памук за изработка на луксозни чаршафи. Например, памукът Pima, който е друг вид изключително дълъг щапелен памук, се радва на широка популярност на по-ниска средна цена.

В това ръководство ще подчертаем някои от най-добрите комплекти египетски памучни листове на пазара. Ще разгледаме и няколко неща, които да имате предвид, докато пазарувате египетски памучни чаршафи, за да ви помогнат да намерите най-добрия комплект за вашето легло.

Най-добрите египетски памучни чаршафи

информация за продукта

Brooklinen Luxe Sateen Sheets

Най-доброто като цяло

Brooklinen Luxe Sateen Sheets

Цена:  $ 149

Материал:  100% дълъг щапелен памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат шарени листове
 • Хора, които се борят да поставят правилно поставения лист
 • Клиентите се утешават от дълъг прозорец за връщане
Акценти:
 • Гладко, маслено усещане
 • Смес от египетски и индийски памук за по-добра достъпност
 • Сатеновото тъкане е меко и дишащо

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Сателитните листове Brooklinen Luxe са отлична стойност, която съчетава качество и комфорт с достатъчно възможности за стил. Стандартните опции включват бяло, кремаво, стоманено, графитно, морско, димно райе, стъкло на прозореца, графитна решетка и графитно-стоманена ивица Оксфорд Brooklinen предлага и живи лимитирани цветове и модели за купувачи, които търсят по-отличителен външен вид.

Основният пакет включва монтиран чаршаф, плосък чаршаф и две калъфки за възглавници. Клиентите, които биха искали да добавят завивка и допълнителни калъфки за възглавници, могат да изберат хардкор пакета, докато тези, които се нуждаят само от монтиран чаршаф и калъфки за възглавници, могат да изберат стартовия комплект. Монтираният чаршаф може да побере матраци с дебелина между 10 и 15 инча, а късите и дълги етикети опростяват оформянето на леглото. Всяка калъфка за възглавници има капак за плик, за да ограничи изместването и разливането. Предлагат се и персонализирани комплекти, така че клиентите могат да смесват и съчетават различни размери и цветове.

Отличаващи се с гладко сатенено тъкане, тези преброяващи листове с 480 нишки имат малко светло покритие и маслено усещане. Изработени са от дълъг щапелен памук от Египет и Индия, спестявайки пари на клиентите, без да пестят лукса, дишането и издръжливостта. Листовете са сертифицирани по OEKO-TEX, което означава, че са тествани за някои от най-често срещаните потенциално вредни вещества.

Brooklinen препоръчва да измиете чаршафите в студена или хладна вода с мек препарат. Можете също така да ги изсушите при слаб огън и ниско барабан. Тъй като чаршафите не са обработени, за да се предотвратят бръчки, може да възникнат някои набръчквания. Можете да гладите листовете на дъното, ако е необходимо, за да ги изгладите. Сушенето на чаршафите може също да намали бръчките. С течение на времето след всяко измиване трябва да се появяват по-малко бръчки.

Листовете се доставят безплатно в съседните Съединени щати. 365-дневна политика за връщане се прилага за комплекта листове и компанията плаща за връщане на доставка за клиенти в съседните САЩ.

Comma Home Комплект чаршафи от египетски памук

Най-ценно

Comma Home Комплект чаршафи от египетски памук

Цена:  $ 89

Материал:  100% египетски дълъг щапелен памук (270TC)
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси и хора, които живеят в топъл или влажен климат
 • Собствениците на матрак с кралица или крал размер с дебелина до 15 инча
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Гладко и дишащо перкално тъкане
 • Сертифициран по OEKO-TEX Standard 100
 • Напълно измива се в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Comma Home

Противно на общоприетото схващане, комплект висококачествени египетски памучни чаршафи няма да изчерпят непременно вашите спестявания. Комплектът от египетски памук Comma Home е един пример за колекция спално бельо, която не само е изработена от първокласни материали, но и е достъпна на много достъпна цена на стикер. Всеки чаршаф и калъфка за възглавници са произведени от дълъг щапелен памук с луксозно гладко перкално тъкане и лек брой конци 270.

Отначало тъканта е изключително хрупкава, но с времето ще омекне с последващи цикли на пране. Тези легла ги правят много подходящи за горещо или влажно време. Памукът е силно дишащ и абсорбиращ, така че дори хората, които са склонни да се потят в леглото, трябва да могат да спят удобно.

