Menu Close

Най-добрите хотелски листове

Хотелите свързваме с почивка и релаксация, но наистина няма причина да не спим добре всяка вечер. Производителите на спално бельо осъзнават, че хората ценят висококачествените чаршафи, които допълват настройката им за сън, и много компании продават чаршафи, които са специално създадени, за да имитират усещането за почивка като у дома си.

Освен че са изключително удобни, хотелските чаршафи трябва да са трайни и устойчиви на често миене. Не е чудно, че много купувачи се обръщат към хотелите, за да ги насочат в правилната посока, когато пазаруват нови чаршафи.

Много купувачи в крайна сметка се свързват директно с хотела, за да разберат името на чаршафите след престоя си. Улеснихме го малко, като изброихме някои от най-добрите хотелски листове според нашето проучване и предоставихме съвети как да намерим най-добрите хотелски листове според броя на конците, материала, тъкането и други фактори.

Най-добрите хотелски листове

информация за продукта

Pure Parima Triple Luxe Sateen Sheet Set

Най-доброто като цяло

Pure Parima Triple Luxe Sateen Sheet Set

Цена:  $ 325

Материал  100% египетски памук (700TC)
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат да инвестират в трайни, висококачествени листове
 • Горещи траверси и хора, които живеят в топъл климат
 • Тези, които притежават матраци с дебелина до 17 инча
Акценти:
 • Съставен от 100% сертифициран египетски памук
 • Изключително дишане и регулиране на температурата
 • 4 опции за бродирани шарки

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Pure Parima

Комплектът Triple Luxe Sateen Sheet от Pure Parima предлага луксозното качество и дълготраен комфорт на петзвездни хотелски чаршафи. Елементите в тази колекция са съставени от чист египетски памук, материал, широко използван за спално бельо в хотела поради над средното си качество и отличен контрол на температурата. Комплектът е получил сертификат от Памучната египетска асоциация, като гарантира, че се използва само автентичен египетски памук.

Преплитането на сатен придава на чаршафите и калъфките кафяво гладко усещане, идеално за хора с чувствителна кожа. Въпреки че тъканта прилепва плътно към тялото, влакната са силно дишащи и няма да улавят излишната телесна топлина. Вграденият чаршаф е с дълбочина на джоба 17 инча, което прави комплекта съвместим с повечето продавани днес матраци.

Можете да избирате от четири неутрални модела за бродерия. Предлагат се и размери на кралица, крал и калифорния. Всеки елемент от комплекта може да се пере и суши във всякакви домакински машини, но трябва да избягвате използването на омекотители, хлорирана белина или сухи препарати. За да предотвратите набръчкване, извадете предметите от сушилнята няколко минути преди да изсъхнат напълно и веднага ги поставете на леглото.

Докато цената на стикера на Triple Luxe Sateen Sheet Set може да изглежда стръмна на пръв поглед, колекцията всъщност е доста достъпна в сравнение с други египетски памучни комплекти. Pure Parima предлага и безплатна доставка за поръчки в САЩ, както и безплатни връщания в рамките на 100 дни от първоначалната ви поръчка – дори ако сте използвали някой от елементите в комплекта.

Brooklinen Classic Percale Sheets

Най-ценно

Brooklinen Classic Percale Sheets

Цена:  $ 129

Материал:  100% памук с дълъг щампован материал
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 15 инча
 • Купувачи, които търсят дълго сън
Акценти:
 • Предмети, съставени от траен памук с дълги щапелни влакна
 • Широк избор на цветове и шарки
 • 365-нощно изпитание за сън

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Brooklinen

Brooklinen Classic Core Set включва чаршафи и калъфки за възглавници, изработени от чист дълъг щапелен памук, материал, известен със своята издръжливост и регулиране на температурата. Хрупкавото перкално тъкане подобрява естествените охлаждащи и влагоотделящи свойства на тъканта, докато броят на конците 270 осигурява леко усещане. Като цяло този комплект е идеален за горещи температури и влажен климат.

Колекцията се предлага в общо 11 опции за едноцветен цвят и шарки, включително четири дизайна с ограничено издание. Можете също така да избирате от шест размера, които съответстват на стандартните размери на матрака. Всеки елемент от комплекта може да се пере и суши във вашите домакински машини, а монтираният лист има джобна дълбочина, съвместима с матраци с дебелина до 15 инча.

Classic Core се счита за стандартен комплект чаршафи с плосък лист, монтиран чаршаф и една до две калъфки за възглавници. Използвайки същия плат, Brooklinen предлага Classic Starter Set, който включва компонентите на Classic Core освен плоския лист. За надграждане Classic Hardcore Bundle разполага с четирите стандартни елемента плюс завивка и две допълнителни калъфки за възглавници.

