Menu Close

DreamCloud vs. Purple – Сравнение на Матраци

Сравнителното пазаруване е важна първа стъпка за всеки купувач на матраци. Изследвайки различни марки и модели, за да видите как се подреждат, ще можете да направите информирана покупка и да донесете вкъщи легло, което отговаря на вашите лични нужди и предпочитания. Ще сравним DreamCloud и Purple, две от водещите онлайн марки матраци в страната.

DreamCloud стартира за първи път през 2018 г. Водещият модел на марката, известен като DreamCloud Luxury Hybrid Mattress или просто DreamCloud, разполага с подплата от мемори пяна, комфортен слой с напоена с гел мемори пяна и поддържаща сърцевина на намотката. Матракът включва и покривало, направено от смес от кашмир. DreamCloud предлага средно твърдо усещане, което се оценява като 6 по скалата на твърдост 1-10 и е с дебелина 14 инча. Вторият модел на DreamCloud, DreamCloud Premier, предлага подобен дизайн и средно твърдо усещане като DreamCloud. Този модел обаче съдържа допълнителен инч подложка от мемори пяна в своя Euro-top и е с дебелина 15 инча.

Purple отворен за бизнес през 2015 г. след успешна кампания Kickstarter. Флагманският модел на компанията, Purple Mattress, притежава патентован комфортен слой, известен като Purple Grid, който е направен от хипереластичен полимерен материал. Този слой прилича на тялото подобно на пяна, но не потъва толкова много, а формата му с отворена решетка спомага за отлична дишане. Лилавият матрак, който е с дебелина 9,5 инча и има средно твърдо (6) усещане, също съдържа преходни и пенопластови опорни слоеве. Марката последва два допълнителни модела, Purple Hybrid и Purple Hybrid Premier. Тези матраци имат и комфортни слоеве Purple Grid, заедно с поддържащи ядра на намотки. Лилавият хибрид е с дебелина 11 инча и предлага средно твърдо усещане (6). Hybrid Premier се предлага като 12-инчов модел със средно твърдо усещане (6) или 13-инчов модел със средно усещане (5).

Ще разгледаме задълбочено моделите матраци DreamCloud срещу Purple, за да видим как се сравняват по отношение на цена, усещане и производителност в различните категории.

Бърз поглед

Работили сме усилено, за да ви покажем кои матраци са най-подходящи за вас. Вижте нашите пълни ръководства за матраци, изброени по-долу!

Ценови диапазон (Queen)
$ 1,199 – $ 1399 $ 1,099 – $ 2,999
Опции за твърдост
Средна фирма (6) Средно (5), Средно твърдо (6)
Отличителни характеристики
 • Съответстващите комфортни слоеве балансират здравата система от бобини
 • Отзивчив на повърхността и силна армировка по краищата
 • Подписващият комфортен слой очертава контурите и облекчава налягането без твърде много мивка
 • Изключително дишане и контрол на температурата
Модели
Пробен период и гаранция
365-нощно изпитание за сън
Доживотна гаранция, непропорционална
100-нощно изпитание за сън
10-годишна гаранция, непропорционална
Обслужване на клиенти
Неприложимо A +

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Лилави матраци.

Опции за оразмеряване и тегло

Размерът на матрака трябва да бъде едно от първите съображения за закупуване. Повечето матраци днес се предлагат в шест стандартни размера. Близнаците, близнаците XL и пълните са малко тесни и най-подходящи за единични траверси, докато кралица, крал или крал в Калифорния ще позволят на двойките да спят по-удобно. Най-добрият размер за вас може да зависи отчасти от вашия бюджет, тъй като цените обикновено се увеличават с размерите на дължината и ширината на матрака.

Дебелината е друго ключово съображение. Леглата с по-високи профили са по-меки, тъй като съдържат допълнителни слоеве пяна и други материали за подплата, докато по-късите матраци обикновено са по-твърди. И тъй като всеки слой представлява индивидуален разход за производителите, по-дебелите матраци често са по-скъпи от по-тънките.

Теглото на нов матрак също е важно, особено когато поръчвате от марки „ легло в кутия “ като DreamCloud и Purple. Тези матраци ще бъдат доставени до прага ви в кутия за доставка и ще трябва да носите кутията до спалнята, където планирате да използвате леглото си. В зависимост от модела и размера може да се наложи помощ при повдигане и носене на матрака.