Този комплект се предлага в размери на кралица или крал. Можете също да избирате от три неутрални цветови палитри. Всеки компонент може да се измие и изсуши във вашите домакински машини и незабавното изваждане на предметите от сушилнята след завършване на цикъла може да намали бръчките. Монтираният лист има дълбочина на джоба 15 инча.

В допълнение към достъпна цена, комплектът от египетски памучни листове ще се доставя безплатно навсякъде в съседните САЩ. Вашата покупка включва и период на връщане, през който можете да върнете ново и неизползвано спално бельо до 30 дни след първоначалната дата на доставка.

Чисти листове от Parima Yalda

Най-добър лукс

Чисти листове от Parima Yalda

Цена:  $ 230

Материал:  100% сертифициран египетски памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които търсят 100% сертифициран египетски памук
 • Тези с високопрофилен матрак
 • Клиенти, които искат безрисков пробен период
Акценти:
 • 100% сертифициран египетски памук от долината на река Нил
 • Копринено гладко покритие
 • Дишащ, влагозащитен дизайн спи хладно

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Pure Parima

Pure Parima Yalda Sheet Set е изключително висококачествен комплект листове, което го прави един от любимите ни. Докато много луксозни комплекти чаршафи използват комбинация от памук от Египет и други страни, Pure Parima Yalda Sheet Set се състои от изключително чист 100% египетски памук, сертифициран от Асоциацията на памучния Египет. Този изключително дълъг щапелен памук идва от долината на река Нил и влакната са подбрани на ръка, за да запазят дължината си.

Влакната са предени в здрава прежда, която се използва за изработка на трайни, дишащи, попиващи, меки чаршафи, които продължават да стават по-меки с всяко пране. Листовете са с 400 броя конци и имат сатенено тъкане, което им придава лек блясък, който може да се освежи чрез гладене на листовете в настройката „памук“. Както плоският чаршаф, така и калъфките за възглавници имат дизайн на бод с двоен подгъв за допълнителна нотка на елегантност.

Комплектът с двойни размери се предлага с плосък чаршаф, монтиран чаршаф и калъфка за възглавница, докато пълните размери, кралица, крал и калифорнийски крал имат плосък чаршаф, монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници. Предлага се също разделен крал и този комплект се предлага с плосък чаршаф, два двойни XL монтирани чаршафа и две кралски калъфки за възглавници. Понастоящем комплектът листа на Yalda се предлага само в бяло.

Благодарение на монтирания дълбок джоб на комплекта, Yalda Sheet Set може да побере матраци с дебелина между 10 инча и 20 инча. Затварянето на пликове в калъфките за възглавници помага да се предотврати плъзгането на възглавницата през нощта.

Този комплект листове е сертифициран по OEKO-TEX, което означава, че е тестван за набор от потенциално вредни вещества. Чаршафите могат да се перат на студено в машината с течен препарат, който е мек и биоразградим. Те също могат да се сушат в барабан на ниско ниво. Трябва да се избягва висока температура, за да се запази продължителността на живота на листовете.

Pure Parima предлага 100-дневен безрисков пробен период. Доставката е безплатна в съседните САЩ.

Парашутни сатенени листове

Най-удобно

Парашутни сатенени листове

Цена:  $ 149

Материал:  100% дълъг щапелен египетски памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Спящи, които обичат копринено усещане
 • Купувачи, които искат да видят и почувстват тъканта, преди да закупят комплект листове
 • Добър избор на неутрални цветове
Акценти:
 • Нежен блясък и гладко, копринено усещане
 • Устойчив на бръчки
 • Влагоизолационните материали остават хладни и удобни

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за парашутни листове

Изграден от египетски памук с дълги щапелни елементи, подбран в долината на река Нил, комплектът за парашутни сатинирани платове има гладко усещане и намек за блясък. Този комплект от 280 броя конци е направен в семейна фабрика в Северна Португалия, страна със силна история в текстилното производство. Тъй като чаршафите отнемат влагата и позволяват въздушен поток, повечето траверси вероятно ще ги намерят хладни и удобни.

Основният комплект листове включва монтиран комплект чаршафи и калъфки за възглавници, а клиентите могат да изберат да добавят върху горния лист. Всеки монтиран чаршаф пасва на матраци с дебелина до 16 инча. Парашутът прави чаршафи, подходящи за матраци с двойни, двойни XL, пълни, кралици, кралици и калифорнийски матраци.

Предлагат се четири неутрални цвята, включително бял, пясъчен, светлосив и шисти. Парашутът продава мостри от техния плат, така че клиентите да могат да видят кои цветове или тъкания предпочитат, преди да закупят комплект листове.

