Menu Close

Най-добрите листове за микрофибър

Листовете от микрофибър предлагат отлично съотношение цена-качество, гордеещо се с много от качествата на по-скъпите материали на малка част от цената. Този синтетичен материал е изтъкан от ултратънки влакна, които му придават превъзходна трайност и гладко усещане, което съперничи на коприната.

Листовете от микрофибър нямат дългата история на памучни или ленени чаршафи, но бързо набират популярност от клиенти, които оценяват наличието на алтернатива на памука и лена. Ако търсите бюджетен комплект чаршафи, който да е удобен и лесен за пране, микрофибърът може да е вашият нов най-добър приятел.

Ще разгледаме свойствата на микрофибър и как те влияят на усещането. Също така ще споделим нашите най-добри снимки и ще предоставим някои препоръки как да изберете най-добрите листове от микрофибър за вас.

Най-добрите листове от микрофибър

информация за продукта

WestPoint Home Martex Комплект чаршафи за лесен живот

Най-доброто като цяло

WestPoint Home Martex Комплект чаршафи за лесен живот

Материал:  100% четка от микрофибър
Weave:  Микрофибър

За кого е най-добре:
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 17 инча
 • Тези, които използват матрак с двойно, пълно или кралица
 • Купувачи, които предпочитат неутрални цветове
Акценти:
 • Почистеният микрофибър създава изключително меко усещане
 • 17-инчова дълбочина на джоба за повечето размери
 • Маншетът и подгъва на бордюра добавят елегантни детайли

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове WestPoint Home

Комплектът за спално бельо Martex Easy Living от WestPoint Home проверява много кутии за феновете на постелки от микрофибър. Чаршафите и калъфките за възглавници в тази колекция са съставени от полиран микрофибър за много меко и уютно усещане. Материалът също така много добре се противопоставя на бръчките и бързо изсъхва в деня на пране.

Маншетите и граничните подгъви добавят изтънчен лак към външния вид на тези легла. Клиентите могат да избират от четири неутрални цветови палитри, които ще допълнят всеки декор на спалнята. Вграденият лист има дълбочина на джоба от 15 инча за комплекта с двойни размери и 17 инча за пълен размер и дама. Всеки компонент от комплекта може да се измие и изсуши във всяка домакинска машина.

Комплектът за завивка на Martex Easy Living е на разумни цени дори за колекция от микрофибър, която вече е по-достъпна от другите видове спално бельо. WestPoint Home също така позволява връщане до 30 дни след направена първоначалната поръчка.

Бруклински постелки от микрофибър

Най-ценно

Бруклински постелки от микрофибър

Цена:  $ 49

Материал:  100% полиестер микрофибър
Weave:  Percale

За кого е най-добре:
 • Горещи траверси
 • Тези, които обичат изключително меко усещане
 • Купувачи с нетипични размери на матраци
Акценти:
 • Мека и лека
 • Дишащ и отнемащ влагата за подобрено регулиране на температурата
 • Създаден за намаляване на пилинг и набръчкване

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка от 30 листа

Тези листове от микрофибър от Brooklyn Bedding са с четка, което означава, че влакната са леко повдигнати за още по-меко и пухкаво усещане. Листовете са изработени от 100% полиестер микрофибър с плътно тъкане, което помага да се осигури максимална издръжливост и устойчивост срещу пилинг.

Бруклинските постелки от четка от микрофибър отвеждат влагата от траверса, за да поддържат по-хладна среда за сън. Лекото им усещане ги прави популярни сред хората, които обикновено спят горещо с микрофибърни чаршафи.

Чаршафите се предлагат в шест елегантни цвята и всички стандартни размери матраци, плюс разделен крал и пълен XL. Те са устойчиви на бръчки и лесни за грижи, могат да се перат в машина и да се сушат в сушилня на слаб огън. Монтираният чаршаф трябва да побира повечето матраци, тъй като е подходящ за матраци с височина между 11 и 14 инча. Brooklyn Bedding предлага 30-дневен прозорец за връщане, така че можете да поръчате чаршафите без риск и да видите как изглеждат в спалнята ви, преди да се ангажирате.

Sweet Home Collection Класически комплект листове от 4 части

Най-удобно

Sweet Home Collection Класически комплект листове от 4 части

Материал:  100% микрофибър с двойна четка
Weave:  Микрофибър

За кого е най-добре:
 • Хора, които притежават матраци с дебелина до 16 инча
 • Горещи траверси
 • Клиентите, които търсят лист с няколко цветови опции
Акценти:
 • Двойно четканият микрофибър има луксозно меко усещане за ръка
 • 16-инчова дълбочина на джоба
 • Богат избор на цветове

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове за колекция Sweet Home

Класическият комплект чаршафи от 4 парчета от колекцията Sweet Home е идеален за всеки, който предпочита изключително меко спално бельо. Всеки елемент в комплекта е изграден от микрофибър, който е измит два пъти, придавайки на материала луксозно гладко усещане за ръце. Микрофибърът също е хипоалергенен и устойчив на бръчки.

Монтираният чаршаф има дълбочина на джоба 16 инча, което прави комплекта съвместим с повечето продавани днес матраци, а еластичните ъглови бримки осигуряват допълнителна стабилност през нощта. Всеки компонент на комплекта може да се пере във всяка домакинска сушилня. Колекцията Sweet Home предлага над 30 цветови опции за този комплект, вариращи от неутрални и земни тонове до ярки нюанси. Можете също така да избирате между осем размера, включително разделен крал за двойки, които споделят регулируемо легло и RV дама.

Класическият комплект листове от 4 парчета е на достъпни цени, а колекцията Sweet Home предлага доставка до повечето места по света. Ако не сте доволни от спалното си бельо, можете да върнете комплекта в рамките на 90 дни от първоначалната си покупка.

Комплект листове от микрофибър Mellanni Extra Deep Pocket

Най-добрите дълбоки джобни листове

Комплект листове от микрофибър Mellanni Extra Deep Pocket

Цена:  $ 51

Материал:  Почистен микрофибър
Weave:  Микрофибър

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които имат матрак с много висок профил
 • Траверси, които искат лесен за пране комплект
 • Търсещи стойност
Акценти:
 • Предлага се в 15 различни цвята
 • Изключително дълбоки джобове са подходящи за матраци с височина до 21 инча
 • Еластичният кант поддържа монтирания лист на място

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове Mellanni

Дълбоките джобни листове често носят по-висока цена от стандартните си колеги по дълбочина. Допълнителният джобен комплект от микрофибърни листове от Mellanni е удобна и достъпна опция за купувачи, които се нуждаят от дълбок джобен комплект, който няма да разбие банката. Тези листове са направени от 100% полиран микрофибър, който е едновременно мек и издръжлив.

Докато височините на матраците варират в зависимост от марката и модела, стандартните матраци обикновено попадат в диапазона 8-12 инча. Обикновено матракът се счита за високопрофилен, ако е с височина над 13 инча. Много монтирани чаршафи с правилна дълбочина няма да се разтегнат достатъчно, за да се поберат толкова високи матраци, но дълбокият джобен комплект на Mellanni е проектиран да побира матраци с много висок профил, които са между 17-24 инча високи.

Ластикът е пришит по целия периметър на монтирания лист, за да гарантира, че той остава здраво закрепен към вашия матрак. Купувачите могат да закупят този дълбок джобен комплект в шест стандартни размера и 15 различни цвята. Микрофибърът обикновено е лесен за пране и този комплект не прави изключение. Можете да изперете тези чаршафи у дома, като използвате студена вода и нежния цикъл на вашата машина. Изсушаването на този комплект на ниско ниво е важно, тъй като те могат да се стопят с екстремна топлина. Тези листове са проектирани да издържат на пилинг, избледняване, набръчкване и свиване.

Mellanni изпраща своите дълбоки джобни чаршафи безплатно на купувачи, които живеят в САЩ. Те носят доживотна гаранция и могат да бъдат върнати по всяко време за пълно възстановяване.

Комплект листове Veeyoo

Най-меко

Комплект листове Veeyoo

Материал:  100% полиестер микрофибър
Тъкат:

За кого е най-добре:
 • Купувачи, които искат целогодишен комплект чаршафи
 • Търсещи стойност
 • Клиенти, които искат определен цвят
Акценти:
 • Достъпни цени
 • Предлага се в 10 цветови опции
 • Лек и дишащ, но уютен през зимата

Използвайте тази връзка SleepFoundation.org за най-актуалната отстъпка на листове на Veeyoo

Всички опции в нашия списък са на конкурентни цени, но комплектът меки чаршафи Veeyoo 1800 Thread Count е най-достъпният от всички тях. Ако сте на лов за практичен комплект листове, който няма да провали банката, това може да е вашето решение.

С гладко и леко усещане, меките чаршафи Veeyoo 1800 Thread Count се отличават с обикновена тъкан, проектирана да диша. Това помага за регулиране на температурата както в горещ, така и в студен климат.

Плоският чаршаф е бродиран с три класически линии в главата на леглото, а клиентите могат да избират измежду общо 12 цвята, включително бебешко синьо, люляково, маслинено зелено и въглен. Комплектите листове се предлагат във всички стандартни размери на матраци.

Комплектът листове Veeyoo е направен от 100 процента полиестерно микрофибър, който е здрав и издръжлив. Чаршафите могат да се перат в студено в нежен цикъл и да се сушат в сушилня на ниско ниво. Монтираният лист е изцяло еластичен и може да се използва за матраци с височина до 16 инча.

Какво представляват листове от микрофибър?

Adblock
detector