DreamCloud

Лилаво

Височина
Опции за размер
14 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
14 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
9,5 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King
Височина
9,5 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King

Височина
Опции за размер
15″
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King
Височина
15″
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, California King

Височина
Опции за размер
11 “
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King
Височина
11 “
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King

Височина
Опции за размер
12 “, 13”
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King
Височина
12 “, 13”
Опции за размер
Twin, Twin XL, Full, Queen, King, Split King, California King

От тези две марки Purple предлага повече опции за купувачи благодарение на по-широкия си избор от модели. Можете да избирате между четири различни опции за дебелина за вашия матрак, включително модели с нисък, среден и висок профил. Матраците на Purple също се различават по отношение на теглото, усещането и цената. В допълнение към шестте стандартни размера матраци, Purple моделите се предлагат и в разделен размер king, който е специално проектиран за двойки, които използват регулируема основа за легло. Моля, имайте предвид, че моделите Hybrid и Hybrid Premier не се продават в стандартен размер на двойни.

DreamCloud предлага два хибридни матрака, и двата със средно твърдо усещане (6), така че тази марка е по-ограничаваща за клиентите, които искат по-твърд или мек матрак. Освен това DreamCloud не предлага разделени размери за клиенти с регулируеми основи. Въпреки това, и двата матрака DreamCloud са по-леки от лилавите модели във всеки съответен размер, така че ще бъдат по-лесни за носене в стая по ваш избор. Матраците DreamCloud също са по-дебели от всеки от лилавите модели, което ги прави по-подходящи за траверси, които предпочитат високопрофилни легла.

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Лилави матраци.

Сравнение на строителството и материалите

Повечето матраци, произведени днес, се състоят от три стандартни компонента. Комфортните слоеве предлагат съответствие на повърхността. Латексът, мемори пяната и адаптивният пенопласт са често срещани материали за комфортен слой. Преходните слоеве – често състоящи се от плътна пяна или мини намотки – служат като буфер, който ви предпазва от прекалено дълбоко потъване в матрака. Поддържащите ядра (основни слоеве) стабилизират матрака, за да поддържат равномерна равнина на тялото ви. Пенопласт с висока плътност, латекс и намотки често се използват като поддържащи основни материали.

Материалите, използвани за конструиране на матрак, оказват влияние върху представянето на леглото в различни области, като издръжливост, контрол на температурата, облекчаване на налягането и опора на ръба. Преди да изберете модел, трябва да проучите всички негови компоненти, за да се уверите, че се представя добре в категории, които са най-важни за вас като спящ. Ще разделим всеки компонент на моделите матраци DreamCloud и Purple.

DreamCloud

В DreamCloud и DreamCloud премиера са доста сходни по отношение на материали и дизайн. И двата матрака започват с ватирани слоеве, подплатени с контурна мемори пяна. DreamCloud Premier има ватиран Euro-топ за допълнителна височина и омекотяване. Euro-top, по дефиниция, е слой, зашит в ръбовете на матрака, за да създаде изравнен, равномерен външен вид; за разлика от това в повърхността на матрака е зашит стандартен връх на възглавницата с малка междина между материала на възглавницата и стените.

DreamCloud съдържа 1,5 инча амортизираща пяна с памет, докато DreamCloud Premier съдържа 2,5 инча. Това води до по-добро усещане за повърхността на последния, но и двата матрака омекотяват тялото доста добре.

Всеки от тези матраци съдържа комфортни слоеве от напоена с гел мемори пяна, последвани от преходни слоеве от плътен пенопласт. DreamCloud и DreamCloud Premier се считат за средно твърди, така че техните дебели слоеве пяна осигуряват забележимо контуриране и облекчаване на налягането, без да потъват прекалено. В резултат на това или матракът е подходящ за хора, които тежат 130 килограма или повече.

DreamCloud и DreamCloud Premier също включват поддържащи ядра, състоящи се от 8-инчови намотки в джоба върху основен слой от пенопласт с висока плътност. Намотките осигуряват много отскок по повърхността, както и отлична цялостна стабилност. Тази армировка осигурява здрава опора на ръба, така че не трябва да потъвате прекалено много, когато влизате и излизате от леглото. Намотките също циркулират въздушни потоци, за да помогнат за поддържане на комфортна температура в сърцевината.

И двата матрака са обвити в калъфи, направени от смес от кашмир. Този материал е доста дишащ и също така отвежда влагата от тялото, за да ви помогне да останете хладни и сухи през цялата нощ.

DreamCloud е с дебелина 14 инча, докато DreamCloud Premier е с дебелина 15 инча. Всеки от тях се счита за високопоставен модел. Някои хора предпочитат по-дебели матраци, защото те често осигуряват допълнителна опора, докато други трудно се качват и слизат от по-високите легла и биха предпочели да спят по-близо до пода. Поради тези причини дебелият профил може да бъде актив или недостатък, в зависимост от вашите предпочитания. Имайте предвид, че може да се наложи да закупите специални чаршафи с дълбок джоб за тези легла, тъй като някои комплекти чаршафи не предлагат достатъчно обхват.

Лилаво

Водещият Purple Mattress разполага с комфортен слой Purple Grid, който е с дебелина 2 инча. Лилавата решетка е направена от хипереластичен полимерен материал, формован в модел с отворена решетка. Усещането на материала е много подобно на усещането от пенопласт; той се формира по тялото, без да потъва прекалено много и донякъде реагира, което води до лек отскачане на повърхността. Лилавата решетка обаче няма да абсорбира твърде много телесна топлина и спи много хладно.

Лилавият матрак разполага и с дебели преходни и поддържащи слоеве, изработени от пяна с висока плътност. Тези материали са предназначени да подсилят целия матрак и да предпазят ръбовете от потъване. Въпреки това, пяната не осигурява същата дългосрочна подкрепа като намотките или дори плътният латекс. С течение на времето вероятно ще забележите дълбоко потъване – особено по краищата.

Подобно на флагманския Purple Mattress, Purple Hybrid е проектиран с 2-инчов комфортен слой Purple Grid и плътен преходен слой от пенопласт. Този модел предлага средно твърдо (6) усещане. Поддържащото ядро ​​се отличава със 7,5-инчови намотки с джоб, които поддържат много по-добра стабилност и поддръжка на ръбове от пенопласта. Тези намотки също така насърчават стабилен въздушен поток, за да помогнат на Purple Hybrid да заспи още по-хладно от предшественика си на пяна.

Purple Hybrid Premier се счита за луксозен хибрид на Purple. Можете да избирате от две възможности за дизайн на вашия Hybrid Premier: 12-инчов модел с 3-инчов слой Purple Grid или 13-инчов модел с 4-инчов слой Purple Grid. Тези по-дебели комфортни слоеве създават по-меко, по-съобразено усещане в сравнение с лилавия матрак или лилавия хибрид, което прави Hybrid Premier по-подходящ за хора с тегло под 230 килограма. Трябва обаче да имате предвид, че и двата модела Hybrid Premier са доста скъпи.

Всички лилави матраци са обвити в калъфи, изработени от полиестер, вискоза и лайкра спандекс. Платът има много меко и разтегливо усещане, а вискозата придава на този материал добра дишаща способност.

Оценки в дълбочина

След това ще разгледаме отблизо рейтингите за ефективност на матраци DreamCloud и Purple. В допълнение към други променливи като цена и размер, категориите по-долу са сред най-важните фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на нов матрак. Всяка оценка се основава на опит от проверени собственици на тези матраци, както и на проучване на продукти и практически тестове от нашия екип.

 • Устойчивост: Средният матрак ще работи около шест до осем години, преди да се наложи да го замените. Продължителността на живота на леглото обикновено зависи от плътността и цялостното качество на неговия комфорт и преходните слоеве, както и от състава на компонентите на основния му слой. Загубата на опора с течение на времето, което води до неравна повърхност на съня и дълбоко потъване по краищата, обикновено изисква нов матрак. Редовното въртене на леглото от глава до крак може да спомогне за запазването на качеството на леглото в значителна степен.
 • Изолация на движението: Когато промените позициите на съня или се качите и слязате от матрака си, това движение създава пренос на движение по повърхността. Някои матраци са изградени с комфортни слоеве, които абсорбират движението и предотвратяват разпространението му, което може да помогне на вас и партньора ви да спите по-спокойно. Ако матракът има особено отзивчива повърхност, ще забележите повече прехвърляне и може да изпитате повече смущения през нощта. Матраците изцяло от пяна и изцяло латекс обикновено предлагат добра до много добра изолация на движението, както и хибридите с по-дебели слоеве на комфорт.
 • Пол: Предпочитанията варират в зависимост от двойката, но много хора предпочитат по-отзивчива повърхност с нежно до умерено съответствие за секса. Добавеното подсказване гарантира, че движенията на вас и партньора ви няма да се чувстват твърде ограничени, докато лекият контур осигурява добро сцепление, за да ви помогне да запазите една позиция за продължителни периоди. Поддръжката на ръба също е важна. Ако матракът се чувства слаб и податлив на потъване по периметъра, вие и вашият партньор може да се чувствате по-ограничени до средата на матрака и няма да можете да използвате цялата повърхност.
 • Неутралност на температурата: Някои хора спят по-горещо от други, но матрачните материали, които абсорбират и улавят топлината на тялото, могат да създадат неудобни условия за много хора. Най -добрите матраци за контрол на температурата се отличават с проветриви комфортни слоеве, системи с отворени спирали и други компоненти, които насърчават стабилна циркулация на въздуха. Онези с твърди слоеве допринасят повече топлина за сравнение. По-твърдите легла често спят и малко по-хладно. Това е така, защото вероятно ще потънете по-дълбоко в по-мек матрак и ще почувствате по-малко въздушен поток на повърхността.
 • Облекчаване на натиска: Спящите често усещат натиск в раменете, кръста и бедрата, когато матракът им се чувства прекалено твърд или недостатъчно подкрепящ. Най-добрият матрак за облекчаване на налягането насърчава равномерното подравняване на гръбначния стълб и осигурява подобрено укрепване за зони, където носите непропорционално голямо тегло (като торса и средната част на средата). Близък контур на тялото с равномерно разпределение на теглото може да намали съществуващите точки на натиск и да предотврати появата на нови.
 • Изпускане на газове: Изпускането на газове се отнася до „новата миризма на матрака“, която вероятно ще забележите веднага след разопаковането на новото ви легло. Леглата с пенопласт и мемори пяна имат най-голям потенциал за миризма, тъй като отделят летливи органични съединения (ЛОС), микроскопични частици, свързани с лека химическа миризма. Добрата новина е, че повечето матраци няма да отделят много миризма след няколко дни, макар че в някои случаи ще забележите миризми извън газовете за една седмица или повече.
 • Лесно движение: Потъването в матрака ви може да затрудни донякъде влизането и излизането от леглото. Много хора оприличават това чувство, че са затворени в матрака си. Ако матракът е прекалено мек, ще имате проблеми и при смяна на позициите на сън. В идеалния случай матракът трябва да се чувства достатъчно подкрепящ и отзивчив, за да ви държи на равномерна равнина, особено по периметъра. Очаквайте обаче повече съпротива с времето, тъй като матракът ви започва да се влошава и омекотява.
 • Поддръжка на ръба: Повечето матраци потъват поне малко, когато седите по ръбовете, но в някои случаи периметърът ще провисне толкова ниско, че ще ви е трудно да се качите и слезете от леглото. Матраците със здрава опора на ръба осигуряват достатъчно отскок, за да се предотврати прекомерно потъване, когато седите или спите по периметъра. Обикновено стоманените намотки осигуряват по-добра опора на ръба в сравнение с други поддържащи основни материали. Поддръжката на ръба е особено важна за хора, които тежат повече от 230 килограма.

DreamCloud

Матрак DreamCloud DreamCloud Premier
Твърдост Средна фирма (6) Средна фирма (6)
Трайност 3 /5 3 /5
Изолация на движението 4 /5 4 /5
Секс 3 /5 4 /5
Спи спокойно 4 /5 4 /5
Облекчаване на налягането 4 /5 4 /5
Изпускане на газове 3 /5 3 /5
Лесно движение 4 /5 3 /5
Поддръжка на ръба 3 /5 4 /5

Лилаво

Лилав матрак Лилав хибрид Лилав хибриден премиер
Твърдост Средна фирма (6) Средна фирма (6) Средно (5), Средно твърдо (6)
Трайност 3 /5 3 /5 4 /5
Изолация на движението 4 /5 4 /5 4 /5
Секс 4 /5 4 /5 4 /5
Спи спокойно 5 /5 5 /5 5 /5
Облекчаване на налягането 4 /5 3 /5 4 /5
Изпускане на газове 3 /5 4 /5 3 /5
Лесно движение 3 /5 5 /5 4 /5
Поддръжка на ръба 3 /5 4 /5 3 /5

Цени и оразмеряване

Цената на матрака често зависи от материалната му конструкция. Матраците от цяла пяна и innerspring са широко достъпни за 1200 долара или по-малко в размер на кралица, докато средната цена за хибридно или изцяло латексно легло пада между 1600 и 2200 долара. Размерът е друго съображение, тъй като цената на двойно легло и един и същ модел в кралски или калифорнийски крал може да се различава със стотици, ако не и хиляди долари. Специалните характеристики или характеристики също могат да повишат цената на матрака. Въздушните легла, например, често струват 2500 или повече долара поради тяхната несравнима регулируемост.

Друг фактор, който трябва да вземете предвид, е къде купувате матрака си. Вероятно ще платите много повече за матрак в магазин, отколкото онлайн. Това може да се дължи на по-високите режийни разходи за собствениците на магазини, произтичащи от експлоатация на тухлено-хоросан заведение; повечето онлайн марки оперират с малко физически магазини, ако има такива. И накрая, често ще намерите значителни отстъпки по време на празнични разпродажби през уикенда, както и Черния петък и други големи пазаруващи дни.

DreamCloud

Матрак DreamCloud DreamCloud Premier
Близнак $ 1198 $ 1398
Twin XL $ 1,298 $ 1598
Пълна $ 1498 $ 1898
Кралица $ 1598 $ 1,998
Крал $ 1798 2298 долара
Калифорнийски крал $ 1798 2298 долара
Разделен крал

Читателите на SleepFoundation получават 200 долара от матрак DreamCloud.

Лилаво

Лилав матрак Лилав хибрид Лилав хибриден премиер
Близнак $ 649 Неприложимо
Twin XL $ 749 $ 1,299 $ 1899 или $ 2499
Пълна $ 949 $ 1499 $ 2099 или $ 2699
Кралица 1099 долара $ 1,599 $ 2199 или $ 2999
Крал $ 1399 $ 1899 2699 долара или 3499 долара
Калифорнийски крал $ 1399 $ 1899 2699 долара или 3499 долара
Разделен крал $ 1498 $ 2598 $ 3798 или $ 4

Читателите на SleepFoundation получават най-добрата цена за Лилави матраци.

Цената на стикера на DreamCloud Premier е по-ниска от тази на средния хибриден матрак, който струва най-малко 1600 долара в размер на кралица. DreamCloud е много по-достъпен в сравнение. Това е особено вярно, когато сравнявате DreamCloud с Purple хибридни модели. Ценовите точки на DreamCloud също са съвсем разумни, като се имат предвид луксозните компоненти на тези легла, които включват кашмирени смеси, европлот, подплатен с мемори пяна, и дебели намотки в джоб.

Освен това всеки модел DreamCloud е подкрепен от 365-нощно изпитание за сън и доживотна гаранция – и двете много по-дълги от средното. Като цяло моделите DreamCloud предлагат много стойност, предвид цените на стикерите им.

Лилавите матраци се различават значително по отношение на цената. Флагманският лилав матрак е най-достъпният модел. Ценовата точка на Purple Hybrid е в съответствие със средния хибриден модел, особено хибриди със собствени компоненти като Purple Grid.

И двата модела Hybrid Premier са доста скъпи в сравнение с други хибриди. По-дебелите им слоеве Purple Grid позволяват на Hybrid Premiers да осигурят по-добро усещане и по-дълбоко контуриране от останалите два Purple матрака. Тези модели обаче ще бъдат твърде скъпи за някои купувачи.

Опити, гаранция и доставка

Гаранция Доставка
Живот, ограничен Безплатно до съседни САЩ

Гаранция Доставка
10 години, ограничено Безплатно до съседни САЩ

Доставка

DreamCloud предлага безплатна наземна доставка в рамките на непрекъсната доставка в САЩ. Достъпна е и за клиенти в Аляска, Хавай и Гуам срещу допълнителна такса. Същото важи и за Purple Mattress и Purple Hybrid, въпреки че Purple не предлага доставка до Гуам. Матракът ще бъде компресиран и вакуумно запечатан за изпращане, след което ще бъде доставен в кутия до прага ви. Няма да е необходимо да сте у дома, за да подпишете за матрака, когато той пристигне.

За Purple Hybrid Premier клиентите в съседните САЩ се класират за безплатна доставка на White Glove. Тази услуга включва планирана дата и час на доставка, сглобяване в дома и премахване на стар матрак при поискване. Матраците не са компресирани за доставка на White Glove. Вие (или друг възрастен) ще трябва да сте у дома, когато пристигнат куриерите.

Се завръща

Тъй като няма да можете да изпробвате повечето матраци от онлайн марки, тези компании често предлагат „опити за сън“, по време на които можете да изпитате леглото и да решите дали да го запазите или не. В повечето случаи ще получите пълно възстановяване на сумата за връщане в рамките на пробния период (минус приложимите такси за доставка с вашата поръчка). Повечето опити за сън обхващат поне 90 нощи от първоначалната дата на покупка или доставка.

И двата матрака DreamCloud са подкрепени от 365-нощни изпитания за сън. Това е много по-дълго от изпитанията за сън, предлагани от повечето конкурентни марки. Ще трябва да изпробвате матрака поне 30 нощи, преди да бъде прието връщане. Много марки изискват подобни периоди на „нахлуване“, за да може матракът да се адаптира към тялото ви, тъй като в началото вероятно ще се почувства малко твърд. Можете да започнете връщане на матрак по всяко време между 30 и 365 нощи. DreamCloud ще извърши пълно възстановяване на сумата, при условие че матракът бъде върнат в добро състояние, а един от Dream Concierges на компанията ще ви помогне с даряването или изхвърлянето на стария матрак.

Пробната версия на Purple за сън за всички матраци обхваща 100 нощи. Това изпитание изисква период на пробив от 21 нощи. Ако инициирате връщането си между 21 и 100 нощи от датата на доставка, Purple ще ви върне пълно възстановяване. Можете също така да замените матрака си с друг модел Purple в рамките на 100-нощния период, стига да сте спали на оригинала поне 21 нощи. След размяна пробният период на сън ще продължи до 100 нощи от началото на първоначалното изпитание на съня или 30 нощувки след доставката на заместителя (по-голямата от двете).

Гаранции

Гаранцията е писмено споразумение, в което се посочва, че производителят носи отговорност за продукти, които са дефектни или дефектни. Почти всички продавани днес матраци идват с гаранция, която продължава 10 години или повече.

С DreamCloud или DreamCloud Premier ще получите доживотна гаранция за матрака. Тази гаранция е непропорционална, което означава, че компанията ще покрие всички разходи, свързани с ремонта или подмяната на матрак, който има дефект. През първите 10 години на собственост, DreamCloud ще плати и разходи за доставка в обратна посока и ще замени вашия матрак без допълнително заплащане. Компанията предлага и безплатни замени след 10 години, но ще трябва да платите около $ 100 такси за транспорт и транспорт.

Гаранцията на лилавия матрак е с продължителност 10 години. Тази гаранция също не е пропорционална, въпреки че ще трябва да платите транспортни и транспортни разходи, ако матракът трябва да бъде ремонтиран или заменен. В допълнение, лилавите матраци се предлагат с отделни двугодишни гаранции.

Всяка гаранция за матрак идентифицира различни проблеми, които се считат за дефекти. За гаранцията на DreamCloud те включват провисване и отпечатъци от тялото на повърхността с размери 1,5 инча или по-дълбоки, физически недостатъци в матрака, които причиняват преждевременно влошаване на компонентите, и проблеми със сглобката на капака. Според лилавата гаранция провисването и отпечатъците на тялото от 1 инч или по-дълбоки се считат за дефекти. Изданията с който и да е калъф за матраци Purple се координират чрез отделната му двугодишна гаранция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Adblock
detector