Парашутният сатенен лист се пера в машината в хладна вода, като се използва мек течен препарат и се суши на барабан. Благодарение на сатеновото тъкане, чаршафите са естествено до известна степен устойчиви на бръчки. Ако искате по-гладък вид, можете също да гладите чаршафите на слаб огън. Мекотата и устойчивостта на бръчки трябва да се увеличат с допълнителни измивания.

Независима лаборатория е тествала тъканта за потенциално вредни вещества, като е спечелила сертификат OEKO-TEX за парашутен сатен.

Клиентите в САЩ могат да се възползват от безплатната доставка и връщане. Срокът за връщане продължава 60 дни след получаване на доставката.

Паунова алея Емили Комплект чаршафи от египетски памук

Най-меки листове

Паунова алея Емили Комплект чаршафи от египетски памук

Цена:  $ 455

Материал:  100% дълъг щапелен египетски памук (500TC)
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат спално бельо, прилепващо плътно към тялото
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 17 инча
 • Тези, които биха искали да персонализират постелките си с монограм
Акценти:
 • Копринено-меко усещане
 • Дълбокият джобен дизайн пасва на матраци с висок профил
 • Близко усещане за драпиране на тялото и топлина над средното ниво

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове на Peacock Alley

Елигийският памучен лист от памук “Емили Паун” предлага изключителна мекота и плътна завеса, благодарение на своето сатенено тъкане, което има по-копринено усещане от перкала. Броят на конците 500 придава на листовете забележима тежест, но те все пак трябва да спят хладно в повечето климатични условия благодарение на дишащия си, дълъг щапелен памучен състав. Материалът е спечелил акредитиран сертификат за златен печат от асоциацията Cotton Egypt.

Peacock Alley предлага селекция от плътни цветове и шарки. Предлагат се и размери с двойни, пълни, кралици и кралици. Освен това можете да персонализирате плоските чаршафи и / или калъфки за възглавници с персонализиран монограм за малко доплащане. Включени са няколко различни опции за писма.

Вграденият чаршаф има дълбочина на джоба 17 инча, което означава, че комплектът ще бъде съвместим с повечето матраци, продавани днес – включително много високопрофилни и луксозни модели с възглавници. Всеки артикул от колекцията може да се измие и изсуши в машина, за да ви спести време и пари, когато спалното ви бельо трябва да се пере.

Египетският комплект памучен чаршаф Emily е на конкурентни цени, но Peacock Alley осигурява безплатна наземна доставка при всички поръчки в САЩ. Връщането се приема в рамките на 30 дни от първоначалната покупка, въпреки че монограмирани артикули не могат да бъдат върнати.

Комплект листове от египетски памук eLuxury 1200 Count Thread

Най-добро охлаждане

Комплект листове от египетски памук eLuxury 1200 Count Thread

Цена:  $ 297

Материал:  100% египетски памук (1200TC)
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Спящи, които се радват на спално бельо, плътно прилепващо към тялото
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 15 инча
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Преплитането на сатен придава на памука копринено усещане и привлекателен блясък
 • Три цветови варианта
 • Достъпна цена на стикер

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове eLuxury

Колекциите спално бельо от египетски памук са изключително скъпи, но някои марки предлагат тези артикули на по-достъпни цени от други. Пример: 1200 броя египетски памучни листове от eLuxury, които струват много по-малко от конкурентите, без да се жертва качеството или производителността. Всеки чаршаф и калъфка за възглавници са съставени от еднослоен египетски памук, който се държи много добре във времето, а сатеновото тъкане кара всеки компонент да се чувства луксозно мек и драпиран.

Дишането е друг актив. Въпреки броя на конците 1200, елементите не се чувстват тежки или задържат излишната топлина. Памучните влакна също така насърчават въздушния поток, за да ви останат хладни и удобни в леглото, дори през по-топлите или по-влажни периоди от годината. Материята също е устойчива на бръчки.

eLuxury предлага три впечатляващи цветни палитри за колекцията, както и размери, вариращи от пълен до крал и калифорнийски крал. Вграденият чаршаф има дълбочина на джоба от 15 инча, което го прави съвместим с повечето матраци, продавани днес. Можете да измиете и изсушите всеки елемент от вашите домакински машини, когато трябва да бъде почистен.

