Menu Close

Това съдържание е създадено от Националната фондация за сън

НАЦИОНАЛНА ФОНДАЦИЯ ЗА СЪН – ReST (Responsive Surface Technologies), член на SleepTech от Националната фондация за сън, има за цел да усъвършенства съня, за да помогне на хората да спят по-добре, да живеят по-здравословно и да бъдат по-продуктивни. Вижте интервюто на NSF с генералния директор на компанията Лойд Сомърс, за да научите повече за ReST Bed ™, възгледите на Лойд за индустрията SleepTech и какво следва за иновативната марка.

 

NSF : Разкажете ни малко за вашата компания.

Лойд : Визията на ReST е да помогне за създаването на перфектната среда за сън. Тази среда има много фактори, но матракът е в центъра. Сънят не е статично състояние, а по-скоро поредица от динамични състояния. Това, което сме направили с ReST Bed ™, има две части. Първо, разделихме матрака на пет отделни зони, всяка от които може да бъде персонализирана точно според твърдостта или мекотата, които потребителят желае. Това е пълен контрол и цялостно персонализиране. Второ, нашата новаторска сензорна технология позволява на матрака автоматично да реагира в каквото и положение да е спящият, за да направи твърдостта или мекотата такава, каквато трябва да бъде. Когато спящият се движи, леглото реагира. Научете повече за нашия продукт на www.restperformance.com.

 

NSF : Как се промени индустрията / общността на SleepTech, откакто се включихте?

Лойд : Е, например, нямаше „секция“ на SleepTech на CES през 2015 г., когато за първи път отидохме да демонстрираме нашето интелигентно легло. Сега тя се превърна в секция за себе си, като много много компании допринасят по свой собствен начин да използват технологии за подобряване на съня на хората. Да имаш група компании там с основна мисия е голяма работа. Развитието на индустриалните стандарти също е нещо, което продължава да расте и предполага, че секторът на технологиите за сън е тук, за да остане. Не става въпрос за продукта. Става въпрос за иновативното приложение; подобряване на начина, по който хората спят.

 

NSF : Как се включихте в програмата SleepTech на NSF?

Лойд : Не мислим за себе си като за компания за матраци, а по-скоро за компания за технология за сън. Идеята ни беше да използваме технологията за определяне на налягането, която съществува в медицинското пространство от много години, за да предотвратим рани от рани при широк спектър от пациенти и да преназначим тази технология за подобряване на съня на всички потребители. И така, опаковахме технологията по различен начин в интелигентен матрак, създадохме нов софтуер и започнахме да продаваме ReST Bed ™ преди около три години. По това време NSF признава нарастващата роля на технологията в съня. Когато NSF създаде групата SleepTech, се почувства като подходяща за нас. Сега намерихме нашите сродни души, работещи в индустрията.

 

NSF : Как участието в програмата на SleepTech на NSF подобрява вашите бизнес познания, вашата експозиция и т.н.?

Лойд : Има всички различни видове компании, които са членове на групата SleepTech. Ако не бяхме част от програмата, щяхме да загубим ползата от мисленето извън кутията и възможността да се свързваме с други компании, които изследват различни неща, отколкото сме в широкото пространство за сън. Членството ни ни дава възможност да се учим и да мислим за потребителите по различен начин и да се доближаваме до потенциалните партньорства. Разбира се, NSF е централната точка за информация за индустрията, особено за поддържане на политика и регулация. Членството ни дава място на първия ред за това, което се случва. Що се отнася до изнасянето на нашето послание, имахме възможността да участваме в панелите на NSF на събития като срещата на върха SleepTech, което ни даде възможност да се запознаем с експерти в индустрията и потенциални инвеститори. Като компания, която все още е в етап на растеж и изграждане на марка, тези възможности са безценни.

 

NSF : Как разпространявате думата за работата, която вършите?

Лойд : Тази комуникация изисква много различни пътища. Един от най-вълнуващите начини за разпространение на нашето послание е чрез нашите истински, страстни и органично управлявани посланици на марката. Имаме спортисти, които са толкова запалени по леглото, че наистина искат да бъдат част от нашия екип и разпространяват от уста на уста колко е страхотно. Друго вълнуващо сътрудничество, по което работим, е с организацията IRONMAN. Те са отворени за персонализирани възможности за партньорство с нас, които никога не са правили с други компании, така че сме много развълнувани това да стартира това лято.

 

NSF : Какво е следващото голямо нещо за вашата компания?

Лойд : Ще продължим да подобряваме ReST Bed с актуализации на софтуер и фърмуер и т.н., както и да продължим да изследваме възможностите, свързани със свързаността и IoT. Освен това, докато в момента продаваме предимно в САЩ и малко в Канада, скоро работим по международно разширяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector