Menu Close

Awara vs. PlushBeds Botanical Bliss – Сравнение на Матраци

Awara и PlushBeds са директни към потребителите компании, които продават матраци и други продукти за сън.

Пуснат на пазара през 2018 г., Awara произвежда един модел матрак: Awara. Този латекс хибрид има средно твърдо усещане, оценявайки около 6 по 10-степенната скала на твърдост. Awara продава и легло на платформа, регулируема рамка и комплект рамка и табла.

PlushBeds е основана през 2007 г. В момента компанията произвежда няколко модела матраци, включително латексови матраци, хибридни опции и модели с мемори пяна. Освен това PlushBeds произвежда матраци за разтегателни дивани и RV. Botanical Bliss е най-популярната опция на PlushBeds. Този модел от латекс се предлага в три опции за дебелина и две твърдости и слоевете могат да бъдат преместени, за да коригират допълнително усещането. PlushBeds също продава широка гама от аксесоари за сън, включително възглавници, чаршафи, протектори, топери, основи и др.

Това сравнение ще се фокусира върху ботаническото блаженство Awara и плюшените легла. Той ще осигури задълбочен поглед върху размера, конструкцията, рецензиите, производителността и цените на всеки модел. И накрая, в него ще бъдат подробно описани фирмените политики, които да вземете предвид, когато решавате кой вариант е най-подходящ за вас.

Бърз поглед

Работили сме усилено, за да ви покажем кои матраци са най-подходящи за вас. Вижте нашите пълни ръководства за матраци, изброени по-долу!

Ценови диапазон (Queen)
$ 1499 2799 – 3499 щатски долара
Опции за твърдост
Средна фирма (6) Средна фирма (6), фирма (7)
Отличителни характеристики
  • Изработен от естествени материали
  • Дебелият комфортен слой подобрява облекчаването на налягането
  • Има тенденция да се представя добре за траверси от всички теглови групи с предпочитания за позиция
  • Две опции за твърдост и три дебелини
  • Регулируема твърдост
  • Изграден от екологични материали
Модели
Пробен период и гаранция
365-нощно изпитание за сън
Ограничена завинаги гаранция
100-нощно изпитание за сън
25-годишна частично пропорционална ограничена гаранция
Обслужване на клиенти
Неприложимо B +

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Опции за оразмеряване и тегло

Размерът, височината и теглото на матрака могат да се отразят на неговата производителност, удобство и колко добре се вписва във вашето пространство.

Размерът играе роля в това колко траверси трябва да се движат, което в крайна сметка може да повлияе на това колко добре спят. Двойките често предпочитат по-големи размери матраци, така че всеки партньор да има повече място за разстилане. Допълнителното пространство може също да ограничи колко прехвърляне на движение изпитва всеки партньор. Височината на матрака може да е показателна за дебелината на неговите системи за комфорт и поддръжка. По-големите индивиди често предпочитат по-дебели модели, така че леглото да е по-малко вероятно да отдолу. Теглото на матрака може също да повлияе на това колко здраво е закотвено върху рамката.

Много модели пристигат компресирани в кутия и клиентът трябва да ги въведе в спалнята си, така че по-големите и тежки матраци може да са по-трудни за преместване. Когато дойде време да завъртите матрака, теглото и размерът отново могат да направят процеса по-малко удобен.

Размерът, височината и теглото на матрака също могат да бъдат важни фактори, които трябва да се вземат предвид, когато се оценява мястото и настройката, с които разполагате. По-големите размери матраци може да не се поберат в малки стаи. По същия начин дебелите модели могат да бъдат проблематични в пространства с ограничен просвет, като двуетажни легла. Ако планирате да използвате съществуващата си рамка на леглото, може също да прегледате ръководството на собственика си, за да се уверите, че размерите на матрака ще се поберат и че теглото няма да надхвърли границите на теглото на рамката, докато спите върху него.

Awara

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Височина
Опции за размер
13 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
13 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
9 “, 10”, 12 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
9 “, 10”, 12 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Ботаническото блаженство PlushBeds се предлага в по-широк спектър от опции за твърдост, тегло, височина и размер. Купувачите на Botanical Bliss могат да избират между две твърдости и три височини. Въпреки опциите за височина на Ботаническото блаженство, Awara е по-дебела от която и да е от тези опции. Това може да даде на Awara предимство пред клиентите, които търсят матрак с висок профил. Теглото на матрака Awara е в съответствие с теглото на 10-инчовия матрак Botanical Bliss, докато 9-инчовият вариант на Botanical Bliss е по-лек, а 12-инчовият вариант е по-тежък.

Както Awara, така и Botanical Bliss се предлагат в шестте стандартни размера на матрака. Въпреки това, Ботаническото блаженство се предлага и в разделени кралици, разделени крале и калифорнийски размери, така че клиентите, които търсят тези размери, може да предпочетат Ботаническото блаженство.

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Сравнение на строителството и материалите

Материалите и строителните техники на матрака са някои от определящите характеристики, които го отличават от останалите модели, влияейки върху неговите характеристики и качество. Докато в матраците може да се появи широк спектър от материали, особено често се срещат четири: латекс, намотки, мемори пяна и пенопласт.

Латексната пяна има по-плаващо усещане от повечето други видове пяна. Също така е ценен заради дишането и издръжливостта си. Естественият латекс, който се произвежда от сок от каучукови дървета, е особено популярен сред екологичните потребители. Въпреки това, този материал също обикновено струва повече.

Системите на спиралите подобряват подскачането и дишането на леглото. Висококачествените намотки могат да бъдат доста издръжливи, но те могат да създават шум с напредването на възрастта. Освен това тяхното пружиниращо усещане може да допринесе за прехвърляне на движение. Обхващането на всяка бобина поотделно може да помогне за ограничаване на разпространението на движението, тъй като те могат да се движат сами.

Популярността на мемори пяната нараства благодарение на тясната прегръдка за освобождаване от натиск. Недостатъкът е, че това тясно съобразяване може да направи по-трудно смяната на позициите и улавянето на топлина върху тялото на спящия. За да се борят със задържането на топлина, много модели мемори пяна имат специални технологии за охлаждане.

Пенопластът също оформя тялото на спящия, но обикновено реагира по-бързо и позволява повече въздушен поток от мемори пяната. Този материал има тенденция да бъде бюджетен. Въпреки това, пенопластите с по-ниска плътност често се разпадат по-бързо от другите материали.

Awara

Матракът Awara е хибрид от латекс с три основни слоя. Първо, има плюшен калъф Euro-top, изработен от органичен памук и органична новозеландска вълна. Това покритие добавя амортизация, като същевременно регулира температурата на повърхността на съня.

След това 4 инча сертифициран от Rainforest Alliance естествен латекс Dunlop служи като комфортен слой на леглото. Dunlop латексът има плътно, плаващо усещане. Латексът има ниска точкова еластичност, така че макар да се приспособява към тялото на спящия, той разпределя компресията върху по-широка област. Спящите често сравняват това с плаващо усещане, по-скоро подобно на спането „на“ леглото, отколкото „в“ леглото. Тези, които са склонни да спят горещо, също често се радват на дишане от латекс.

Ядрото се състои от 9 инча джобови намотки, подобряващи отскока и дишането, като същевременно осигурява подкрепа. Всяка намотка е обвита поотделно, така че да може да се движи сама, без да разпространява излишното движение.

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ботаническият блажен матрак PlushBeds е изграден от множество слоеве латекс. Всеки матрак има органичен памучен калъф, ватиран с до 10 килограма органична новозеландска вълна, с дебелина около 1 инч. Това покритие осигурява амортизация на повърхността, позволява циркулация на въздуха и помага за отвеждането на топлина и влага. Също така се сваля за лесен достъп до интериора.

Всяка от трите опции за дебелина има различна комбинация от латексови слоеве. 9-инчовата версия използва един 2-инчов слой латекс Dunlop и два 3-инчови слоя. Три 3-инчови слоя латекс Dunlop съставляват 10-инчовата опция. 12-инчовата версия използва един 2-инчов слой латекс Dunlop и три 3-инчови слоя. Тези слоеве имат различни нива на твърдост, в зависимост от това коя опция за твърдост на матрака клиентът избира.

Клиентите могат да преместят слоевете на матрака си у дома, за да подобрят усещането му. Това може да е удобно за тези, чиито предпочитания за твърдост се променят с течение на времето. Тъй като Ботаническото блаженство се предлага в разделени размери на кралица, разделен крал и разделен крал в Калифорния, регулируемостта също така дава възможност на двойките да имат различни твърдости от двете страни на леглото.