Цената за Classic Core Set е много разумна, особено с очаквания живот на дългия щапелен памук, а доставката е безплатна в целия САЩ. Комплектът се предлага с пробен период на сън, който ви позволява да тествате чаршафите и калъфките за възглавници до една година.

Обикновени ивичести листове Boll & Branch Percale

Най-добър органичен

Обикновени ивичести листове Boll & Branch Percale

Цена:  $ 250

Материал:  100% сертифициран GOTS органичен памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат свежа, лека постелка
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 17 инча
 • Екологично съзнателни потребители
Акценти:
 • Изработена от сертифициран по GOTS органичен памук
 • Щедра 17-инчова дълбочина на джоба
 • Преплитането от перкал осигурява свеж усещане за ръка и добра дишане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листа Boll & Branch

Ако сте на пазара за екологично чисто спално бельо, Boll & Branch Percale Simple Stripe Sheets може да е на вашата алея. Всеки артикул в тази колекция е изработен от 100% органичен памук, който е сертифициран от Global Organic Textile Standard, един от най-известните авторитети в света за устойчиво изработени тъкани. Както памукът, така и фабриката на Boll & Branch също са сертифицирани за справедлива търговия.

Чаршафите също са изключително дишащи, благодарение на естествените влагозащитни свойства на памука и свеж перкален тъкан. Материалът не се покрива прекалено плътно към тялото, а броят на конците от 360 кара листовете да се чувстват леки.

Предлагат се два модела с ивици, но Boll & Branch предлага тези легла в едноцветна палитра, ако това по-добре отговаря на вашите вкусове. Можете също така да избирате между шест стандартни размера, както и комплект с размер king със стандартни калъфки за възглавници и разделен цар за двойки, които споделят регулируеми легла.

Вграденият чаршаф е с дълбочина на джоба 17 инча, така че комплектът ще бъде съвместим с почти всеки продаван матрак днес. Можете да измиете и изсушите всеки елемент в домакински машини за бърза и удобна грижа. Boll & Branch осигурява безплатна доставка за всички вътрешни поръчки в САЩ. Комплектът листове е подкрепен от 30-дневен пробен период, през който се изплащат пълни възстановявания за всички връщания.

Класически комплект чаршафи на хотел Frette

Най-добър лукс

Класически комплект чаршафи на хотел Frette

Цена:  $ 450

Материал:  100% памук
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Фенове на свежи чаршафи
 • Купувачи с по-голям бюджет
Акценти:
 • Хладно, свежо перкално тъкане
 • Дишащият материал ви помага да се охлаждате през топлите нощи
 • Обикновена, с вкус бродирана граница

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Frette

Frette Hotel Classic Sheet Set е създаден за тези, които наистина искат да подражават на усещането за хотелско легло от най-високо ниво. Тези чаршафи идват на по-висока цена, но те предлагат всички функции, открити в най-качествените листове, с класическото свежо усещане, което очаквате в любимия си хотел. Чаршафите се отличават със 100% памучно перкално тъкане, което диша добре и ви помага да се охлаждате през топлите нощи.

Чаршафите на хотел Frette Classic са бели, с избродирани с вкус контури в избор от няколко цвята, включително бяло, сиво и каки. Чаршафите се продават в двойни, кралични, кралски и калифорнийски кралски размери, а всеки комплект се доставя с горен чаршаф, монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници (само една за двойния комплект).

Чаршафите могат да се перат в машина на студено и да се сушат в сушилня на ниско ниво. Фрет предлага да извадите чаршафите от сушилнята, когато все още са леко влажни, за да намалите бръчките. Компанията приема връщане на неизползвани и неизмити листове в рамките на 30 дни от датата на изпращане.

Комплект листове Comphy

Най-меки листове

Комплект листове Comphy

Цена:  $ 152

Материал:  Микрофибър
Weave:  Twill

За кого е най-добре:
 • Хора, които се радват на уникалното усещане за ленено спално бельо
 • Горещи траверси
 • Купувачи, които търсят комплект листове с много цветови опции
Акценти:
 • Гладък кепър от микрофибър е изключително мек
 • Устойчивите материали осигуряват дълготраен комфорт
 • Устойчив на бръчки и може да се пере в пералня

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Comphy

Комплектът Comphy Sheet е колекция, която отговаря на името си. Плоският чаршаф, монтираният чаршаф и калъфките за възглавници в този комплект са съставени от микрофибър в тъкан от кепър, което води до ултрамек материал, който също е доста издръжлив. Изборът на цвят е още едно предимство. Клиентите могат да избират измежду девет различни опции, включително неутрални, земни тонове и смели нюанси.

Комплектът се предлага в седем размера, включително разделен цар за двойки с регулируеми легла. Дълбочината на джобовете за монтирания лист е 15 инча за двойни, двойни XL и пълни размери и 18 инча за по-големи размери. Всеки артикул от колекцията може да се измие и изсуши във вашите домакински машини. Микрофибърът доста добре се противопоставя на бръчките, така че не е необходимо гладене. Когато дойде време да изхвърлите комплекта си Comphy Sheet, всеки компонент е 100% рециклируем.

Ценовите точки са разумни за тази колекция и Comphy предлага безплатна доставка за всички поръчки в САЩ. Компанията също така приема връщане на дефектни легла, при условие че не са били използвани. Всеки клиент получава двугодишна гаранция с покупката си.

Стандартен текстилен луксозен комплект листове

Най-удобно

Стандартен текстилен луксозен комплект листове

Цена:  $ 169

Материал:  100% пръстен от памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Траверси, които предпочитат изключително меко спално бельо
 • Хора с матраци с дебелина до 16 инча
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Въртящият се на пръстен памук предлага копринено меко усещане
 • Устойчиво отглеждан памук, сертифициран от инициативата за по-добър памук
 • Материалът, отвеждащ влагата, осигурява хладна и удобна повърхност за спане

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка за стандартни текстилни листове

Страхотен избор за купувачи с ограничен бюджет, комплектът от луксозни листове от Standard Textile предлага елементи, съставени от ултрамел памучен пръстен. Преплитането от сатен добавя гладкото, копринено усещане, което прави чаршафите идеални за траверси, които обичат спално бельо, което се прилепва плътно към тялото. Памукът също е сертифициран от инициативата за по-добър памук, което показва, че е устойчиво отглеждан, събран и обработен.

В допълнение към бял комплект, можете да избирате от четири други плътни цвята, които да съответстват на декора на вашата спалня. Предлагат се и шест размера, вариращи от близнаци до калифорнийски крал, за да се настанят единични траверси и двойки. Дълбочината на джоба на монтирания чаршаф е 16 инча, което означава, че комплектът ще бъде съвместим с повечето матраци, продавани днес. Всеки артикул може да се пере и в пералня за бързо и удобно почистване.

Цената на стикера под средната цена го прави избор на висока стойност и Standard Textile ще доставя безплатно навсякъде в съседните САЩ. Компанията също така издава пълно възстановяване на суми за връщане, инициирано в рамките на 90 дни след първоначалната покупка, и ще използва използвани и изпрани спални.

Комплект памучно покривало Pizuna Linens

Най-добро охлаждане

Комплект памучно покривало Pizuna Linens

Цена:  $ 44,99

Материал:  100% дълъг щапелен памук
Weave:  Sateen

За кого е най-добре:
 • Тези, които предпочитат меки чаршафи
 • Хора, които искат специфичен цвят
 • Купувачи с ограничен бюджет
Акценти:
 • Дълъг щапелен памук с 400 броя конци
 • OEKO-TEX Standard 100 е сертифициран да не съдържа вредни химикали
 • Предлага се в десетки цветове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Pizuna Linens

Комплектът памучни листове Pizuna Linens е направен от 100% дълъг щапелен памук и разполага с 400 броя конци. Чаршафите са изтъкани в мека и дишаща сатенена тъкан и се продават в дъга от пастелни цветове, включително лавандула, корал, каменно синьо и бяло.

С цена значително по-ниска от повечето конкурентни хотелски чаршафи, комплектът памучни листове Pizuna Linens има трайно изграждане, което обещава да продължи години. Чаршафите могат да се перат на студено в нежен цикъл и да се сушат в сушилня на слаб огън. Комплектът памучно покривало Pizuna Linens е сертифициран по OEKO-TEX Standard 100 срещу вещества, които са вредни за хората.

Комплектът памучно покривало Pizuna Linens се предлага във всички стандартни размери матраци, както и разделен крал. Всеки комплект включва плосък чаршаф, монтиран чаршаф и две калъфки за възглавници. Монтираният лист е напълно еластичен и подходящ за матраци с дебелина от 8 инча до 15 инча.

Клиентите в САЩ и Канада се радват на безплатна доставка. Съгласно политиката за връщане, Pizuna Linens приема неотворени листове в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Какво представляват хотелските листове?