Освен че има достъпна цена, този комплект листове отговаря на условията за безплатна доставка през съседния щатски eLuxury, който също ще се доставя до военни пощенски кутии без допълнително заплащане. Можете да върнете чаршафите за пълно възстановяване в рамките на 30 дни от вашата поръчка и компанията ще ви изпрати предплатен етикет, за да покрие таксите за връщане.

Спални чаршафи от египетски памук от коприна и сняг

Най-добри леки чаршафи

Спални чаршафи от египетски памук от коприна и сняг

Цена:  $ 125

Материал:  100% египетски дълъг щапелен памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Всеки с матрак с размери 15 инча или по-нисък
 • Екологично съзнателни потребители
Акценти:
 • Дългостепенният египетски памук предлага изключителна трайност, мекота и регулиране на температурата
 • Устойчиво и етично произведено
 • Пробен период от 100 нощи и 1 година гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за чаршафи Silk & Snow

Спалните чаршафи от египетски памук на Silk & Snow предлагат същото луксозно качество и дълготрайна структура като много конкурентни комплекти чаршафи, но на части от средната цена. Всеки артикул в тази колекция е произведен от египетски памук с дълги щапелни култури, отглеждан в полета, сертифицирани от Better Cotton Initiative, организация, която насърчава както устойчивото земеделие, така и справедливото отношение към работниците. На всяка стъпка от веригата за доставки се предприемат мерки за намаляване на емисиите и ограничаване на заустването на отпадъчни води.

Преплитането на сатен дава естествено мекото усещане на ръката на материала, което води до листове, които се прилепват плътно към тялото, но броят от 300 конци ги кара да се чувстват леки и дишащи през по-горещите периоди от годината. Можете да избирате от пет различни неутрални цветови схеми, всяка от които ще се впише в повечето декори на спалнята.

Дълбочината на джоба на монтирания лист прави комплекта съвместим с всеки матрак с дебелина до 15 инча. Стандартният комплект включва плосък лист и монтирани калъфки за възглавници в зависимост от избрания размер. Можете също така да изберете подходящо самостоятелно завивка или калъфка за възглавници, която да се координира със съществуващите ви чаршафи.

В допълнение към ценообразуването на тези листове на достъпни цени, Silk & Snow ще ги изпраща безплатно до всяко място в съседните САЩ и провинция Канада. Вашата покупка включва пробен период за сън от 100 нощи и едногодишна гаранция, ако решите да запазите комплекта.

Комплект монтиран лист от евкалипт

Най-добрата смес от египетски памук

Комплект монтиран лист от евкалипт

Цена:  $ 99

Материал:  смес от египетски памук и Tencel лиоцел
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Хора, които предпочитат спалното бельо с остър усет на ръка
 • Тези, които притежават матраци с дебелина до 18 инча
 • Горещи траверси
Акценти:
 • Изключително дишаща смес Tencel и египетски памук
 • Дълбоките джобове пасват на матраци с дебелина до 18 инча
 • Доживотна гаранция

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Sweave

Комплектът Sweave Eucalyptus Fitted Sheet включва легла, направени от смес от дълъг щапелен египетски памук и лиоцел Tencel, получен от евкалиптови влакна. И двата материала имат естествени охлаждащи и влагозадържащи свойства, а перкалното тъкане гарантира, че всеки чаршаф и калъфка се чувстват свежи и леки. Тези характеристики правят комплекта много подходящ за горещи траверси, за тези, които са склонни да се потят в леглото, и за всеки, който живее на топли или влажни места.

Дълбоките джобове на монтирания лист го правят съвместим с всеки матрак с дебелина до 18 инча – диапазон, който обхваща по-голямата част от моделите, продавани днес. Границата е изцяло еластична за допълнителна стабилност, така че листът не трябва да се измества или да се плъзга от ъглите през нощта. Можете да избирате между три плътни неутрални цвята, както и размера на кралицата и краля.

Колекцията също е персонализирана. Основният комплект – който включва монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници – струва малко по-малко от пълния комплект, който също има съвпадащ плосък чаршаф. Всички чаршафи и калъфки за възглавници могат да се перат и сушат у дома, въпреки че трябва незабавно да извадите всеки елемент, след като цикълът на сушене приключи, за да сведете до минимум набръчкването.

Sweave предлага безплатна наземна доставка за клиенти във всички 50 държави. Комплектът е подкрепен от 100-нощно изпитване за сън, по време на което можете да тествате (и дори да почистите) предметите, преди да решите дали да ги запазите или не. Покупката ви също така идва с доживотна гаранция за допълнително спокойствие.

Какво е египетски памук?

Adblock
detector