Латексовите слоеве на Botanical Bliss му придават отскок, облекчаване на налягането, подкрепа, дишане и издръжливост. Всички латексови слоеве използват естествен, органичен латекс, сертифициран от Global Organic Latex Standard (GOLS).

Средни оценки на клиентите

Въпреки че може да не успеете да изпробвате матрака лично, закупуването на матрак онлайн не трябва да ви се струва да направите снимка в тъмното. Отзивите на клиентите могат да ви дадат критична представа за това как едно легло се представя за други собственици, което може да ви помогне да решите сами дали е подходящо за вас.

Отзивите са полезни инструменти, но купувачите винаги трябва да имат предвид, че комфортът е субективен. Хората могат да имат много различни мнения за един и същ матрак. Поради това ще видите някои отзиви, които са в конфликт помежду си. Освен това обратната връзка от други клиенти може да не отразява това, което ще изпитате. Търсенето на общи тенденции обаче може да даде по-ясна картина на това, което може да очаквате.

Най-полезните отзиви споменават конкретни критерии, а не просто етикетиране на матрака „удобен“ или „неудобен“. Това може да ви помогне да прецените как матракът се подрежда в областите, които са най-важни за вас.

Модел Среден рейтинг
Матрак Awara 4.7 / 5

Модел Среден рейтинг
Ботаническо блаженство 4.9 / 5

Оценки в дълбочина

Пазаруването на матрак може да бъде поразително, но знаейки какво да търсите може да го направи малко по-лесно. Всеки има уникални нужди и предпочитания, но някои черти се появяват в списъците на клиентите, които трябва да имат, повече от други. По-долу ще ви дадем задълбочен поглед върху някои от най-важните фактори, които трябва да вземете предвид при закупуването на матрак. Повечето купувачи търсят модел с поне някои от тези функции.

Устойчивост
Клиентите, които искат матракът им да е удобен и използваем за по-дълъг период от време, вероятно ще предпочетат по-издръжлив модел. По-малко издръжливите матраци могат да провиснат, да се влошат или да развият вдлъбнатини по-бързо. Това може да принуди спящия да търси нов матрак, за да си осигури комфортен нощен сън.

По-трайните матраци традиционно имат по-високи ценови етикети, поради което някои клиенти предпочитат по-малко трайни опции. Въпреки това, през целия живот на матрака, трайните модели в крайна сметка могат да бъдат по-добрата стойност. Естественият латекс има тенденция да бъде доста издръжлив, но повечето други висококачествени материали също се задържат с течение на времето.

Изолация
на движение Спящият може да усети движение на повърхността на леглото, когато партньорът му се движи, което се нарича прехвърляне на движение. Когато леглото поглъща движението, вместо да го разпространява, тази черта се нарича изолация на движението. Изолацията на движението често е важна за двойките. Спящите обикновено не искат да усещат всяко движение на партньора си през нощта, тъй като това може да прекъсне съня им. Матраци с по-дебела мемори пяна или пенопласт комфортни слоеве обикновено се представят най-добре в тази категория.

Секс
Характеристиките на матрака могат да повлияят на сексуалното преживяване. Отскокът и плаваемостта обикновено са някои от ключовите черти, които търсят двойките, така че моделите със слоеве от латекс и / или намотки обикновено са популярни опции. Други фактори за ефективност също могат да допринесат за това колко благоприятства матракът за любовна дейност. Опората на ръба може да повлияе на това колко от повърхността на матрака е използваема. Контурирането може да осигури сцепление. Нивото на шума може да определи колко дискретна може да бъде двойката.

Неутралност на температурата
Хората, които са склонни да спят горещо, обикновено предпочитат модел, който не задържа топлина. Някои материали са по-податливи на задържане на топлина от други. Тясното съответствие на мемори пяната често улавя топлината върху тялото на спящия, така че някои матраци с мемори пяна вече имат специални функции, за да противодействат на този ефект. Матраците с латекс и / или бобини обикновено са особено дишащи, така че някои горещи траверси може да предпочетат модели с тези материали.

Облекчаване на
налягането Налягането често се натрупва около частите на тялото, които прилагат най-голяма сила върху матрака, които обикновено са раменете и бедрата. Моделите със свойства за облекчаване на натиска преразпределят теглото на спалния, така че той да бъде по-равномерно разпределен по повърхността на матрака. Това ограничава натрупването на налягане и може да помогне за облекчаване на болките, свързани с остри точки на натиск.

По-голямата част от облекчаването на налягането на леглото идва от неговата система за комфорт. Латекс, мемори пяна и пенопласт комфортни слоеве обикновено се представят добре в тази категория. Хората, които често изпитват дискомфорт, причинен от бедрата и раменете, които ровят в матрака, вероятно ще предпочетат модел със силно облекчаване на натиска.

Изпускане на газове
Подобно на много други нови продукти, матраците могат да запазят производствените миризми. Това е може би най-често при модели със синтетични пяни, които се доставят компресирани. Тези миризми обикновено се считат за безвредни за повечето хора и много клиенти едва ги забелязват. Въпреки това, траверсите, които са по-чувствителни към миризмите, могат да предпочетат модел, който е по-малко вероятно да има значителни миризми извън газовете.

Това важи особено за онези, на които също им липсва време или място да проветрят матрака си преди употреба. Проветряването на матрака обикновено не се изисква, но това може да позволи на миризмите да се разсеят, преди да въведете матрака в спалнята си. Повечето матраци ще завършат излъчването си в рамките на няколко дни.

Лесен за движение
спящи, които се мятат и обръщат през нощта, често предпочитат матрак, който е лесен за придвижване. Хората с проблеми с подвижността също могат да предпочетат легло, което не ограничава движението им. Леглата, по които е най-лесно да се движите, обикновено не се прегръщат толкова близо до тялото на спящия, не позволяват много потъване и имат малко отскок. Латексът и намотките улесняват придвижването на леглото, докато някои спящи смятат, че прегръдката и по-бавният отговор на пяната с памет са по-ограничаващи.

Опора
на ръба, тъй като ръбът на леглото се компресира, когато човек седи или спи близо до него, може да се почувства нестабилен. Това е особено вероятно при по-меките модели мемори пяна или пенопласт. Латексът има ниска точкова еластичност, което означава, че той разпръсква компресията, вместо да компресира директно под тежестта на индивида. Следователно ръбовете на латексните модели са склонни да се чувстват по-подкрепящи. Слоевете на намотките често имат подсилени периметри, така че ръбовете на тези модели също обикновено се чувстват сигурни. Поддръжката на ръба често е особено важна за двойки, които се нуждаят от допълнително пространство за сън, осигурено от поддържащ периметър. Хората, които обичат да седят или спят близо до периметъра на леглото, също могат да предпочетат здрав ръб.

Awara

Матрак Awara
Твърдост Средна фирма (6)
Трайност 4 /5
Изолация на движението 3 /5
Секс 5 /5
Спи спокойно 4 /5
Облекчаване на налягането 3 /5
Изпускане на газове 4 /5
Лесно движение 5 /5
Поддръжка на ръба 4 /5

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ботаническо блаженство
Твърдост Средна фирма (6), фирма (7)
Трайност 4 /5
Изолация на движението 3 /5
Секс 4 /5
Спи спокойно 3 /5
Облекчаване на налягането 3 /5
Изпускане на газове 4 /5
Лесно движение 4 /5
Поддръжка на ръба 3 /5

Цени и оразмеряване

Вероятно сте забелязали, че матраците се предлагат в широк диапазон от ценови точки. Купувачите могат да заграбят бюджетен модел само за няколкостотин долара или да инвестират в луксозен вариант за няколко хиляди долара. Тези различия в цените могат да объркат, но обикновено са резултат от специфични разлики между моделите.

Материалите са един от ключовите фактори за определяне на ценовата точка. Висококачествените материали струват повече на производителите, така че клиентите могат да очакват и да плащат повече. Новите, технологично усъвършенствани компоненти за матраци обикновено струват на компаниите повече за разработване и производство, което също увеличава ценовата точка за клиентите. По-дебелите матраци и по-големите размери на матраците използват повече материали, което води до по-висока цена.

Когато матракът е конструиран, това може да повлияе на цената. Това е така, защото американските производители на матраци обикновено имат по-високи съоръжения и разходи за труд.

И накрая, това, което е включено в покупката на матрака, може да повлияе на цената му. Матраците, които се доставят с безплатна доставка на White Glove или щедри гаранционни политики, традиционно са по-скъпи, за да компенсират тези допълнителни предимства.

Цените на Awara и PlushBeds Botanical Bliss са показани по-долу. И двете компании обаче често имат промоции, които предлагат спестявания извън цените на списъка.

Awara

Матрак Awara
Близнак $ 1,299
Twin XL $ 1399
Пълна $ 1499
Кралица $ 1,599
Крал 1,799 долара
Калифорнийски крал 1,799 долара

Читателите на SleepFoundation получават 325 долара от матрак Awara с код SFAWARA.

Плюшени легла Ботаническо блаженство

Ботаническо блаженство
Близнак $ 1,199-1,799
Twin XL $ 1,199-1,799
Пълна $ 1,599-2,399
Кралица $ 1,699-2,399
Крал $ 1,999-2,699
Калифорнийски крал $ 1,999-2,699

Вземете 100 долара от матрак PlushBeds. Код за употреба: SF100

Във всички размери на матраци, PlushBeds Botanical Bliss е по-скъп от матрака Awara. Това е особено изразено при по-дебелите версии на Ботаническото блаженство.

Тази разлика в цената може да се дължи на материалите за матраци. И двата модела използват органичен памук, органична вълна и естествен латекс. Въпреки това, Ботаническото блаженство използва множество слоеве латекс, докато Awara се състои от слой латекс и сърцевина на намотката. Латексът обикновено е по-скъп за използване от производителите от спиралните системи, следователно ценовата разлика.

Клиентите, които търсят изцяло латекс, може да почувстват, че допълнителните разходи си заслужават. Тъй като слоевете на Botanical Bliss могат да бъдат пренаредени, за да се коригира усещането, траверсите, чието предпочитание за твърдост може да се промени с течение на времето, също могат да почувстват, че разликата в цената е оправдана. PlushBeds Botanical Bliss се предлага в разделени размери на кралица, разделен крал и раздвоени кралици в Калифорния, така че клиентите, които търсят тези опции, могат да се радват да платят повече.

Опити, гаранция и доставка

Гаранция Доставка
Живот, ограничен Безплатно до съседни САЩ

Гаранция Доставка
25 години, ограничено Безплатно до съседни САЩ

Доставка

Awara
Матракът Awara се доставя безплатно в съседните Съединени щати и обикновено излиза в рамките на 1-2 работни дни след като клиентът направи своята поръчка. Доставката обикновено се извършва 2-5 дни по-късно чрез FedEx Ground. Матраците, изпратени извън съседните Съединени щати, взимат такси за доставка. Леглото пристига компресирано в кутия и се доставя там, където клиентът обикновено получава пакети. Те са отговорни за въвеждането и настройването му.

Доставката на White Glove се предлага срещу допълнително заплащане и включва екип, който внася матрака ви, разопакова го, поставя го на място и премахва опаковката му. Клиентите трябва да отделят допълнителни 2-3 дни за тази услуга. Премахване на стар матрак се предлага при поискване с доставка на White Glove.

Матраци Awara се продават чрез уебсайта Awara и Amazon. Въпреки това, матраците, закупени чрез Amazon, са предмет на различни политики.

Плюшени матраци Botanical Bliss
Плюшени матраци обикновено се изработват след направена поръчка, така че клиентите могат да очакват матракът да напусне фабриката 7-9 работни дни по-късно. Персонализирани матраци и поръчки, направени по време на празниците, могат да отнемат допълнителни 7 работни дни. Доставката е безплатна в съседните Съединени щати. Тези извън съседните САЩ могат да се свържат с PlushBeds за оферта.

Ботаническото блаженство се доставя чрез FedEx и обикновено се доставя в 2-3 кутии. Компанията изпраща номер за проследяване, когато поръчката се изпраща. Клиентът е отговорен за преместването на компонентите в дома им, разпаковането им и настройката на леглото.

Понастоящем PlushBeds не предлага доставка на White Glove или премахване на стар матрак, но имейлът за потвърждение на доставката ще съдържа информация за местни майстори, които биха могли да помогнат с нова настройка на матрака или премахване на стар матрак.

Клиентите могат да закупят матрака Botanical Bliss чрез уебсайта PlushBeds. Продуктите на PlushBeds също се продават чрез Amazon, въпреки че може да са обект на различни политики.

Сън Проба


Матраците Awara, закупени чрез уебсайта Awara, се предлагат с 365-нощно изпитание за сън, за да могат клиентите да опитат леглото си през сезони. Този пробен период започва след период от 30 нощувки. Ако решите да върнете матрака си, Sleep Concierge ще работи с вас, за да намери решение за даряване или изхвърляне на леглото на местно ниво. След това компанията ще извърши пълно възстановяване на покупната цена. Таксите за доставка не подлежат на възстановяване.

Ботаническо блаженство
на PlushBeds Когато се поръчва чрез уебсайта на PlushBeds, матракът Botanical Bliss се предлага със 100-дневен пробен период за сън, който има необходим период от 30 нощувки.

Ако решите да върнете неповредения си матрак по време на допустимия прозорец, PlushBeds ще извърши пълно възстановяване на покупната цена. Всички бонус артикули, които сте получили с покупката си, също трябва да бъдат върнати и те трябва да бъдат нови и неотворени. Ако запазите бонус артикули или искате да върнете матрака си преди изтичането на 30-дневния период на пробив, ще Ви бъде определена такса от 99 $ за удобство.

За да върне матрака си, клиентът трябва да го опакова за доставка и да го премести на бордюра си. Плюшените легла ще уредят пакетирания матрак от там.

Клиентите в съседните САЩ също могат да получат еднократна размяна на комфорт за депозит от 145 долара. PlushBeds ще изпрати по-мек или по-твърд комфортен слой в зависимост от вашите предпочитания. След това можете да боксирате и да върнете изхвърления комфортен слой за възстановяване на депозита.

Зацапаните или повредени по друг начин матраци нямат право на възстановяване и ще бъдат върнати на клиента. PlushBeds може да откаже допълнителни поръчки от клиенти, които преди това са върнали матрак.

Гаранция

Компаниите традиционно предоставят гаранционни политики безплатно с покупката на нов матрак. Въпреки че дребният шрифт може да изглежда смущаващ, тези правила осигуряват добавена стойност за клиента, като предпазват новото му легло срещу определени дефекти. Политиките варират в различните компании, а понякога дори и в моделите матраци от една и съща компания, така че клиентите трябва да прочетат гаранцията, за да видят какво покрива, какво се изисква за допустимост, как да предявят претенции и колко дълго продължава гаранцията.

Прочетете внимателно гаранционната политика, може да ви даде по-ясна представа колко изчерпателна е тя. Освен това може да улесни избягването на неволно анулиране на гаранцията.

Awara
Матракът Awara е защитен с ограничена Гаранция завинаги. Тази гаранция е валидна за оригиналния собственик на матрак, закупил леглото чрез оторизиран търговец. Те могат да бъдат помолени да представят касовата си бележка като доказателство за покупка.

Дефектите в материалите и изработката могат да бъдат допустими за ремонт или замяна. През първите 10 години Awara ще замени квалифициращите матраци безплатно. След 10 години Awara ще избере или да замени матрака, или да ремонтира и да го покрие отново. Клиентът ще начисли такса за доставка в размер на 50 щ.д., която ще бъде отказана, ако Awara открие допустим дефект. Матраците, които са ремонтирани или заменени, продължават да бъдат обхванати от политиката на оригиналния матрак.

Гаранцията не покрива щети, причинени от злоупотреба, злоупотреба, пренебрегване, използване на неправилна рамка или неспазване на инструкциите. Прилагат се допълнителни условия.

Плюшени легла Botanical Bliss
25-годишна ограничена гаранция защитава матрака Botanical Bliss срещу квалифициращи дефекти. През първите 10 години PlushBeds ще изберат да ремонтират или заменят подходящи матраци. През следващите 15 години PlushBeds ще избере или да поправи матрака срещу заплащане, или да замени матрака на пропорционална цена за клиента. На клиентите могат да бъдат начислени транспортни такси.

Импресиите с дълбочина по-малка от 1,5 инча не отговарят на условията за гаранционно покритие. Щети поради неподходяща основа, злоупотреба, злоупотреба или нехигиенични условия също не са допустими. Прилагат се допълнителни условия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector